Tipptopp
Tidligere handlet jeg mye på Dampshop, så ble det enklere å handle lokalt, men nå testet jeg dem igjen. Og de er fremdeles tipp topp på servise og kvalitet, takk for løsningen Elias, damperen er 10 av 10 😊
Liamyrane 12, 5132, Nyborg, Norvège
Aucune trace de demande d’avis
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Alltid hyggelig å handle på Dampshop. De bestreber å hjelpe kundene så godt de kan tross det nye regelverket fra apelandet Norge!
Kunnskapsrike og flinke ansatte. Alltid hyggelig å ta turen innom.
Har handlet trofast hos Dampshop i 5-6 år,- og er STORFORNØYD med både service & utvalg! De ansatte er genuint kunnskapsrike på feltet, og er fantastisk service-minded! Jeg (& alle de jeg har anbefalt dampshop for) har utelukkende gode erfaringer derfra! Hilsen Kristin

Réponse de Dampshop AS
Det står på nette at de åpner kl 10. ble møtt med stengte dører kl 10:20. forsøkt å ta kontakt på tlf ingen svar…det viser at de er ikke en seriøs butikk, og viser at de er ikke interesser å drive denne butikken…..

Réponse de Dampshop AS
En mod jeg kjøpte fra dampshop sluttet å virke slik den skulle.. Sendte en mail og fikk beskjed om å sende den inn til de.. gjorde dette og etter 4 uker har jeg ikke hørt ett ord.. har sendt mailer, ringt og tatt kontakt på Facebook.. spurte først på Facebook når åpningstidene deres var og da fikk jeg svar.. når jeg så spurte om den innsendte modden sluttet de å svare.. svindel..
Kjip gjeng som ikke har noe kunnskap om eller ønske om å bidra til dampesaken. Dampshop bør boikottes over hele linjen. Håper alle forstår at Det finnes dampebutikker som faktisk bryr deg om kundene sine. Dampshop var muligens litt shabby før, men hold deg langt unna de i dag. Det er bare kjipe folk som ønsker å tjene penger på folk som plages
Super levering, gode priser og fantastisk bra produkt!
Jeg har bestilt en vape box derifra, og den fungerer knallbra, med jordbær smak selvfølgelig :)
Anbefales STERKT til folk som er interessert i å vape for moro eller hvis du vil slutte å være avhengig av tobakk. Excellent!
Rask og hyggelig kundeservice, enkel handel med gode produkter og meget rask levering rett i postkassa....