Fin sevice indtil man kommer til reklamationsdelen… Finder på alle mulige undskyldninger for ikk at udbedre fejlen Handler aldrig med dem igen De gardiner vi skal have til hele huset køber vi et an... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har i dag haft montering af gardiner fra Dansk gardinservice. Det var Marc Davidsen der stod for det med en dygtig lærling ved sin side. Gardinstængerne blev omhyggeligt sat op og efterfølgende blev d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk nye gardiner - op and Down samt lameller. Mørklægning i soveværelset. Dejligt at det passer godt til bores behov. Lidt ærgerligt at opmåling af det ene lamel var forkert, men en god efte... Voir plus
Vi fik efter den obligatoriske ventetid endelig monteret fra Gardinbus og med den sødeste montør fra Dansk Gardinservice. Leo var simpelthen så rar og behageligt et menneske. Perfektionist til fingers... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk Gardinservice er en landsdækkende servicevirksomhed, og vi tilbyder rådgivning og montering af gardiner, markiser og screens for vores samarbejdspartnere. Vi sætter en dyd i at levere høj kvalitet og godt håndværk. Vi rådgiver og monterer derfor udelukkende løsninger fra anerkendte producenter, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten.
Coordonnées de contact
Danemark
- danskgardinservice.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️SPITZENKLASSE
Rullegardiner klar før den lovede tid…SÅDAN👍🏻💪🏻
Har lige haft besøg af jeres montør Danny. Hold da op…dagens muntre indslag…fra start til slut.
Lige før man følte besøget var for kort.
Og de sidder der bare (rullegardinerne).
Flot arbejde.
Mvh
Søren
Min oplevelse med Dansk Gardinservice
I forbindelse med køb af et gardin (hos et andet selskab) vi selv skulle montere er vi stødt på lidt forskellige udfordringer bl.a. en bøjet gardinstang og nogle plasticdæksler som ikke passede. Efter en del frem og tilbage gik det andet firma med til at sende en montør for at skifte vinkler til nogle med tilhørende dæksler. Det var herefter Dansk Gardinservice blev involveret. Dagen oprandt hvor montøreren skulle komme og jeg modtog et opkald en halv times inden ankomst fra Danny Madsen som skulle vise sig at være den mest service-mindede person jeg har mødt. Danny kunne med det samme se hvad problemet var og arbejdede tydeligt ud fra devisen “kunden har altid ret”. I fællesskab fik vi hurtigt skiftet vinklerne og Danny monterede endda to ekstra små vinkler i et forsøg på at rette gardinstangen op med de muligheder som han nu havde adgang til. Jeg har efterfølgende været i kontakt med Danny af flere omgange fordi han tydeligvis ikke slipper en opgave før den er løst, hvilket er beundringsværdigt. Herfra skal der derfor lyde de varmeste anbefalinger af Dansk Gardinservice og Danny Madsen især.
Venligst
Christoffer
Montørbesøg på Allegade
Vi havde d. 19/11-21 besøg i vores hjem Allegade 16, 6650 Brørup af montør Danny Madsen fra Dansk Gardinservice. Der skulle monteres gardiner i hele huset, og det var en rigtig god oplevelse. Danny var fra starten meget professionel i både optræden og fagligt dygtig. Samtidig var Danny en behagelig person at have besøg af. De bedste anbefalinger til Danny fra os
Fantastisk service af Faruk softic
Fantastisk service af Faruk softic. Meget glad, hurtigt og dygtigt.
Service ud over det sædvanlige!
Håber vi skal bestille flere gardiner med så god en oplevelse.
Tak til montør Danny Madsen
Tak til montør Danny Madsen. En mega god service, du er høflig og dygtig👏👏
De bedste anbefalinger herfra
Fremragende service
Fremragende service og hurtigt montering. Tusind tak Danny og Faruk.
Tusind tak for den ekstreme flotte…
Tusind tak for den ekstreme flotte service både ved bestilling og opsætning. Har lige fået leveret og opsat mine fine nye gardiner af Danny og Farux. Tak fordi I hjalp mig også med at afmonterer de gamle gardiner og med opsætning af mine vindue hylder🤩🤩
Danny og Faruk
Danny og Faruk, må vist være 1.holdet. Kom fra Jylland i morges.
Hurtig, effektivt og super arbejde, krydret med en god humor på bedste jyske måde.
Vi kan klart og varmt anbefale dette team.
Charlotte og Søren i Solrød
En helt igennem perfekt oplevelse
En helt igennem perfekt oplevelse. Danny, som skulle montere, klarede opgaven helt perfekt og med super godt humør.
Jeg vil bestemt anbefale dem til alle.
Fantastisk service af personalet både…
Fantastisk service af personalet både før, under og efter levering og montering af mine flotte gardiner 🤩

Réponse de Danskgardinservice
Fantastisk god service med rigtig flot…
Fantastisk og enestående god service med rigtig flot resultat. Er der et lille problem på vejen, så bliver det fuldt helt til dørs hurtigt og effektivt betjent af en utrolig sød og venlig sælger og montør som tager sig rigtig god tid.
God oplevelse og Stor anbefaling

5 velfortjente ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I går fik vi monteret vores nye super flotte rullegardiner, foldegardiner og gulv til loft gardiner.
Vi har været meget spændte på, om det vi havde valgt nu også tog sig ud, som vi havde forstiller os. Det gør i hvertfald…og mere til💫
Tror måske det hænger sammen med den gode service hele vejen igennem. Fra vi kontaktede firmaet, til den meget søde sælger der kom og til sidst de to flinke professionelle montørere.
Marc startede og gjorde et fantastisk stykke arbejde og var til vores store glæde, ekstrem omhyggelig og ærekær om sit arbejde🤩
En flink kollega ringede og spurgte om der var brug for hjælp, og så dukkede Allan op. Lyn hurtigt, effektivt og super tilfredstillende færdiggjorde de jobbet.
Kan kun give vores bedste anbefalinger til firmaet og så må man håbe, at Marc og/Allan dukker op🤞🏽

Réponse de Danskgardinservice
Sikke et flot resultat og tak for en super god service.
Sikke et flot resultat og tak for en super god service!
For 3 uger sider var sælgeren Jan forbi og tage mål til mine nye rullegardiner.
Jan var meget omhyggelig og vidste bestemt, hvad han havde med at gøre.
Og hans vejledning var bestemt super.
Og endelig kom så dagen i dag, hvor mine bestilte rullegardiner, skulle monteres i mit hus.
Montøren Danny kom forbi for, at montere mine nye gardiner.
Danny var meget sympatisk og han var meget omhyggelig og professionel med hans arbejde.
Han gav sig rigtig god tid og sikrede sig, at alt var som det skulle være, inden han forlod mit hjem.
Og sikke et flot resultat der er kommet ud af det!
Jeg er en super glad kunde og kan kun anbefale Dansk Gardinservice.
Så 5 stjerner herfra til montøren Danny fra Dansk Gardinservice!

Réponse de Danskgardinservice
Perfekt oplevelse med dansk gardin…
Perfekt oplevelse med dansk gardin service
Kan anbefales til andre mennesker 🙂 👍🏻 💐
Positiv oplevelse med montering af rullegardiner
Fra Danny 👍🏻🙂

Réponse de Danskgardinservice
Super god og professionel service af…
Super god og professionel service af Dansk Gardinservice, Danny var forbi og brugt lidt under 1 time på at sætte gardinerne op.
Danny er super professionel og dygtig til sit arbejde, kan klart anbefale ham som montør.

Virkelig tilfreds
Vi har bestilt plissegardin gennem Jysk og det er vi godt tilfredse med. Vi bestilte dem i god tid så vi fik dem sat op da vi flyttede ind.
Kåre var og måle op inden huset var bygget færdigt, rigtig god oplevelse og i dag kom Sami fra dansk gardin service og satte dem op.
I stuen var målene ikke perfekt og Sami insisterede på at der skulle bestilles nye så vi var 100 procent tilfredse.
Det er god service og anbefaler gerne til andre
Vh Tina Pedersen

Réponse de Danskgardinservice
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma. Læs anmeldelser om dem på Debel....

Réponse de Danskgardinservice
Forbedrede foldegardiner i hele huset
Fik monteret foldegardiner i hele huset af professionel og meget venlig montør. De hænger nu perfekt - montør Allan hjalp også med at få rettet op på en indledende produktionssvaghed i snoresystemet, så et nyt sæt gardiner blev monteret med bedre snorelåse i 2. runde - tak for det. Foldegardinerne blev købt fra Debel - via Wupti.

Réponse de Danskgardinservice
Rigtig god oplevelse med sælger og montør
Købt plisse gardiner gennem Jysk. Rigtig god oplevelse med sælger (Kåre) og montør (Benjamin) herhjemme, de gav sig begge god tid og var meget behagelige.
Benjamin fra Dansk gardin service har opsat gardiner perfekt.

Dygtige medarbejdere.
Rigtig god oplevelse med sælger og montør herhjemme, de gav sig begge god tid og var meget behagelige, særligt montør Marc Davidsen var så omhyggelig med monteringen af gardinerne, der blev dampet mm.

L’expérience Trustpilot