Bra diskmaskin, liten, rymlig, tyst och smidig. Tråkigt att enheterna som skickas är varierande kvalitet, min har en del "kosmetiska" defekter. Bla en spricka inne i maskinen men det verkar... Voir plus
Jag köpte först en Bob till mig själv, och den har revolutionerat mitt liv! Jobbar på bra medans jag kan göra annat, sparar tid för mig och vatten för miljön. Och dessutom är den FIN istället för någo... Voir plus
Smart och flexibel på många sätt. Diskar rent. Bra med flexibiliteten, att den kan både användas som fast maskin, inkopplad med till- och avloppsvatten (pump är ett plus!) OCH att den kan fyllas p... Voir plus
Liten smidig bänkdiskmaskin som rymmer mer än man kan tro! Fick med insatser för att kunna köra hela maskinen med tallrikar eller glas på fot om man har haft kalas. Enkelt att rengöra filter. Expressp... Voir plus
À propos de Daan Tech Sverige
Välkommen till Daan Tech !
Daan Tech är ett franskt industriföretag som designar, tillverkar och marknadsför innovativa elektroniska apparater och hushållsapparater. Sedan det grundades 2016 har företaget haft en djärv vision: att återuppfinna hushållsapparater för att möta utmaningarna på 2000-talet.
Vår huvudprodukt är Bob, en autonom, kompakt och snabb minidiskmaskin. :

Bob motsvarar två viktiga frågor: för det första ger den individer och par möjligheten att äga en minidiskmaskin som passar deras behov. För det andra svarar den på utmaningarna i den cirkulära ekonomin med en produkt som är utformad för att hålla minst 10 år, utan planerad föråldring och delvis tillverkad av återvunnen plast (65%).

Bob passar i alla dina utrymmen! 😍
👌 Superkompakt: 34 cm bred
💧 Förbrukar endast 2,9 l per expresscykel
👍 Autonom med sin integrerade tank
🇫🇷 Tillverkad i Frankrike
🛠 Lätt att installera utan vattenanslutning
⏱4 till 5 tvättprogram
🌈34 färgkombinationer

Men innovationen slutar inte där. 2023 lanserade Daan Tech förbeställningar av sin kommande produkt, Joe den Fantastiska. Det är en multifunktionell matlagningsapparat som erbjuder flera funktioner i en enhet för en exceptionell matlagningsupplevelse.

Joe har 5 olika matlagningslägen :
> Ångugn
> Mikrovågsugn
> Grill / brödrost
> Varmluftsugn
> Luftfritös
Tack vare alla olika tillagningslägen kan du snabbt och enkelt tillaga både goda och hälsosamma rätter. Oavsett om du föredrar ångkokning för att bevara näringsämnen, luftstekning för krispighet eller lågtemperaturkokning för mört kött, kommer Joe att tillfredsställa alla dina kulinariska önskemål.
Daan Tech Daan Tech grundades för att designa, tillverka och marknadsföra en rad olika apparater och tjänster för att möta de stora utmaningarna på 2000-talet. Deras första produkt var Bob, världens mest avancerade autonoma och miljövänliga minidiskmaskin.
Sedan företagets start har Daan Technologiessamlat djupgående kunskaper inom mekanisk design, plast, elektronik och programvaruutveckling. De har även erfarenhet av att integrera färdiga produkter i sin 2500 m² stora fabrik i Vendée, Frankrike.

Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Årets bästa köp!!
Fantastiskt diskmaskin. Liten men kraftfull, gör rent det mesta. Min kastrull med lite bränt i botten blev inte helt ren på det längsta programmet, men det var enkelt att skrubba bort efteråt. Supertyst, inga problem att ha på under kvällen/natten när man sover. De praktiska diskmedelskasetterna är superbra, den enda ansträngningen man behöver göra är att fylla på vattnet. Perfekt för det lite mindre hushållet, Inga klagomål alls.

Réponse de Daan Tech Sverige
Snabb leverans med tanke på…
Snabb leverans med tanke på omständigheterna. Bra kundbemötande. Lite språkliga hinder, dock. Jag fick svar från personal på franska, trots att det var uppenbart att jag inte var fransktalande. Men ingen stor grej i en tidsålder då alla mailklienter har en översättningsfunktion.

Väldigt tystgående och effektiv
Väldigt tystgående och effektiv. Köpte startpaketet med extra kassetter och det kändes väldigt värt att köpa.
Får enkelt plats med en vanlig tallrik (vilket var ett problem med andra bänkdiskmaskiner).
Det man får tänka på är att vattnet kommer nerifrån så man får vara noga med att ställa saker rätt.
Enda minuset är att bestick inte blir riktigt rena i stället som kommer med så vi lägger besticken bredvid tallrikarna

Réponse de Daan Tech Sverige
Såg denna diskmaskinen cirkulera på…
Såg denna diskmaskinen cirkulera på sociala medier och blev nyfiken. Slog till efter någon månads rekande och jag är super nöjd! Med tanke på hur liten den är så slukar den en hel del disk. Även lite större bunkar och kastruller får plats. Allt blir rent och fint. Super nöjd än så länge och rekommenderar den verkligen.

Smidig på alla plan
Smidig beställning, smidig leverans, smidigt att installera och lättskött - samt snabba svar på kundtjänst.

Réponse de Daan Tech Sverige
Bob, en fantastisk liten kompis
Fantastisk liten kompis, Bob! Jag är nu inne på 2:a veckan. Disken blir ren. Jag har även diskat finglas/vinglas och resultatet blir perfekt. Om jag är själv, går Bob 2-3 ggr/v. Annars dagligen. DaanTech skickade med ett startpaket med diskmedel och en förfylld diskmedelskassett.
När Bob öppnas efter en disk, doftar det inget. Vanliga diskmaskiner doftar kemiskt/diskmaskintablett. Inget av den doften här.
Bob är en rymlig maskin. Får precis plats på diskbänken under överskåpen (i ett svenskt standardkök). Lagom utrymme runtikring.
Designmässigt vacker, med personlighet. Jag valde en färg som stämmer in med mina skåpluckor.
Är sååå nöjd! Bästa köpet!

Nöjd kund
Kompakt, snygg och snabb! Nu slipper vi diskhon full med disk och mikroorganismer…Toppen bra när man hyr bostad och kan inte borra hål och koppla om vatten hur man vill.
Minus- Lite dyrt diskmaskin med tanken på kassetter som ska köpas till också endast från dem

Jättebra kundtjänst!
Jag hade problem till att börja med med diskmaskinen så kontaktade kundtjänst. De gav mig jättebra hjälp och erbjöd mig flera sätt att lösa problemet. Jag är jättenöjd med bemötandet!

Har stora problem med pumpen till Bob,
Har stora problem med pumpen till Bob,
Urdålig support, svårt att komma fram och den engelsktalande supporten finns bara vissa dagar och tider och är dessutom urkass på att prata engelska

Réponse de Daan Tech Sverige
I received a dishwasher that had…
I received a dishwasher that had malfunctioning software, and the support team takes over a week to respond to my claims.

Réponse de Daan Tech Sverige
Mycket bra produkt men priset drar ner…
Mycket bra produkt men priset drar ner omdömet.

Réponse de Daan Tech Sverige
En savoir plus sur les différents types d'avis.