Daan Tech Sverige Avis 385

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Bra diskmaskin, liten, rymlig, tyst och smidig. Tråkigt att enheterna som skickas är varierande kvalitet, min har en del "kosmetiska" defekter. Bla en spricka inne i maskinen men det verkar... Voir plus

Jag köpte först en Bob till mig själv, och den har revolutionerat mitt liv! Jobbar på bra medans jag kan göra annat, sparar tid för mig och vatten för miljön. Och dessutom är den FIN istället för någo... Voir plus

Smart och flexibel på många sätt. Diskar rent. Bra med flexibiliteten, att den kan både användas som fast maskin, inkopplad med till- och avloppsvatten (pump är ett plus!) OCH att den kan fyllas p... Voir plus

Liten smidig bänkdiskmaskin som rymmer mer än man kan tro! Fick med insatser för att kunna köra hela maskinen med tallrikar eller glas på fot om man har haft kalas. Enkelt att rengöra filter. Expressp... Voir plus

À propos de Daan Tech Sverige

Välkommen till Daan Tech !

Daan Tech är ett franskt industriföretag som designar, tillverkar och marknadsför innovativa elektroniska apparater och hushållsapparater. Sedan det grundades 2016 har företaget haft en djärv vision: att återuppfinna hushållsapparater för att möta utmaningarna på 2000-talet.

Vår huvudprodukt är Bob, en autonom, kompakt och snabb minidiskmaskin. :

alt

Bob motsvarar två viktiga frågor: för det första ger den individer och par möjligheten att äga en minidiskmaskin som passar deras behov. För det andra svarar den på utmaningarna i den cirkulära ekonomin med en produkt som är utformad för att hålla minst 10 år, utan planerad föråldring och delvis tillverkad av återvunnen plast (65%).

alt

Bob passar i alla dina utrymmen! 😍

👌 Superkompakt: 34 cm bred
💧 Förbrukar endast 2,9 l per expresscykel
👍 Autonom med sin integrerade tank
🇫🇷 Tillverkad i Frankrike
🛠 Lätt att installera utan vattenanslutning
⏱4 till 5 tvättprogram
🌈34 färgkombinationer

alt

Men innovationen slutar inte där. 2023 lanserade Daan Tech förbeställningar av sin kommande produkt, Joe den Fantastiska. Det är en multifunktionell matlagningsapparat som erbjuder flera funktioner i en enhet för en exceptionell matlagningsupplevelse.

Joe har 5 olika matlagningslägen :

> Ångugn
> Mikrovågsugn
> Grill / brödrost
> Varmluftsugn
> Luftfritös

Tack vare alla olika tillagningslägen kan du snabbt och enkelt tillaga både goda och hälsosamma rätter. Oavsett om du föredrar ångkokning för att bevara näringsämnen, luftstekning för krispighet eller lågtemperaturkokning för mört kött, kommer Joe att tillfredsställa alla dina kulinariska önskemål.

Daan Tech Daan Tech grundades för att designa, tillverka och marknadsföra en rad olika apparater och tjänster för att möta de stora utmaningarna på 2000-talet. Deras första produkt var Bob, världens mest avancerade autonoma och miljövänliga minidiskmaskin.

Sedan företagets start har Daan Technologiessamlat djupgående kunskaper inom mekanisk design, plast, elektronik och programvaruutveckling. De har även erfarenhet av att integrera färdiga produkter i sin 2500 m² stora fabrik i Vendée, Frankrike.

BESÖK VÅR HEMSIDA

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

385 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ett företag att lita på!

Toppenföretag som håller vad de lovar. Gjorde en beställning på diskmaskinen BoB på nätet direkt med Daan Tech. Hade tidigare beställt en Bob genom distributionsföretaget Villamaison.se (mellanhand) med utlovad 6 veckors leveranstid men som när varan skulle ha levererats ändrade leveranstiden med ett påslag om 4 veckor och som då avbeställdes.
Daan Tech utlovade leveranstid inom 10 dagar. Min diskmaskin levererades dagen innan utlovat leveransdatum (9 dagar).
Jag är supernöjd med min nya Bob dishwasher som ger ett superbra diskresultat. Jag har bara haft Bob i 10 dagar men är redan orubbligt förälskad.
Tack Daan Tech för er innovation. Nu är jag nyfiken på Joe som kommer till våren 2025.

30 avril 2024
Avis spontané

Bra information om köpet men kass transportör

Bra information om köpet , snabb uppdatering men de använder PostNord som transportör och från Frankrike till Sverige funkar allt bra. Sen tog PostNord över. Fick meddelande att de försökt leverera sändning men när vi fick tag i Posten så hade de skickat den till ett utlämningsställe. Helt värdelöst, fick tillslut åka och hämta diskmaskinen så använd aldrig PostNord om man vill ha nöjda kunder

15 avril 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hej på er. Vi beklagar verkligen att du har upplevt detta besvär. Vi välkomnar dig till vår Bob's-familj!

Tyvärr väljer vi inte leveransföretag i Sverige. Det är franska posten, som arbetar med sina egna partners. Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha.

I am so happy that I cancelled the one…

I am so happy that I cancelled the one I had ordered from Villamasion in Sweden and bought through you - you mad me very happy. I had waited for the one I first bought for more then three months it took less then 14 for yours to arrive. Now Bob is a very nice friend in the kitchen and very useful and with fantastic results. Thank you

3 avril 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hello! Thank you for choosing our Bob. We are very pleased to know that you are satisfied with the quality and use of Daan Tech products :) Our customer service team will be happy to answer any questions you may have.

Bra!

Kom i tid, allt var rätt, bra spårning!

29 mars 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hejsan! Tack för att du valde vår Bob! :)

Så nöjd

Så nöjd! Snygg, enkel att använda, bra kundservice vid frågor. Rimlig leveranstid.

31 mars 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hej på er! Tack för att du valde vår Bob. Vi är mycket glada över att veta att du är nöjd med kvaliteten och användningen av Daan Tech-produkter :) Vår kundtjänst kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha.

Allt är strålande

Allt är strålande, diskmaskinen funkar ut märkt och är perfekt för den som är ensam! :)

16 avril 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hejsan! Tack för att du valde vår Bob. Välkommen till Daan Tech-familjen! :)

Bra maskin i stugan!

Fantastisk liten maskin som diskar riktigt bra! Ryms fint i vår lilla stuga. Fick problem med vattenpumpen efter ca 7 månader vilket ersattes snabbt och enkelt efter kontakt kundtjänst och med tydliga instruktioner hur bytet skulle gå till. Fantastiskt med produkter som går att laga och inte bara ska kasseras om nått strular. Riktigt nöjd!

15 avril 2024
Avis spontané

Réponse de Daan Tech Sverige

Hejsan! Tack för att du valde vår Bob. Vi är mycket glada att veta att du är nöjd med kvaliteten och användningen av Daan Tech-produkter :) Vår kundtjänst kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha.

Köpet gick jätte smidigt

Köpet gick jätte smidigt. Har inte provat maskin än, då den ska vara i husvagnen. Återkommer 😊

2 mars 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hej på er! Tack för att du valde vår Bob. Välkommen till Daan Tech familjen! :)

Liten och bra

Liten smidig och så bra man kan fylla på vatten manuellt… disken blir ren på 20 minuters programmet .. har den i husvagnen, perfekt.

25 février 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hallå där! Tack för att du valde vår Bob. Vi är mycket glada över att veta att du är nöjd med kvaliteten och användningen av Daan Tech-produkter :) Vår kundtjänst svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha.

Väldigt nöjd

Jag är så nöjd med min Bob diskmaskin! Eftersom jag inte får plats med en en vanlig bänkdiskmaskin, blev jag så glad att hitta en som inte behöver kopplas till vattenledning.
Den är snabb och relativt tyst. Att den dessutom är tillverkad i EU, med bra arbetsvillkor, bra miljöval och extra garantier gör den helt klart värd det lite dyrare priset.

19 janvier 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hej, tack för att du valde vår Bob. Vi är mycket glada att veta att du är nöjd med kvaliteten och användningen av Daan Tech-produkter :) Vårt kundserviceteam svarar gärna på alla dina frågor.

Snabbt o enkelt

Enkel o smidig beställning. Leveransen var vidare snabb. Allt funkade utmärkt!

21 janvier 2024

Réponse de Daan Tech Sverige

Hej, tack för att du valde vår Bob. Välkommen till Daan Tech-familjen! :)

Snabba smidiga och bra kommunikation

Snabba smidiga och bra kommunikation. Råkade beställa fel färg och mejlade direkt och dem svarade nästkommande vardag att dem bytt till rätt färg och skickade den nästan samma dag. Frakten gick väldigt snabbt och vi är väldigt nöjda! Bob har förändrat våra liv. Rekommenderar verkligen!

7 janvier 2024

Supereffektiv liten söt maskin

Supereffektiv liten söt maskin
Alldelse lagom för den lilla familjen.
Ett litet minus är att snabbprogrammet kräver 2,7 l vatten men man måste ändock fylla i 3,8 l. Sen spolas resten ut som jag förstått det, för när jag sedan fyllern för nästa disk så är tanken tom. Då är det ju knappast någon besparing som maskinen indikerar :) när den säger att kortprogrammet kräver mindre vatten.
Men 3,8 l är ff sjukt lite vatten för detta resultat! Jag är så nöjd!

3 janvier 2024