Nach Stornierung von 2 Ferienwohnungen benötigt DanCenter Ewigkeiten um irgendeine Reaktion zu zeigen. Nachdem dann endlich nach unzähligen Mails hin und her die Erstattungen bestätigt wurden, dauer... Voir plus
Huset var slet ikke rengjort - der var gammelt skidt over det hele. og vi skulle betale 1000kr for rengøring efter os. Nøgleboksen virkede selvfølgelig ikke og vi kunne først komme i kontakt med... Voir plus
Nie wieder DanCenter!!! Bekannte, erhebliche Mängel an Ausstattung wissentlich nicht an uns weitergegeben. Angebot von DanCenter 40€ Gutschein für die nächste Buchung. Sowas von lächerlich 😂! O... Voir plus
Absolut katastrophal – nie wieder! Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Kon... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Danmark erbjuder 5.000 sommarstugor vid de vackraste stränderna runt Nordsjön och Östersjön. Sortimentet sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med egen pool. Välj mellan havsutsikt, öppen spis, bastu, bubbelbad och gratis Wi-Fi här finns alla bekvämligheter man kan önska för sin semester. Den aktive gillar stugorna med Biljard, Bordtennis, Airhockey, Bordsfotboll eller Nintendo Wii
N'a pas répondu aux avis négatifs
Har bestilt en ferielejlighed til fire…
Har bestilt en ferielejlighed til fire voksne på Bornholm og fik et værelse med dobbeltseng + opredning i samme rum. Mener ikke vi har fået hvad vi har bestilt og måtte leje en ekstra bolig til vores naboer. Det er sidste gang vi benytter Dancenter
Møg beskidt elendige møbler rådne…
Møg beskidt elendige møblet rådne vinduer og stoppet afløb i bruser !! Umulig at snakke med dancenter. Aldrig leje af dem !!! Var vores første og sidste gang!!!
SÆBY SØBAD
SÆBY SØBAD
2. gang vi ikke kan komme ind ved ankomst.
Ufatteligt at ejerforening SÆBY SØBAD holder fast i Danland/Dancenter som udlejningsselskab!!
Vi er kommet på SÆBY SØBAD gennem 20 år. Hvor skrabet kan service blive!!???
Brug aldrig Dancenter.
Der var ingen forventninger, der blev opfyldt hos Dancenter. Hvis vi kunne give nul stjerner for deres service var det blevet valgt. Når man ankommer lørdag er kontoret lukket både lørdag og søndag.
Fin välutrustad stuga med natursköna omgivningarb
Stugan vi hyrt var väldigt fin och välutrustad i retrostil. Den låg lite avskilt uppe på en kulle omgiven av vackra vyer över hav och fjäll. Närhet till fantastiska vandringsleder av olika svårighetsgrader. Bad och simturer i kristallklart vatten fick en att fundera om detta inte var bättre än Medelhavet eftersom vattentempen också var behaglig. Lagom med turister och trevliga människor i terrängen förgyllde vardagen ytterligare.
Lejet sommerhus i Hou/Hals.
Lejet sommerhus i Hou/Hals.
Gjort meget dårligt rent, kan umuligt have været tjekket op på rengøringen.
Ikke nemt at få kontakt til DanCenter,
Kun telefontid indtil kl.17 og når man først kan komme ind tidligst kl.16.
Opsøgte så det lokale kontor søndag men der var så lukket.
Berechnen Kosten, die nicht abgestimmt waren
Das Haus war wunderschön. Man versucht allerdings Kosten in Rechnung zu stellen, die vorab bei der Buchung nicht abgestimmt waren. Zum Beispiel für die Inspektion der Immobilie nach Auszug, oder angebliche Beschädigungen, wie z.B. Verunreinigung von Betten durch Hundehaare. Unser Hund schlief wohlgemerkt nicht im Bett!
Update auf Ihren Kommentar, 29.07.2024: Es gab bereits einen regen Austausch per E-Mail zwischen Ihnen und uns, der nicht zum Ziel geführt hat. Sie haben auf den Erhalt Ihrer Berechnung bestanden. Wenn Sie es sich anders überlegt haben, können Sie uns sehr gerne anschreiben.
Update 31.07.2024:
DanCenter müllt nun unseren Posteingang mit Spams zu und versucht, mit aller Penetranz die ungerechtfertigten Kosten durchzusetzen. Dies ist eine äußerst unseriöse Vorgehensweise. Ich kann aus meiner persönlichen Erfahrung dringend davon abraten, bei diesem Unternehmen zu buchen!
Så kom vi hjem fra Søknudevej 3 i kvie…
Så kom vi hjem fra Søknudevej 3 i kvie sø😖Der manglende en gulvskrubber og gulvene var møgbeskidt.Alle vaskene var stoppet ,opvaskemaskine var ikke tømt for snavs , emhætte var beskidt ,manglede theskeer var kun 2 til 6 personer,manglede vinglas de var skåret.Manglede mange køkkenting .Så var ude at theskeer,gulvskrubber,afløbsrens,vinglas,grydeskeer.Måtte afkalke kaffemaskine også møgbeskidt.I orden der er lidt spindelvæv og støv men ikke i det omgang . Fandt først info bog efter et par dage da den lå på gulvet hvor der lå hynder over.😖Prøvede at ringe men var 50 i køen såå det opgav vi .
Jag är väldigt missnöjd med DanCenter…
Jag är väldigt missnöjd med DanCenter och kan inte rekommendera att boka en stuga genom DanCenter.
Vi har betalat i förväg för en barnstol och en barnsäng. När vi kommer fram till stugan finns det varken säng eller stol där. Jag försöker ringa lokala kontoret på en gång men de hade redan stängt ( de stänger samma tid som man får nyckel till stugan, hur kan man göra så? Vem kan man kontakta om något är fel?). Försökte ringa svenska kontoret och fick info att någon skulle kontakta mig. Ingenting hände. Även på söndag var lokala kontoret stängt och vi försökte ringa alla telefonnummer vi kunde hitta - utan framgång.
Utöver barnstol och barnsäng låg det smutsiga sängkläder utanför dörren. Jag hade hoppats att någon hämtar upp smutskläderna under eftermiddagen men nej. Inte nog med det, några dagar senare får vi en faktura att vi ska betala för sängkläder som vi inte hade bokat. Helt otroligt!
På måndag åker vi till lokala kontoret och berättar om både stol och säng och om smutsiga sängkläderna.
Personerna på kontoret var otrevliga och bad inte ens om ursäkt. Vi fick med oss en stol och säng som vi själva fick köra ut till stugan.
Vad är det för semesterupplevelse?
Min son fick sova med mig på madrasser på golvet första två nätterna. Ingen svara under hela helgen och man skiter bara i sina kunder.
ALDRIG igen DanCenter!
SCAM SCAM SCAM!!
SCAM SCAM SCAM!!! WARNING! Whatever you do, do not use this! I booked a house at Airbnb on Gotland this summer (6 months in advance!) less than one week before they had cancelled the booking on their own link they sent out but not on Airbnb so we were not aware of this. I only found out by checking out the link for details on how to get the key. When contacting them on this matter I only received automatic replies and they tried to make me cancelling the booking on my end so that I would not get a full refund, only mentioning Airbnb support in a sneaky way so they can defend themselves to complaints.
Dancenter Service
Omöjligt att få tag på Dancenter via telefon ( försökte i flera dagar) vid problem med sophämtning. Sen ganska otrevligt bemötande på lokalkontoret, när vi åkte dit.
Hyrde sommarhus på Väddö.Stämde inte…
Hyrde sommarhus på Väddö.Stämde inte med marknadsföringsbeskrivningen.Tv fungerade inte.Vattnet var otjänligt.Man hade satt en vattendunk i köket.Inget varmvatten
hela huset.Fick koka vatten och diska.
Begärt hyresreglering.
Booking.com skickade också denna förfrågan och hänvisade till bristerna!Jag började med många meil till just Booking.com som Dan Center har anlitat dom.Fick svar
från Dancenter med idel ursäkter men ingen hyresreduktion.
Huset var stort o alla i familjen 18 st…
Huset var stort o alla i familjen 18 st fick gott plats. Fantastiskt bra pool, bra planlösning och stor gräsmatta att spela fotboll och leka på.
Det fanns också två st kyl/ frysskåp.
Vilket var lite osäkert på bilderna.
Nooit geen Dancenter meer
Wat een verschrikkelijke klantenservice, niet te bereiken, met geen mogelijkheid!!
Huisje geboekt incl handdoeken pakket en opgemaakte bedden, maar niks! 250 euro moeten uitgeven om zelf hier nog beddengoed te moeten kopen.
Gebeld, gemaild, nergens wordt een telefoon beantwoord. Wat een drama!
Voor ons nooit geen Dancenter meer, nooit meer!!
DanCenter søndervig.vi har booket en…
DanCenter søndervig
Lodbergsvej 243a, A111
Søndervig. vi har booket en fin ferielejlighed i 1 uge hos jer. Første dag gør vi jer opmærksom på at : dør til toilet ikke kan lukke, der er ingen internet og der er ingen fjernbetjening så vi kan ikke se tv. I lover at fikse det, ja døren til toilet blev lavet på 4. dagen og nu sidder vi her på 5. dag i vores ferie og der har stadig ikke været en tekniker og løse problemet med internet og tv. Men til gengæld har i sagt at der er 150 kroner i kompensation - ja hurra hurra så har jeg jo til en pizza 😃 og ja hvornår får man så dem? Vi har jo betalt...
Opfølgning
Fredag er vi igen på deres kontor og der er stadig ingen hjælp. Vi kan ikke hjælpe jer her på kontoret og i kan sende en klage bliver der sagt. Vi har betalt for fuld rengøring og håber da ikke at de opkræver mere for det, man ved jo aldrig. Men nu skal jeg jo ikke brokke mig når de giver penge til en pizza :-) PS: i kommer aldrig igennem til nødtelefonen når kontoret er lukket.
Værste firma nogensinde
Værste firma nogensinde.
Jeg har en kontrakt med dancenter, som skal leje mit sommerhus ud. De har ikke styr på noget som helst og de er umulige at få fat på.
