By Jesse in shape Avis

4,7

Ik train al een aantal jaren 2 x in de week bij Jesse en naar volle tevredenheid. Recentelijk heeft Jesse voor ons bedrijf een groepstraining verzorgd en ook dat zat heel erg goed in elkaar en was ook... Voir plus

Ik kwam 2 maanden geleden bij Jesse met als doel spiermassa opbouwen, sterker worden en fit blijven na jaren lang teamsport te hebben beoefend. Ik sta echt versteld van de progressie in de afgelopen 8... Voir plus

Jesse is heel motiverend en heeft me heel goed geholpen om de juiste stappen te nemen richting mijn ideale gewicht. Hij denkt mee en legt alles goed uit en weet precies wat je nodig hebt om je doel zo... Voir plus

Sinds enkele maanden train ik bij Marit Stallenberg van Jesse in Shape. Zoals de naam al zegt, is een personal trainer persoonlijk – en Marit bewijst dat keer op keer. Ze motiveert, inspireert en help... Voir plus

1. Coach particulier

Begin 2019 heb ik ‘ByJesseinshape’ opgericht om mensen met behulp van personal training zo goed mogelijk naar hun sportdoel te begeleiden. Denk hierbij aan op een verantwoorde manier afvallen en spiermassa opbouwen & nog veel meer! In het voorjaar van 2020 ben ik van Voorschoten naar Leiden verhuist en geef ik personal training vanuit mijn privé studio volledig ingericht met de benodigde apparatuur om elk individu te begeleiden naar het doel wat diegene voor ogen heeft.

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nooit meer een andere Pt’er

Ik heb veel getraind in mijn leven en een hoop verschillende Pt’ers gehad en daarin weinig progressie geboekt. Totdat ik Jesse leerde kennen. Die kijkt naar wat iemand echt nodig heeft en daarin een goed afgesteld plan maakt. Snel merkte ik dat waar ik in vast liep, logisch werd en mezelf beter leerde begrijpen. En nu meer progressie blijf boeken. Nooit meer een ander.💪🏻💪🏻

8 décembre 2023

Personal Training van ByJesseinShape

Personal Training van Jesse is een investering in jezelf, je kennis over sport, dieet en je mentale gezondheid. Na een uitvoerig intakegesprek, persoonlijk plan en fijne ontmoeting, heb ik dankzij Jesse in korte tijd flinke stappen mogen maken in mijn fysieke kracht en mijn conditie. Maar daar hield het niet op. Met de kennis die Jesse mij bij bracht over de uitvoering van de oefeningen, mijn dieet en met aandacht voor ontspanning, kon ik al snel mijn eigen sportsessies blessurevrij opbouwen. Bedankt voor het ontdekken van ongelimiteerd- en over grenzen heen sporten, Jesse!

11 février 2024