Jeg bestilte et halvt tårn tørret birk til en ok pris. Jeg bad chaufføren om – om muligt – at sætte det ved vores garage, hvilket ikke er let, da nedkørslen er ujævn og lang, og ellers på fortovet. J... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har brugt HC. skov igennem mange år og deres service er altid fantastisk! de er gode og hjælpsomme både på telefonen og ved afhentning i Rødovre. Vi har denne gang fået levet et brændetårn hvor d... Voir plus
Har handlet brænde hos H.C. Skov flere gange, og de er altid utrolig servicemindet: De har et rigtig godt udvalg af brænde og tilbehør.
Hurtig og tilfreds levering. Det ville dog være rart hvis leveringstidspunkt kunne være mere præcist. ( f.eks. mellem 10 og 14) så man ikke skal afsætte en hel dag. Ellers fin service.
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de bois
- Fournisseur de bois de chauffage
- Fournisseur de bouteilles de gaz
- Compagnie de combustible solide
Informations provenant de diverses sources externes
Velrenommeret familie virksomhed med mere end 55 år i branchen. Startet af vores far i 1955 og overtaget af os 3 brødre i 1991 og omdannet til aktieselskab. Vi sætter en ære i at levere en super service og kvalitet, til den aftalte tid.
Coordonnées de contact
Tørringvej 6-10, 2610, Rødovre, Danemark
- hcskov@hcskov.dk
- hcskov.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
En meget positiv oplevelse selvom…
En meget positiv oplevelse selvom tilkørsel forholdene er lidt besværlig. Meget positiv chauffør.
Handlet brænde hos H.C. Skov
kvaliteten af brændet - meget god
kvaliteten af brændet er rigtig god - samt at jeg kunne få det leveret i sække - meget praktisk og nemt at håndtere
Alt var super fint
Alt var super fint. Men brændet stod lidt i vejen, så placeringen kunne have været bedre.
Fin trækvalitet og fin levering
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering.
Dejligt tørt brænde.
Hurtig og effektiv hjemmeside.
Godt produkt, levere hurtigere end forventet til rette pris
De leverede hurtigt og satte det et smart sted.
Og de har ikke som eksempel Roskilde brænde salg punpet prisen op grundet et par ugers olie krise.
All in All gode og reelle - køber her fremover
Hurtig og tilfreds levering.
Hurtig og tilfreds levering.
så man ikke skal afsætte en hel dag.
Ellers fin service.
God levering
Hurtig og venlig levering, men store stykker brænde
Hurtig og venlig levering på det aftalte sted. Brændestykkerne virker til at være lidt større, end de plejer, så der er en del arbejde i at kløve dem til mindre, passende stykker.
Kvalitet på alle måder.
Venlig, ordentlig og præcis kommunikation.
Brændet holder strålende kvalitet på alle måder
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.