Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Rigtig god shopping oplevelse

Rigtig god shopping oplevelse. Svar fra firma på div spørgsmål inden for få minutter. Leveret til mig på under 24 timer, og varen er meget lækker:); klar anbefaling herfra.

16 janvier 2023

Kære Birgitte,

Tak for din fantastiske tilbagemelding! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en rigtig god shoppingoplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din ros af vores hurtige kundeservice, hvor vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål så hurtigt som muligt.

Det er også dejligt at vide, at du modtog din vare så hurtigt og at du er tilfreds med kvaliteten. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for at have gjort din shoppingoplevelse så positiv.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kære Dorthe,

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at du ikke var tilfreds med forholdet mellem prisen og kvaliteten af vores produkter. Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi tager dine kommentarer meget alvorligt.

Vi vil gerne høre mere om dine specifikke bekymringer og hvordan vi kan forbedre os. Din feedback er uvurderlig for os i vores bestræbelser på at opretholde og forbedre vores produkters kvalitet og værdi.

Venligst kontakt os direkte, så vi kan adressere dine bekymringer og finde en passende løsning. Vi sætter pris på din ærlighed og muligheden for at gøre det bedre.

Jeg købte et pudebetræk

Jeg købte et pudebetræk - det var på tilbud.
Det kom rigtigt hurtigt! I en fin æske - meget dejligt produkt - virkelig lækker kvalitet! Jeg er meget tilfreds!

11 janvier 2023
Avis spontané

Kære Rikke,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb af pudebetrækket, især når det var på tilbud. Det glæder os at vide, at du satte pris på den hurtige levering og den fine æske, det blev leveret i. Vores mål er altid at give vores kunder en behagelig shoppingoplevelse.

Vi er særligt glade for din ros af produktets kvalitet. Vi bestræber os altid på at levere produkter af høj kvalitet, selv når de er på tilbud.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Præcist og hurtigt. Smuk emballage.

Præcist og hurtigt.

3 janvier 2023

Kære Winnie,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du har modtaget din ordre præcist og hurtigt. Vi bestræber os altid på at levere en effektiv og pålidelig service til vores kunder.

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering og en klar anbefaling herfra!

7 janvier 2023

Kære Sebastian,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores produkt og den hurtige levering. Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Upåklageligt

2 janvier 2023

Kære Signe,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at din oplevelse har været upåklagelig. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service til vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din tilbagemelding og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Skønt sovemaske

Skønt sovemaske. Perfekt.

3 janvier 2023

Kære Maria,

Tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores sovemaske og betragter den som perfekt. Vi sætter pris på din ros og er glade for at vide, at vores produkt har bidraget til din komfort og søvnkvalitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din tilbagemelding og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bruger nu kun jeres elastikker

Det her var min anden bestilling hos Dans Silk, da jeg ville have flere hårelastikker i nye farver. Jeg har smidt alle andre elastikker ud og bruger nu kun Dania Silks, da mit hår ikke knækker og da jeg kan have en elstik i uden at den giver mærker, som andre elastikker.
Og så ville jeg også prøve sovemasken, så den ser jeg frem til at prøve.

Servicen er god og leveringen hurtig og så ankom alt i lækker emballage.

1 janvier 2023

Kære Heidi,

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du har været så tilfreds med dine køb hos Dania Silk, og at vores hårelastikker har opfyldt dine forventninger ved at være skånsomme mod dit hår og efterlade ingen mærker. Vi håber også, at du vil nyde at bruge vores sovemaske.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager både gode produkter og en fremragende service, så vi er glade for at høre, at du har oplevet dette med os. Vi sætter pris på din støtte og loyalitet.

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet, og hurtigt levering.

31 décembre 2022

Kære Anne,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den super lækre kvalitet af vores produkter samt den hurtige levering. Det er vores fornøjelse at kunne levere produkter af høj kvalitet og sikre, at de når frem til dig så hurtigt som muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode produkter.

Jeg har handlet to gange hos Dania-silk, og begge gange fik jeg leveret varer meget hurtigt. Produkterne er gode og lækre… Så jeg anbefaler gerne Dania-silk Copenhagen.
Mvh. Susanne D.

29 décembre 2022

Kære Susanne,

Tak for din støtte og din positive tilbagemelding! Vi sætter stor pris på din gentagne tillid til os og din anbefaling af vores produkter. Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er vores mål, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service og de bedste produkter til dig og vores andre kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen og ønsker dig alt det bedste.

Kære Rie,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den super hurtige levering og fandt vores produkt lækkert. Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager deres ordrer så hurtigt som muligt, samtidig med at vi tilbyder produkter af høj kvalitet.

Kære Inge,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du fandt vores silkeprodukter vidunderlige og af bedste kvalitet. Vi bestræber os altid på at levere produkter, der lever op til vores kunders forventninger, og det er fantastisk at få bekræftet, at vores silke lever op til dine standarder.

Fint hurtig.

21 décembre 2022

Kære Peter,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt og at du er tilfreds med det. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Silke er undervurderet

Hurtig levering og lækker kvalitet. Kæresten var meget tilfreds.

23 décembre 2022

Kære Martin,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige levering og den lækre kvalitet af vores produkter. Det er altid dejligt at vide, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Din og din kærestes tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter pris på din støtte.

Hvis I har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er I velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene jer igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega lækker kvalitet og virkelig flot…

Mega lækker kvalitet og virkelig flot embalace 🥰

13 décembre 2022

Kære Majbritt,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den mega lækre kvalitet af vores produkter og finder vores emballage virkelig flot. Det er vores mål at levere ikke kun fremragende produkter, men også en god præsentation og en behagelig oplevelse for vores kunder.

Så lækker kvalitet!!

14 décembre 2022

Kære Sevdzan,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt vores produkter af lækker kvalitet. Det er vores mål at levere produkter, der opfylder vores kunders forventninger til kvalitet, og din positive tilbagemelding betyder meget for os.

Kære Tine,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du fandt vores produkt fantastisk og værdsatte den hurtige levering. Det er vores mål at tilbyde både fremragende produkter og en effektiv leveringsservice, så det glæder os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne blev sendt med det samme

Varerne blev sendt med det samme. Og det er meget lækker silke. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

8 décembre 2022

Kære Dorthe,

Tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den hurtige forsendelse og at du fandt vores silke meget lækkert. Vi stræber altid efter at sikre en smidig og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder fra start til slut.

Noté 5 sur 5 étoiles

De smukkeste bløde og fine pudebetræk i…

De smukkeste bløde og fine pudebetræk i virkelig god kvalitet.
Super hurtig betjening. Fik dem dagen efter.

5 décembre 2022

Kære Annie,

Tak for din fantastiske tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du finder vores pudebetræk smukke, bløde og af fin kvalitet. Det er vores mål at tilbyde produkter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også af høj kvalitet og komfortable at bruge.

Vi sætter også pris på din ros af vores hurtige betjening. Vi stræber altid efter at levere en effektiv service, og det glæder os at vide, at du modtog dine varer så hurtigt.

Lyderhurtig forsendelse

Lyderhurtig forsendelse, ser fine ud

1 décembre 2022

Kære Helle,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du værdsatte den hurtige forsendelse. Det er vores mål at sikre, at vores kunder modtager deres ordrer så hurtigt som muligt. Det glæder os også at høre, at du synes, produkterne ser fine ud.

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus