Coop Supermarkten Avis 151

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De prijzen bij Coop Greidanus stijgen zo ongeveer per uur. De prijzen bij deze winkel hebben niets meer te maken met inflatie maar met winstgevend graaigedrag. Als het prijsverschil met de concurer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Al vaker hier ervaren erg rommelig, onoverzichtelijk etc. Ik kreeg steekproef controle bij zelfscan. Ik heb daar nooit problemen mee, de medewerker zei helemaal niks tegen me. Ook niet toen het corre... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas ging hele tijd goed maar recent over naar ander distributie systeem en is het eneheel stuk slechter. Bel je met klachten wordt je onvriendelijk en onheus banaderd. Regelmatig problemen met... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Supermarkt coop westzaan was de allersmeerigste van nederland. Reden: ze mogen geen neiuwe schrobmachine kopen. 2 maanden geleden winkel helemaal vernieuwd ziet er top uit. Inmiddels is alles weer su... Voir plus

1,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

fraude

wij hebben een chips gekocht Sweet Chili Peppers flavor en dat kostte € 2,59 en wij hebben € 2,60 betaald en ik heb geen een cent teruggekregen. Het is een fraude ga er niet naartoe. Ze betalen je niet je terug geld ze zijn raar en ziek ga d’r niet naartoe je krijgt je geld niet terug.
wij vinden het ook echt super raar dat we niet een cent terug hebben gekregen, want in mijn tijd was dat superveel dus dat was mijn ervaring hiervan en ik zeg ga d’r niet naartoe de jumbo is beter

20 janvier 2026

Geen communicatie, onbeschofte houding

Al vaker hier ervaren erg rommelig, onoverzichtelijk etc.
Ik kreeg steekproef controle bij zelfscan. Ik heb daar nooit problemen mee, de medewerker zei helemaal niks tegen me. Ook niet toen het correct en klaar was. Dit vind ik dus onbeschoft, en dan wel klagen over klanten? Waardeloze medewerker in deze situatie. Hoorde hem ook al zeer nors tegen een andere medewerker spreken. Kortom alleen bezoeken indien noodzakelijk.

24 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kom helemaal naar jullie winkel om…

Ik kom helemaal naar jullie winkel om een lekkere lunch te halen en wat de flip krijg ik? Een flipping droog broodje zelfs klei smaakt nog beter dan jullie broodjes:( waardeloze bakkerij.

17 mai 2025

Coop heeft een actie

Coop heeft een actie, coca cola is in de reclame. Ik ga naar de winkel in Maastricht. Ga met de cola naar de kassa waar wordt gezegd dat er geen actie op de cola is. Ik laat ze het coop krantje zien waarin de actie staat, dan wordt de manager erbij gehaald en wordt doodleuk gezegd dat ze een zelfstandig filiaal zijn en niet aan de landelijke acties meedoen.
Dan kan blijkbaar zomaar, dan moet je je niet Coop noemen. En als ik een klacht indien dan krijg ik te horen dat ze het fijn vinden dat ik het gemeld heb maar ze kunnen niets betekenen.

19 avril 2025

Triest zooitje

Betreft filiaal Kijkduin:

Wat een slechte zaak. Ongeïnteresseerd personeel wat over het algemeen niet eens Nederlands spreekt, die daar werken alsof ze een taakstraf aan het uitvoeren zijn en alleen maar bezig zijn met de vraag wanneer ze eindelijk weer naar huis toe mogen. De buurt zou er op vooruit gaan als er een normale supermarkt als een AH zou komen ofzo ipv de sociale werkplaats die het nu is waar ook nog eens de hoofdprijs wordt gevraagd. Beter ga je naar het de Savornin Lohmanplein een stukje verderop; bespaart je een hoop ergernis en chagrijnige smoelen 😃

7 février 2025

Misleiding aanbiedingen

Misleiding keer op keer , aanbieding met bordje erbij van 2.49€ naar 1.20€ voor 12 bitterballen van kwekkerboom .
Nou is mooi meegenomen dus 4 pakken 48bitterballen nog even aan mederwerker gevraagd klopt dit (ja hoor mevr)
Naar de kassa en jawel 4.95 per pakje ik zeg klopt niet , medewerker erbij die zegt mevr heeft gelijk er staat 1.20 voor 12 bitterballen .
Nou u moet 4.95 betalen ik zeg ik moet niets daar staat het ‘ ja dat zijn andere ik zeg kaartje en merk aantal alles klopt , ja zegt ze klopt is ook misleiding maar dat doen ze expres ??????
Ik zeg dan wil ik 4 pakjes a 12 bitterballen van 1.20 nou ik weet niet welke dat zijn dus moet u deze maar nemen of niets , ik zeg voor 1.20 wand dat staat er bij ‘ nee hoor voor 4.95€ ik zeg nou COOP zelf jullie eigen persoon vinden dat jullie misleidende reclame doen.
Coop is altijd al waardeloos geweest staan ze hier in Oosterhout om bekent maar met plezier ga ik zelfs de aanbieding negeren want die kloppen toch al niet .

