Hab verbogene Kennzeichen bekommen und habe mich beschwert und einen Preis Nachlass bekommen. 👌 Zu dem Preis kann ich sonnst nichts sagen da ich nicht weiß wie viel Kennzeichen kosten wenn Mann si... Voir plus
Lisez les avis des autres
ACHTUNG! Hier verdienen sich dubiose Leute eine goldene Nase durch einen SCHEINBAR öffentlichen Seitennamen und unserer Unachtsamkeit. Hier bezahlt man nicht nur mehr für die Reservierung sondern ka... Voir plus
Einfach frech, für eine Kfz-Abmeldung 49,95€ zu verlangen, wenn diese Dienstleistung beim Amt 3,90€ kostet. Aber Respekt für die geniale Verschleierung. Und letztendlich sind wir ja selbst schuld, w... Voir plus
Achtung Abzocke!!! Locken mit der Reservierung für das Wunschkennzeichen, bekommt die Schilder zugesandt welche man gar nicht bestellt hat. Man geht im ersten Moment aus diese nur kostenlos reservie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
BVA Auctions oplichters
Waardeloze klantenservice. Op de website wordt vermeld dat de verkoper aansprakelijk is voor alles en niet BVA Auction.
Ik heb een badkamermeubel gekocht van het merk Vonato. Over Vonato is helemaal niks te vinden. Geen kvk nummer, reviews, noppes. Badkamer meubel moet in elkaar gezet worden, maar wordt geleverd zonder bouwtekening.
- Meerder keren gevraagd naar de contactgegevens van Vonato, maar hier komt geen reactie op.
- Retourtermijn zou tot 14 dagen na levering gelden, maar hier houden ze zich doodleuk niet aan. Als ik niet op tijd een bouwtekening ontvang kan ik het dus ook niet meer terugsturen. Zit je dan met je bouwpakket van 900 Euro.
- Heb ook een online cursus Italiaans gekocht. VBA Auction rekent doodleuk 7 Euro verzendkosten. Voor een online inlogcode!!
Product via de veiling nooit ontvangen
Product via de veiling nooit ontvangen. Dit gemeld aan de “klantenservice” ik kreeg mijn aankoopbedrag niet retour, ook niet alsnog het product waar ik voor heb betaald. SCHANDALIG en onacceptabel. Ook is de klantenservice zeer lastig te bereiken, slechts zeer moeizaam via een chat of mail. Via mail word er gewoon NIET gereageerd, via de chat na diverse pogingen eindelijk contact, maar ik werd aan het “lijntje” gehouden. Geen telefonisch contact mogelijk! Ik heb mijn account dus verwijderd en zal nooit meer een aankoop doen bij deze site.
4 uur achter de computer zonder…
4 uur achter de computer zonder reactie, bellen kan niet. Waardeloos
99% van artikelen zijn minimaal 30%…
99% van artikelen zijn minimaal 30% duurder dan in een webshop. Met verschil dat je garantie hebt en zeker weten dat het nieuw is. Snap niet dat wat BVA doet legaal is. Pure oplichting wat ze doen!
November 2020 keuken 20.000 gekocht
November 2020
Keuken van € 21.000,00 gekocht vanaf de foto. Bij demonteren ophalen blijkt quooker kraan te zijn vervangen door gewone kraan. Krat met hierin kraan met boiler staat achter de balie. Keukenbedrijf geeft aan dat ik zaken doe met BVA en dit met hun moet opnemen. BVA geeft aan hier niks aan te doen na wat mailwisselingen wordt er niet meer gereageerd. Schade €1500,00
BVA auctions
Even voor alle duidelijkheid , je wint niets op BVA je koopt iets . Als je iets koopt en de de beschrijving klopt niet of goederen komen beschadigd aan dan ben je de grote VERLIESER . Persoonlijk artikelen gekocht op BVA welke “nieuw” in doos zaten . Echter bij aankomst na uitpakken bleken de goederen beschaving of zelfs onbruikbaar. 4 mailtjes gestuurd geen enkele reactie .
Advies koop niets ongezien en pak als je afhaalt alles uit. Dit om grote teleurstelling te voorkomen .
BVA bied een vrij platvorm voor…
BVA bied een vrij platvorm voor verkopers die aan oplichting praktijken doen.
Defecte waren verkopen..
De veiling werkt hier 100 % aan mee om de kopende partij in het ongelijk te stellen.
Verborgen gebreken worden bewust niet gemeld in de kavel omschrijving.
Een gewonnen kavel is nooit bezorgde en…
Een gewonnen kavel is nooit bezorgde en de klantenservice onbereikbaar. Telefonisch antwoordapparaat en mail wordt niet beantwoord. Geen idee wat er aan de hand is, eerdere ervaringen waren wel positief.
Voel me een beetje getild na het winnen…
Voel me een beetje getild na het winnen van mijn laatste kavel.
In een voertuig veiling won ik een kavel waar boven stond no reserve.
Een tijdje later word ik gebeld met het verhaal dat ik het kavel niet krijg omdat de reserve price niet is gehaald.
Als ik even wat bij zou betalen mocht ik het kavel alsnog overnemen.
Ik heb het kavel terug opgezocht en er stond boven “veel no reserve”.
Voelt niet goed.
Vind dit erg misleidend.
gewonnen voor een prikkie…
Had een airco gewonnen voor een prikkie denk dat de seller dat ook vondt want ik heb hem nooit gekregen
De reden was dat hij zoek was geraakt bij de post en er geen andere meer beschikbaar was.
RAAR want ze staan nog volop op de veilingsite Klarbach is het merk!!
Het enige is dat ik mijn prikkie terug kreeg
De klanten service van BVA kiest wel de makkelijkste weg Jammer!
Omschrijving artikel misleidend
Aankoop gedaan van robotstofzuiger via BVA. Was vermeld als retourproduct met lichte gebruikssporen/beschadigingen.
Toen ik het product had ontvangen bleek het echter al meer dan 330 keer gebruikt te zijn (en bijna 200 uur te hebben gedraaid).
In doos zat ook een (Franstalige) reparatiebon waaruit blijkt dat er een probleem was met opladen. Dat is blijkbaar gerepareerd met het vervangen van het laadstation. De originele aankoopdatum was ook vermeld (2019). De garantietermijn van 2 jaar was dus ook al voorbij.
Dit is in mijn beleving geen retourgoed met lichte gebruikssporen, maar een intensief gebruikt refurbished product van 2 jaar oud.
Gelukkig kon ik het product wel retour sturen en ging de afhandeling van de retour erg snel, maar de omschrijving is wel misleidend. Ook was men niet bereid om mij de kosten van het retour sturen te vergoeden.
Dit noem ik een slechte zaak…
Slechte ervaring gehad met BVA Auctions.
Kort geleden 2 (sport) halter bankjes besteld bij BVA. 1 Voor mijzelf en 1 om weg te geven aan een sportieve kennis als een cadeau. Ik keek ernaar uit, vond het leuk dat weg te geven en kon het zelf goed gebruiken om mee te sporten. Op de BVA site stonden semi professionele bankjes voor een zeer aantrekkelijke prijs, ik hoefde niet langer te zoeken.
Na ontvangst, kon ik mijn bankje niet direct plaatsen in verband met ruimte gebrek in mijn woning. Nadat mijn oudste dochter uit huis ging (ca anderhalve maand na aanschaf vd bankjes) kon ik mijn sportkamer gaan inrichten en maakten wij mijn doos open. Niet bij stil gestaan dat ik voor 350 euro aan slechte kwaliteit spullen had gekocht en daarom ook geen rekening gehouden met de herroepingstermijn.
Ik dacht, BVA Auctions, een bedrijf wat regelmatig voorbij komt als je op internet shopt. Ik ervaar momenteel dat ze zeker niet de kwalitatief, hoogwaardige dienstverlenende instelling van een professioneel bedrijf hebben.
Het aangeschafte bankje is door mijn vriend (een ervaren handyman) in elkaar gezet. De beschrijving die erbij zat klopte overigens niet, maargoed het halterbankje was in elkaar.
De kwaliteit echter is absoluut beroerd te noemen. De onderdelen zijn fragiel en de in elkaar te schuiven buizen laten ruimte over waardoor het apparaat rammelt aan alle kanten. Het is zo instabiel dat ermee dippen (zoals ook wordt beschreven op de site als mogelijkheid) gevaarlijk is, zo wankel als dat het apparaat staat.
De andere bank (die ik cadeau had gedaan) kon niet elkaar gezet worden omdat er onderdelen aan ontbraken. Mijn kennis durfde mij dit niet direct te vertellen omdat het een cadeau was maar meldde het mij achteraf nadat ik hem ernaar vroeg hoe het met zijn bankje stond...
Vervolgens nam ik telefonisch contact op met BVA en vertelde de medewerkster chronologisch het hele verhaal en vroeg daarna naar een oplossing. BVA liet mij weten dat er zeker een oplossing mogelijk was, hiervoor moest ik wel eerst een foto of film sturen van het bankje, wat ik overigens ook logisch vond.
Daaropvolgend heb ik een zeer duidelijk filmpje gemaakt en dat opgestuurd. (Hier kon verder geen misverstand over bestaan, de kwaliteit was slecht en het apparaat gevaarlijk in gebruik).
In een reply mail van BVA werd bevestigd dat er op basis van mijn filmpje actie werd ondernomen richting de opdrachtgever van de kavels.
Ik was gematigd positief, immers ik kon het bankje dan wel niet gebruiken maar BVA voelde zich wel verantwoordelijk genoeg om er werk van te maken. Althans dat leek in eerste instantie zo.
Want vervolgens bleef het stil. Toen belde ik maar weer voor een terugkoppeling en welke oplossing er geboden kon worden. Ik kreeg te horen dat ik nog niets had gehoord omdat de herroepingstermijn voorbij was. Vreemd zei ik, want dat was tijdens ons eerste gesprek met BVA ook al duidelijk aangezien ik het hele verhaal van begin tot eind had doorgesproken met de medewerkster van BVA. Die mij vervolgens reageerde dat er zeker wel een oplossing was.
Bovendien ook een verstreken herroepingstermijn heeft mijn inziens weinig van doen met het feit dat ik een oplossing wil voor de geleverde zeer slechte kwaliteit producten.
Vervolgens heb ik meerdere malen gebeld en gemaild maar kreeg vanaf dat moment alleen nog maar te horen: 'Sorry maar uw herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken. Wij kunnen nu niets meer voor u betekenen.'
BVA laat doorschemeren hier verder geen boodschap meer aan te hebben.
Maar toen ik bestelde, las ik niet op de site dat je 350 euro aan troep zou kopen wat je eerst in elkaar moest zetten om vervolgens weer uit elkaar te halen, om het weer binnen 14 dgn te moeten retourneren... Anders had ik dat toch ook helemaal niet aangeschaft?!? En al helemaal niet om het ook nog eens als cadeautje te geven, waar ik achteraf nog flink voor schut mee stond ook.
Na mijn eerste gesprek met BVA, kon ik of nieuwe apparaten verwachten of mijn geld terug. Ik meldde BVA dat mijn voorkeur 2 nieuwe apparaten betrof ipv geld terug.
Er is dus nog niets van terecht gekomen. Ik heb al een verschillend aantal medewerkers gesproken na mijn eerste gesprek en allemaal zeggen ze inmiddels hetzelfde 'Erg vervelend dat uw product van slechte kwaliteit is maar...uw herroepingstermijn van 14 dgn.... en daarom kunnen we niets voor u...'.
Ook kreeg ik een keer te horen dat het wrs een montagefout zou betreffen en dat wij het niet goed in elkaar hadden gezet. Ik bestrijd deze theorie en heb BVA uitgenodigd om bij mij thuis te komen kijken naar het bankje.
Deze week ben ik voornemens om weer contact met BVA op te nemen. Ik verwacht eerlijk gezegd geen oplossing meer maar ga wel het bedrag terug vorderen. Het is inmiddels een principe kwestie geworden, zo doe je toch geen zaken?
Kavel gewonnen via BVA
Kavel gewonnen via BVA. Producten zijn netjes thuis gestuurd. Na het opbouwen ontbrak er 1 artikel. Ik heb contact gezocht met BVA en ik kreeg al vrij snel het product opgestuurd. Echter was het de verkeerde. Onlogische omschrijving in de handleiding van de klant van BVA, ik weer BVA gemaild en kreeg de zelfde dag een mailtje terug dat de juiste geleverd wordt.
Ik kan weer verder :-). Super service van BVA. Op na de volgende kavel! 😃
Riekt heel sterk naar oplichting
Riekt heel sterk naar oplichting. De waarde die wordt gegeven bij de omschrijving is 3 x zo hoog als de werkelijke waarde.
Oplichters 1e klasse bij BVA Veilingen
In januari en februari 2021 heb ik 2 auto's gekocht via BVA. Het gaat hierbij om Fiat en een BMW. Direct na de aankoop/ophalen begonnen de ellende. Bij Fiat was de startmotor kapot, veering kapot, en door de kapotte veering is de band beschadigd (met pech op snelweg gestaan).
Tijdens de veiling is er niks gemeld over dit problemen. En ook tijdens ophalen van de Fiat, kon de auto niet starten, dit was ook niet gemeld. Ik heb ruim €650 voor betaald. Na contact te hebben gehad met BVA, willen zij geen 1 cent vergoeden. Wat zij wel goed in zijn, is verwijzen naar de Hoge Raad, dit lijkt wel geprogrammeerd bij de personeel van BVA. Daarnaast verwijzen zij naar de bouwjaar en naar de kilometer staand. Klantenservice is ver te zoeken. Helemaal geen empathie tonen. Niet mee willen denken naar een oplossing.
Wat betreft de BMW bj 2008, direct na het ophalen ging het heel moeilijk met starten. Ik dacht dat het lang heeft stil gestaan, waardoor het moeilijk ging starten. Verderop na een paar km, ging ik even stil staan. Daarna ging die niet meer starten, auto heeft een paar dagen vlakbij ophaallocatie gestaan, na inschrijving bij ANWB en melding gemaakt, konden zij de auto met moeite starten. Daarna direct na de BMW dealer gebracht, uit het onderzoek kwam het naar voren dat de zekeringskast was beschadigd, en dit was heel lang bekend volgens de inlog van de auto. Kosten €500. En ook in dit geval willen zij niks vergoeden. Zij verwijzen weer naar Hoge Raad, KM staand en bouwjaar van de auto.
Ik zou iedereen adviseren om geen auto's meer te kopen via de oplichters BVA Veilingen. Alle mankementen worden niet in de omschrijving aangegeven, waardoor je na de aankoop flinke kosten gaat maken. Klantenservice wil niks doen, na contact te hebben via e-mail en telefonisch, elke keer verwijzen zij naar Hoge Raad. Ik kon het niet zo laten, dus ik heb voor Fiat alvast een zaak gemaakt. Mijn advocaat is ermee bezig. Ik zal jullie op de hoogte houden als er updates zijn. Verder zou ik graag met mensen in contact willen komen die ook zoiets mee hebben gemaakt.
Zeer ontevreden
Je dient je kavel bij ophalen te controleren op schade/defect. Ik had een koptelefoon gekocht die eerst opgeladen moest worden. Thuis, na opladen, kwam ik erachter dat aan een zijde het geluid niet werkte. Na verschillende keren heen en weer mailen en bv een filmpje sturen waarin ik het defect laat zien, is hun laatste reactie 'kavel is niet op werking gecontroleerd'. BVA doet er echt alles aan om NIET verantwoordelijk te hoeven zijn voor schade/kapotte producten. Gewoon oplichters dus. Mijn advies: doe geen zaken met ze
Oplichting
OPLICHTERS!!! Kijk uit een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wilde eigenlijk 0 sterren geven maar dat kan niet. Meegedaan met bieden op faillissement van Thomas Cook. 3 PC's met toebehoren. De foto's laten meerdere producten zien maar zodra je het kavel hebt gewonnen en binnen hebt blijken er spullen te missen. Dan had je de omschrijving maar beter moeten lezen is hun argument. De foto is het lokkertje. Van de 3 gewonnen kavels 1 niet geleverd. Geen opgaaf van reden alleen; je hebt pech. Bij de PC zat geen stroomkabel want dat stond niet in de omschrijving was hun argument...? Op de fotos staat ook dat Windows 7 is geïnstalleerd maar ook dat is gelogen. Alle LCD schermen bekrast en sterren in het scherm en de computer kasten ontzet kapot gebutst in de doos. Ze hadden geen piepschuim of bubblewrap in de doos gedaan!!!!!! Amateurs. Klachten mail gestuurd met fotos van de schade en de binnenkant van de dozen waren helemaal kapot door het schuiven en gooien met de dozen. Eerst de standaard Customer Service antwoorden van Anja daarna Lisa daarna Marnix daarna Joyce. Het kastje naar de muur is begonnen. Uiteindelijk nutteloze vragen voor de nota van het vervoersbedrijf?? De enige nota die ik heb is van BVA, alleen maar tijd rekkende tactieken. Kreeg 20 euro compensatie maar dat waren de vervoerskosten al!! Nu met waardeloze producten thuis. En geen reactie meer per mail. Rechtsbijstand ingeschakeld en nu alle sites af om ze 0 sterren te geven! SCHANDE! (denk aan Google, Trustpilot, Google Playstore, Apple IOS App Store, Instagram pagina is een scam, Facebook, Maps, enz).
Oplichting
Voor het eerst een veilingsite bezocht en eerst goed gelezen, dacht ik. Maar nu blijk ik toch opgelicht te zijn. Een bod van 25 euro op een bureau en ik kan nu 120 euro betalen. Daar had ik een nieuwe voor kunnen laten brengen!!!!! Het bod willen ze er niet meer uit halen. Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat je niet eerst op de hoogte wordt gebracht van het totale bedrag voor je je definitief vastlegt. En natuurlijk zijn alle regeltjes verstopt op de website. Dit is zo ontzettend niet netjes, dat het voor mij onder oplichting valt.
heb op 18 mei een imac gewonnen en…
heb op 18 mei een imac gewonnen en betaald. Het zal binnen een week geleverd worden. Na 2 weken gebeld met de klantenservice met de vraag waar dat ding bleef. Het zal dezelfde dag nog bezorgd worden volgens hun, maar dat was te mooi om waar te zijn. In tussen weer heen en weer gemaild en gechat met de klantenservice, ik kreeg maar geen antwoord op mijn vragen, en ik moest gewoon meer geduld hebben.
Tot op heden 11 juni 4 weken later alweer...nog steeds niks ontvangen en ze weten nog steeds niks. Diverse malen gevraagd om mijn koop te ontbinden, maar daarop wordt totaal niet op gereageerd. Ik zal niemand meer aanraden om iets bij BVA veilingen te kopen, nu ik onderstaande reviews allemaal lees ben ik blijkbaar niet de enige.
Goederen retour gezonden tot nu toe geen geld terug (1 maand).
Op een veiling enkele fit track horloges gekocht (nieuw).
Dit was een verkoop voor een derde partij via BVA, maar helaas de verkoop was niet eerlijk in zijn omschrijving van het artikel en maakte het artikel mooier dan het in werkelijkheid was.
Na contact met BVA het artikel retour gezonden (binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd). Na 1 maand nog steeds mijn geld niet terug terwijl dit wettelijk gezien binnen 14 dagen teruggestort moet worden.
Contact opgenomen met "klantenservice" van BVA na ruim een uur in de wacht, ach u begrijpt het al een zeer onvriendelijk mens die "er wel naar zou gaan kijken".
En toen was de verbinding weg .............................................
Probleem lag niet bij BVA maar het retour pakket was ergens anders naar toe gegaan vandaar het lange wachten.
Toch nog allemaal goed gekomen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.