Lisez les avis des autres
Træpillerne kom som aftalt, blev leveret i indkørslen, præsis som beskrevet ved købet. De er pakket så godt ind så man ikke behøver yderligere beskyttelse, for at stå ude. Rigtig god oplevelse
Ringer før varen leveres, Firmaet tager tlf. Når man ringet. Stor hjælpsomhed da jeg havde "kludret"i min bestilling og omhyggelig placering af briketterne
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de bois
- Fournisseur de bois de chauffage
- Fournisseur de carburant
- Compagnie de combustible solide
À propos de Dalmose Brænde A/S
Écrit par l'entreprise
Vi er en dansk leverandør med speciale i træpiller, brænde, træbriketter og strøelse til heste i høj kvalitet. Vores mål er at gøre det nemt, gennemskueligt og trygt at købe brændsel og strøelse online – uanset om du er privatkunde, landbrug eller erhverv.
Hos os får du skarpe priser og altid levering inkluderet til alle brofaste øer i Danmark. Der er ingen skjulte gebyrer, ingen ekstra tillæg og ingen overraskelser. Den pris, du ser, er den pris, du betaler.
Vi udvælger vores produkter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vores træpiller og træbriketter har høj brændværdi og lav askeprocent, mens vores brænde er velegnet til både brændeovne og pejse. Samtidig tilbyder vi strøelse til heste, der sikrer god komfort, høj sugeevne og et sundt staldmiljø.
Vi lægger stor vægt på ærlig kommunikation, effektiv levering og pålidelig kundeservice. Mange af vores kunder vælger os igen og igen, fordi vi leverer som lovet – hver gang.
Kort sagt: kvalitetsprodukter, fair priser og en enkel løsning, der virker.
Coordonnées de contact
Danemark
- dalmosebraende.dk
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meget fine stykker brænde
Meget fine stykker brænde. Godt stablet og nemt at håndtere. Kørt helt frem til ønsket.
Varmeste anbefalinger herfra!
God service, kvalitets træpiller,gratis og hurtig levering!
Lastbilchaufføren var virkelig vendlig og hjælpsom 😊👍!
Altid god service har brugt firmaet i…
Altid god service har brugt firmaet i mange år
God service og godt brænde 😉
Brænde i god kvalitet og leveringen var…
Brænde i god kvalitet og leveringen var fint
Ringer før varen leveres
Meget fint og tørt brænde.
Bestilling drillede, betalingen blev godkendt med Mit ID, alligevel gik den ikke igennem. Efter flere forsøg gik den igennem, ingen forklaring efter kontakt til Dalmose, de kunne godt se den var fejlet, måske hos mit pengeinstitut? Brænde er modtaget, 15 minutter før aftalt tid, brændet er mere end flot, intet svamp eller andet, store reele stykker, virker fint tørt. Kan kun anbefale Dalmose Brænde.
Perfekt levering
Havde håbet på levering inden for et par hverdage så jeg havde Påsken til at slæbe ind i haven. Desværre kom brændet først efter Påske, derfor kun 4 stjerner.
Men 5 stjerner for selve leveringen, det blev sat , på millimeter hvor jeg havde bedt om det.
rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
God og overskuelig hjemmeside og…
God og overskuelig hjemmeside og betalings procedure
Lang leveringstid
Har altid været meget tilfreds med leveringen, men syntes der er begyndt at være lang leveringstid. Fik i går leveret en palle Træpiller, jeg ventede i 14 dage og på trods af at der står på hjemmesiden at man kan få paller sat ind hvor man ønsker det, har jeg nu 2 gange fået sat pallen af uden for, fordi de ikke har kunne køre ind, det er virkelig irriterende, specielt fordi jeg plejer at få det kørt ind. Har altid været tilfreds med de leveret produkter.

Réponse : Dalmose Brænde A/S
Vildledende markedsføring - de kan ikke klare selv små udfordringer i placering af pallerne. Ekstremt uhøflig fragtmand . Jeg blev voldsomt provokeret
Uhøflig de.kan ikke sætte pallerne hvor man gerne vil have det.

Réponse : Dalmose Brænde A/S
Super hurtig levering og rigtig dejligt…
Super hurtig levering og rigtig dejligt pallen kom ind på grunden til vores garage uden ekstra gebyr.
Virkelig god oplevelse på alle fronter.
Nem bestilling, god pris, gennemsigtighed og ikke mindst formidabel levering. Mange brændesælgere vil ikke levere på grusvej, men her blev det tilmed sat på ujævnt underlag i haven. Brændet dufter lækkert og er knastørt. Jeg anbefaler klart!
Altid en fornøjelse at handle med…
Altid en fornøjelse at handle med Dalmose
Hurtig levering, rimelig priser ,super træpiller,bare💪👍👍vil købe fremover hos dem
Elendig behandling af chaufføren
Elendig behandling af chaufføren, der var rasende over, at jeg kom gående med hunden og ikke lige var der, da han ankom. Problemet er, at Dalmose kun sender mail ud dagen i forvejen. Ikke alle kan sidde og vente hele dagen. Forslag: ring 1/2 før ankomst.
Brændet er af fin kvalitet

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.