Bra diskmaskin, liten, rymlig, tyst och smidig. Tråkigt att enheterna som skickas är varierande kvalitet, min har en del "kosmetiska" defekter. Bla en spricka inne i maskinen men det verkar... Voir plus
Jag köpte först en Bob till mig själv, och den har revolutionerat mitt liv! Jobbar på bra medans jag kan göra annat, sparar tid för mig och vatten för miljön. Och dessutom är den FIN istället för någo... Voir plus
Smart och flexibel på många sätt. Diskar rent. Bra med flexibiliteten, att den kan både användas som fast maskin, inkopplad med till- och avloppsvatten (pump är ett plus!) OCH att den kan fyllas p... Voir plus
À propos de Daan Tech Sverige
Välkommen till Daan Tech !
Daan Tech är ett franskt industriföretag som designar, tillverkar och marknadsför innovativa elektroniska apparater och hushållsapparater. Sedan det grundades 2016 har företaget haft en djärv vision: att återuppfinna hushållsapparater för att möta utmaningarna på 2000-talet.
Vår huvudprodukt är Bob, en autonom, kompakt och snabb minidiskmaskin. :

Bob motsvarar två viktiga frågor: för det första ger den individer och par möjligheten att äga en minidiskmaskin som passar deras behov. För det andra svarar den på utmaningarna i den cirkulära ekonomin med en produkt som är utformad för att hålla minst 10 år, utan planerad föråldring och delvis tillverkad av återvunnen plast (65%).

Bob passar i alla dina utrymmen! 😍
👌 Superkompakt: 34 cm bred
💧 Förbrukar endast 2,9 l per expresscykel
👍 Autonom med sin integrerade tank
🇫🇷 Tillverkad i Frankrike
🛠 Lätt att installera utan vattenanslutning
⏱4 till 5 tvättprogram
🌈34 färgkombinationer

Men innovationen slutar inte där. 2023 lanserade Daan Tech förbeställningar av sin kommande produkt, Joe den Fantastiska. Det är en multifunktionell matlagningsapparat som erbjuder flera funktioner i en enhet för en exceptionell matlagningsupplevelse.

Joe har 5 olika matlagningslägen :
> Ångugn
> Mikrovågsugn
> Grill / brödrost
> Varmluftsugn
> Luftfritös
Tack vare alla olika tillagningslägen kan du snabbt och enkelt tillaga både goda och hälsosamma rätter. Oavsett om du föredrar ångkokning för att bevara näringsämnen, luftstekning för krispighet eller lågtemperaturkokning för mört kött, kommer Joe att tillfredsställa alla dina kulinariska önskemål.
Daan Tech Daan Tech grundades för att designa, tillverka och marknadsföra en rad olika apparater och tjänster för att möta de stora utmaningarna på 2000-talet. Deras första produkt var Bob, världens mest avancerade autonoma och miljövänliga minidiskmaskin.
Sedan företagets start har Daan Technologiessamlat djupgående kunskaper inom mekanisk design, plast, elektronik och programvaruutveckling. De har även erfarenhet av att integrera färdiga produkter i sin 2500 m² stora fabrik i Vendée, Frankrike.

Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Bra kommunikation och guidning genom…
Bra kommunikation och guidning genom hela beställnings processen, har inte testat produkten än dock men jag litar på företagets omdöme.
Liten smidig bänkdiskmaskin som rymmer…
Liten smidig bänkdiskmaskin som rymmer mer än man kan tro! Fick med insatser för att kunna köra hela maskinen med tallrikar eller glas på fot om man har haft kalas. Enkelt att rengöra filter. Expressprogrammet på 20 min räcker absolut till daglig disk. Så oerhört skönt att slippa koppla in till vattenkran och att avloppsslangen kan gå ut i diskhon. Extra plus är att man kan välja färg som matchar köket. Jag är bara nöjd!
Kanon maskin
Maskinen diskar minst lika bra som den stora för 10k.
Perfekt storlek och skön design, till skillnad från övriga marknaden.
Dock avråder jag från deras eget diskmedel, riktigt dåligt. Använd 3/1 disktabletter istället.
Mycket nöjd!
Det är en liten, gullig diskmaskin, som fungerar fenomenalt. Jag älskar framförallt att jag kan organisera hur jag fyller maskinen, precis hur jag vill. Jag har även haft mycket bra kommunikation med kundtjänst.
Enda möjliga minus är att, deras program för att återanvända kassetterna, enbart gäller i Frankrike. Man kan fortfarande skicka tillbaka dem, på egen bekostnad, men jag hoppas deras program utökas, utanför Frankrike, i framtiden.
Precis rätt produkt för oss.
Älskar min Bob
Bästa köp hitintills. Är jätte nöjd. Lite dyr kanske men värd var enda öre . Hade varit lite billigare så fler hade möjlighet att köpa den. Har en 60 tals kök och kan inte eller får inte installera vanlig diskmaskin. Toppen betyg 👍
Den är fin men i minsta laget
VARNING om jag kunde ge en 0 så skulle…
VARNING om jag kunde ge en 0 så skulle jag göra det!
Köpte en Bob-diskmaskin via Elgiganten så kallad ”partner/leverans”
Produkten luktar starkt av kemikalier (misstänkt VOC), spred sig i hela hemmet och gav andningsbesvär – med små barn hemma. VOC = plasten är fel gjord. Har inte härdat klart!
Så maskinen som kostade mig 4900kr är bara att slänga
Trots intyg från från tekniker ignorerar både Bob och Elgiganten problemet!
Deras så kallade kundtjänster hos båda är nonchalanta och ickeexisterande totalt ovilliga att ta ansvar.
Svarar kortfattat ” vi har aldrig hört problemet” Så du får stå för retur och avdrag för att du använt den en gång.
Följer inte svensk konsument lag trots att man kallar sig ”svenskt företag”
Förstår inte vad ARN och reklamations rätt innebär
Undvik undvik !!!

Réponse de Daan Tech Sverige
Jag har haft BOB i tre veckor nu och…
Jag har haft BOB i tre veckor nu och den känns perfekt. Disken blir ren och torr. Men jag har inte hunnit prova hur det blir med andra diskmedel än Daan Tech egna kassetter. Och kassetterna är alldeles för dyra, så dem kommer jag inte köpa. Det är priset på kassetterna som drar ner mitt omdöme. Jag hoppas att BOB håller länge, då den inte heller var billig.
Good support and well working machine…
Good support and well working machine sutch a time saver and water saver after years of hand dishing.
Snabb leverans, enkel installation och maskinen diskar bra!
Lite väl optimistiskt att 3 kuvert ska gå in i maskinen då den snabbt blir full.
Rekommenderar köp
Relativt snabb leverans med tanke på avståndet från leverantören hem till mig. Bra förpackat. Bob uppfyller mina krav och förväntningar än så länge. Snygg design och gör sitt jobb. Mycket nöjd med mitt köp.
Diskar otroligt bra och är väldigt tyst.
Snabb o enkelt
Över förväntan!!! Fin Service!
Jag blev överraskad hur fantastisk en EKO-Designad diskmaskin kan vara. Den är stark, gedigen för sin smidiga storlek. Enkel att använda med eller utan inkoppling av vatten. Haft den ett tag utan problem. Hög Kvalité,
10 års garanti ett plus.
Man får en fin Service av företaget!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.