Huset var slet ikke rengjort - der var gammelt skidt over det hele. og vi skulle betale 1000kr for rengøring efter os. Nøgleboksen virkede selvfølgelig ikke og vi kunne først komme i kontakt med... Voir plus
Nach Stornierung von 2 Ferienwohnungen benötigt DanCenter Ewigkeiten um irgendeine Reaktion zu zeigen. Nachdem dann endlich nach unzähligen Mails hin und her die Erstattungen bestätigt wurden, dauer... Voir plus
Nie wieder DanCenter!!! Bekannte, erhebliche Mängel an Ausstattung wissentlich nicht an uns weitergegeben. Angebot von DanCenter 40€ Gutschein für die nächste Buchung. Sowas von lächerlich 😂! O... Voir plus
Absolut katastrophal – nie wieder! Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Kon... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Danmark erbjuder 5.000 sommarstugor vid de vackraste stränderna runt Nordsjön och Östersjön. Sortimentet sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med egen pool. Välj mellan havsutsikt, öppen spis, bastu, bubbelbad och gratis Wi-Fi här finns alla bekvämligheter man kan önska för sin semester. Den aktive gillar stugorna med Biljard, Bordtennis, Airhockey, Bordsfotboll eller Nintendo Wii
N'a pas répondu aux avis négatifs
Das Haus roch die ganze Zeit modrig
Das Haus roch die ganze Zeit modrig, auch nachdem der Kamin an war. Das Sofa hat seine besten Zeiten hinter sich. Die darauf drapierten Kissen auch!! Diese rochen nach Schweiß und sahen eckelig aus. In der Küche funktionierte der alte Herd nicht. Der Kühlschrank mit Kombi von Gefrierabteil war angeschaltet. Das Gefrierabteil voller dickes gebidetes Eis. Sämtliches Besteck lag auf der Ablage. Die Mikrowelle hat ein geflicktes Kabel und wurde auch deshalb von uns nicht benutzt. Die Dusche (Nasszelle, denn größer war es nicht ) ist eine VOLLKATASTROPHE!!!!! In der Dusche befindet sich der riesige Heizkörper und es gibt maximal Platz für einen schlanken Gast. Die Fliesen sind nicht rutschfest. Trotz Badematte rutscht man aus!!!!!!!!!!! Dort lag in dem Raum auch ein alter Badteppich, widerlich! Das Waschbecken hängt nachvorne runter und ist wohl für Kinder gedacht. Das Bett sah auf den ersten Blick gut aus, leider aber nicht die Matratzen ( durchgelegen.) und der Einstieg auf einer Seite war bedingt durch die Wand nicht möglich. Draußen vor dem Haus befand sich Müll jeglicher Art.
Geschenkt ist noch zu teuer und man sollte uns bezahlen, das wir dort Zeit verbringen. Wir sind früher abgereist!
Lugt i sommehus
Lugt i sommerhus !
Ifm. leje af sommerhus efterårsferie ankom vi til et ekstrem lugtende sommerhus. Vi var klar til at tage hjem igen. Der var flere ting der ikke var i orden, men det værste var lugten. Manglende nøgle til badeværelset, udendørs lys virker ikke, køleskab ikke skruer op, uden vi vidste det osv. Udluftning og opvarmning kunne ikke tage luften. På 3 dagen begyndte luften at fortage sig, og vi synes vi kunne være der.
Der kom en tekniker( som gjorde det godt) , som synes vi skulle kontakte dancenter, da han kunne lugte og synes ikke det var i orden.
Efter kontakt til kundeservice, hvor 1 medarbejder mente vi kunne få refusion efter tekniker havde indberettet fejl og lugten, blev vi afbrudt og efter at have talt med flere medarbejder, og ingen vidste hvem vi havde talt med fik vi afslag, fordi dem som sidst var der ikke havde klaget over lugt.
Ingen refusion og det meste af ferien ødelagt, idet man skal bo i et meget lugtende sommerhus.
Vi vil ikke anbefale service i dancenter.
Jeg lejer mit hus ud igennem Dancenter…
Jeg lejer mit hus ud igennem Dancenter I Marielyst. Det er blevet det største svindelfirma. Opfinder udgifter de ikke har haft. De betaler ikke det de skylder. Afregner for lidt el og vand.
Svarer ikke på det man spørger om på mail.
HOLD JER VÆK
Hold jer langt væk fra Dan-center
Hold jer langt væk fra Dan-center. Vi har glædet os til efterårsferie, 4 voksne og 4 børn, men kommer i dag kl. 16.30 til et sommerhus til knap 20.000 kr. for en uge, hvor der er skimmelsvamp, beskidt, lugtende, koldt og sundhedsskadeligt at bo i. Vi har siddet på en parkeringsplads og haft telefonisk kontakt med Dan-center fire gange og klokken er nu 22 og vi er informeret om, at de vil se på sagen i morgen!! Det havde været klædeligt at tilbyde en hotel overnatning. Det er sidste gang vi benytter os af Dan-Center!
Hvis man kunne give 0 stjerne ville jeg…
Hvis man kunne give 0 stjerne ville jeg gøre det. Jeg lejer selv mit hus ud gennem Dancenter, fordi de over driften fra vores tidligere bureau. Aldrig har jeg oplevet så dårlig service, både for os husejere, men mest af alt har jeg ondt af de mennesker der lejer igennem dem. Det er så uforskammet dårligt service niveau at jeg er bange for at de skade vores omdømme som turistland. Dancenter er Indisk ejet og det hele handler om at tjene penge, så er det lige meget om kunderne kommer igen. der skal nok komme nye.. Jeg glæder mig til at vi er frie af vores kontrakt, 2024 har været et mareridt.
NUL stjerne - hold jer væk
NUL stjerne. Alle der påtænker Dancenter - GØR DET IKKE!
Jeg kæmper stadig her i oktober 1024 med Dancenter Blokhus og en eller anden afdeling med udenlandske medarbejdere, der skriver dårligt oversatte beskeder til mig. De vil have, at jeg skal betale for et vand- og elforbrug, jeg ikke har haft, fordi vi var nødt til at forlade ferielejligheden, der var så pivkold at min gamle mor ville have været frosset ihjel i løbet af natten. Vi var der i påsken 2024, og der havde ikke været varmet op eller gjort rent i lang tid (hele vinteren). Det er grotesk, at sådan en virksomhed kan fortsætte. Føj, siger jeg bare.
Avoid at all costs
Avoid at all costs! An absolute scam. The house we rented was a disaster, absolutely filthy. We informed Dan Center but they refused to help. We had to leave and book an Airbnb ourselves. Dan Center promised many times to send someone out to review our claim but never did. We messaged and called them everyday throughout our stay to have them review the home we rented and refund us but no one ever came. In the end we lost hundreds of euros in money.
Avoid at all costs. Would 100% recommend Airbnb, where we had a lovely stay which was true to the photos and reviews.
De snyder og lyver, så hold jer langt væk.
Vi havde lejet et sommerhus på Marielyst, Falster og alt var som det skulle være, men det ændret sig 2 månder efter ferien.
Lige pludselig modtag vi en regning på 845 kroner på manglende billardkugler. Vi tænker at det er en fejl da vi på intet tidspunkt har rørt ved det spil.
Men så begynder beskederne at komme fra Dancenter/Danland.
Så er det personalet der har meldt at der manglede billiardkugler efter vores afrejse, næste besked var kuglerne IKKE AT FINDE inden vores ankomst men registrerede manglende efter vores afrejse, ny besked var det ikke personale med ejerne af huset der har meldt kuglerne savnet, nye beskeder hele tiden.
Men lige meget hvad, bliver vi beskyldt for at have hugget af dem.
Ja vi talte ikke efter efter om de var der da vi kom, men vi ved heller ikke hvor mange stegepander og ildfastefade der skulle være i huset. Hvis man vil have at gæsterne skal have tal på hvad der er i huset, ja så må de lave en liste man kan rette sig efter.
Nu har jeg set på nettet at man kan købe løse billiardkugler, så hvorfor skal jeg betale for et helt sæt ?, især når man er sikker på man ikke har gjort noget galt.
Nu er vi kommet dertil at skal jeg betale for de kugler, ja så må de sende mig resten af sættet så for jeg da lidt for mine penge.
Så hvis i ikke vil modtage regninger for noget i ikke kender til, ja så hold jer langt væk fra Dancenter/Danland
Uretmæssig opkrævning af rengøring
Har ikke bestilt slutrengøring men får alligevel en regning 2 mdr. efter ferien er slut.
Huset trængte til en rengøring, hvilket vi skrev i den tilsendte mail vi fik ved ankomst. Vi hørte dog aldrig noget.
Vi gjorde selv rent alle steder, og efterlod stedet som vi selv gerne ville modtage det. Alligevel får vi uretmæssigt en regning på slutrengøring som vi ikke har bestilt.
Hold jer langt væk fra Dancenter. Kan læse her og forstå på min omgangskreds der også har lejet hos Dancenter at dette sker hele tiden. Øv hvor er det træls når vi ellers var glade for det sommerhus vi havde lejet og nød vores sommerferie - lige fraset rengøringen
Varning
Varning! Otroligt otrevliga när man klagar på ett äckligt boende. De har noll förståelse och jättesvåra att få tag på.
Nie wieder!
Wir haben im Mai Urlaub in Dänemark verbracht. Gebucht hatten wir die Unterkunft via AirBnB, vermittelt wurde sie letztendlich über Dancenter. Bei Ankunft in der Unterkunft mussten wir feststellen, dass das Wlan nicht funktioniert und somit auch nicht der Fernseher. Dies haben wir sofort an Dancenter über AirBnB gemeldet und auch an das lokale Servicebüro von Dancenter. Man versprach uns, dass der Mangel behoben wird. Nun kam es aber so, dass selbst nach Nachfragen online und vor Ort nie ein Handwerker aufgetaucht ist, sodass wir die gesamte Reisezeit (8 Tage) weder Wlan noch Fernseher nutzen konnten. Bei Abreise haben wir uns vor Ort nochmal erkundigt, wie wir weiter verfahren sollen und wurden auf den Online Kundenservice verwiesen. Seit Juni sind wir bzgl. einer Entschädigung mehr oder weniger in Kontakt bzw. am Verhandeln mit Dancenter. Die Kommunikation verläuft äußerst schleppend, es werden Falschbehauptungen aufgestellt, Nachrichten ignoriert, Details in einem völligen falschen Kontext dargestellt, obwohl wir die Kommunikation bzw. Problemmeldung unsererseits vor Ort nachweisen können.
Trotz das wir uns letztendlich auf eine Entschädigung mit Dancenter einigen konnten, haben wir bisher keine Auszahlung dieser gesehen, auch nach mehrfacher (!) Zahlungsaufforderung unsererseits.
Man fühlt sich als Kunde nicht ernst genommen, verarscht und hat halt eben das Gefühl, dass Dancenter alles dafür tut, um um eine Entschädigung drum herum zukommen.
Wir sind mehr als enttäuscht und würden eine Unterkunft bei Dancenter nie wieder buchen und niemanden empfehlen! Denn wenn es mal zu Problemen kommt, kann man sich nicht auf eine Unterstützung durch den Kundenservice verlassen.
Uretsmæssig opkrævning af rengøring
Vi havde lejet et hus uden slutrengøring. 6 uger efter fik vi en faktura på rengøring, som skulle betales straks! Jeg skrev til dem at vi ikke havde bestilt slutrengøring, og desuden havde gjort grundigt rent. Så hørte vi ikke mere - ikke en gang en beklagelse. Jeg tolker derfor, at de forsøger at få folk til at betale for en ydelse de ikke har fået. Der er sikkert mange det kommer i tvivl, og betaler
Mayday Mayday Mayday
Vi hyrde ett sommarhus i Grenå 12-19 juli för 65 000 kr. Efter delbetalning nr 2 så började Dancenter skicka påminnelser om att betala depositionen på 10 000 SEK. Denna skulle Dancenter ha inkluderat i vår andra delbetalning. När jag då försökte betala depositionen så var länken stängd. Deras fel. Så jag ringde upp Dancenter om detta. De instruerade mig att ta med depositionen kontant och lämna den till vicevärden på plats. Han tog inte emot depositionen med argumentet att detta var Dancenters sak att fixa. Efter hemkomsten så växlade vi tillbaka kontanterna på Forex. Vår växlingsförlust blev 2 557 kr. Efter hemkomsten fick vi dessutom inkassokrav på depositionen från Dancenter om att denna skulle betalas in inom fem dagar, sen tillkommer inkassoränta. Vi betalade således för vi orkade inte med ytterligare problem med dem. Depositionen återbetalades inte till oss, men slutligen fick vi efter en månad pengarna åter efter skarpa hot om rättsliga åtgärder från vår sida. Vidare vägrar de kompensera oss för den uppkomna växlingsförlusten på 2 557 kr som de orsakade till 100 %. Det gick aldrig att ringa och klaga till ansvarig person. Räknade att jag skrev drygt 20 mejl och ringde lika många gånger. De beklagar på vänligt sätt när du ringer, men fixar inte!! De återkopplar heller inte klagomejlen. Finns bara ett gemensamt nummer till kundtjänst. Oseriöst företag. Hyr aldrig av dem!!!
NUL stjerner: Dagcenter omgår manglende kontaktmuligheder
Ved leje af muggent/svampefyldt sommerhus Duevej 31, Sjællands Odde, svarer Dancenter stadigvæk ikke på, undgår det i autosvar på mails, hvorfor der ikke kan tages kontakt til personale de første to døgn af lejeperiode. Dagcenter forventer at vi bor i møg og svamp, så de kan beholde vores penge.
Har forsøgt at få fat på ejeren, det er ikke muligt.
Skolekarakter 6
Skolekarakter 6
anbefales absolut ikke længere
Dancenter har gennem de seneste 10 måneder udviklet sig til en virksomhed, der absolut ikke længere anbefales, med dårlig eller ligefrem ikke-eksisterende kommunikation, dårlig service, upålidelige medarbejdere og mange fejl på bekostning af kunder/kontraktpartnere.
I denne tid har vi fx haft fejl i bookinger (f.eks. uautoriserede frigivelser af huse), efterfølgende justeringer af lejepriser (og frem for alt til ulempe for os selv), manglende rengøring og slutsyn af sommerhuset (ingen hus, forbrug). og hygiejnetjek efter fraflytning/inden gæster flytter ind), bøvl ved indflytning i sommerhuset pga. snavs og skader fra de tidligere lejere, dårlig tilgængelighed (det er bedst at komme på det lokale Dancenter kontor til en personlig samtale), stort set ikke evt. eller ingen svar på et tocifret antal e-mails (hverken fra det lokale kontor eller hovedkontoret i København), ringe eller ingen hjælp til problemer forårsaget af Dancenter (på trods af flere skriftlige og mundtlige henvendelser), uvidenhed eller ligegyldighed overfor refusioner og udestående krav (åbent i over 7 måneder nu!), upålidelige og usamarbejdsvillige medarbejdere (f.eks. på lokalkontoret) osv. Selv yderligere Dancenter-medarbejdere, der blev tilføjet fra juni for at "løse problemet" var også spild af tid. Kun at hente en advokat og optrappe sagen (i Dancenter såvel som offentligt) ser nu ud til at føre til en reaktion og om nødvendigt afhjælpende handling.
Sådan fremmedgør du loyale og mangeårige kunder.
Ærgerligt Dancenter.
Jeres "Service" er meget meget skuffende og mere end frustrerende i 8 måneder nu.
Extremely bad and truly a scam
Extremely bad and truly a scam. There is nothing as bad as Dancenter. And somehow they even lie in Trustpilot. They say that they will help but all they do is delete comments.
Stay away from Dancenter at all costs.
Tyvärr kan man inte sätta 0 stjärnor.
Tyvärr kan man inte sätta 0 stjärnor.
Kort o gott, hyr inte av Dancenter!
Vi hyrde i Hornbæk Danmark Juni 2024. Vi fick börja med att klippa gräset o städa, dammigt o skitigt, köket var fettdrypande o äckligt. Vi betalade 1780kr för att slippa städa o trodde då att vi skulle komma till ett fint hus.
Danscenter tar inget ansvar ingen kompensation utan bara undanflykter.
Hyr inte här!!!
Stay away from this company
Got in around 8pm. The house has bo bedding. The dishwasher hasn't been emptied. Fridge is not clean. And the working hours of rhe company are until 5pm. This is shocking for a company that operates in holiday homes.
Paid a packet and got the worst ever service and house.
House property is:
24 Slettevej
SKAGEN
WILL NEVER BE USING THIS COMPANY AGAIN - DIDNT THINK DANISH COMPANIES COULD BE THIS BAD.
Leaves a really bad impression on tourists about how things work in Denmark
Hyrde hus i N Lyngby.Huset i sig var…
Hyrde hus i N Lyngby.Huset i sig var trevligt och bra planerat.Tyvärr var det dåligt städat och nådde absolut inte upp till utlovad standard enligt information och bilder på hemsidan.
Poolrummet var obrukbart då värmen inte gick att reglera.När vi kontaktade DanCenter möttes vi av hånfulla kommentarer om att vi inte förstod att poolrummet var varmt p.g.a solen (38 grader).Teknikern (som kom från DanCenter) berättade för oss att det var fel på golvvärmen men det vägrade personalen på kontoret lyssna på.
Ingen ersättning trots att de lovade att titta på det.Har aldrig blivit så dåligt bemött av ett uthyrningsföretag tidigare.N. Lyngby är fantastiskt fint.Förstör inte er vistelse här med ett dåligt uthyrningsföretag.
Välj ett annat,inte DanCenter!
Har bestilt en ferielejlighed til fire…
Har bestilt en ferielejlighed til fire voksne på Bornholm og fik et værelse med dobbeltseng + opredning i samme rum. Mener ikke vi har fået hvad vi har bestilt og måtte leje en ekstra bolig til vores naboer. Det er sidste gang vi benytter Dancenter