4 janvier 2025

Geen aanrader

Heel duur en het personeel behandelt je alsof je een kleuter bent. Ik bepaal nog steeds zelf wat ik wel of niet wil kopen.
Maargoed als je over een id gaat zeuren tegen een vrouw van 53, dan laat ik mijn boodschappen wel staan en haal het ergens anders. Klant kwijt Coop Emmermeer!
Personeel lijkt wel de G E - s t A P O. Dacht dat we die tijden achter ons hadden gelaten?

16 décembre 2024

Heel erg Duur voor een Dorpswinkel

Heel dure winkel hier in Beek gem Montferland , prijzen zijn heel hoog ja wat wil je he in een Dorp, maar ze moeten de r eigen dood schamen zo duur zijn ze , zelfs de kassa medewerkster is het daar mee eens , is niet zo gek he?? Dat je een paar km verderop gaat shoppen, zakkenvullers

19 novembre 2024

klacht

Die manager heeft namelijk met nog wat bevriende collega’s “verzonnen” dat ze je gaan beschuldigen van aangeraakt, zo hoeft hij (de manager) geen excuses te maken van de eigenaar van de coop .Ze deinzen er dus zelfs niet voor terug om klanten ongegrond en vals te beschuldigen van
aan geraak.“Liever de aanval kiezen dan excuses maken” De eigenaar van de winkel is geen haar beter dan zijn personeel, Hij is onbetrouwbaar, houdt zich niet aan afspraken, belastert je in het openbaar, liegt en weigert zijn ongegronde leugens die hij over je uitstrooit in te trekken!!!
Ik heb er geen woorden voor WAT EEN DRAMAWINKEL .

personeel coop Linderlaan 65 Luna die moet ontslagen

12 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen respect voor de klant

Wat is er moeilijk aan om gewoon alstublieft te zeggen bij de kassa??
Ik heb er geen fijn gevoel bij als er alleen maar €24.80 gezegd wordt, ik moet niet naar Coop voortaan weer terug naar de Jumbo en A.H.

27 septembre 2024

Eigenlijk klopt er weinig bij de Coop Lindenlaan | Amstelveen

Voor een simpele boodschap is het net te doen, vandaar maar één ster. Slordige en rommelige winkel. Weinig tot geen vriendelijkheid aan de kassa bij binnenkomst, noch bij vertrek. Dame zit onderuit gezakt in de stoel natuurlijk op haar telefoon. Dit is met veel regelmaat. Geen oog voor wat of wie de winkel binnenstapt.
Geen aanrader deze vestiging.
Datum van bezoek: zondag, 08 september 2024 @ 17:45 - 18:00
Coop Lindenlaan | Amstelveen
Lindenlaan 65-69, 1185 LC Amstelveen

8 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag gekocht 3 flessen lipton ice…

Vandaag gekocht 3 flessen lipton ice ttea in de aanbieding 1 halen 2 gratis en wat denk u de normale prijs zonder statiegeld voor 3 flessen € 10,68 dit is per fles € 3,58 dus verschrikkelijk duur dit is je reinste afzetterij en tevens is de voorrad bij aanbiedingen schrikbarend laag of de kaas is op hetvlees is voor de middag al weg.
Dit is werkelijk de laatste keer dat ik een coop winkel betreedt schade.

4 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

In de Coop winkel in Oosterbeek is het…

In de Coop winkel in Oosterbeek is het onaangenaam winkelen.
Op een enkele uitzondering na is het personeel nors en nukkig . Zeer klantonvriendelijk. Je vraagt daarom liever niets.
Vanmorgen 0m 8 uur tevergeefs 5 minuten gewacht, maar winkel ging niet open; zo openen bijna altijd later.
Misschien kan ik morgen wel mijn boodschappen doen. Dit alles is al jaren zo.
Kan het zijn dat het personeel aan haar lot word overgelaten? Het lijkt erop dat deze dames er al jaren niet met plezier werken.
Maria

22 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel m,goed overzichtelijk…

Fijne winkel m,goed overzichtelijk vriendelijk personeel
Fijne parkeerplaats en ook helpen ze je graag met dragen als je al iets ouder bent!!
Fijne aanbiedingen en ook fijn dat je je pakketje gelijk af kunt geven.

12 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus