Daan Tech Sverige Avis 385

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Bra diskmaskin, liten, rymlig, tyst och smidig. Tråkigt att enheterna som skickas är varierande kvalitet, min har en del "kosmetiska" defekter. Bla en spricka inne i maskinen men det verkar... Voir plus

Jag köpte först en Bob till mig själv, och den har revolutionerat mitt liv! Jobbar på bra medans jag kan göra annat, sparar tid för mig och vatten för miljön. Och dessutom är den FIN istället för någo... Voir plus

Smart och flexibel på många sätt. Diskar rent. Bra med flexibiliteten, att den kan både användas som fast maskin, inkopplad med till- och avloppsvatten (pump är ett plus!) OCH att den kan fyllas p... Voir plus

Liten smidig bänkdiskmaskin som rymmer mer än man kan tro! Fick med insatser för att kunna köra hela maskinen med tallrikar eller glas på fot om man har haft kalas. Enkelt att rengöra filter. Expressp... Voir plus

À propos de Daan Tech Sverige

Välkommen till Daan Tech !

Daan Tech är ett franskt industriföretag som designar, tillverkar och marknadsför innovativa elektroniska apparater och hushållsapparater. Sedan det grundades 2016 har företaget haft en djärv vision: att återuppfinna hushållsapparater för att möta utmaningarna på 2000-talet.

Vår huvudprodukt är Bob, en autonom, kompakt och snabb minidiskmaskin. :

alt

Bob motsvarar två viktiga frågor: för det första ger den individer och par möjligheten att äga en minidiskmaskin som passar deras behov. För det andra svarar den på utmaningarna i den cirkulära ekonomin med en produkt som är utformad för att hålla minst 10 år, utan planerad föråldring och delvis tillverkad av återvunnen plast (65%).

alt

Bob passar i alla dina utrymmen! 😍

👌 Superkompakt: 34 cm bred
💧 Förbrukar endast 2,9 l per expresscykel
👍 Autonom med sin integrerade tank
🇫🇷 Tillverkad i Frankrike
🛠 Lätt att installera utan vattenanslutning
⏱4 till 5 tvättprogram
🌈34 färgkombinationer

alt

Men innovationen slutar inte där. 2023 lanserade Daan Tech förbeställningar av sin kommande produkt, Joe den Fantastiska. Det är en multifunktionell matlagningsapparat som erbjuder flera funktioner i en enhet för en exceptionell matlagningsupplevelse.

Joe har 5 olika matlagningslägen :

> Ångugn
> Mikrovågsugn
> Grill / brödrost
> Varmluftsugn
> Luftfritös

Tack vare alla olika tillagningslägen kan du snabbt och enkelt tillaga både goda och hälsosamma rätter. Oavsett om du föredrar ångkokning för att bevara näringsämnen, luftstekning för krispighet eller lågtemperaturkokning för mört kött, kommer Joe att tillfredsställa alla dina kulinariska önskemål.

Daan Tech Daan Tech grundades för att designa, tillverka och marknadsföra en rad olika apparater och tjänster för att möta de stora utmaningarna på 2000-talet. Deras första produkt var Bob, världens mest avancerade autonoma och miljövänliga minidiskmaskin.

Sedan företagets start har Daan Technologiessamlat djupgående kunskaper inom mekanisk design, plast, elektronik och programvaruutveckling. De har även erfarenhet av att integrera färdiga produkter i sin 2500 m² stora fabrik i Vendée, Frankrike.

BESÖK VÅR HEMSIDA

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

385 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Köp inte kasetterna!

Köp inte kassetterna som de försöker sälja till dig! De ljög om att diskmaskinskasetterna var återvinningsbara. Du kan inte skicka dina använda pop-kasetter gratis till dem om du bor utanför Frankrike. Jag skulle ha uppskattat om de sagt det någonstans på deras hemsida innan jag köpte 6 stycken. Tvättmedlet i kassetterna är också för nötande enligt min mening, jag har fått 2 köksredskap av metall skadade som skulle vara diskmaskinssäkra. Diskmaskinen är bra (jag har haft den i 6 månader), men kassetterna är inte värda alla de pengarna.

12 février 2025
Avis spontané
Logo de Daan Tech Sverige

Réponse de Daan Tech Sverige

Tack för din kommentar.

Vi gör allt vi kan för att se till att tomma kassetter kan returneras från ditt land, men tyvärr kan vi inte ta tillbaka dem för tillfället.

Vi förstår din kommentar och tar hänsyn till den för att förbättra vår kommunikation om återlämnande av tomma kassetter från ditt land.

Vi kan ge dig råd om användning av andra tvättprodukter för din Bob om du så önskar.

Vi står till förfogande för ytterligare frågor.
Tack för ert förtroende och er förståelse,

Effektiv och smidig

Superbra maskin. Enkel att använda och diskar verkligen rent. Även de korta programmen. Fick rum med mer disk än jag trodde. Ställt in Marseljäsen som ljud men den spelar inte när maskinen är klar. Får kontakta kundservice. Kul funktion annars för en frankofil som jag.

5 janvier 2025

Mycket nöjd

Leverans var smidig. Installation var lätt och varan funkar jättebra. Mycket nöjd med produkten och företaget. Vill gärna rekommendera till andra. Om du vill beställa en Bob, köpa den direkt från Daan Tech, aldrig via Villa Maison

1 décembre 2024

Älskar Bob!

Älskar min Bob, ett av mina bästa köp! Snabb leverans (även om den fick hämtas på utlämningsställe men det gick bra med liten kärra).

29 novembre 2024

VARNING för detta lögnarföretag!

VARNING för detta lögnarföretag!
Se min förra recension om detta bedrägeriföretag.
Lögnare är vad detta oseriösa företag består av.
Nedanstående är vår konversation på ett av ställena jag kontaktat dem på.

13 aug 2024 23:08
Du har skickat
Hej.
Jag har köpt en BOB av er och fått den levererad, men jag har inte fått allt som jag köpt och betalat för.
Ordernr: 364112.
Jag saknar fortfarande allt diskmedel som jag beställde samt UV-lampan som var det enda att ha i ert dyra tillvalspaket.
/Per-Magnus Faleke

3 oktober
3 okt 2024 17:16
Daan Tech
Daan Tech
Jag har hittat ditt meddelande och beklagar att det blev obesvarat. Det är mycket ovanligt från vår sida och det har fallit mellan stolarna. Jag vill att du ska veta att jag har vidarebefordrat din förfrågan direkt till kundtjänst och jag kommer att återkomma till dig så snart som möjligt!

1 décembre 2024
Avis spontané
Logo de Daan Tech Sverige

Réponse de Daan Tech Sverige

Tack för din kommentar.
Tyvärr kan jag inte hitta några uppgifter om utbyten mellan oss. Jag vet inte vem du har varit i kontakt med.

Men för att bättre förstå situationen och hitta en snabb lösning har jag skickat ett e-postmeddelande till dig. Tveka inte att svara så att vi kan diskutera frågan tillsammans.

Jag ser fram emot att höra från dig,
Tack för din förståelse,

Super nöjd

Super nöjd! Haft en förut men sålde då jag flyttade till lägenhet med inbyggd, så nu var det givet att köpa en igen när jag flyttade till lägenhet utan diskmaskin.

Roligt att det går att ställa in vilket ljud den ska spela när den är klar, samt byta färg! Gillar också att alla delar i korgen är flyttbara efter behov.

Diskar lika bra som en inbyggd. Super smidigt att hälla i vatten och även plus för att den är smal.

Enda minus är att facket för disktablett är öppet så det är svårt att använda tex pulver.

Rekommenderas varmt 😄

8 novembre 2024

So approved :)

After a lot of research, I decided to buy a Bob.
Packaging was sturdy, no damage. Good communication.
Bob itself is awesome. The short program perfect for cups and mugs.
The daily handles everything

7 novembre 2024