Jeg bestiller som regel fra esug.dk, men har jo også bestilt fra den norske siden. Jeg har vært fast kunde der i minst tre år, av den enkle grunn at de er raske, og har en fantastisk kundeservice.... Voir plus

Veldig god kunde oppfølging. Har fått feil varer sent av og til (eller mangler litt lite nicotin vs flasker jeg har bestilt).. men dem løser dette uten problemer. Utrolig kjapp levering, går ca 5 dage... Voir plus

Var noe skeptisk før bestilling, men viste seg raskt at e-trekk er til og stole på. Rask levering til min adresse i Norge. Riktige produkter og pakken var hel ved levering i postkassen:) God sporingso... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Smok Stick V9 og og Anarchist on Ice

Jeg kjøpte meg en Smok Stick V9 og Anarchist on Ice. De behandlet bestillingen min på mindre enn en dag og leverte den på 7 dager – veldig raskt. Alt kom i utmerket stand, bare esken var litt krøllete (jeg tror dette skyldes leveringsproblemer), men produktet var godt beskyttet med paralon, så alt er i orden. Jeg var spesielt imponert over hvor raskt kundeservicen svarte. De responderte innen 10 minutter, noe som er veldig bra. Jeg er svært fornøyd med butikken og vil definitivt bestille mer derfra. Takk så mye!

Vennlig hilsen,
Bogdan

22 février 2024

Jeg bestiller som regel fra esug.dk

Jeg har vært fast kunde der i minst tre år, av den enkle grunn at de er raske, og har en fantastisk kundeservice. De eneste gangene jeg har opplevd problemer rundt bestillinger derfra, så er det posten som har rotet til noe.
En av mine absolutte favoritter innen nettbutikker for vaping og tilbehør!

30 janvier 2022

Perfekt

Perfekt. Kjapt forsendelse og rimelige fraktkostnader. Svært fornøyd.

22 décembre 2021

Veldig bra

Veldig bra kundeservice og rask levering!
Noe knotete nettside men fant fram til slutt :)

15 décembre 2021

Veldig fornøyd med varene men…

Veldig fornøyd med varene men leveringstiden er alt for lang. Står forventa levering i løpet av 3-5 dager men det stemmer nesten aldri. fleire ganger eg har venta i fleire uker å må etterlyse pakken.

13 décembre 2021

Hej Ellinor

Tak for din bedømmelse :)

Vi er glade for at du er tilfredse med vores varer.

Når vi skriver leveringstiden er 3-5 dage er det fordi at langt de fleste af vores pakker bliver leveret indenfor den tid.

Vi pakker stort set alle vores pakker indenfor den samme dag som vi modtager ordren og erfterfølgende er det i Postnords hænder, og derfor burde det også være dem der fik din 2 stjernede anmeldelse.

Vi forstår udmærket godt din frustration, som vi deler, men Postnord er stadigvæk det bedste og sikreste valg for at pakkerne når frem til vores kunder.

Med ønsket om en glædelig jul, håber vi at du vil genoverveje din 2-stjernede bedømmelse som vi finder lidt uretfærdig, da vi gør alt for at gøre vores kunder tilfredse.

De bedste julehilsner

Stort utvalg

Stort utvalg, hurtig forsendelse, litt rotet nettside hvor det kan være vanskelig å finne riktig objekt

27 octobre 2021

Meget rask levering.

15 septembre 2021

Hei Kjell Ove

Tusen takk for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for din erfaring med oss ​​og ser frem til å handle med deg igjen.

Kundeserviceteam

takk for en god handel altid raskt…

takk for en god handel altid raskt levert

31 août 2021

Hei Roy

Takk for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at varene kom raskt.

Hei Arne

Takk for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at varene kom raskt.

Kundeserviceteam

Godt og raskt svar på Mail

Godt og raskt svar på Mail, da jeg var usikker på hva jeg skulle velge. Det er god service👍
Varene kom etter tre dager, og alt stemte!

25 août 2021

Hei Torunn