KOOP HIER GEEN ELECTRISCHE FIETS! Mijn elektrische fiets werd op 19 juni geleverd. Tijdens de eerste rit viel na ongeveer 1 kilometer het display volledig uit en werkte de elektrische onderst... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onze Vogue Comfort fiets 1 jaar oud, had geen achterlicht/ remlicht meer. Probleem zat in de accu. Contact opgenomen met klantenservice Dailyride en van daar uit supersnelle begeleiding en fijne commu... Voir plus
L'entreprise a répondu
⭐⭐⭐⭐⭐ Twee blauwe fatbikebanden besteld bij DailyRide.nl en wat een upgrade! 💙🚲 Mijn fatbike heeft een metamorfose gekregen en trekt nu bijna meer aandacht dan een ijskar op een warme zomerdag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fiets ondanks koningsdag toch vlot geleverd. Ondanks goede beacherming krasje op de bovenbuis. Fiets gemonteerd besteld maar amateuristisch gedaan helaas voor die 50 euro extra. Ringslot was gem... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.
Onze belofte
Écrit par l'entreprise
- Specialist in e bikes en fatbikes die levert
- Bij DailyRides.nl draait alles om kwaliteit, snelheid en service. Wij zijn specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam en zorgen ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Je profiteert van 1 jaar garantie, snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen en een scherpe prijsgarantie. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij snel schakelen en direct leveren. Zo weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe e bike of fatbike.
- Persoonlijke service altijd bereikbaar
- Wij geloven in echte service. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar via telefoon, WhatsApp en social media. Geen chatbots of lange wachttijden maar direct persoonlijk contact met iemand die je echt helpt. Daarnaast bieden wij flexibele betaalmogelijkheden zoals Klarna en in3 zodat je eenvoudig en zonder zorgen kunt bestellen.
- Online en in onze winkel in Amsterdam
- Naast onze webshop ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier kun je onze e bikes en fatbikes van dichtbij bekijken, testen en persoonlijk advies krijgen van onze specialisten. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid of stijl wij helpen je bij het vinden van de perfecte rit.
Onze garantie
Zekerheid bij elke e bike en fatbike
Coordonnées de contact
osdorpplein 600, 1068TB, Amsterdam, Pays-Bas
- 085 060 2851
- klantenservice@dailyride.nl
- dailyride.nl

Gratis Slot, Zadelhoes & Fietspomp
Demande des avis aux clients
Snelle afhandeling alleen dhl is ruk…
Snelle afhandeling alleen dhl is ruk ,slechte bezorging
Snelle levering van producten
Snelle levering van producten. Super fijne klanten service voor vragen opmerkingen dit bedrijf heeft het allemaal goed geregeld 💪😁
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Nooit hier bestellen.
⭐ 0 ster — Slechte ervaring, nooit meer!
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Ze komen hun afspraken niet na en zijn onbereikbaar — de telefoon wordt niet opgenomen en op e-mails wordt niet gereageerd. Ook heb ik geen track & trace ontvangen, waardoor ik niet weet waar mijn bestelling is gebleven.
Kortom: ze leveren niet wat ze beloven. Zonde van je geld en je tijd. Bestel hier nooit meer.

Réponse de Dailyride
Had een trapas 165mm besteld en 164…
Had een trapas 165mm besteld en 164 gekregen. Maar 0,5mm per kant mis je niet. Verder perfecte kwaliteit en snelle levering.
Zeer goede prijzen/service
Zeer goede prijzen, snelle levering en zeer goede service. We kregen de fiets met 2 dagen geleverd. Hier zat een fout in de motor. Na een belletje werd en de tweede dag een nieuwe fiets geleverd en de andere weer opgehaald. Topservice.
Echt een bedrijf niet bestellen ze…
Echt een slecht bedrijf niet bestellen ze houden je voor de gek komen hun afspraken niet naar onbetrouwbaar bedrijf ik ga zelf nooit meer iets bestellen

Pas op!
Pas op!
Ik heb hier een elektrische fiets gekocht en meteen problemen gehad. De eerste fiets had een elektrisch defect, na een week kreeg ik een andere (waarschijnlijk gebruikte), en binnen een paar dagen brak het frame! Ze hebben de fiets opgehaald maar willen 25% van het geld houden om het terug te betalen. Meer dan 50 dagen later heb ik nog steeds geen fiets en geen oplossing. Slechte service – niet betrouwbaar!
Niet tevreden ik wacht al anderhalf…
Niet tevreden ik wacht al anderhalf week op mij bestelling
Dikke oplichters bestel een fiets…
Dikke oplichters bestel een fiets betaal die ..opeens geen antw meer niet via mail niet via WhatsApp bellen gaat ook al niet. Dus geen fiets geld weg ..dus ga ik aangifte doen bij de politie

Mensen pas op !
Mensen pas op !
Wij hadden begrepen dat dailyride en dailyfatbikes bij elkaar hoorden, aangezien de KvK- nummers hetzelfde zijn. Dus wij hadden fatbike via internet besteld. Dan niets, dus wij mailen, en na dit bericht zou de bike later worden geleverd ivm teveel bestellingen. Hierdoor gingen wij annuleren, want bike was voor onze dochter 's verjaardag (en kwam dus niet op tijd). Dus s
Weer mailen,etc. Dan alleen standaard mails (met spelfouten), en uiteindelijk mail met belofte na 1 week terug te betalen. Nu 2 weken later geen geld en bike , dus aangifte politie gedaan.

Opgelicht...en te duur
Opgelicht..... Chinees freewheel (tandwiel casette) voor de V20, kosten €24,95. Bij de fietsenmaker een Shimano set, voor €15,95.

problemen met elektrische fiets vanaf dag 1
Elektrische fiets rijklaar laten opleveren maar meteen had ik problemen. Fiets maakte een herrie van hier tot tokio. Meteen gemeld maar ze reageerden niet adequaat. Uiteindelijk ltem ophalen, kosteloos. Motor van de fiets geeft problemen aan. Ik meld dit meteen weer. Weer bieden ze aan om te repareren. Een fiets wat niet eens 3 maanden oud is, zou gewoon niet zo moeten zijn. Ik eis mijn geld terug. Zegt de eigenaar dat ik waardevermindering heb op de fiets omdat ik al 500 km heb gereden. Zo makkelijk is dat niet zeg! Ik ben er nog steeds mee bezig. En let op, het keurmerk van deze webwinkel is ingetrokken vanwege slechte afhandelingen van klachten!!!!
De step is echt mooi en met veel…
De step is echt mooi en met veel capaciteit je kun ook makkrlijk op je telefoon de app zetten, mijn zoon is echt blij en eidelijk had ik het kunnen kopen omdat het is bij Dailyride goedkoper en snel bezorg .
Op zich klopt het allemaal
Op zich klopt het allemaal. Net antwoord op de apps. Echter je hoort verder niks. Je blijft in het ongewisse.
Als je op zaterdag bestelt is de eerst volgende werkdag… maandag. Dinsdag had ik nog helemaal niks gehoord. Aangegeven dat ik ze donderdag echt nodig was. Woe nog niks. En toen ineens als reactie we komen vanmiddag bezorgen.
Prima service
De helpdesk via app antwoord snel en deskundig. Het juiste artikel had ik daarna snel binnen. Prima service.
L’expérience Trustpilot