Huset var slet ikke rengjort - der var gammelt skidt over det hele. og vi skulle betale 1000kr for rengøring efter os. Nøgleboksen virkede selvfølgelig ikke og vi kunne først komme i kontakt med... Voir plus

Nach Stornierung von 2 Ferienwohnungen benötigt DanCenter Ewigkeiten um irgendeine Reaktion zu zeigen. Nachdem dann endlich nach unzähligen Mails hin und her die Erstattungen bestätigt wurden, dauer... Voir plus

Nie wieder DanCenter!!! Bekannte, erhebliche Mängel an Ausstattung wissentlich nicht an uns weitergegeben. Angebot von DanCenter 40€ Gutschein für die nächste Buchung. Sowas von lächerlich 😂! O... Voir plus

Absolut katastrophal – nie wieder! Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Kon... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Danmark erbjuder 5.000 sommarstugor vid de vackraste stränderna runt Nordsjön och Östersjön. Sortimentet sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med egen pool. Välj mellan havsutsikt, öppen spis, bastu, bubbelbad och gratis Wi-Fi här finns alla bekvämligheter man kan önska för sin semester. Den aktive gillar stugorna med Biljard, Bordtennis, Airhockey, Bordsfotboll eller Nintendo Wii

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Aldrig mere Dancenter

Har været på ferie i et af dancenets sommerhuse, i år, 10/1-17/1-2026
Mandag morgen 19/1-2026 kan jeg se en hævning på 818,45kr , det var så vand og strøm,normalt får man en regning, så man kan se forbrug og så betale det selv ,da jeg ringer siger de til at jeg har givet lov,selvfølgelig har jeg ikke det🤬 men de kan ikke dokumenter det, har talt med bank og de siger det er ulovligt , så PAS PÅ HVIS I BETALER MED KORT NÅR I BETILLER SOMMERHUS
Har fået 5 forskellige mail adresser fra Dancenter, men de svare ikke, talte med en i går fra Dancenter , hun forstår det heller ikke.
Jeg vil ikke leje sommerhus mere hos dette firma.
Nu vil jeg undlade at fortælle mere været udsat for 🫣🫣

19 janvier 2026

Nie wieder DanCenter.

Bei der Anreise wurden wir gleich von 2 übervollen Aschenbechern empfangen welche sich auf dem Terrassentisch befanden, für mich als Nichtraucher schon sehr störend. Im Haus die nächste Überraschung, von gründlicher Reinigung keine Spur. Überall Dreck auf den Fußböden, Bad und Dusche mussten wir erstmal reinigen. In der Küche der nächste Schock, Geschirr verdreckt und am Besteck hingen noch die letzten Essensreste vom Vormieter. Da das Haus elektrisch beheizt wird habe ich nach 24h mal den Verbrauch kontrolliert, fast 30 KW/h fand ich schon sehr heftig für einen Tag. Haben dann nur noch mit Holz geheizt. Die Fenster waren auch sehr verschmutzt und sind wohl schon ewig nicht geputzt worden. Am Abreisetag wurde das Haus gründlich gereinigt, trotzdem wurde die Kaution einbehalten wegen angeblicher Reinigungsmängel. Eine Nachfrage brachte keinen Erfolg da die Antwort ausblieb. Wenn man die vielen Negativbewertungen liest geht es wohl sehr vielen so, mal sehen wie lange es noch geht bis zum Ruin..... NIE WIEDER DANCENTER!

10 janvier 2026

Vi har lejet et sommerhus med spa…

Vi har lejet et sommerhus med spa udendørs en weekend og ankommer fredag eftermiddag. Jeg har været i dialog mange gange med Dancenter op til ankomst, for at sikre mig at udendørs spa er varm og klar til brug fredag når vi kommer.
Da vi kommer er huset ca 8-10 grader varmt. Vi skynder os at tænde for de to varmepumper der er i huset, men den ene der er i køkken/allrum virker ikke. Den blæser koldt luft ind og kan slet ikke varme. Spaen er iskold og møgbeskidt. Jeg ringer til Dancenter der ikke kan gøre noget ved spaen- de kan først sende en teknikker lørdag og en der kan gøre det rent. Ang manglende varme lover hun at få fat i en der kan lave det. Efter 2 timer ringer jeg og rykker, og der er så ikke givet besked til nogen og den nye dame tager over. Jeg bliver ringet op af en teknikker der åbenlyst ikke gider kører så langt for at komme og se på det en fredag aften. Han siger han først kan køre fra København efter kl 23- jeg siger det ikke er godt nok- så må de komme med nogen varmeblæsere. Han vil vende tilbage. det gør han så kl 21! Vi holder fast på de må gøre noget og er igen i dialog med kontoret Dancenter. Det er så koldt at vi må sidde med dynejakker på og spise. kl 2330 kommer teknikkerne. Han ser på fjernbetjeningerne, og har en lille mini varmeblæser med, men huset er 178 kvm!!! Helt til grin. Han kan ikke gøre andet og kører igen. Kl 8 kommer der en tekninkker til spaen, som er fra Dancenter og han giver os ret i der er koldt og det ikke er ordentligt det vi er udsat for. Han vil gå tilbage til kontoret og vi skal komme derop efter en time. Det gør vi men kontordamen deroppe ved intet om os. Hun bruger en del tid på at ringe rundt og til sidst får hun fat i en der kan se på den varmepumpe og han vil komme inden for en time. Han får så serviceret begge varmepumper, der er SÅ tilstoppede at de aldrig har været serviceret. Der kommer så varme på efterfølgende- og vi kan så hygge os og nyde lidt af den weekend vi har betalt knap 4000kr for. Vi havde varme ca kl 14 og vi skulle tjekke ud kl 10 næste morgen. Vi klager selvfølgelig og her får vi en mail tilbage hvor Dancenter inderligt beklager vores oplevelse, og tilkendegiver at det er meget af vores weekend der er blevet ødelagt- og derfor vil de gerne kompensere med at returnere 550kr, eller et gavekort til Dancenter på 700kr- hvilket er som at joke med folk. Hvad bilder de sig dog ind. Jeg har billeder af alt, og går selvfølgelig videre med denne klage.

16 janvier 2026

⭐ 1 Stern

⭐ 1 Stern – Abzocke statt FerienhausurlaubWir haben bei Dancenter ein Ferienhaus…

Wir haben bei Dancenter ein Ferienhaus in Pandrup gemietet, das vom Anbieter selbst als „Luxury Dunes Retreat“ beworben wird.
Was uns bei Ankunft (Montag) erwartete, war eine absolute Zumutung:
Innentemperatur ca. 3 Grad
Haus komplett ausgekühlt
Viel zu kleine und teils defekte Heizungen
Schimmel an Wänden, Möbeln und im Schlafbereich
Verschmutzte Bettwäsche und Küchengeräte
Feuchtigkeits- und Rostschäden
Wir reisten mit einem Baby an. Unter diesen Umständen war das Haus nicht bewohnbar.
Kontaktaufnahme am Ankunftstag brachte keine Hilfe:
Der Kundenservice war nur bis 16 Uhr erreichbar, eine Prüfung sollte frühestens am nächsten Tag erfolgen. Wir mussten das Haus verlassen und abends bei Eis, Schnee und Dunkelheit auf eigene Kosten eine Ersatzunterkunft suchen.
Trotz vollständiger Fotodokumentation und Video (alle direkt vor ort in augenschein genommen vom Mitarbeiter), persönlicher Vorsprache im örtlichen Dancenter-Büro und mehrfacher Kontaktaufnahme verweigert Dancenter die Rückerstattung. Stattdessen beruft man sich auf interne Aussagen von Hausmeister und Reinigungskraft, das Haus sei angeblich „bewohnbar“ gewesen.
Für uns ist dieses Vorgehen Abzocke:
Ein objektiv unbewohnbares Haus, keinerlei echte Hilfe und anschließend das Geld behalten.
Keine Empfehlung, besonders nicht im Winter und nicht für Familien mit Kindern.

12 janvier 2026

unseriöses Geschäftsgebaren von Dancenter

Ein Jahr im Voraus haben wir über Dancenter A/S ein Ferienhaus in Dänemark gebucht. Kurz vor Urlaubsantritt wurde die Restzahlung eingefordert und bezahlt. Anschließend wurde vom Dancenter eine nicht vereinbarte Kaution mit der Bründung „Wir haben vor kurzem unsere Richtlinien geändert“ eingefordert. Da diese Forderung nicht Rechtens ist und auch nicht den AGB von Dancenter entspricht haben wir versucht Kontakt aufzunehmen. Mehrere E-Mails und Einschreiben wurden nicht beantwortet, stattdessen wurde Druck aufgebaut, wenn wir nicht zahlen wird es Probleme bei der Übergabe geben. Wir wurden also erpresst eine nicht vereinbarte Zahlung zu leisten. Wir haben in den letzten Jahrzehnten schon viele Häuser über Dancenter gemietet so etwas ist uns noch nie passiert, vermutlich hat es mit einem Eigentümerwechsel bei Dancenter zu tun, eine Indische Gruppe ist jetzt Eigentümer von Dancenter. Nie wieder Dancenter.

27 décembre 2025

Warnung vor hohen Stromkosten

Das gebuchte Ferienhaus war bei Bezug extrem ausgekühlt und es dauerte 2 Tage bis angenehme Raumtemperaturen hergestellt waren. Jeden Tag mussten wir mit dem vorhandenen Kaminofen trotz milder Temperaturen zuheizen, um die Wärme im Haus zu erhalten. Die Dämmung des Hauses war unzureichend, die Fenster einfach verglast und zugig. Alle Stromverbraucher (Heizung, Backofen etc.) waren veraltet und es gab keine LED-Beleuchtung. Entsprechend hoch war letztlich die Stromrechnung (766 kWh für 1 Woche mit 5 Personen)!!! In der Anzeige wurde nicht auf den erhöhten Heizaufwand hingewiesen, sonst hätten wir die Hütte nie gebucht! Unsere Reklamation wurde seitens des Anbieters abgelehnt.

24 décembre 2025

Dancenter Grömitz einfach nur unterirdisch

Leider kann man keine 0 Sterne vergeben. Das Haus was wir über Casamundo gebucht haben, war dreckig. Die einzige Steckdose in der Küche war defekt. Und auf die Rückzahlung der Kaution abzüglich des Stromverbrauch warten wir seit 3 Jahren. Im DanCenter ist keiner erreichbar, oder nicht zuständig. Casamundo ist nur der Vermittler und somit natürlich auch nicht haftbar.
Also finger weg von Casamundo und erstrecht vom DanCenter Grömitz

27 décembre 2024

Schmutziges Haus

Schmutziges Haus , Kühlschrank verdreckt und stank stark nach Bier Betten verdreckt , haben über 3std das Haus geputzt . Bilder per Mail an Dancenter gesendet keine Reaktion , nichts. Telefonisch absolut katastrophal immer wieder an jemand anderen verwiesen. Keine Entschuldigung . Wir buchen nie wieder über Dancenter. Lachhaft wir mussten eine Gebühr bezahlen weil wir die Endreinigung selbst durchführen. Nach Buchung kam ganz plötzlich eine Kaution die nicht explizit angezeigt wurde, also erst nach dem Buchen. Traurig wie man als Kunde behandelt wird.

9 août 2025

Kein Stern wert.

Kein Stern wert.

Bucht nicht mehr bei DanCenter, ihr werdet nur abgezockt.
Kann mich den negativen Bewertungen hier nur anschließen, anscheinend ist das deren neue Betriebsphilosophie.

2 Monate nach der Reise bin ich immer noch im Streit mit dem Unternehmen, gerade erst wieder eine Mail erhalten mit einer neuen Forderung... uns wurde eine Endreinigung aufgedrückt weil Kalk in einer Kaffeekanne(Noch nicht mal von uns benutzt)war und einer Fussmatte die vor dem Haus lag... davon mal abgesehen hatten wir eigentlich mit Endreinigung gebucht... wäre es nicht so traurig und ärgerlich würde ich aus dem lachen wohl gar nicht mehr raus kommen....

P.s.
Gleich meldet sich wieder ein angeblicher Mark oder Theo der den Sachverhalt klären will

18 octobre 2025

Jeg havde lejet et sommerhus gennem Dancenter

Jeg havde lejet et sommerhus af Dancenter.
2 mdr efter endt ferieuge, modtager jeg rykker for manglende slutrengøring. Feriehuset var booket uden bestilt slutrengøring, da vi selv valgte at varetage dette.
Jeg har bedt om dokumentation for manglende rengøring, hvilket jeg ikke har fået, og i stedet modtaget rykker nr 2.
Ved telefonisk kontakt svarer medarbejder at han ikke kan slette regningen, og sender mig tlf på rengøringsfirma som ikke svarer på telefonen.
Jeg kan bestemt ikke anbefale Dancenter.

