Crazypandagames Avis 2

Moyen

FRAUD

Google officially confirmed FRAUD and issued 14 refunds for this app
​Review Body:
​As a mathematician, I conducted a professional analysis of the World Poker Club app developed by Crazy Panda. My findings prove that their "certified RNG" is nothing more than a cover for manipulative server-side logic.
​The system is designed to create scripted "action flops" where multiple players are dealt ultra-strong hands simultaneously. This is a deliberate mathematical trick used to force players into massive pots, deplete their chip balances, and drive microtransactions.
​The Evidence of Fraud:
​Official Recognition: After presenting my mathematical evidence to Google Play Support, they officially classified my transactions as FRAUD.
​Financial Recovery: Google processed 14 full refunds, prioritizing consumer protection over the developer's revenue—a rare and significant move.
​Retaliatory Ban: Instead of addressing the systemic flaws, @Crazy Panda Games immediately banned my account to destroy evidence of their rigged algorithms.
​Warning to Players and Partners:
Do not be fooled by their "certificates." A certificate only verifies the base generator, not the filtered server logic that decides the outcomes. I have all official documentation, including refund confirmations from Google, and am ready to provide them privately to industry investigators or regulators.
​If you have lost money here, report them to Google/Apple for fraud. The platforms are already aware of this developer's deceptive practices.

23 décembre 2025

Experiência decepcionante com moderação parcial e suporte ineficaz

Tenho sido jogador ativo deste jogo há bastante tempo, mas infelizmente, fui alvo de punições injustas aplicadas por moderadores claramente parciais no Discord e no próprio jogo.

Moderadores demonstraram comportamento abusivo, provocador e autoritário, utilizando as regras de forma seletiva para beneficiar aliados e silenciar adversários. Qualquer tentativa de pedir explicações ou falar com superiores é considerada “assédio” e punida com ameaças ou suspensões.

Fui punido in-game por mensagens feitas no Discord, o que é completamente desproporcional e tecnicamente incorreto, visto que se tratam de plataformas distintas com políticas diferentes. Além disso, nenhuma prova foi fornecida quando solicitada de forma educada.

Pior: o próprio suporte da empresa não responde há anos, mesmo após vários pedidos relacionados a problemas técnicos, como o desaparecimento de uma skin de planeta pela qual ainda aguardo retorno.

Lamento profundamente ter de expor isto publicamente, mas não vejo outra forma de buscar justiça e alertar outros jogadores sobre a falta de imparcialidade e transparência por parte da equipa de moderação.

Espero sinceramente que a empresa reveja sua postura e adote medidas sérias para garantir um ambiente mais justo, seguro e respeitoso para todos os jogadores.

14 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit