Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Century Assen Verkoper Diederik A We hadden nog nooit in een automaat gereden (70 jaar) maar hij heeft het heel goed uitgelegd waardoor we relaxed met onze nieuwe wagen naar huis reden. Pl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor de 2e X bij Century Emmen geweest om naar een nieuwe auto te kijken, meer dan een half uur rondgelopen door de showrooms van Audi, Skoda & VW en tevens in diverse auto's gezeten en gekeken. w... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

15 oktober auto gebracht voor grote beurt.en A.P.K.Om 8 uur brengen en om 9.30 telefoon dat hij klaar was.Weet niet met hoeveel mensen aan de auto hebben gewerkt maar normaal gesproken onmogelijk.Kan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Agence de location de voitures
  4. Garage automobile

Écrit par l'entreprise

Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede deal en perfecte service!

Ik kocht een jonge occasion: volkswagen ID4 bij de vestiging in Assen, waar ik perfect geholpen ben door verkoper Diederik. We konden snel zakendoen en bij het ophalen van de auto kregen we uitgebreid advies. Kortom: ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan!

13 avril 2026

Century Assen

Century Assen

Verkoper Diederik A

Pluspunten: goede uitleg in heldere taal - is respectvol (zegt u) - klantvriendelijk - geen bla bla - servicegericht - neemt alle tijd en is heel geduldig.
Het was voor ons een heerlijke ervaring.
Dank je, Diederik!

Van harte aanbevolen!

18 mars 2026

Réponse : Century Autogroep

Bedankt voor deze mooie beoordeling en dit mooie compliment!

Audi groningen

Bij Audi Groningen ben ik geweest.
Door Fred en Roeland ben ik geweldig geholpen. Echt heel plezierig.
Ik kan het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan.

6 mars 2026

Réponse : Century Autogroep

Bedankt voor deze mooie beoordeling en dit mooie compliment!

Klantvriendelijkheid Century Emmen

waar ik ook rond liep of keek er was niemand die je wat vroeg of aansprak, zelf de mensen achter de balies in de showroom van VW niet!
Als je veel geld wild uitgeven aan een nieuwe auto is het toch wel het minste als ge geïnteresseerd naar een auto kijkt dat er goedendag gezegd word of word gevraagd of men iets voor je kan doen.
zeer betreurenswaardig dit, men werkt daar niet met hun eigen geld maar met geld van de werkgever.
De Werkgever mag wel eens actie gaan ondernemen en het personeel stimuleren om wat actiever en beter met de klanten om te gaan!!

27 février 2026

Bedankt voor uw feedback.
Onze excuses dat dit niet correct is verlopen. Mogen wij u bellen? Zo ja, wilt u dan uw telefoonnummer mailen naar marketing@century.nl?

Klantonvriendelijk occasion verkopers…

Vanmorgen met onze zoon meegegaan voor oriëntatie Audi A1 of A3. Hij had een afspraak gemaakt bij Century Groningen. Vriendelijk ontvangen door dame achter bureau. We kregen koffie aangeboden met een mooi koekje met Audi logo erop. Dit schept al hoge verwachtingen. In de showroom prachtige Audi’s!
Nadat deze vriendelijke dame door het aanbod op internet scrolde kwamen er 3 Audi’s uit naar voren. Ze stelde voor om deze Audi’s te gaan bekijken bij hun occasions verder op het terrein. Ze gaf daarbij aan niet met ons mee te kunnen daar er dan niet voldoende personeel op deze locatie achter bleef. Het was nog vroeg deze zaterdagochtend (10:30uur) dus er was vast iemand die ons bij de occasions verder kon helpen.
Daar aangekomen op het buitenterrein gezocht naar de desbetreffende Audi’s. Een Audi viel in de smaak bij onze zoon. Wij de loods naar binnen op zoek naar een verkoper. In deze grote hal zaten een aantal verkopers achter een bureau. Nadat we in de showroom rondgelopen hadden en wij niet aangesproken werden zijn wij op een verkoper achter bureau afgegaan. Na onze begroeting zei verkoper: ,,Ik ben even bezig hoor!” ,, Maak dit even af”. I.p.v : ,,Goedemorgen,ik help u zo!”
Toen de beste man klaar was, stond hij op en zei,, Heeft u een vraag” i.p.v : ,,Waar kan ik u mee van dienst zijn?”
Dit zorgde bij mij al voor verwarring, wij zijn toch klant????
Onze zoon vertelde wat hij vanmorgen had ondernomen en dat hij doorgestuurd was door collega van de andere locatie. Hij gaf aan de auto’s beken te hebben en vroeg of hij er een proefrit in mocht maken. De proefrit kon niet maar hij kon een sleutel meekrijgen om de auto te bekijken😤 Alle auto’s staan open en we hadden dit al bekeken. Dus graag een proefrit. Dit kon helaas niet want hij had maar twee groene setjes kentekenplaten!!! Zoon moest maar een afspraak maken op een doordeweekse dag! (Werkt 5 dagen in de week!). Ik gaf aan dit heel klantonvriendelijk te vinden en zel dat hij vandaag een auto zou kunnen verkopen. Dit maakte hem blijkbaar niets uit. Liet ons onverrichte zaken de deur uit lopen en gaf onze zoon zijn visitekaartje mee om een afspraak te maken voor een proefrit. Dit gaat dus niet gebeuren! Wij hebben dit alle drie als zeer klantonvriendelijk ervaren.

21 février 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Ga nooit bij Century Groningen een auto…

Ga nooit bij Century Groningen een auto kopen. De verkopers zijn niet klantvriendelijk opgevoed, sterker nog ze gedragen zich bijzonder arrogant en zien een bezoeker niet staan. Staan wel met 4 man met de handen in zakken bij de koffieautomaat. Het standaard antwoord van deze "niet" auto verkopers is zinloos.

24 janvier 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Century is een bedrijf zonder service

Century is een bedrijf zonder service. Omdat ik een storing had met de automatische versnelling ( Tiguan ) heb ik mij gemeld bij de vestiging Emmen en gevraagd onderzoek te doen om de storing op te lossen. De serviceadviseur gaf aan " We hebben geen tijd en personeel beschikbaar vanwege de kerst. Rijdt maar door totdat het niet meer gaat ". Uiteindelijk heb ik enkele dagen later de Wegenwacht moeten bellen die mijn auto heeft afgesleept. Laten repareren bij een andere officiële Volkswagenservicedealer, met als resultaat ruim 2500 euro schade ! Kortom, de servicedealer van Century Emmen stuurt klanten liever weg !

23 décembre 2024

Réponse : Century Autogroep

Wij vinden het jammer om te lezen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad, uiteraard is dit niet de service die wij willen geven. Mogen wij u bellen om uw verhaal persoonlijk aan te horen? Zo ja, wilt u dan uw telefoonnummer mailen naar marketing@century.nl?

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf komt zijn afspraken niet na

Bedrijf komt zijn afspraken niet na. Veel wisseling van personeel en managers. Gelukkig wel alles als klant zwart op wit laten noteren bij de aanschaf van een nieuwe demo Audi. Auto afgeleverd met teveel vloeistoffen, niet gepoetst voor aflevering maar door de wasstraat gehaald terwijl je wel betaaald voor duur afleveringspakket. Onbeschoft aan de balie en geen enkele flexibiliteit. Geen wonder dat ik wordt doorverwezen naar een interim-manager verkoop. Voor mij nooit geen Century meer.

Ik hoef geen contact. Deze reactie vanuit Century dient naar mijn idee namelijk maar een belang en dat is de schade beperken naar nieuwe klanten. Zonde van de tijd om in gesprek te gaan met dit bedrijf zolang Century niet aan enige zelfreflectie doet. Bovendien laten ze je dan waarschijnlijk nog een keer betalen onder de noemer van “probleem opgelost”

18 décembre 2025

Noté 2 sur 5 étoiles

Gekochte auto met glad geleverde banden

In maart een auto gekocht. De destijds vestigingsmanager verkocht hem aan ons met de voorwaarde hem in perfecte staat af te leveren. Banden, ruitenwissers en dat soort geneuzel na te kijken. Apk nieuw erop enz.

In september liep de achterband leeg... nou ja, kan gebeuren...
Hebben ze dit gepropt in oktober plus controle profiel etc. (Zwart op wit)
November, weer die band wat leeg loopt.
Weer heen gegaan....
Belde ze mij dat ik niet meer mocht rijden.
De banden waren zo glad dat ze de weg niet meer op mochten.
Qua km rij ik erg beperkt

Wel mocht ik 900 euro zelf dokken.

Hier niet mee eens en aangegeven.
Men bleef volhouden dat het slijtage was en dat zij niet verantwoordelijk zijn.
Tevens wilde ze met mij hierover niet in gesprek.

De vestigingsmanager die was ookalweer vertrokken, en zoals zij zeiden... hij heeft niks genoteerd.

Dus moest ik met de nieuwe manager in gesprek. Wat ook een poosje duurde om contact mee te krijgen.

Aanbod was 50/50

Nog steeds hier niet van gediend.
1. We hadden afspraken gemaakt
2. Je hebt een reparatie gedaan met controle in oktober en toen is er niks gemeld.
3. Pas bij ronde 3 kreeg ik de melding dat rijden te gevaarlijk is. Ik rij hier ook met mijn kinderen in!

Via rechtsbijstand waren er mogelijkheden dit aan te vechten...
Duur circa half jaar.

Ondertussen liepen de kosten van de leenauto ook door a 35. P dag.

Ik was nu genoodzaakt akkoord te gaan met de 50/50
En zei de manager...
De kosten van de leenauto overleg ik wel even, dat komt wel goed....

En toen kwam de rekening ...
Alles gewoon lekker doorberekend...

Dure les, maar voortaan gewoon lekker naar Van Boven Emmen of naar Kwikfit.

..........................................................................
Gezien ik niet kan reageren op jullie bericht als marketing afdeling: dan maar even zo

Ik hoef geen gesprek, het is wat het is.
En zo te lezen bij de andere reviews ook niks onbekends bij jullie.

Zorg maar voor verbetering bij nieuwe klanten.
Ik kom er niet weer.

5 décembre 2025

Réponse : Century Autogroep

Wij kunnen uit uw review opmaken dat u niet helemaal tevreden bent. Wij komen graag met u in contact om uw verhaal persoonlijk aan te horen. Mogen wij u bellen? Zo ja, wilt u dan uw telefoonnummer mailen naar marketing@century.nl?

Communicatie 0 punten

Afspraken om terug te bellen worden niet nagekomen en ik sta voor niks bij de garage om 08:00 want oops, de banden zijn er niet. Dat ze er niet zijn kunnen ze niets aan doen maar dat ik voor niks bij de garage sta wel. Daarnaast sta ik op het moment van schrijven al 15 minuten in de wachtrij omdat ik wederom, niet werd teruggebeld.

15 décembre 2025

Zeer belabberd

Tja.. de verkoop in 2023 verliep uiteraard zeer voorspoedig. De service na die tijd vreselijk weerbarstig en belabberd.

In september bleek de klep voor de lader van mijn id4 kuren te vertonen (kraken rammelen en wil niet los zodat je niet kunt laden). Ik heb dit aangegeven, afspraak gemaakt in oktober.

Toen ik de auto bracht hebben ze onderzoek gedaan. Eind van de dag opgehaald met de mededeling dat ze niets hebben kunnen vinden. Er werd gedaan alsof ik een onnozele was en maar een filmpje op moest nemen met de klacht (half internet staat vol met deze klacht, dat terzijde).

De dag erna kreeg ik een factuur voor onderzoek van 110 euro. Niets gevonden niets gedaan maar wel de rekening? Klacht ingediend op het evaluatieformulier. Ik werd teruggebeld door een mevrouw die de rekening kwijt liet schelden.

Begin November begon het gedonder weer, dus filmpje gemaakt. 1 december moest ik s avonds laden omdat ik de dag erna om 9 uur in Leeuwarden moest zijn. Helaas wilde de klep nu niks meer. Dus 2 december stond ik voor 8 uur bij de werkplaats in Groningen.

Daar hebben ze iets doorgeknipt en ze gingen kijken of het onder garantie of coulance kon vallen. Garantie formeel verlopen op 3 juni, vanaf september geklaagd (dus 3 maanden na afloop). Ik zou teruggebeld worden. Niets gehoord, eind van de dag nog een keer gebeld en een terugbel verzoek gedaan. Niets gehoord, dus weet ook niet wat de kosten zijn.

Zojuist weer gebeld. Zie eerst maar eens door dat verrotte menu te komen, maar uiteindelijk iemand aan de lijn. Die kon ook niemand bereiken dus weer een terugbel verzoek gedaan (ik hoorde trouwens iemand op de achtergrond iemand zeggen dat hij er niet was)...

Al met al, verrotte belabberde service na de verkoop.

Update: ook met de marketingafdeling gemaild. 4-12 om 14 uur: nog niks gehoord :):)

3 décembre 2025

Réponse : Century Autogroep

Bedankt voor het achterlaten van uw review en het delen van uw ervaring. Samen met u hebben wij naar een oplossing gezocht en deze is inmiddels gevonden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede eerlijke info van Kor gekregen

3 uur rijden naar Groningen, maar Kor had me gelukkig eerlijk geïnformeerd zodat de auto snel gekocht was. Kapotte achteruitrijcamera (wat eerlijk gecommuniceerd was) is later opgestuurd en kosten van inzetten zijn vergoed. Zeer tevreden over de import auto,

24 septembre 2025

Réponse : Century Autogroep

Bedankt voor uw mooie beoordeling, en fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!

Noté 1 sur 5 étoiles

De koffie staat altijd klaar, maar daar blijft het dan ook wel bij.

Het maakt niet uit welke dag je belt of op welk tijdstip, maar je bent vrijwel altijd de eerst wachtende en als je geluk hebt krijg je dan na lang wachten iemand aan de lijn of helemaal niet. Ook de info omtrent zaken en service ligt onder het vriespunt. Ik lees veel reviews over deze zaken en dat dit ook al jaren zo is.
Century heeft overduidelijk schijt aan de klant en doet ook geen enkele moeite dit te verbloemen.

20 novembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben eind september een prachtige…

Wij hebben eind september een prachtige VW T-Roc gekocht. Bij thuiskomst ontdekten wij steenslag op de voorruit. We hebben contact opgenomen met de verkoper Kor de Groot en hij heeft deze zonder problemen laten vervangen voor een geheel nieuwe. Op de dag van reparatie kregen wij geheel kosteloos een huurauto mee. Wij hebben het contact met Kor de Groot als zeer prettig ervaren, vanaf het begin dat wij bij Century binnenkwamen tot het moment van de afhandeling. Alle lof voor Century Groningen en met name voor Kor de Groot!! Theo en Ineke Hoekstra

13 novembre 2025

Réponse : Century Autogroep

Wij waarderen uw mooie review. Mooi om te lezen dat onze inzet gezien wordt. Uiteraard heel graag gedaan en graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je alle reviews leest durf je…

Als je alle reviews leest durf je Century in Groningen niet meer te betreden....
Wij wilden op een regenachtige zaterdagmiddag een Skoda gaan bekijken, gezien op het internet. Zonder afspraak heen gegaan. Het was druk en we moesten even wachten. Uiteindelijk op een verkoper afgelopen en deze persoon was direct bereid om ons te helpen. We hebben samen de auto bekeken en hebben samen een afspraak gemaakt voor een proefrit. We hebben de auto na de proefrit gekocht en onze eigen auto hierop ingeruild. Nou schetst mijn verbazing dat deze verkoper het hart op de goede plek heeft. Natuurlijk, het is een verkoper die zich ook aan de regels van het bedrijf moet houden maar deze verkoper is integer, heeft een goede attitude en mensenkennis. Werkelijk ze bestaan nog! Mochten mensen deze ervaring ook willen beleven, maak een afspraak met Rico Nieboer.
Zo geobserveerd in deze mooie zaak kunnen zowel collega's als Century Groningen hier een voorbeeld aan nemen.
Rico, bedankt voor je hulp en advies en heel veel succes met de verkoop van auto's en nog meer tevreden klanten!!

12 novembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Afgesproken dat ik kon wachten op de…

Afgesproken dat ik kon wachten op de auto terwijl die gemaakt werd. Echter is dit niet goed opgeschreven. Zelf vermoed ik dat dit eruit is gehaald ivm ik zeker weet dit goed heb doorgegeven bij afspraak maken. Ook krijg ik geen afspraakbevestiging als herinneringsmail. Hier zelf achteraan gemoeten. Nu heb ik rekening gehouden met werk om de auto daar heen te kunnen brengen, moet afspraak verzet worden door een fout van hun zelf en beland ik achteraan op de rij waardoor ik: en nog een keer vrij moet regelen werk en ipv 2 maand wachten op de afspraak is het nu 3,5 maanden. En dan herkennen ze hun eigen fout ook nog niet eens. Slechte zaak dit en niet klantvriendelijk.

10 novembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Century weet niet wat klantvriendelijkheid is en verkoopt liever geen auto

Twee keer bij Century geweest voor een occasion voor mijn dochter. Ik en mijn dochter hadden bij bezoek nummer 1 een auto kunnen kopen, want verliefd op een Audi in de showroom. Echter, we werden niet gezien in de zaak en na een half uur rondlopen eindelijk gevraagd door verkoper of hij kon helpen. Of we een proefrit konden maken. Dat konden we online inplannen. Wij weer huiswaarts en online een afspraak gemaakt. Nooit reactie op ontvangen en na meerdere pogingen telefonisch contact te leggen zonder succes uiteindelijk via een andere verkoopsite (autotrack) wel contact gekregen. Aan de telefoon een niet geïnteresseerde medewerker die aangaf dat we in de showroom langs moesten komen... terug bij af.
Vervolgens weer naar de showroom gegaan en na wederom vijftien minuten rondwandelen en oogcontact proberen te krijgen maar weer vertrokken. Blijkbaar willen de verkopers in deze zaak liever geen auto verkopen. Dat betekent weinig goeds voor de verdere service van deze zaak. En dus voor ons: nooit een auto bij Century en slechte reclame in ons netwerk

1 novembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Een update plaatsen in een Audi Q7 60…

Een update plaatsen in een Audi Q7 60 TFSI is een drama. Volgens de brief van Audi een uurtje werk na twee dagen nog niet gelukt. Dit is nu de tweede keer dat er een update probleem is . Over garantie gesproken de bekleding van de Audi laat te wensen over allemaal haarscheurtjes in de stoel en de stoelwangen hebben gleuven. Geen garantie 🙈🙈🙈. Zeer slechte zaak betreft een auto met nieuwprijs van 131.000 euro.

20 octobre 2025

Onbeschofte en arrogante houding

Onbeschofte en arrogante houding. Willen in ieder geval overduidelijk geen auto's verkopen.

9 octobre 2025

Beste Rosa D,

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen communicatie en slechte service.

Afspraak gemaakt vanwege een terugroepactie m.b.t. de airbag.
Auto voor 08:00 gebracht, bij geen bericht om 16:00 weer op te halen. Tegen 13:00 gebeld in de hoop dat de auto al klaar stond, zei de computerstem dat ze nog met de auto bezig waren.
Om 16:15 waren we aanwezig om de auto te halen. De medewerker aan de balie zei dat ze met de auto bezig waren, maar dat de airbag op nalevering staat en ze niet weten wanneer hij aankomt.
Ik had vooraf gevraagd, als ze dan toch de auto op de brug hebben, om hem even uit te lezen. Dit was natuurlijk niet nodig als er helemaal geen airbag wordt vervangen! Nu krijg ik dus een rekening vanaf ophalen parkeerplaats tot neerzetten, inclusief uitlezen en een heel rapport over de auto :-(. totaal bijna 100,-.
Ook helemaal geen telefoontje gehad dat de auto niet om 16:00 klaar staat, vervolgens moeten we nog een keer omdat het betreffende onderdeel er niet is (3 weken van tevoren de afspraak gemaakt).

16 octobre 2025

Beste Stefan van Ravenzwaaij,

Team Century

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus