L'entreprise a répondu
De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.
L'entreprise a répondu
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima training, heeft mij geholpen om de verschillen tussen (grote) projecten en programma's duidelijk te krijgen.

Réponse de Computrain
Heel blij met deze training, zeker een aanvuling op de theoretische Microsoft learn voor het diploma

Réponse de Computrain
Ontzettend fijne lessen waar een uitstekende combinatie tussen lesstof en oefenen met deze lesstof wordt gegeven. De format is duidelijk goed doordacht opgezet.

Réponse de Computrain
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed te gaan, echter kwam een deel van het cursusmateriaal pas een week na de cursus. De cursus zelf was goed, hoewel duidelijk was dat het geen vaste Computrain docent was. Docent gaf een goede cursus, maar merkbaar dat hij moest zoeken naar aansluiting met aangeleverde presentatie en werkboek.

Réponse de Computrain
Training beslaat niet de voor examen gevraagde eisen

Réponse de Computrain
Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de beoordeling ook voor Computrain. De planning van ICT Improve is zeer slecht, omdat thuisstudie nodig is maar dit praktisch niet haalbaar is. Overigens wordt het examen ingepland op de laatste trainingsdag. Dus voor zelfstudie geen tijd.

Réponse de Computrain
Enthousiaste maar warrige trainer, die geen duidelijke lijn weet te leggen in de lesstof en het framework zelf. Derde sessie, die voor voorbereiding examenstof bedoeld was, bleek ook nodig om alle stof aan de groep uit te leggen.

Réponse de Computrain
Heldere opzet van de training waarbij de trainer in staat was om aan de goede theoretische basis ook voldoende praktijkvoorbeelden te koppelen en ruimte te geven aan discussie binnen de groep voor de eigen praktijk. Dit zorgde ervoor dat het goed beklijft en toepasbaar wordt gemaakt.

Réponse de Computrain
Prima training, sloot aan bij mijn behoefte.
Goede trainer, goede locatie.

Réponse de Computrain
I found the Az-305 highly valuable. The instructor explained complex Azure architecture topics clearly using practical examples. The sessions were engaging, well‑structured, and balanced between theory and design discussions. I highly recommend this course for AZ‑305 preparation and solution architecture skills.

Réponse de Computrain
Hele goede ervaring met dit opleidingsinstituut, ruim aanbod en goede begeleiding. Ik zou 5 sterren geven als mijn cursussen niet zo vaak van datum zouden veranderen.

Réponse de Computrain
Ik heb onlangs de PRINCE2® Practitioner training gevolgd bij Computrain en ben erg tevreden over de volledige ervaring. De trainer legde de theorie duidelijk uit en koppelde deze steeds aan realistische praktijkvoorbeelden, waardoor ik de stof beter begreep en meteen kon toepassen in mijn werk als projectleider.
De lesmaterialen waren overzichtelijk en goed opgebouwd. Ook vond ik de digitale leeromgeving gebruiksvriendelijk en prettig om mee te werken. De locatie was goed bereikbaar en de organisatie rondom de cursusdagen verliep strak en professioneel.
Wat ik vooral waardeerde, was de ruimte voor vragen en interactie tijdens de training. De docent nam echt de tijd om dieper in te gaan op specifieke situaties, wat de opleiding extra waardevol maakte.
Ik zou Computrain zeker aanraden aan iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen projectmanagement.

Réponse de Computrain
Ik zou de cursus Linux Administration LPIC-101 volgen bij Computrain. De cursus werd echter op de 1e cursus dag (1 dec 2025) 5 minuten voor tijd geannuleerd zonder opgave van reden. Daarna was het een drama om te achterhalen wat de reden was, en om een nieuwe datum gepland te gaan krijgen. Na veel contact (iedere keer zelf contact moeten zoeken want communicatie is blijkbaar erg moeilijk) uiteindelijk een nieuwe cursus datum gekregen (2 feb 2026). Nu (2 feb 2026) 10 minuten voor start van de cursus geprobeerd in te loggen in classroom, echter lukt dit niet. Contact gezocht, blijkt de cursus wederom niet door te gaan vanwege omstandigheden van de docent.
Maar wederom géén communicatie.
Erg slecht, en ik zal ook niemand aanraden om een cursus bij Computrain af te nemen.

Réponse de Computrain
Veel data verwerking kan met Excel.
Zelfs allerlei overzichtelijke grafieken kan je met Excel maken om je data van verschillende onderwerpen overzichtelijk te maken.
De leraar gaf goede uitleg van Excel aan de hand van praktische voorbeelden.
Het is een boeiende en leerzame cursus voor de medewerkers van de organisatie van de OFGV

Réponse de Computrain
Veel concrete, nuttige informatie van een zeer kundige én vriendelijke docent. De cursus was zeer goed voorbereid met eenvoudig te downloaden materiaal, heldere en uitgebreide slides en zelfs nog het een en ander aan geprint naslagwerk. Ontzettend leerzaam én leuk!

Réponse de Computrain
The trainer was energetic and explained things in detail, answering all the questions.

Réponse de Computrain
Training is 3 dagen van te voren geannuleerd, nu 4 weken later nog steeds geen communicatie over een nieuwe datum. Ook geen reactie op contact pogingen.

Réponse de Computrain
En savoir plus sur les différents types d'avis.