Huset var slet ikke rengjort - der var gammelt skidt over det hele. og vi skulle betale 1000kr for rengøring efter os. Nøgleboksen virkede selvfølgelig ikke og vi kunne først komme i kontakt med... Voir plus
Nach Stornierung von 2 Ferienwohnungen benötigt DanCenter Ewigkeiten um irgendeine Reaktion zu zeigen. Nachdem dann endlich nach unzähligen Mails hin und her die Erstattungen bestätigt wurden, dauer... Voir plus
Nie wieder DanCenter!!! Bekannte, erhebliche Mängel an Ausstattung wissentlich nicht an uns weitergegeben. Angebot von DanCenter 40€ Gutschein für die nächste Buchung. Sowas von lächerlich 😂! O... Voir plus
Absolut katastrophal – nie wieder! Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Kon... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Danmark erbjuder 5.000 sommarstugor vid de vackraste stränderna runt Nordsjön och Östersjön. Sortimentet sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med egen pool. Välj mellan havsutsikt, öppen spis, bastu, bubbelbad och gratis Wi-Fi här finns alla bekvämligheter man kan önska för sin semester. Den aktive gillar stugorna med Biljard, Bordtennis, Airhockey, Bordsfotboll eller Nintendo Wii
N'a pas répondu aux avis négatifs
Excellent place
Excellent place, highly recommended.
Nice and beautiful area
Nice house -- BUT a/c not working (cold…
Nice house -- BUT a/c not working (cold wx) No folder to introduce guests in ex.watermeter reading, WiFi code, Smart TV and other things. Two cold days, but then improving wx. Informed Dancenter (Løkken) orally and left a note to owner.
Nie wieder!
Bei unserer Ankunft hatten wir kein Wlan, Ameisen in der Küche und dreckige Betten. Das war schon ein schlechter erster Eindruck.
Nach unserer Abreise erhielten wir dann eine Mahnung im Dreistelligen Bereich für eine extra Reinigung. Die Betten die wir dreckig vorgefunden haben sollten wir bezahlen?!
Abgesehen davon das wir das nicht waren, sind über 400€ für eine dreckige Bettwäsche einfach unverschämt.
Bei unseren Versuchen es zu erklären und was dagegen zu unternehmen mussten wir jetzt schon seit drei Monaten mit schlechter Kommunikation, sinnlosen Antworten und kaum neuen Erkenntnissen kämpfen.
Wir sind maßlos enttäuscht und haben noch nie sowas erlebt. Wir buchen dort nie wieder!
Ekstra opkrævning trods der er betalt 1500 kr i slutrengøring.
Vi havde betalt 1500 kr for slutrengøring. Vi lejede sommerhus i påsken, fik besked, at alt var betalt men knap 7 uger senere fik jeg opkrævning på 500 kr for snavset porcelæn og skrald.
Jeg bad om billeddokumentation og fik et billede af lidt snavs i trådfilteret og en toiletspand med et par paprør fra toiletruller.
Jeg forsøgte uden held at ringe flere gange. Endelig, da jeg kom igennem fik jeg at vide, at jeg kun kunne klage pr. mail. Dette er gjort men får intet ud af det, de skriver de samme sætninger samt at slutrengøring ikke dækker. Dette uden at der står noget som helst i lejebeviset om, hvad slutrengøringen dækker. De forholder sig slet ikke til, at HVIS der har været en pose med "tørt" affald på toilettet, må det være en forglemmelse, at den ene lille pose ikke var smidt ud.. når huset var forladt fint opryddeligt.
Derimod var der ikke gjort ordentligt rent på badeværelserne da vi kom og ovnen måtte vi da også give en tur inden vi ville bruge den.
Jeg har netop betalt i dag, for jeg orker ikke mere men føler mig snydt.
Lisbeth Vad-Nielsen
rigtig dårlig oplevelse .vi kom til et…
rigtig dårlig oplevelse .vi kom til et sommerhus i Juelsminde pinselørdag efter Dancenter har lukket og slukket og åbner først op igen tirsdag efter pinse. Et hus der overhovedet ikke egner sig til udlejning. Måske en "legestue" ville være perfekt. Der var legetøj og ejerens egne private ting fyldte overalt. Møjbeskidt, en ovn der aldrig er blevet gjort ren, brusekabine ej heller.Skabe kunne næsten ikke lukkes op for rod og legetøj. Spindelvæv med gammelt støv overalt.vinduer mange år siden de var blevet pudset. Vildmarksbad udenfor var så ulækker at vi ikke ville bruge det.Dyner og puder var vi nødt til at fjerne så beskidte var det. Vi gjorde så den fejl at "grave os frem og gøre rent og rydde op"for at kunne være der.Vi mente ikke at vi kunne få Dancenter til at gøre sommerhuset pænt og indbydende da vi kom. Men ganske rigtigt de frasiger sig alt ansvar .Vi havde indtryk af at Dancenter havde glemt at vi skulle bo i huset i 2 uger og betalte over 13.000 kr. det er for meget.hvad har vi lært af det, lejer aldrig gennem "Dancenter"igen
Der er så mange myrer i et af…
Der er så mange myrer i et af værelserne, at det er ubeboeligt.
Toilettet løber, og ting er ødelagte.
Jeg snakkede med kundeservice, og de sagde bare at der jo kommer myrer ind, og at vi kan hente en myrespray på kontoret.
DÅRLIGSTE SERVICE!!
We booked through AirBNB and didn’t…
We booked through AirBNB and didn’t have good experience with Dancenter. We arrived in the dark and had no electricity for the first 14 hours. No lights, no fridge to store the food we bought and the thing that really annoyed me was that there was not a single sheet of toilet paper in the house. Given we had three kids this meant a long drive to get some. They also expect you to do some cleaning even if you have paid for cleaning, but they provide nothing to clean with so another trip to the shop. At the end of the hire there was no talk of compensation for the lack of electricity, instead they charged us for extra cleaning and showed us ‘ cleaning issues’ that were nothing to do with us. One example, the hob was clearly very old and had stains and marks that were accumulated over the years. We were charged for not cleaning it properly. They are a seriously cheap company who obviously don’t care about their reputation. I ended up paying them 230 SEK so that I never had to communicate with the again. Their rating on this website tells you all you need to know about Dancenter.
Holder jer nu væk fra Dancenter
Holder jer nu væk fra Dancenter, de mest useriøse sted at leje sommerhus fra. Vi lejet et sommerhus hvor der var så ulækkert og klamt at være der, ikke gjort rent! Varmepumpe konstant tændt på vores regning, der er 28 til 30 grader i huset og i pool, mine børn har asma og kunne ikke tåle at være i pool begrund af for meget klor, varme og urent. Det utrolige de vil varme huset på vores regning, jeg snakkede med dem de siger at ejeren har taget fjernbetjening og fjernet slukknappen så vi ikke kan skulle den. Vi er for en rengøring firma og det vi så var over stregen, selv myrer over alt og det er de styre myrer der flyver osv... det så klamt, selv min søn på 9 år sov med en mega edderkop som gik på hans skulder. Det for dårligt har snakket med dem og skrevet med dem intet gjort, ja de sendt en ud han sagde til mig han kan ikke få lov at skrue ned for varmen og han kunne godt forstå vi klager fordi der er voldsom varmt. Det bliver første gang og sidste gang færdig her fra.
Under al kritik
Under al kritik! De har snydt med el og vand regningen samt de har stadig i dag ikke overført mit depositum her 1 måned senere. Aldrig nogen sinde om jeg vil ligge penge i eller støtte et så lusket firma. Tag ud og rejs for jeres penge istedet for folkens 👌🏽
Har lejet hus i nov 24
Har lejet hus i nov 24
Ønsker selv at gøre rent men modtager regning for rengøring en måned efter
Gør opmærksom på at vi selv stod for rengøring
Modtager så 3 nærbilleder med hår og plet i skab
Jeg vælger at betale bare for at komme ud af det
Nu 3/6 over 6 mdr efter modtager jeg regning på 250kr for fireplace ved ikke hvad det betyder men vi brugte ikke brændeovn under ophold
NUL STJERNE HERFRA.
NUL STJERNE HERFRA.
Mit hus var ejer låst til eget brug vi kom ud til huset Søndag formiddag og fandt gæster i huset. Som selvfølgelig blev bedt om at forlade matriklen med et samme. MEGET dårlig oplevelse / service fra Dancenter både for ejer og lejer af huset. Efter den oplevelse blev huset afmeldt og flyttet til andet bureau
NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!
NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!
Vi har for 1 år siden booket er hus i Nordborg på Als gennem airbnb som Dancenter bruger til udlejning.
2 dage før annullere de vores ophold uden forklaring. Pengene vi har betalt vil de ikke refundere så det kæmper vo med aribnb om.
SVINDEL - LEJ IKKE
Gør jer selv en tjeneste, og vælg et andet firma!
Vi er lige kommet hjem fra 4 dejlige dage på Bornholm, i et fedt hus med udsigt over Svaneke, udlejet af Dancenter. Ejeren boede selv ovenpå, men det var på ingen måder et problem. Han var meget serviceminded rar og imødekommende, hvis vi havde brug for hjælp - og ellers hverken så eller hørte vi ikke noget til ham.
Det samme kan man desværre ikke sige om Dancenter!
Dem hørte vi fra længe før ferien startede adskillige gange og da vi ankom og igen allerede 1½ døgn før vores ferie sluttede, hvor de sendte en besked igennem Booking.com og takkede for vores ophold, der nu var ved at være slut??
Helt generelt er der væltet beskeder og mails ind fra Dancenter, primært på tysk, nogle gange på engelsk og et par af de sjældnere beskeder, på dansk... Voldsomt forstyrrende og irriterende.
Bevares, den ene besked havde jeg selv lagt op til, da jeg nysgerrigt spørger om det virkelig er rigtigt at der er 4 badeværelser i husets udlejningsdel? Dancenter svarerede, at de beklagede fejlen, for der var kun 3 badeværelser. Det viste sig at der er 2 badeværelser, og at ejeren flere gange har bedt Dancenter om at rette beskrivelsen på Booking.com, fordi problemstillingen selvfølgelig kommer op, fra tid til anden.
Der kunne bookes slutrengøring efter 3 overnatninger, til den famøse sum af 1.390 kr.... Det er da en god timeløn. Vi var 5 voksne, der alle sammen gav et nap med, da vi skulle tjekke ud søndag formiddag. Det tog os lidt over 30 min. (altså samlet ca. 2½ time) at efterlade et hus, der var renere end da vi kom. Jeg håber ikke de lejere der boede i huset før os, har betalt Dancenter for at gøre rent, for med den pris de tager for det, så skal der afsættes ca. 7 timers rengøring, og det er der i hvert fald IKKE blevet brugt på rengøring før vi ankom. Når det er sagt, så skal det retfærdigvis oplyses, at der ikke var beskidt eller nusset - der var ordentligt og pænt i huset, men der var ikke lige gjort hovedrent, og der var da steder vi selv lige tørrede af da vi ankom.
I nogle af alle de beskeder og mails vi modtog, fandtes også link til aflæsning af vand og el. Vi gjorde som beskrevet, fik også vejledning af ejer, der viser os hvor målerne befinder sig, og da vi afrejser og tjekker ud, indberettes tallene via linket og betales via Mobilepay. Jeg opdager mandag morgen, at beløbet er reserveret på min konto 2 gange, og kontakter naturligvis Dancenter Bornholm. Telefonen besvares på gebrokkent dansk (Nej - det var ikke bornholmsk ;o)... Jeg forklarer mig og nu starter den mest idiotiske telefonsamtale jeg længe har haft. Manden enten forstår mig ikke, eller hører ikke efter hvad jeg siger og bliver ved med at sige at jeg skal betale, og at han vil sende mig bank oplysninger til Dancenter, så jeg kan betale for vores forbrug. Det gik der 5 min. med, inden jeg fik nok af, meget pædagogisk at fortsætte med at forklare mig, og henvise til at der sådan set var betalt, men at pengene var reserveret 2 gange på min konto. Manden blev ved med at sige at han ville sende registrerings- og kontonummer, så jeg kunne betale... Jeg kunne godt selv fornemme at jeg måtte afslutte samtalen, inden jeg sprang i luften og fik sagt noget grimt. Så jeg sagde; "Du skal ikke sende mig noget som helst, og de penge I er ved at trække 2 gange på min konto, kan I drikke kaffe for!" Så smed jeg røret på og modtog en sms, hvor der blev anmodet om en anbefaling af Dancenter - svar om du vil anbefale Dancenter til venner og familie, send "Ja" eller "Nej"... Jeg udvidede lidt og skrev; "NEJ!!! ALDRIG. Jeg vil anbefale alle at bruge et andet selskab"
Der kom respons med dette svar; "Tak for din kommentar. Hav en god mandag"
Jeg syntes det er superærgerligt at ejeren af huset har valgt at samarbejde med Dancenter, og jeg håber at det en dag ændrer sig, så vi kan vende tilbage til det ret fede hus - men det bliver ikke med Dancenter som mellemmand. Ligesom det er ærgerligt at man er nød til at rate med én stjerne for at kunne anmelde, til trods for at Dancenter ikke fortjener en eneste.
helt utrolig dårlig service
helt utrolig dårlig service. fik regning for forbrug kort efter afrejse. den blev betalt med det samme. fik derefter rykker på rykker. fremviste overførsels kvittering til dagcenter. herefter fik jeg endnu en regning, nu med rengøring over. vi gjorde selv ren og har aldrig bestilt rengøring. skriv frem og tilbage igen (tlf er umulig at komme igennem på) her får jeg så oplyst at de skal har et rekvisitionsgebyr der ikke er betalt. dette gebyr er på intet tidspunkt nævnt eller tilsendt regning på. jeg kunne heller ikke få oplyst hvor meget dette gebyr skulle være på. efter lang tid og meget skarpe vendinger fik jeg besked om at det var rengøringsgebyr for at tjekke sommer huset efter vi var rejst. først efter 2 måneder fik jeg den reelle pris for dette. nu er den regning også betalt mest fordi jeg ikke orker mere frem og tilbage. ALDRIG mere dagcenter. mage til dårlig behandling skal man lede længe efter
De snyder kan desværre ikke give 0…
De snyder kan desværre ikke give 0 stjerne
Dancenter fortjener ikke engang en…
Dancenter fortjener ikke engang en stjerne. Der er overhovedet ingen hjælp at hente i en krise situation, som kunne have været klaret med et opkald til Stedets bagvagt. Vi måtte køre de 150km hjem igen, efter timers venten på hjælp fra Support. Har efterfølgende været i en meget besværlig dialog med Dancenter, som hele tiden afviser konkret at indrømme fejlen og behandle klagen.
After a program called kontant on dr1…
After a program called kontant on dr1 dont use this Company to rent a summer house
Det mest dårlige firma at leje…
Det mest dårlige firma at leje sommerhus kom til et sommerhus på ærø og der var slet ikke gjort rent de sagde da vi ringede om vi selv lige kunne gøre det vi fik 300 i afslag på rengøring 0 service føj
Min svigerfar bliver akut indlagt om…
Min svigerfar bliver akut indlagt om fredagen, og skulle have rejst til en af DanCenter's ferielejligheder om lørdagen. Han får besked på at enten bliver han på sygehuset eller også afmelder han at rejse. Han ringer om lørdagen og beklager at han ikke kan rejse og må afmelde. Det eneste han kan få tilbage er 200 kr, ud af 2600 som han har betalt for opholdet. Det syntes jeg sku er svineri.