Lisez les avis des autres
Super professionel og alt klappede ned til mindste detalje. Vi lavede små justeringer under vejs som blev vel modtaget. Ikke sidste gang vi benytter dem
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Danish Sports Travel A/S er et dansk sportsrejsebureau, der er specialister i fodboldturneringer og træningslejre i udlandet, for både bredde- og eliteklubber. Fodboldrejser er i den grad en tillidssag. Derfor værner vi særligt om den gode snak med kunderne, og det er altafgørende for os, at det vi lover vores kunder også er det I får. Derfor er vi med i hele processen lige fra den indledende rådgivning til hjemkomst. Vi er med andre ord altid med fra start til slut. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond hvilket giver jer tryghed på turen. Medlemskabet af den danske Rejsegarantifond er særligt vigtig for jer som kunder, da den danske Rejsegarantifond er en af de bedste i EU. Vi har et stort udvalg af fodboldturneringer i hele Europa. Vi udvælger nøje vores turneringer og vi sarmarbejder med loyale partnere vi stoler på og har samarbejdet med i mange år. Ved mange turneringer er der mulighed for gode tilvalg som f.eks. stadionrundvisning, vandland, forlystelsespark, prof. kampe mv. Vi sidder klar til at hjælpe jer og rådgive jer om jeres næste fodboldrejse til udlandet.
Coordonnées de contact
Godthåbsvej 27, 1. sal, 8660, Skanderborg, Danemark
- +45 98268369
- info@dstsport.dk
- danish-sports-travel.dk
Demande des avis aux clients
Danish sport travel
Super professionel og alt klappede ned til mindste detalje.
Vi lavede små justeringer under vejs som blev vel modtaget.
Ikke sidste gang vi benytter dem
God oplevelse hver gang
Vi har været afsted med dem 3 gange (Tyskland, Holland og Belgien), og der har været styr på det hver gang. Danish Sports Travel kommunikerer hurtigt, klart og tydeligt. Der er god fleksibilitet, og man undgår ubehagelige overraskelser. De steder, de vælger, fungerer rigtig godt, og busselskaberne holder også en høj standard. Vi har delt bus med andre hold, hvilket faktisk har været en positiv ekstra oplevelse. Herfra er der ingen negative bemærkninger.
Mvh
U15 EIF
Tak til Danish Sports Travel for en super tur
Tak til Danish Sports Travel, for i arrangerede så fantastisk en tur for vores U14 og u16 piger, vores piger er som os helt oppe at køre over hvor god en tur det var. Stævnet, vores hotel og vores Chaufør Poul fra Jyttes bus, det kunne ikke have været bedre. Vi skal helt sikkert afsted igen, og vil bruge jer igen, da I bare har været super søde og hjælpsomme hele vejen igennem. Så tak for det😊
Mvh Bjørn, Træner FC Damsø u 16 piger
Super tur til Berlin med vores…
Super tur til Berlin med vores fodboldhold. Der var styr på tingene, og alt var som lovet. Der var meget fin og straks kommunikation, og vi modtog løbende brugbare informationer. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. Tak for turen
Super god kommunikation hele vejen…
Super god kommunikation hele vejen igennem og stor fleksibilitet i forhold til udfordringer. Maden på det valgte overnatningssted var meget skuffede, så kunne måske godt tænke mig, at man som arrangør stillede nogle krav, i form af sund og nærende kost, i forhold til at det er sportsudøvere der overnatter.
Også lidt træls at vi på sidste dagen skulle vente 6 timer på at komme hjem efter sidste kamp.
Vi deltog i Limone Cup 2025 og den…
Vi deltog i Limone Cup 2025 og den turnering var meget velplanlagt og med rigtig gode bane faciliteter
Vi har kun gode oplevelser med DST.
Vi har kun gode oplevelser med DST.
Vi har været på fodboldtur med dem 6 gange, og der har været styr på alt. Gode hoteller, gode busser og chaufføre.
Kan kun anbefale dem.
Stor ros her fra...
Der har været venlig og god kommunikation fra start, stor hjælp og vejledning. Fedt stævne, gode faciliteter og styr på tingene. Helt klart noget vi gentager og varmt kan anbefale.
Vi har igennem flere år vært i Holland
Vi har igennem flere år vært i Holland
Easter open med fodbold klubben b1973 Herlev
Der er flere grunde vi bruger dem
Der er mange overgange der kan komme afsted, så man kan som klub lave en større tur ud af det
Og komme tættere på hinanden
Hvis der er nogle problemer under turen
Løser de det bare
Altid gode hoteller som man bor på
Koster lidt ekstra men det hele vær
Mad er altid i top
Der er bare styr på det hele altid
Super god service
Super god service. Der var hele vejen igennem hurtig tilbagemelding på vores spørgsmål. Alt var planlagt super godt. Det var et suverænt godt vandrehjem, de havde fundet til os. De fik arrangeret en ekstra bus på sidste dagen, så alle hold ikke skulle afsted fra tidlig morgen.
Kan kun anbefale andre klubber at samarbejde med dem omkring deres næste udlandstur med fodboldholdet
Dygtig, hurtig service
Der bliver svaret ekstremt hurtigt på henvendelser og de gør alt hvad de kan for at skabe en god oplevelse, både før og under turen.
Vil til enhver tid anbefale andre at benytte Danish Sports Travel
Super god oplevelse til Limone Cup
Super god oplevelse til Limone Cup. Meget fin og ordentlig kommunikation inden afrejse. Der er styr på selv de mindste ting, og DST er altid hurtige til at svare.
Selve stævnet var rigtig fint. Svært at finde breddestævner i udlandet hvor det er bredde, men det lykkedes her (til trods for et par enkelte hold som havde misforstået opgaven).
Klar en anbefaling herfra som bredde-breddeklub (laveste 2 rækker hjemme i DK).
Fantastisk oplevelse til Limone Cup
Vi har netop deltaget i Limone Cup arrangeret af Danish Sports Travel, og det har været en rigtig positiv oplevelse. Kommunikation og service fra Danish Sports Travel var i top fra start til slut, og turneringen blev afviklet gnidningsfrit. Maden var en markant forbedring sammenlignet med tidligere år og andre turneringer, vi har deltaget i rundt omkring i udlandet. Alt i alt en yderst tilfredsstillende oplevelse, som vi helt sikkert vil anbefale til andre.
Som det burde være
Alt som det skal være, ingen komplikationer meget hjælpsom og venlig TOP
Super godt informationsflow fra Danish…
Super godt informationsflow fra Danish Sports Travel og hurtig feedback på spørgsmål. Kan absolut anbefale DST !
Vi har benyttet os af Danish Sports…
Vi har benyttet os af Danish Sports Travel sidste år og igen i år i forbindelse med deltagelse af tur til henholdsvis Holland og Tyskland. Ved begge arrangementer oplevede vi en yderst professionel og informativ behandling af vores ønsker og behov som fodboldklub til vores rejser. De svare på telefon og mail hurtig, og selve stævnerne vi har deltaget i, har været gode og sjove oplevelser for vores børn. Vil anbefale alle at benytte sig af Danish Sports Travel A/S.
Mvh Bjørn fra Hørsholm Usserød fodbold 2015 drenge.
L’expérience Trustpilot