Fin sevice indtil man kommer til reklamationsdelen… Finder på alle mulige undskyldninger for ikk at udbedre fejlen Handler aldrig med dem igen De gardiner vi skal have til hele huset køber vi et an... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har i dag haft montering af gardiner fra Dansk gardinservice. Det var Marc Davidsen der stod for det med en dygtig lærling ved sin side. Gardinstængerne blev omhyggeligt sat op og efterfølgende blev d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk nye gardiner - op and Down samt lameller. Mørklægning i soveværelset. Dejligt at det passer godt til bores behov. Lidt ærgerligt at opmåling af det ene lamel var forkert, men en god efte... Voir plus
Vi fik efter den obligatoriske ventetid endelig monteret fra Gardinbus og med den sødeste montør fra Dansk Gardinservice. Leo var simpelthen så rar og behageligt et menneske. Perfektionist til fingers... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk Gardinservice er en landsdækkende servicevirksomhed, og vi tilbyder rådgivning og montering af gardiner, markiser og screens for vores samarbejdspartnere. Vi sætter en dyd i at levere høj kvalitet og godt håndværk. Vi rådgiver og monterer derfor udelukkende løsninger fra anerkendte producenter, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten.
Coordonnées de contact
Danemark
- danskgardinservice.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super professionelt og flot arbejde, samt fantastisk vejledning
Jeg havde besøg af Marc Davidsen som leverede et super flot og professionelt arbejde. Fantastisk vejledning og råd hele vejen igennem processen fra bestilling til montering! Vil helt sikkert varmt anbefale Marc 😃
Vi kan kun anbefalde og købe herfra
Vi kan kun anbefalde og købe herfra. Vi havde Marc Davidsen, og han ydet en bedste service, hurtig levering og montering også er det bare nogle rigtig flotte og gode gardiner. Så stor ros og anbefalding herfra.
Det har været meget professionelt og…
Det har været meget professionelt og super effektivt og søde mennesker, kan varmt anbefales 🥰
Vi havde besøg af: Marc fra vogn 17, Sami vogn 46, og John vogn 53
Formidabel service.
Formidabel service.
Vores nye lejlighed trængte til gardiner. Dansk Gardinservice (Marc Davidsen) kom og fremviste flotte prøver, tog mål og gav perfekt professionel service.
Opgaven blev løst til tiden og med fuld tilfredshed.
Super fin service
Super fin service. Flinke og dygtige montører. Især Marc udførte jobbet til ug.
Tak for hjælpen og rigtig god service
Tak for hjælpen og rigtig god service.
Montør Marc Davidsen ordnede også lige børnesikring på snorene på trods af det kun var et beslag der skulle laves.
Tak 😊
Verdensklasse service fra Danny og…
Verdensklasse service fra Danny og Robert 💪👍😷
Fantastisk
Fantastisk
Super godt arbejde af Danny og Robert, super service samt hurtig montering.
Tak for fin montering og service på en…
Tak for fin montering og service på en lørdag.
Kom præcist til tiden og udførte et flot stykke arbejde.
God service ved opmåling og montering
God og behagelig opmåling med tilhørende god vejledning. Monteringen var i samme gode kvalitet. Jeg kan virkeligt anbefale Dansk Gardinservice.
Luca stod for opmåling og guidance, hvilket var super. Marc stod for monteringen, som var lyn hurtig og yderst behageligt.
God og professionel montering
God og professionel montering af mine nye gardiner. Danny fra Dansk Gardinservice leverede varen fra start til slut og assisterede med både afmontering af de eksisterende gardiner og flot montering af de nye.
Kan anbefale.
Hurtig og effektiv montering
Virkelig god service. Montør Senad Mustafi har lige sat rullegardiner op i 4 vinduer. Super sød og effektiv. Han er rigtig god til at forklare alt om gardinet, så det kan holde sig pænt i mange år. Vi kan kun give Senad vores aller varmeste anbefalinger.
Super oplevelse
Vi har haft Danny Madsen til at hænge gardiner op i vores nye hus. Han var meget detaljeorienteret og gik op i, at gardinerne fungerede, som vi havde forventet. Helt klart 5 stjerner herfra både for arbejdet og for det gode humør. Han rummede tilmed at have min 4årige søn med rundt som observatør😅🤩
Super service af montøren Danny
Vi har haft besøg af Danny, som monterede alle vores gardiner.
Meget imødekommende og meget grundig. Alt skulle bare være i orden, og var der det mindste, så skulle vi bare kontakte dem. Der var en fejl på et af gardinerne, og Danny fik hurtigt styr på det. Fantastisk service!
Super service! Tak til Benjamin for fin opsætning og super service og vejledning!
Stor tilfredshed
Marc Davidsen og hans kollega kom og hængte de fineste rullegardiner op i vores nye sommerhus. Effektivt og ordentligt! Vi er meget tilfredse.
Super behagelig oplevelse…
Har fået sat lamelgardiner op i min havestue i dag.
De sidder perfekt og det tog kun lidt over en halv time.
Montøren Senad var yderst behagelig og svarede fint på mine spørgsmål. Jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger.
Det var en positiv oplevelse at få…
Det var en positiv oplevelse at få monteret gardiner i hele huset. det ser godt ud, og vi er meget tilfredse med resultatet. Montør Danny Madsen var en rar og venlig montør med god humor!
Ros til Dansk Gardinservice.
God kvalitetssikring og god service
Vi havde tre forskellige gardin leverandører forbi vores hus for at give tilbud, og valget faldt på Dansk Gardinservice, fordi de kunne levere kvalitet til en god pris.
Vi bestilte opmåling og opsætning, og efter de aftalte 5 uger, blev de ønskede gardiner sat op af et par friske drenge. Montør Marc var ikke tilfreds med bredden på "persienne rammen" i det ene vindue, som han mente gabte for meget, så på eget initiativ bestilte han et nyt sæt. Derudover var der blevet bestilt et 60cm for lidt og et 130 cm for meget, men det blev også ordnet, og vi fik lov at beholde det på 130cm som reserve. :-)
Fejl kan vi alle begå, men det er hvordan en fejl håndteres af de ansatte når den opdages, der skiller fårene fra bukkene. Dansk Gardinservice er den slags virksomhed jeg anbefaler og handler med igen.
L’expérience Trustpilot