Miserabler Kundenservice.
Miserabler Kundenservice.. das haus was wir in Lyswkil/Schweden gebucht haben, entsprach nicht den was wir gebucht hatten. Schimmel in Fenster alles dreckig türen schließen nicht schimmel im Kühlschrank und spülmaschine.. nach kontaktaufnahme ( bezug ab 16 uhr möglih .. 16.10 Uhr betreten .. 16.20 erster anruf ) sagte man uns es würde jemand kommen als um 20 uhr sich noch niemend gemeldet hatte sind wir auf eigenen Kosten ins hotel.. auch am nächsten Tag 12 uhr war noch niemand vor Ort.. kein Rückruf einfach nichts... Dieses Geht zum Rechtsanwalt... arglistige Täuschung !!!!
Sämsta tänk bara!!
Sämsta tänkbara!! Man blir lurad av dem. Vi blev lurade på ett hus som vi bokat men som vi ej fick pga av massa olika bortförklaringar från dem när vi väl fick tag på dom. Vi fick det till oss när vi var en timme från vårt mål. Så boka ej hos dessa skojare!!
Klage
Huset er fint indretnings mæssigt , men da vi kom lugtede hele huset stærkt af kattetis, dårlig lugt generelt og der var meget beskidt.
Husnummer: 53017
Ålevejen 9
Assens
5610 Assens
Danmark
De sender et rengørings hold til hovedrengøring to dage senere, det ordner det beskidte- tis lugten er der så stadigvæk, og dårlig lugt, da er der blevet ringet rigtig mange gange op til Dancenter uden resultat
Dem der kommer og gør “rent” starter med at tager billeder
Vi har også billeder af det hele som vedhæftes
Huset lover fjernsyn med Netflix. Fjernbetjeningen er ikke til at finde og fjernsynet kan ikke indstilles manuelt, den bliver først fundet “forlagt” på 5 dagen.
I nat (onsdag) oversvømmer kloaken det står højt og langt ind på gulvet, det ene badeværelse med tis og afføring.
Vi har løbende forsøgt kontakt med dancenter men forgæves. Det nærmeste fysiske dancenter ligger 1,5 time væk.
Vi får at vide på e-mail problemet er løst med hovedrengøring så vi kan regne ud e-mail samt billede ikke er læst/ set da udfordringen ikke er det samme vi kontakter omkring igen. (Denne gang badeværelset med afføring og tis)
Det er åbenbart ikke muligt at få kontakt til Dancenter trods gentagne forsøg.
Dette har vi brugt tid på fra første dag, og ender op til 5 dage ud af 7!
Finger weg vom DanCenter!
Am Anreisetag (Sonntag) standen wir mit meinen 80-jährigen Eltern OHNE Haus da!
Alles fing mit einer zeitigen Buchung Anfang des Jahres für diesen Sommer an.
Zufälligerweise hatten wir im E-Mail Verkehr (über den sogenannten Voucher), 10 Tage vor Reiseantritt, gesehen, dass das gebuchte Haus storniert wurde und uns ein anders 100 km weiter zugeteilt worden war. Damit waren wir nicht einverstanden. Dieses Thema ließ sich mit dem DanCenter Service einigermaßen gut klären und das bereits gezahlte Geld zurück erstattet. Allerdings mussten wir gezwungenermaßen kurzfristig ein anderes, teureres Haus in dem von uns gewünschten Urlaubsort buchen. Leider wieder über DanCenter.
Aufgrund der gemachten Erfahrung riefen wir sogar einen Tag vor Reiseantritt noch einmal bei DanCenter an, um die genauen Formalitäten (Schlüsselübergabe) zu erfragen. "Es sei alle kein Problem, der Schlüssel läge vor Ort im Schlüsselkasten", lautete die Info.
Am nächsten Tag standen wir IN Dänemark am besagten Schlüsselkasten und hatten nur ein Blatt Papier mit den Buchungsinformationen und einem handschriftlichen Vermerk "storniert" drauf in der Hand.
Kein Schlüssel, kein Haus!
Die Hilfe vom DanCenter Service war nach mehrmaligen telefonieren: "da müssen Sie den Besitzer des Hauses anrufen, wir können Ihnen nicht weiter helfen".
Danach war es nach 17 Uhr und der Service nicht mehr zu erreichen.
Beim Telefonat mit dem Besitzer, der nur dänisch bzw. etwas englisch konnte, haben wir erfahren das DanCenter (das bei DanCenter gemietete Haus) gar nicht mehr in der Vermietung hatte, es aber auf sämtlichen Portalen noch anbot!
Die neue Hausvermietung hat uns GOTTSEIDANK äußerst kompetent geholfen und uns nach Stunden einen Schüssel für das Haus besorgt, so dass wir eine Unterkunft hatten.
Das Ende vom Lied ist: Wir mussten das Haus bei der neuen Vermietung auch einmal bezahlen und laufen nun dem Geld bei DanCenter hinterher.
Nach nun mehreren Wochen und verstreichenden Fristen ist seitens DanCenter immer noch nichts passiert.
Der Fall ist an einen Anwalt übergeben!