KOOP HIER GEEN ELECTRISCHE FIETS! Mijn elektrische fiets werd op 19 juni geleverd. Tijdens de eerste rit viel na ongeveer 1 kilometer het display volledig uit en werkte de elektrische onderst... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onze Vogue Comfort fiets 1 jaar oud, had geen achterlicht/ remlicht meer. Probleem zat in de accu. Contact opgenomen met klantenservice Dailyride en van daar uit supersnelle begeleiding en fijne commu... Voir plus
L'entreprise a répondu
⭐⭐⭐⭐⭐ Twee blauwe fatbikebanden besteld bij DailyRide.nl en wat een upgrade! 💙🚲 Mijn fatbike heeft een metamorfose gekregen en trekt nu bijna meer aandacht dan een ijskar op een warme zomerdag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fiets ondanks koningsdag toch vlot geleverd. Ondanks goede beacherming krasje op de bovenbuis. Fiets gemonteerd besteld maar amateuristisch gedaan helaas voor die 50 euro extra. Ringslot was gem... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.
Onze belofte
Écrit par l'entreprise
- Specialist in e bikes en fatbikes die levert
- Bij DailyRides.nl draait alles om kwaliteit, snelheid en service. Wij zijn specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam en zorgen ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Je profiteert van 1 jaar garantie, snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen en een scherpe prijsgarantie. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij snel schakelen en direct leveren. Zo weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe e bike of fatbike.
- Persoonlijke service altijd bereikbaar
- Wij geloven in echte service. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar via telefoon, WhatsApp en social media. Geen chatbots of lange wachttijden maar direct persoonlijk contact met iemand die je echt helpt. Daarnaast bieden wij flexibele betaalmogelijkheden zoals Klarna en in3 zodat je eenvoudig en zonder zorgen kunt bestellen.
- Online en in onze winkel in Amsterdam
- Naast onze webshop ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier kun je onze e bikes en fatbikes van dichtbij bekijken, testen en persoonlijk advies krijgen van onze specialisten. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid of stijl wij helpen je bij het vinden van de perfecte rit.
Onze garantie
Zekerheid bij elke e bike en fatbike
Coordonnées de contact
osdorpplein 600, 1068TB, Amsterdam, Pays-Bas
- 085 060 2851
- klantenservice@dailyride.nl
- dailyride.nl

Gratis Slot, Zadelhoes & Fietspomp
Demande des avis aux clients
De code was niet goed aan gegeven de…
De code was niet goed aan gegeven de code was verkeerd
Snelle levering, goede uitleg. 3 jaten onderhoudspakket gekozen, hoop dat ze dan nog in bedrijf zijn
aanvulling
aanvulling; ik heb gelezen dat meer mensen niet het hele bedrag terug krijgen en dat Dailyride geld inhoudt. Ze hebben mij een verkeerde fiets geleverd en uiteindelijk weer opgehaald en daarna na lang aandringen mijn geld teruggestort minus 100 euro.
Volgens hun; bezorgkosten.
Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en hieruit blijkt dat ze mij verplicht de 100 euro moeten betalen. Ik ga er een zaak van maken.
Dus mochten er meer mensen op deze manier worden opgelicht dan adviseer ik om contact op te nemen met je rechtsbijstandverzekering, de consumenten bond of andere instanties.
Fiets op vrijdag besteld. Werd zondags bezorgd! Ter plekke werd de fiets nog gecheckt voordat hij aan ons werd ‘ overgedragen’.
Waarschuwing
Eind april bij dit bedrijf een elektrische fiets gekocht voor mijn vader. Eigenaar reageert sporadisch op de vele mails die ik heb verstuurd en telefonie wordt zelden opgenomen. Dit bedrijft neemt geen verantwoordelijkheid. Na bijna 5 maanden is de eindstand, geen fiets en de eigenaar heeft mijn geld. Reageert ook niet op aankoopbedrag terugbetalen.
Wees gewaarschuwd, koop hier niets want ze zijn niet betrouwbaar!
Mijn zoon heeft op 15 augustus een…
Mijn zoon heeft op 15 augustus een remset besteld voor zijn fatbike.
1 week later kreeg hij pas zijn bestelling.
Helaas 2 dezelfde voor remmen.
Hij moest hem terug sturen om een nieuwe te krijgen.
Maar op eigen kosten en zou het terug krijgen en tot op heden niets terug gekregen de verzendkosten.
1 week later met moeite een nieuwe set gekregen...maar deze keer verkeerde merk en de verkeerds set wat niet past.
Weer gebeld en ze hadden de bestelling die we hadden besteld niet in voorraad.
Afgelopen maandag zeiden ze een andere merk zouden sturen.
En tot heden nog steeds niks binnen.
Mijn zoon gaat met de fiets naar school maar zonder remmen is dat lastig.
Moet je nagaan...vanaf 15 augustus bezig en nu onderhand 13 augustus.
Dat is toch niet goed te praten.
IK RAAD HET NIET AAN!!
IK RAAD HET NIET AAN!!! Dailyride.nl. Ik heb mijn fiets vrijdag gekocht. Op de website stond dat hij morgen bezorgd zou worden. De fiets kwam dinsdag aan. Hij was beschadigd (hij stuitert tijdens het fietsen)!!! Ik meldde het probleem 15 minuten na levering. De verkoper vertelde me dat ik het probleem had veroorzaakt door een te zware ketting op het voorwiel te leggen, terwijl het probleem bij het achterwiel zat! Wat jammer! De winkel neemt de telefoon niet op en reageert niet op berichten. Er zijn veel winkels met goede service, in tegenstelling tot Dailyride!
Goede service en bezorg tijden!.
De beloofde volgende dag levering niet…
De beloofde volgende dag levering niet gehaald. Dag erna zelfs niet.
Dit was de enige motivatie om iets te bestellen bij dailyride.nl
Goeie service en snelle levering
Super goed geholpen door Wesley, gister de fiets besteld en vandaag al geleverd.
Ben er heel blij mee .
Wesley is klant vriendelijk, snel en komt zijn woorden na.
Ik had aangegeven de fiets donderdag nodig te hebben en de fiets is er voor donderdag.
Kan Dailyride en Wesley aanraden!
Defecte fiets leveren en 75 euro retourkosten in rekening brengen, schandalig
Afgelopen 20 augustus een fiets besteld, de Vogue elite. Ik kreeg via de mail een bevestiging van de bestelling. Op de site staat vermeld dat de fiets de volgende dag geleverd wordt. Geen mail oid ontvangen waarin vermeld staat welk tijdstip de fiets bezorgd zou worden. Via de app en mail gevraagd of er al bekend was wanneer de fiets ongeveer bezorgd zou worden, geen reactie. De fiets werd idd de volgende dag bezorgd. Mooie fiets, blij kind. Helaas was de accu zo goed als leeg, dus aan de oplader. Na ruim 5 uur was de accu vol, dus de fiets kon eindelijk getest worden..... Helaas, geen ondersteuning. De computer gaf een storing aan. Wederom contact gezocht met Dailyride, weer geen reactie. Uiteindelijk er voor gekozen de fiets te retourneren en elders een fiets gekocht. De fiets werd ruim 2 uur later opgehaald, dan in het tijdslot was aangegeven. Ik zou binnen 3 werkdagen mijn geld terug krijgen, dat is ruim 2 weken geworden. Van mijn geld houden ze 75 euro in voor retourkosten. Grote schande aangezien zij een defecte fiets hebben geleverd, en geen reactie of oplossing hebben geboden. Voor ons nooit meer Dailyride.
Ik heb mijn pakketje die voor 23.55 uur…
Ik heb mijn pakketje die voor 23.55 uur besteld morgen in huis na 5 dagen nog niet binnen en nu een teleurgesteld kind.
TS. Showroom visit and trial recommended
As an older customer I asked to visit the showroom for a fat bike: the seat is more comfortable than a normal bike seat. Wesley arranged everything for the trial: the arrangements for the purchase and all the extras were carried out very efficiently. I needed to tighten some key components before taking it on the road and for that Dailyride scores 4.9 ! Service was excellent and product ideal.
Zeer betrouwbaar bedrijf
Ik heb hier vorig jaar een fatbike besteld en dit jaar weer, omdat ze meteen geleverd worden en als er iets is wordt het direct opgelost.
Het bijgeleverde slot was vrijwel direct kapot, maar na contact met hun opgenomen te hebben kreeg ik de volgende dag al een nieuw slot toegestuurd.
En ze reageren altijd heel vriendelijk en netjes
Mooie fatbike mogen kopen voor leuke…
Mooie fatbike mogen kopen voor leuke prijs met kinderzitjes. Accu teveel geleverd maar is goed opgelost.
L’expérience Trustpilot