BySofieSønderby Avis

2 253
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig positivt overrasket over min oplevelse. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor hurtigt mine varer kom frem. Tøjet er endnu bedre, end jeg havde f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt en gave det skulle gives efter retur perioden udløb. Skrev til dem og fik forlænget denne periode, virkelig fin service, så mine bedste anbefalinger af service og kvalitet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tir... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering! Bestilte 3 varer og inde for et døgn, kunne jeg løbe ned og hente pakken. Er meget tilfreds, og kan varmt anbefales ❤️

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

Ingen problemer.

12 juillet 2026

Kære Henrik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt jeg…

Hurtig levering og godt produkt jeg modtog

19 juillet 2026

God kunde service

God kunde service

9 juillet 2026

Hej Elly.
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os.

Mvh Sofie // BySofieSønderby

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte shorts og god kundeservice i…

Flotte shorts og god kundeservice i forhold til forlænget byttefrist da det var en gave

6 juillet 2026

Hej Camille
Dejligt vi kunne hjælpe 😀

God og hurtig levering

God og hurtig levering

12 juillet 2026

Hej Emma
Tusind tak for din anmeldelse.
Den taler lige ind i vores utrættelige arbejde på at levere hurtigt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Sælger Kina varer

Jeg valgte specifikt at købe et par shorts på hjemmesiden fordi jeg stolede på at produktet var produceret i EU. Men ved modtagelse ser jeg, at shortsene er produceret i Kina.
At sælge billig asiatisk produktion på en dansk hjemmeside er at holde kunderne for nar. Det er utrolig skuffende, og jeg står nu med et par shorts jeg skal bruge tid på at returnere, fordi jeg under ingen omstændigheder har brug for at gå i tøj der er produceret i Kina.

6 juillet 2026

Hej Karina.

Vi har varer fra mange forskellige steder i verdenen. Herunder blandt andet Italien, Bangladesh, Kina, Indien, Portugal mm. Jeg tror det er de færreste danske hjemmesider der udelukkende har produktion i EU, og det skriver vi heller ingen steder at vi udelukkende har, så det ved jeg ikke hvor du har fået den opfattelse fra. Jeg syntes det er en ærgelig besked at skrive at "holde kunder for nar" når det er en ting du selv har konkluderet at alle danske webshops udelukkende producerer i EU - for sådan er tingene ikke. Vores produktioner i ALLE landene, også i Kina, er ligeså velproduceret som var det i Italien - vi har mange krav og regler vi skal opfylde.

Jeg er ked af at du har valgt at gå gennem Trustpilot, istedet for at kontakte os direkte på mail.
Trustpilot giver os, desværre, ikke mulighed for at indgå i en dialog og finde muligheder til en fælles løsning. Ved at du har brugt Trustpilot, så har vi ikke mulighed for at opretholde vores ellers ret gode ry omkring kundeservice.

Alle virksomheder ønsker hellere at indgå i en dialog med kunden, fremfor at blive anmeldt på Trustpilot uden at kunne have ændret på historien.

Jeg beklager din oplevelse med din vare.

Jesper // BySofieSønderby

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig positivt overrasket…

Tøjet er endnu bedre, end jeg havde forestillet mig. Kvaliteten, pasformen og udseendet lever virkelig op til forventningerne – faktisk overgik det dem.

Det er altid spændende at bestille tøj online, men her blev jeg bestemt ikke skuffet. Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen og kan varmt anbefale andre at prøve det.

3 juillet 2026

Hej Freja
Det her er simpelthen den bedste anbefaling. Tak🤍🤍

Hej Anne
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi gør alt vi kan for at opretholde hurtig og god levering 😀

God kommunikation og hurtig levering

God kommunikation og hurtig levering

25 juin 2026

Hejsa
Tusind tak for at anmelde os både på kommunikation og levering.
Skønt at når vi performer på alle parametre.

Virkelig hurtig levering!

Virkelig hurtig levering!
Bestilte 3 varer og inde for et døgn, kunne jeg løbe ned og hente pakken.
Er meget tilfreds, og kan varmt anbefales ❤️

8 juillet 2026

Hej Flora
Tusind tak for din anbefaling🤍

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus