Noté 1 sur 5 étoiles

Od października czekam na wypłatę środków,od momentu reklamacji w styczniu nie mogę się zalogować czekając na SMS potwierdzający.Co to za kraj że ta firma jeszcze funkcjonuje . Jeśli ci pieniędzy nie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wymiana zlecona była 31.10 na kwotę 20000zl. Do dnia dzisiejszego nic, a informacje jakie się pojawiają od tego złodzieja cinkciarza to traktować można jako informacje nic nieważne. Okradl wielu wielu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

754624361839 - tranzakcja z dnia 17.12.2024 na 700 euro. Cinkciarz reklamuje się, że wymiana walut działa a czekam na pieniądzę od 17 grudnia 2024. dziś na ich portalu widnieję propozycja, że oddadz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Spółka od początku działalności wykazywała coroczne straty a zarząd wyplacal sobie pensje nawet po 20 mln rocznie , stąd zresztą straty, właściciel przepisal nieruchomości na innego członka rodziny w... Voir plus

1,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Od 5.11 oczekuje na przelew EUR

Od 5.11 oczekuje na przelew EUR, co miesiąc wykonuje podobną transakcję w związku z kredytem hipotecznym w tej walucie. Z cinkciarz.pl korzystałam od 2014, nigdy problemów jak teraz nie było, a regularnie wymieniałam waluty. Customer service? Poziom dna, na moje wiadomości nie odpisują (standard w obsłudze klienta to odpisywanie na maila w 1-2 dni robocze). Nie dali znać, nie zablokowali opcji przelewów, to jest oszustwo, na pewno usunę konto jak tylko otrzymam zwrot środków.

19 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Korzystam z kantoru od paru lat

Korzystam z kantoru od paru lat , nigdy nie było kłopotów. Ostania transakcja to poraszka , brak komunikacji z kantorem czy to pocztą czy telefonicznie.
Jeśli świadomie przyjmuje się pieniądze klientów i nie realizuje umowy to sprawa dla prokuratury.
Na tym etapie odradzam korzystanie z usług tego kantoru. Transakcja - 961291239427

11 novembre 2024

UWAGA!!!

Na stronie cinkciarza zleciłem przelanie kwoty 15tyśzł oraz około 9tyś zł w dniu 14.10.2024 r. Do dziś tj. 19.11.2024 r. pieniądze nie zostały mi przesłane

19 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Po ponad tygodniu nie ma moich…

Po ponad tygodniu nie ma moich pieniędzy, pomimo natychmiastowego przelewu z mojej strony. Nie ma też kontaktu z obsługą klienta. Koszmar, nie wiem co robić. Gorąco odradzam. Problemy się zdarzają, ale czemu nie było informacji o nich w momencie zawierania transakcji? Czemu jestem ignorowany przez obsługę klienta? Zlecenie nr 252872782445

18 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Od 15.10.2024 czekam na dokonanie…

Od 15.10.2024 czekam na dokonanie zleconego i potwierdzonego przelewu.mija już 34 dni i żadnego echa.Do firmy nie mogę się dodzwonić brak jakiejkolwiek rzetelnej informacji.ciągle piszę o realizację której jest brak.W takiej sytuacji jak np.taka komisja nadzoru finansowego może się pozytywnie ustosunkowywać do składanych wniosków przez spółkę Cinkciarz Pl.

18 novembre 2024

Straszne jest to czekanie

Straszne jest to czekanie
Czekam od 17.10.2024 na wymianę swoich ciężko zarobionych pieniędzy
Przez tyle lat było wszystko ok a tu wraz taki kłopot
Nie wiem co mam robić rachunki do zapłacenia i rata kredytu a oni nawet nie raczą odpisać
Masakra

17 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wymiana waluty zlotowki na funt brytyjski Od 2 tygodni czekam na przelew z…

Od 2 tygodni czekam na przelew z portfela zl na angilskie funty. Napisali mi maila ze przksztalcaja sie na spolke bankowa i przelew potrwa dluzej. Ale tak czy inaczej to nie moja sprawa i nie powinni przyjmowac transakcji i trzymac pieniadze klientow. To mozna nazwac zlodziejstwem i oczywiscie klienci nie wiedza szczegulow. Oni moga nam wciskac co chca. Prawnik powinien sie tym zajac.

4 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Uff cinkciarz.pl w końcu zrealizował transakcję

Korzystałam z Cinkciarz.pl od 8 lat i nie było do tej pory żadnych problemów. A ostatnia zlecona transakcja wymiany walut z 17.10.2024 (wtedy kiedy zaczęły się ich kłopoty) SZCZĘŚLIWIE została zrealizowana 6.11.2024 (czyli po 20 dniach) - trochę to mnie kosztowało stresu ale najważniejsze że pieniądze nie przepadły!

12 novembre 2024

BRAK KONTAKTU, BRAK WPŁATY

transakcja wymiany walut w dniu 05.11. - brak wpłaty od dwóch tygodni! NIE POLECAM!
Infolinia to fikcja, 2h oczekiwania na połączenie i nic... a byłam niby 8 w kolejce. Na maile nie odpisują, a w automatycznej zwrotce jest kłamstwo że mają problemy techniczne..., po tylu latach wypadało by być uczciwym na tyle, żeby powiedzieć ludziom prawdę

5 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety musiałem dać jedną gwiazdkę…

Niestety musiałem dać jedną gwiazdkę ale powinno być zero gwiazdek. Korzystałem z Cinkciarz.pl od wielu lat spłacając kredyt CHF i byłem zadowolony do czasu 16.11 kiedy chciałem dokonać przelewy EUR na swoje konto i ich do dnia dzisiejszego ich nie mam. Przykre jest to, że po tylu latach współpracy i wzorowych opinii otrzymywanych ode mnie nie raczyli nawet mnie poinformować że mogą wystąpić problemy.

16 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Czekałem od 08.10.24

Czekałem od 08.10.24
Transakcja 470887095501 (1 500,00 EUR) zrealizowana 28.10.24
Transakcja 748796238975 (2 158,78 PLN) zrealizowana 15.11.24
Dużo nerwów mnie to kosztowało.

15 novembre 2024

zabezpieczenie komorniczo - sądowe należności

Z uwagi na liczne zapytania informuję, że na wniosek radcy prawnego Przemysława Kilian z Zielonej Góry zostało wydane pierwsze postanowienie o zabezpieczeniu roszczenia do Cinkciarz sp. z o.o. przez Sąd Rejonowy Wydział Egzekucyjny w Zielonej Górze, właściwy dla siedziby Cinkciarz sp. z o.o. w dniu 29.10.2024r. Sygn. akt IX Co 1034/24, które zostało zrealizowane przez Komornika Sądowego w Zielonej Górze z powodzeniem w dniu 4.11.2024r. (pierwsze zajęcie kont Cinkciarza, sygn. akt komorniczych VII Km 3072/24). W tym samym dniu Cinkciarz zrealizował także bezpośrednią zapłatę na rzecz wierzyciela, co skutkowało zdjęciem zabezpieczenia komorniczego z pozostałych rachunków.
We wnioskach o zabezpieczenie warto powoływać się na ww. sygn. akt.

4 novembre 2024

TO KPINY

U mnie zlecenie wyszło 08.10.2024
500€ na konto miały wpłynąć zł. Do dnia dzisiejszego 15.11.2024 zero nic się nie dzieje ,,transakcja w realizacji,,
To jakieś kpiny nawet małych kwot nie przelewają.

15 novembre 2024

nie włacać żadnych pieniędzy

Korzystałem z kantoru przez kilka lat do obsługi kredytu w CHF. Nic nie wiedziałem o kłopotach cinkciarz.pl 5 i 7 11 2024 zrobiłem dwie transakcje zamiany PLN na CHF do obsługi kredytu w CHF. Przelewy ze strony cinkciarz.pl nie zrealizowane, brak odpowiedzi na emaile, kontakt telefoniczny - 40 w kolejce czyli żaden.
Ostrzegam wszystkich przed korzystaniem z cinkciarz.pl.

5 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Gdyby była możliwość nie dałabym ani…

Gdyby była możliwość nie dałabym ani jednej gwiazdki. Już prawie 3 tygodnie czekam na pieniądze.Gdy próbował dzwonić,powiedziano mi że jestem 36 ta w kolejce.Po godzinie czekania był już 30 ta ale połączenie zostało przerwane.Dno!!!
W odpowiedzi na maile dostaję odpowiedź że dziękują za cierpliwość.😬😬
Tu nie chodzi o cierpliwość-terminy zaplat juz minęły,koszty opóźnień też doszły i do tego niesamowite rozczarowanie z mojej strony.Cóż więcej dodać...kasy jak nie było tak nie ma.Strona do zawierania transakcji nie powinna być wogóle aktywna.😡😡Zdecydowanie nie polecam

1 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus