Jeg er blevet udredt for ADHD hos Carelink Psykiatri i Kolding, her er jeg blevet mødt med professionelle fagfolk, som er rigtig empatiske og dygtige til deres arbejde. Der gik ca. 2 måneder fra min... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min datter havde ikke været i live i dag hvis ikke hun var blevet sat og gået og hjulpet hos Carelink Psykiatri (Klinik Socius før). Hun har været tilknyttet siden 2022 og afslutter nu forløb og be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har indtil videre haft et rigtig godt forløb for vores datter hos Carelink. Vi føler os hørt og set samt vejledt i at takle de udfordringer vi møder i vores hverdag. Carelink får vores varmeste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Carelink Psykiatri møder du fagpersoner, der lytter og tager dig alvorligt – uanset om du er barn, ung, voksen eller forælder til et barn med psykiske udfordringer. Vi tilbyder psykiatrisk udredning og behandling – bl.a. for ADHD, autisme, angst, OCD og depression. Vi har klinikker i Viborg, Kolding og Roskilde samt mulighed for online samtaler, hvis det passer dig bedre. Hos os møder du erfarne speciallæger, psykologer og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen i tværfaglige teams. Vi arbejder hele tiden for at tilbyde korte ventetider, tydelig kommunikation og trygge forløb – tilpasset dine behov. Vi ved, hvor sårbart det kan være at søge psykiatrisk hjælp. Derfor arbejder vi hver dag ud fra vores værdier: Vi har respekt for hinanden. Vi finder løsninger. Vi gør det ordentligt. 📞 Ring gerne til os på 27 85 93 39, hvis du har spørgsmål. 💬 Har du været i forløb hos Carelink Psykiatri? Din tilbagemelding hjælper os – og andre.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har gennemgået et udredningsforløb hos Carelink i Viborg, med udgangspunkt i ADD/ADHD.
Det er svært og grænseoverskridende at skulle gå i dybden med alt det der er sårbart overfor en fremmed person, men Carelink gjorde oplevelsen mere tryg. Jeg har følt at jeg blev lyttet til og taget seriøst, at der var plads til at stille spørgsmål.
Min indledende samtale var med psykiateren Hans Jørgen - jeg var først bekymret for om han var for "firkantet" til mig, men som samtalen skred frem slappede jeg mere af - han var slet ikke firkantet, men i stedet ligeud og "no-nonsense". Han gennemgik hele udrednings- og medicin-processen med mig, og var helt ærlig da han sagde, at medicin-processen kan være frustrerende at komme igennem, men at han opfordrede mig til at holde ud - han troede virkelig at det kunne gøre gode ting for mig hvis jeg blev medicineret for hvad han mistænkte for at være ADHD.
Det var virkelig rart at blive talt til som et voksent menneske, og at tingene ikke blev "pakket ind" - hans sprog var direkte, og han var god til at styre samtalen i den rigtige retning.
Efterfølgende har jeg mest været i kontakt med specialsygeplejersken Esther, som jeg specifikt havde bedt om at blive udredt hos. Jeg havde i forvejen læst, at hun har forstand på voksne kvinder med ADHD, og hvordan symptomerne typisk viser sig der. Esther er enormt sød og varm at snakke med, og jeg blev altid mødt med et smil af hende. Hun havde plads til mine små "særheder" - hvor jeg måske hos en anden ville synes det var for akavet f.eks. at flytte en skål fra bordet der distraherede mig, så føltes det helt naturligt og okay når jeg snakkede med Esther.
Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg faktisk ikke kan huske hvem der lavede en somatisk undersøgelse på mig, men her følte jeg også at der blev taget godt hånd om mig. Det minder mest af alt om et almindeligt besøg hos en hvilken som helst anden læge, så det var heller ikke fordi jeg lagde så meget vægt på denne del af udredelsen.
Alt i alt en enormt god og tryg oplevelse, jeg kan stærkt anbefale Carelink herfra.

Réponse : Carelink Psykiatri
Kom fra en psykiater med ydernummer og valgte at gå privat hos carelink i håb om at få den ønskede hjælp trods egenbetaling 😊 De er grundige i deres arbejde og min erfaring er, at det er behagelige profesionelle at snakke med - i forståeligt hverdagssprog! Derudover har jeg ikke haft fornemmelsen af, at jeg blot er en i rækken, der hurtigt skal videre for at få den næste ind. Min psykiater har været meget lyttende overfor mine egne ønsker, behov og justeringer herefter i samspil med professionelle anbefalinger 😊

Réponse : Carelink Psykiatri
En helt igennem positiv oplevelse. Super proffessionel og effektiv håndtering af vores søns sag, god kommunikation og super søde mennesker i alle led af processen.

Réponse : Carelink Psykiatri
I had a truly positive experience with Carelink clinic and felt compelled to share it.
From the very beginning, the professionals I interacted with showed an exceptional level of warmth, care, and genuine compassion. Navigating a healthcare process can be overwhelming, but they made me feel seen, heard, and supported at every step.
One aspect I especially appreciated was how accommodating they were with my need to communicate in English. It’s not always easy to receive full diagnostic assessments and treatment in English in Denmark, but the team ensured that everything was clearly explained and accessible, which made a huge difference in my overall experience and peace of mind.
I also want to share something more personal in case it helps someone else: it’s okay to feel like something is “off” and to seek help. For a long time, I was struggling with what seemed like simple tasks, and balancing studying and working made everything feel even more overwhelming. Through therapy and treatment, I’ve seen such meaningful, positive changes. I feel much more capable of managing my productivity, emotions, and reactions in everyday life.
I’m very grateful for the care I received and would highly recommend Carelink to anyone considering reaching out for support.

Réponse : Carelink Psykiatri
Der gik ca. 2 måneder fra min første samtale til at jeg fik min ADHD-diagnose, hvor jeg efter er startet op på medicin, som har hjulpet mig ufatteligt meget. Det har været en verden til forskel, at kunne få en nem og hurtig afklaring.

Kan anbefales.
Man bliver taget godt af og lyttet til.
Får snakket om den pågældende situation.

Réponse : Carelink Psykiatri
Hurtigt og professionelt udredningsforløb, hvor vi blev fulgt af den samme behandler hele vejen. Mulighed for at nogle samtaler er virtuelle, hvilket er rart, da vi har lang rejsetid til klinikken. Efter ønske fik vi tilsendt journalnotater løbende, så vi kunne følge med i forløbet. Meget grundig og professionel tilbagemelding efter endt udredningsforløb.

Réponse : Carelink Psykiatri
Carelink har generelt altid været dejlige at være patient ved. Flinke medarbejdere, der har styr på deres fag.

Réponse : Carelink Psykiatri
Vi har indtil videre haft et rigtig godt forløb for vores datter hos Carelink.
Carelink får vores varmeste anbefalinger.

Réponse : Carelink Psykiatri
Jeg oplever god dialog og dyb forståelse, samt modtager jeg dybde gående feedback på problemstillinger og værktøjer til håndtering af dette.

Réponse : Carelink Psykiatri
Hun har været tilknyttet siden 2022 og afslutter nu forløb og behandling og fortsætter i offentligt regi.
Tak for jer.

Réponse : Carelink Psykiatri
Imødekommende og tryghedsskabende modtagelse af professionelt og fagligt dygtigt personale, som har fulgt med tiden i forhold til udredning og medicinering.
Altid grundig gennemgang.
Spørgsmål og samtale, der giver reflektion og læren om ‘Den samlede mængde hverdag’.

Réponse : Carelink Psykiatri
Venlig, imødekommenhed og kompetent personale. Udredning grundig og individuelt tilpasset. Opfølgning og efterbehandling særlig støttende.

Réponse : Carelink Psykiatri
Jeg har været meget glad for min udredning hos Carelink.
Det har været en tryg oplevelse med grundig undersøgelse af både psykiater, somatisk læge og psykiatrisk sygeplejerske.

Réponse : Carelink Psykiatri
Jeg blev udredt hos CareLink i 2025 samt medicinjustering ind i 2026.
Forløbet startede med en indledende samtale som blev grundlaget for de tests og samtaler jeg har været igennem igennem. Planen var overskuelig og jeg fik et klart indtryk af hvordan det videre skulle foregå.
Under hele forløbet har jeg haft en enormt professionel oplevelse som kom specielt til udtryk i hvordan CareLink gør hvad de kan for at imødekomme den friktion man kan støde på som neurodivergent.
Med den støtte og de værktøjer jeg har fået kan jeg fortsat udvikle og lære om mig selv, og bedre strukturere min hverdag til færre udfordringer, hvilket allerede har hjulpet mig markant.
Jeg vil til sidst fremhæve det imødekommende, empatiske og rare personale som har givet en stor tryghed under hele forløbet.

Réponse : Carelink Psykiatri
Udredning af 12 årig dreng for ADHD. Vi har oplevet en virkelig professionel, effektiv og menneskelig behandling ifm udredning af vores søn og vil klart anbefale Carelink til andre.
Det kommunale kunne virkelig lære noget i forhold til koordinering og planlægning, hos Carelink har de styr på den del og man venter ikke unødigt på nødvendig behandling/tests/osv.

Réponse : Carelink Psykiatri
Vi har oplevet et forløb med uforberedt personale, forkert behandlingsforløb og kæmpe regninger.
Klinikken har ikke formået at lytte og prøve at forstå vores problematik, men har været mest fokuseret på at sælge mest muligt.
Vi er ikke en krævende familie. Vi beder blot om at vi bliver taget alvorligt og at en læge der tjener op til kr. 10.000 i timen, er forberedt på den patient han har inviteret til konsultation.
Vi sidder tilbage med en følelse af ikke at være mødt i en sårbar situation og håber for alt i verden at der ikke ar andre der oplever samme forløb som os.
Vi er dybt rystede og skal nu desværre ud og finde en ny behandler.

Réponse : Carelink Psykiatri
Har været meget tilfreds med Carelink i Viborg. Har haft mine to børn gennem udredning i 2025 og det har været alle pengene værd. Carelinks personale er dygtige og profesionelle og vi vil uden at tøve vælge dem igen, ifald vi skulle få brug for det.

Réponse : Carelink Psykiatri
De har været fantastiske, vi fik hurtigt tid til udredning, og den tog kun 2 mdr.
Den var intensiv, da de hurtigt tager dig ind.
Min datter er meget lukket, men de var så kærlige, at hun åbnede sig op ved første behandling, hun var tryg og hun var sig selv igennem hele forløbet.
De har gået i dybden, både hos os forældrer, skolen og test af barnet, så jeg har fuldt ud tillid til deres behandlingsforløb.
Jeg vil klart anbefale dem

Réponse : Carelink Psykiatri
En savoir plus sur les différents types d'avis.