Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har skiftende beskatning af bil, før har vi skulle ringe og indberette ved ibrugtagning af ekstra bil og ved ophør. Denne gang kunne vi nøjes med at angive den periode vi skulle beskattes af ekst... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Gærtorvet 1-5, 1799, København V, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg får altid hjælp og vejledning af venlige og kompetente medarbejdere hos Dataløn. Torben er dog min favorit fordi han virkelig er tålmodig og yderst serviceminded.

Réponse de DataLøn by Visma
Jeg fik fat i Steen N. Som var utrolig hjælpsom og guidede mig igennem hver ting, stor ros til ham! Jeg vil klart anbefale dataløn til andre!

Réponse de DataLøn by Visma
Hjalp med oplysninger og løsninger i lønsystemets pensionsdel - super service.

Réponse de DataLøn by Visma
Blev ringet op grundet lang ventetid på telefonen ved opkald.
Jeg fik et meget roligt, afslappet og præcist svar på mit spørgsmål.
Vi er i vores firma generelt meget tilfredse med Dataløn.

Réponse de DataLøn by Visma
Rart at få hjælp af et menneske som er forstående og giver konkret hjælp her og nu. Tak for god kommunikation og sparring.

Réponse de DataLøn by Visma
Altid god og imødekommende hjælp på telefonen. God brugerflade. Vi kommer aldrig til at bruge andre udbydere.

Réponse de DataLøn by Visma
Er meget tilfreds med Visma, altid glade og hjælpsomme, de har bare styr på alt. Tak for jer

Réponse de DataLøn by Visma
Rigtig god service og venligt personale.
Klart anbefales

Tak for hjælpen Sarah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤸
Virkelig en god oplevelse

Réponse de DataLøn by Visma
Har netop talt med en utrolig sød medarbejder. Jeg håber at denne anmeldelse kommer videre til hende. Jeg sidder hos Carsten Jensen Biler, og hun har hjulpet mig rigtig meget.
Hun gav sig god tid. Forklarede, og fik mig med.

Réponse de DataLøn by Visma
Jeg syntes altid Dataløn fungerer godt med deres service når man har klokket i det

Réponse de DataLøn by Visma
Meget aggresiv markedsføring hvor man bliver spammet med flere mails om dagen. Har aldrig haft noget med dem at gøre, eller nogensinde haft behov for deres service.

Réponse de DataLøn by Visma
Topklasse service, og altid klar med grundig professionel hjælp.

Réponse de DataLøn by Visma
Det er altid en stor fornøjelse at tale med dataløns support. Altid meget kompetente medarbejdere ligesom alle altid er super venlige - der er aldrig noget der er til besvær og systemet virker upåklageligt! Hvis bare alt fungerede så godt som Dataløn ville det være magisk:)

Réponse de DataLøn by Visma
En savoir plus sur les différents types d'avis.