Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Voir plus
L'entreprise a répondu
På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.
Østre Strandgate 56B, 4608, Kristiansand, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Color ByBente AS
Utrolig god kundeservice og rådgivning, fantastiske produkter og rask levering. Tipp topp rett og slett 😊

Réponse de Color ByBente AS
Gode produkter,som gir bra resultat, Er litt kostbart,men er også sunnere for håret.

Réponse de Color ByBente AS
Veldig god og rask kundeservice og kundeveiledning.

Réponse de Color ByBente AS
Meget fornøyd med service til disse jentene. Svarer på søndager og er meget behjelpelige.
Kom ikke helt i mål med platinablonde striper, men det har nok mer med mitt hår og at jeg ikke satt lenge nok.
Har handlet der igjen for å kjøre ett nytt forsøk.
Anbefales 👍😊

Réponse de Color ByBente AS
Rask leveranse og god bruksanvisning.
Jeg er meget fornøyd med fargene jeg bestilte. Jeg ønsket en kald look og bestilte to nyanser. Kald blond og kald mørk blond til mitt tilsynelatende mellombrune hår. Fargen ble utrolig bra, langt over mine forventninger. Virkelig frisørfølelsen hjemme! Anbefales!

Réponse de Color ByBente AS
Jeg er kjempefornøyd med både service, den personlige veiledningen jeg fikk over e-post og produktene. Jeg har aldri klart å stripe eller bleke håret hjemme uten å få orange/ gult hår med skade, nå klarte jeg det for første gang uten å ødelegge håret! Så fornøyd! Tusen takk!! Kommer definitivt til å bestille igjen.

Réponse de Color ByBente AS
God tilgang til nyttig informasjon, personlig veiledning som hindrer feil bruk og sørger for bestilling av riktig produkter til akkurat ditt hår. Jeg er kjempefornøyd!

Réponse de Color ByBente AS
Alltid gode produkter! Og man får frisørfølelsen selv hjemme! Veldig bra!

Réponse de Color ByBente AS
Fantastisk service og svar med en gang man tok kontakt

Réponse de Color ByBente AS
Helt fantastisk god kundeservice.
Har aldrig oplevet så grundige svar og vejledning. Og så bliver der svaret hurtigt! 😊

Réponse de Color ByBente AS
Veldig god kundeservice mtp rådgivning av hva jeg burde velge av produkter, og veldig fornøyd med produktene.

Réponse de Color ByBente AS
By Bente er flinke, superraske på service , og ikke minst skinner det igjennom at de virkelig ønsker å gjøre kundene glade og fornøyde . Så fornøyd med fargene også! Får stadig komplimenter for fin hårfarge . Bruker 3:11 med 1,5% blanding .

Réponse de Color ByBente AS
Elsker fargekombinasjonen de anbefalte meg. Lett å kommunisere med de, og superenkelt å farge håret selv 😄 300kr for å farge det selv for samme resultat, om ikke bedre enn hos frisøren for flere tusen kr… kommer aldri til å farge håret hos frisør igjen.

Réponse de Color ByBente AS
Utrolig bra produkter som holder det de lover. I alle fall det jeg har kjøpt av striping, toning, shampo, balsam. Det jeg imidlertid sliter litt med, bruksanvisningene. Jeg måtte virkelig studere disse ifht striping vs stripe ettervekst, hele striper og toningen etterpå. MEN chatbot`en svarte veldig greit på det jeg lurte på, så egentlig endte det opp med å bli et ikke-problem.

Réponse de Color ByBente AS
Pakken kom raskt og er superfornøyd med resultatet etter toningen! (10.02). Andre gang jeg kjøper den, og det vil jeg fortsette med. Endelig fikk jeg den fargen på håret som jeg alltid har ønsket meg😍