Efterfølgende bliver jeg kontaktet af Dancenter efter 2 x anmodning om dokumentation. Der kommer billeder af enkelte krummer på mange billeder. Om de er taget fra det lejede hus er tvivlsomt?
Der kom ydermere en red på 10 % på regningen for rengøring, men der havde jeg betalt, og de 10 % er ikke refunderet.

5 septembre 2025

Ingen styr på booking og…

Ingen styr på booking og rengøringsfolk/firma. Oplevede med 1 vennepar at huset var ok rent og men mere rent da vi kørte. Rengøring var ikke bestilt men vi blev bonnet for det. Billederne de sendte som bevis på at huset var beskidt var overhovedet ikke genkendelig kunne være fra hvilket som helst hus. Vi lejer ikke hus ved Dancenter mere. Dårlig service!!!

23 octobre 2025

Undgå at leje sommerhus hos Dancenter

I november lejede jeg et sommerhus med pool i Klegod via Dancenter. Betalte for ophold, slutrengøring og betalte for aflæst forbrug på de anviste steder med målere.
3 uger senere ser jeg en kontering på yderligere 1285,49 kr og kontakter Dancenter kundeservice. Her fortæller de mig, at jeg har aflæst forkert.
Jeg tog billeder af målere ved ankomst og afrejse og fik efterflg besked om at mit ophold var fuldt betalt.
Sender efterfølgende en mail med billeddokumentation og udregninger til Dancenter, samt hvor jeg har aflæst.
Dagen efter modtager jeg en mail fra en fra Dancenter om at jeg har lavet fejl og at det ikke er den korrekte måler jeg har aflæst, trods det at jeg har aflæst på de målere. Han vedhæfter et billede af en måler, som jeg ikke ved hvor sidder, da jeg regnede med at skitsen med afmærkning af målere var korrekt.
Det kan sagtens være en måler fra et andet hus, da billedet ikke stemmer overens med skitsen.
Jeg har bedt om en faktura på mit forbrug, da jeg mener jeg har penge tilgode, hvilket Dancenter benægter.

5 décembre 2025

Hold jer langt væk og forvent skjulte gebyrer

Hold jer langt væk og forvent, at bliv opkrævet skjulte efterregninger. Dancenter Ebeltoft trak efter besøg 250 kr. fra min konto uden nogen som helst form for forklaring. Finder ud af, at det skyldes et "Dirty Kitchen", men vi havde tilfældigvis ikke brugt køkkenet i huset og trods dette gjorde vi det grundigt rent ved afrejse for at være sød. HOLD JER VÆK.

1 décembre 2025

VARNING för DanCenter

VARNING för DanCenter!
Skulle gärna markera noll stjärnor.
Två månader efter vår vistelse på Bornholm krävs vi nu på en städavgift på 147 Euro, trots att vi städat ytterst noggrant och dessutom kräver de oss på över 70 Euro för el som vi redan betalat.
När vi ringt och bett dem förklara sig har vi bara fått intetsägande svar och blivit hänvisade till en städfirma som fortsätter att hävda att vi inte städat.
Vi vägrar betala detta lurendrejeriföretag!

4 novembre 2025

”En perfekt semester på Enø”

“Stugan har ett väldigt bra allmänt skick med modern inredning som gav något av en hemmakänsla. Perfekt att ha inom- och utomhus altaner att kunna använda beroende på väder och vind. Närheten till hav, några butiker samt flera matställen var ett stort plus. Nära till DanCenters kontor där det sitter trevliga och hjälpsamma damer om en situation uppstår. Detta var vår andra sommar hos DanCenter på Karrebaksminde/Enö¸ och vi kommer gärna tillbaka!”

23 août 2025

Idyll

Idyll med bra boende i lägenhet som har all köksutrustning. Fantastiskt natur, nära till bra fiskeplatser och med bra hyrbåtar.
Bensinmack och affär inom 30 m.
Mycket bra bemötande av Fam Jonny Engvik. 👍

13 septembre 2025