Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige hentet mit bord hos ByMain. Købt online og kommer frem og ser bordet, bliver positiv overrasket over kvaliteten. Service i butikken er rigtig høj og yderst hjælpsom og venlig 🤗🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Super betjening og super flot sofabord som Bymain har leveret til os, vi købte for 2 år siden et plankebord hos dem og det er et super smukt bord og rigtigt godt håndværk, de kan anbefales at købe os.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

By Main laver de flotteste og bedste plankeborde. Vi har købt både spisebord og sofabord fra dem og har altid fået den beste service.

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

970k for at parkere hos byMAIN.

Vi var kørt ned til byMAIN i Silkeborg søndag d.15/3-2026 da vi havde hørt at de har et åben showroom. Det skulle vi nok lige have tjekket op på hjemmefra, da det kun er deres afdeling på Sjælland der har et åben showroom, og det i Silkeborg kun har åbent om lørdagen fra 10 til 13
Det er som sådan ikke noget problem, og vores egen fejl, at vi ikke havde tjekket ordenligt op på det på deres hjemmeside, inden vi kørte afsted.
Men nu vi var kørt turen derned og der var lukket, blev vi holdende på deres P-plads og gik en tur over vejen, hvor der ligger en stor campingforhandler. Vi ville bare lige kigge lidt, men blev der i over en time da der var åbent hus denne weekend. Alt var godt, med en sodavand og en hotdog i maven, gjorde det ikke så meget at vi var kørt forgæves. MEN det var da lige indtil vi så kom tilbage til bilen, og så at der var en "parkerings hilsen" på 970kr........for at holde på byMAIN`s parkeringsplads. Mange tak for den :-(
Vi kiggede selvfølgelig efter et skilt med P information, og fandt da også verdens mindste skilt når man køre ind til butikken. Det havde vi ikke set, da det næsten ikke er til at få øje på, og vi fokuserede på det store skilt der stod foran indgangen hvor der stod at de kun havde åbent om lørdagen. Vi fandt dog også efterfølgende et skilt på husmuren, hvor der står deres P regler, men det havde vi heller ikke set, da det ikke hænger så man kan se det når man parkere.
Vi kommer IKKE til at købe noget som helst fra det firma. Jeg vil ikke skulle risikere at betale 970kr igen, for at skulle se på en bordplade. så vil vi hellere undvære, eller finde noget andet.
Må sku indrømme at vi føler os bondefanget og snydt,

15 mars 2026

Hej Heine

Parkeringsområdet ved adressen administreres af en ekstern part, og parkeringsreglerne gælder for alle, der benytter området. Parkeringsafgifter udstedes derfor ikke af ByMAIN.

Vi har dog forståelse for, at oplevelsen har været frustrerende, og vi tager din feedback om skiltning med videre.

Michael / ByMAIN

Noté 5 sur 5 étoiles

Super betjening og super flot sofabord…

14 mars 2026

Hej Henning.
Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os utrolig meget at høre, at I er glade for jeres nye sofabord, og at jeres plankebord fra ByMAIN stadig står flot efter 2 år. Vi sætter en stor ære i godt håndværk og høj kvalitet, så jeres ord betyder virkelig meget for os.

Mange tak for anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Michael MAIN / ByMAIN

Noté 5 sur 5 étoiles

By Main laver de flotteste og bedste…

14 mars 2026

Hej Hanne.

Tusind tak for de flotte ord!

Hvor er det skønt at høre, at I er glade for både jeres plankebord / spisebord og sofabord fra ByMAIN. Vi sætter også stor pris på, at I er glade for servicen. Vi gør os umage for, at hele oplevelsen skal være i top hele vejen igennem.

Tak for tilliden og for at anbefale ByMAIN.

Michael MAIN / ByMAIN

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige hentet vores nye spisebord…

Vi har lige hentet vores nye spisebord og vi er bare så glade og tilfredse. Bare godt håndværk 😉

13 mars 2026

Hej Bo.
Tusind tak for de fine ord.

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for jeres nye spisebord. Godt håndværk og flotte løsninger er noget, vi vægter højt.

Michael MAIN / ByMAIN.dk

Super flot resultat

Super flot resultat.
Det lykkedes at lave vores sofa bord, selv om det var uden for de “normale” mål.

Tak for denne gang

10 mars 2026

Hej Per.
Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at I er vilde med resultatet. Vi gør os altid umage for, at plankebordet passer perfekt ind i hjemmet.

Tak fordi I valgte os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige hentet mit bord hos ByMain

8 mars 2026

Hej Mikkel.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du blev positivt overrasket over kvaliteten af plankebordet, når du så det i virkeligheden. Når man bestiller et spisebord eller plankebord online, kan det jo være svært helt at fornemme kvaliteten før man står med det – så det betyder meget for os at høre.

Vi sætter også stor pris på dine ord om servicen i showroomet. Vi forsøger altid at give den bedst mulige rådgivning og hjælpe kunderne godt i mål med deres bord.

Vi håber, du får glæde af bordet i mange år frem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot bord i høj kvalitet

Super flot bord i høj kvalitet, samt god service. Alt er som det skal være.

9 décembre 2025

Hej Jess.

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🤩

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både bordet og servicen. Vi gør os umage med hele oplevelsen – fra start til slut😊

Klar anbefaling herfra

Har købt et stort og flot plankebord hos ByMain og kan varmt anbefale det til alle andre. Det har ikke bare levet op til mine forventninger, men oversteget dem, og står nu som et smukt samlingssted i hjemmet. Varm anbefaling herfra!

3 décembre 2025

Hej Jakob.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at bordet ikke bare lever op til dine forventninger, men faktisk overgår dem – præcis sådan skal det være. Vi er glade for at vide, at det allerede fungerer som et smukt samlingspunkt i jeres hjem.

Tak for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flot håndværk og design

Rigtig flot håndværk og design. Professionel og venlig service..

26 novembre 2025

Hej Simon.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at både håndværket, designet og vores service har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Tak fordi I valgte ByMAIN!

Smukkeste plankebord fra ByMAIN

Har fået det smukkeste plankebord fra ByMAIN.
Super service med showroom i Søborg, godt fungerende hjemmeside hvor man selv designer. Rimelige priser, god kommunikation og sikker levering.
De varmeste anbefalinger af ByMAIN herfra.

16 juillet 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for dit plankebord og hele oplevelsen – lige fra showroomet og 3D-designeren til kommunikationen og leveringen.

Tak for tilliden og for de varme anbefalinger. Vi håber, du får glæde af bordet i mange år fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har bestilt et flot bord hos ByMain…

Vi har bestilt et flot bord hos ByMain som vi er rigtig glade for. Designet og kvaliteten spiller max og vi oplevede en kanon service med en god vejledning til vedligeholdelse af bordet da vi afhentede det :)

26 novembre 2025

Hej Mikkel.
Tusind tak for din flotte anbefaling!

Det glæder os virkelig at høre, at I er glade for jeres nye bord – både designet, kvaliteten og den vejledning I fik med på vejen. Vi gør os umage for, at hele oplevelsen fra bestilling til afhentning føles tryg og personlig, så det betyder meget, at I har mærket det😊

Tak fordi I valgte ByMAIN – vi håber, bordet vil bringe glæde i mange år fremover.

Unikt og smukt 🤩

Vi har netop modtaget det smukkeste plankebord i eg med 8 flotte stole. Wauv hvor er det bare unikt til fingerspidserne. Kæmpe ros til det ubemandede showroom i Søborg, et virkeligt effektivt og højt service niveau gennem hele processen, og et slutprodukt over al forventning.
Jeg anbefaler alle at kaste sig ud i et personligt bord fra ByMain
Kæmpe tak og mange ros fra familien Hegart Petersen

13 novembre 2025

Kære familien Hegart Petersen,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse – den varmer helt ind i hjertet! 🤩
Det betyder utrolig meget for os at høre, at både jeres plankebord og stole lever op til (og endda overgår) jeres forventninger.

Det er også rigtig dejligt at høre, at oplevelsen i vores ubemandede showroom i Søborg fungerede så godt for jer. Vi arbejder målrettet på at gøre hele processen så nem og tryg som muligt – fra første besøg til levering af det færdige møbel.

Tak fordi I valgte ByMAIN til at skabe jeres personlige bord – og tusind tak for anbefalingen.
Vi sætter kæmpe pris på jer! 🙏

Michael / ByMAIN.dk

Dejlig service

Dejlig service. Vores bord blev lige som vi ønskede. Og Anja var så sød at åbne for os på en søndag.

26 octobre 2025

Réponse : Bymain

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at bordet blev præcis som ønsket – og at du fik en god oplevelse med vores service.

Anja bliver helt sikkert glad for at høre dine ord! 💚
Tak fordi du valgte ByMAIN.

Mvh. ByMAIN / Michael

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået det smukkeste bord

Har fået det smukkeste bord, fantastisk vejledning 🙏😍

24 octobre 2025

Réponse : Bymain

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙏😍
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både bordet og vejledningen – det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte ByMAIN – vi håber, du får glæde af dit smukke bord i mange år fremover!

Mvh. ByMAIN / Michael

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig smukt spisebord til vores…

Virkelig smukt spisebord til vores sommerhus🤩

17 octobre 2025

Réponse : Bymain

Tak for din flotte anmeldelse! 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at bordet pynter i jeres sommerhus – det lyder som det helt perfekte match! ☀️🏡

Rigtig god fornøjelse med det, og tak fordi I valgte ByMAIN. 🙏

Mvh. Michael MAIN

Smukt bord

Smukt bord. God service.

Hej Lene.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er rigtig glade for at høre, at både bordet og servicen har levet op til dine forventninger.

Michael / ByMAIN.dk

God service og lækkert bord

God service og lækkert bord

Hej Jesper.
Tak for de fine ord 🙏 Vi er glade for, at du er tilfreds med både bordet og servicen.

Flot bord og god vejledning

Flot bord og god vejledning

Hej Merete.
Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Det glæder os, at både bordet og vejledningen har levet op til dine forventninger.

Plankebord 120x300

Vi har modtaget vores flotte Plankebord 120x300 sortbrun og er så glade for processen. God kundeservice, god produktionstid og vi er glade :-)
De kan klart anbefales.

29 août 2025

Spisebord og stole

Vi har købt plankebord og 6 stole hos Bymain i Silkeborg. De var meget flexible vedr åbning af deres showroom hvor vi brugte meget tid inden vi besluttede os - god kundeservice!
Fantastisk udvalg af borde og stole. Og kvaliteten er helt i top.
En rigtig god oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra.

30 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus