DataLøn by Visma Avis

1 243
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har skiftende beskatning af bil, før har vi skulle ringe og indberette ved ibrugtagning af ekstra bil og ved ophør. Denne gang kunne vi nøjes med at angive den periode vi skulle beskattes af ekst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de comptabilité

Gør som 60.000 andre virksomheder og få mere tid til din forretning

Écrit par l'entreprise

Vi hjælper dig
Hos os er det lige meget om du er rutineret eller helt nybegynder når det drejer sig om løn. Vi har en løsning som passer til dig.
Få mere tid til din forretning
- Automatiske overførsler - af data, betalinger og indberetninger - App til at registrere tid, kørsel og udlæg - Fri adgang til telefonsupport og chat
Vi husker det du glemmer
- Vi 0-indberetter automatisk til SKAT, så du undgår en bøde på 800 kr., hvis du ikke laver løn. I 2016 gjorde vi det 120.219 gange - Vi henter automatisk navn, adresse og skattekort på dine medarbejdere - Vi undersøger, om din virksomhed er korrekt registreret i CVR, og giver dig besked - Vi fortæller dig, når det er tid til at køre løn - eller tid til alle de andre ting, man skal huske gennem et lønår
Undgå fejl og utilfredse medarbejdere
- Lad dine medarbejdere registrere tid, udlæg og kørsel i appen SmartLøn - Når du får lavet en fejl, er det rart at kunne rette. I DataLøn kan du lave rettelser 3 måneder tilbage - Personalegoder som kantineordning, sundhedsforsikring, personaleforening og varekøb skal beskattes - det klarer DataLøn for dig

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 243)

135 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg får altid hjælp og vejledning af…

Jeg får altid hjælp og vejledning af venlige og kompetente medarbejdere hos Dataløn. Torben er dog min favorit fordi han virkelig er tålmodig og yderst serviceminded.

28 août 2025

Kære Ea,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte 5 stjerner! :-)
Vi er utroligt glade for at høre, at du altid får hjælp og vejledning fra venlige og kompetente medarbejdere.

Det glæder os at høre, at Torben har gjort et positivt indtryk. Jeg sørger for at viderebringe dine rosende ord til ham :-)

Natasja, Dataløn

Noté 5 sur 5 étoiles

Let smertefrit og rigtig god service

27 août 2025

Kære Brian

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en smertefri og rigtig god service.

Vi stræber altid efter tilfredse kunder, så det varmer at se en anmeldelse som din.

De bedste hilsener
Torben, DataLøn

Altid super god service

26 août 2025

Kære Gitte

Jeg fik fat i Steen N

Jeg fik fat i Steen N. Som var utrolig hjælpsom og guidede mig igennem hver ting, stor ros til ham! Jeg vil klart anbefale dataløn til andre!

Kære Vinther

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er meget glade for at høre at Steen var hjælpsom og at du havde en god oplevelse med vores onboarding!

Vi håber, at du bliver glad for at køre løn hos os fremover, og at det var starten på et godt samarbejde :)

Rettelser til pension

Hjalp med oplysninger og løsninger i lønsystemets pensionsdel - super service.

Kære Niels

Vi er glade for at du forbinder os med "super service". Det er lige præcis det vi ønsker at levere. Tak for din feedback og anmeldelsen :-)

Casper - DataLøn

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev ringet op grundet lang ventetid på…

Blev ringet op grundet lang ventetid på telefonen ved opkald.
Jeg fik et meget roligt, afslappet og præcist svar på mit spørgsmål.
Vi er i vores firma generelt meget tilfredse med Dataløn.

Kære Sune

Nogle gange bimler telefonerne mere end andre, specielt imod slutningen af måneden. Derfor er det dejligt at høre det har været en god løsning at vi har ringet dig op senere på dagen og hjulpet med din udfordring :-)

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe jer skulle der være noget i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rart at få hjælp af et menneske som er…

Rart at få hjælp af et menneske som er forstående og giver konkret hjælp her og nu. Tak for god kommunikation og sparring.

Kære Marianne

Hvor er det dejligt at høre vores lønkonsulenter har mødt dig i øjenhøjde og konkret hjulpet dig videre. Det er lige præcis det vi ønsker at tilbyde vores kunder :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og imødekommende hjælp på…

Altid god og imødekommende hjælp på telefonen. God brugerflade. Vi kommer aldrig til at bruge andre udbydere.

22 août 2025

Kære Johansen

Tusind tak for at dele din oplevelse med mine kollegaers service og vores løsning.

Vi glæder os til at hjælpe jer i fremtiden og sidder altid klar til at give en hånd :-)

Visma

Er meget tilfreds med Visma, altid glade og hjælpsomme, de har bare styr på alt. Tak for jer

18 août 2025

Kære Bitten,
Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at høre at du har gode oplevelse, samt at servicen er god! Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe igen, hvis det bliver nødvendigt :-)

Altid hjælpsomme medarbejder.

Altid hjælpsomme medarbejder.

15 août 2025

Kære Elena,

Tak for den flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vi har kunne hjælpe dig godt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og venligt…

Rigtig god service og venligt personale.
Klart anbefales

8 août 2025

Kære Jacob,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Tak for hjælpen Sarah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤸

Tak for hjælpen Sarah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤸
Virkelig en god oplevelse

31 juillet 2025

Kære Monicas

Det er en fornøjelse at læse din anmeldelse.
Tusind tak for den fine hilsen til min kollega Sarah - den vil jeg fluks dele med hende.

Vi fortsætter i samme spor og glæder os til flere gode oplevelser med dig i fremtiden

Torben, DataLøn

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop talt med en utrolig sød…

Har netop talt med en utrolig sød medarbejder. Jeg håber at denne anmeldelse kommer videre til hende. Jeg sidder hos Carsten Jensen Biler, og hun har hjulpet mig rigtig meget.

Hun gav sig god tid. Forklarede, og fik mig med.

29 juillet 2025

Kære Malene

Vi er utroligt glade for at Cecilie har fulgt dig helt til dørs og givet dig en god oplevelse. Tak fordi du giver os mulighed for at anerkende hende :-)

Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig hvis du skulle få brug for det i fremtiden.

Casper - DataLøn

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid sød og venlig support

28 juillet 2025

Kære Hanne, :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg syntes altid Dataløn fungerer godt…

Jeg syntes altid Dataløn fungerer godt med deres service når man har klokket i det

11 juillet 2025

Réponse de DataLøn by Visma

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, når du har brug for det.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget aggresiv markedsføring hvor man…

Meget aggresiv markedsføring hvor man bliver spammet med flere mails om dagen. Har aldrig haft noget med dem at gøre, eller nogensinde haft behov for deres service.

10 juillet 2025

Kære Martin,

Tak for din anmeldelse. Vi undskylder den oplevelse, du har haft med vores markedsføring. Det er bestemt ikke vores hensigt at forstyrre eller spamme nogen, som ikke har valgt at modtage mails fra os.

Vi tager denne slags feedback til os og vi vil rigtigt gerne rette op og sikre at du fremadrettet ikke får disse mail. Du må meget gerne kontakte os direkte på minkontaktda@visma.com

Vi håber, at vi kan rette op på dette og give dig en bedre oplevelse fremover.

Altid super service.

Altid super service.

9 juillet 2025

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse :)

Topklasse service

Topklasse service, og altid klar med grundig professionel hjælp.

9 juillet 2025

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, da du havde brug for det. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en stor fornøjelse at tale…

Det er altid en stor fornøjelse at tale med dataløns support. Altid meget kompetente medarbejdere ligesom alle altid er super venlige - der er aldrig noget der er til besvær og systemet virker upåklageligt! Hvis bare alt fungerede så godt som Dataløn ville det være magisk:)

8 juillet 2025

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi sætter stor pris på dine rosende ord, om både vores supportteam og systemet.
Det er dejligt at høre, at du oplever vores medarbejdere som kompetente og imødekommende. :-)

Hurtig og meget fin service

Hurtig og meget fin service

30 juin 2025

Kære Vagn

Vi er rigtig taknemmelige for at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Vi er endnu mere glade for at du har oplevet vi er venlige og effektive når vi yder support over for dig :-)

Casper Schmidt, DataLøn

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus