DataLøn by Visma Avis

1 243
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har skiftende beskatning af bil, før har vi skulle ringe og indberette ved ibrugtagning af ekstra bil og ved ophør. Denne gang kunne vi nøjes med at angive den periode vi skulle beskattes af ekst... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de comptabilité

Gør som 60.000 andre virksomheder og få mere tid til din forretning

Écrit par l'entreprise

Vi hjælper dig
Hos os er det lige meget om du er rutineret eller helt nybegynder når det drejer sig om løn. Vi har en løsning som passer til dig.
Få mere tid til din forretning
- Automatiske overførsler - af data, betalinger og indberetninger - App til at registrere tid, kørsel og udlæg - Fri adgang til telefonsupport og chat
Vi husker det du glemmer
- Vi 0-indberetter automatisk til SKAT, så du undgår en bøde på 800 kr., hvis du ikke laver løn. I 2016 gjorde vi det 120.219 gange - Vi henter automatisk navn, adresse og skattekort på dine medarbejdere - Vi undersøger, om din virksomhed er korrekt registreret i CVR, og giver dig besked - Vi fortæller dig, når det er tid til at køre løn - eller tid til alle de andre ting, man skal huske gennem et lønår
Undgå fejl og utilfredse medarbejdere
- Lad dine medarbejdere registrere tid, udlæg og kørsel i appen SmartLøn - Når du får lavet en fejl, er det rart at kunne rette. I DataLøn kan du lave rettelser 3 måneder tilbage - Personalegoder som kantineordning, sundhedsforsikring, personaleforening og varekøb skal beskattes - det klarer DataLøn for dig

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 243)

135 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig imødekommende og dygtig…

Virkelig imødekommende og dygtig medarbejder. Supergod kundeservice - professionel og sød! Tak :0)

30 juin 2025

Kære Camilla

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for.

Det varmer ekstra meget, når vi kan se at du har været tilfreds med den service du har fået.

Tak for at dele at en af mine dygtige kollegaer kunne hjælpe dig med dine udfordringer.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når og hvis behov for det.

Vi håber du får en fantastisk dag og endnu engang tak for anmeldelsen.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

26 juin 2025

Kære Nancy,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe, da du havde brug for det.

Sød og tålmodig medarbejder

Sød og tålmodig medarbejder, der guidede mig igennem mine udfordringer. Super hjælp

25 juin 2025

Kære Tine,
Tusind tak for din anmeldelse :-)

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Din tilfredshed betyder meget for os.

Hej Pia

Tak fordi du deler din oplevelse med vores lønkonsulenter. Det er meget vigtigt for os at give en venlig og kompetent rådgivning. Vi er rigtig glade for at du har oplevet netop dette! :-)

Altid god service og nemme at få fat i

Altid god service og nemme at få fat i

23 juin 2025

Kære David

Hvor er det fedt du oplever en kompetent og effektiv service hos os. Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig i fremtiden, såfremt du skulle få brug for det :-)

Godt lønsystem

Godt lønsystem, fantastisk support ift. løn spørgsmål. Kan varmt anbefale Dataløn.

23 juin 2025

Kære Joan

Tak for den varme anbefaling! Vi er glade for at du har en god oplevelse med systemet og med vores konsulenter :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid go service, mega hjælpsomme 🤩

Altid mega go service🤩

19 juin 2025

Kære Stina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! :-)
Vi er utroligt glade for at høre, at du sætter pris på vores service og finder os hjælpsomme.
Din feedback betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service fik løst mit problem…

Super god service fik løst mit problem med det samme

18 juin 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! :-)
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som super god, og at vi kunne løse dit problem med det samme.

Har brugt dem nu i ca 4 år

Har brugt dem nu i ca 4 år, altid god service og deres jurister er rigtige gode til at rådgive og hjælpe!

17 juin 2025

Kære D

Hvor er det fedt at høre du er rigtig glad for vores juridiske hotline. Vi er og så selv super glade for dem og deres kompetencer; det bliver de glad for at høre du og så er :-)

Vi sidder klar til at i fremtiden og tager gerne minimum 4 år mere sammen.

Fin og konstruktiv dialog

Fin og konstruktiv dialog🌸...så jeg fik styr på oprettelse, hvor jeg havde lavet en fejl 🫣

16 juin 2025

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at høre du oplever en sund dialog og at vi har hjulpet dig trygt og sikkert igennem din lønbehandling!

Jeg håber du fortsat vil benytte vores support i fremtiden, skulle du få brug for det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundesupport og juridisk…

Virkelig god kundesupport og juridisk hjælp

13 juin 2025

Kære Laura

Vi er rigtig glade for at høre at du bruger flere og vores ydelser og at de støtter dig i din lønbehandling :-)

Vi håber du fortsat vil benytte dig af vores support funktioner og sidder klar til at hjælpe dig hvis du skulle få brug for det i fremtiden!

Har været kunde hos dem i 15 år

Har været kunde hos dem i 15 år og de har altid givet en fremragende service.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, at få Dataløn
Hjælpsom og imødekommende medarbejder.
Sød og venlig og vejledte så godt hun kunne.
Hel klare 5 stjerne fra mig.

12 juin 2025

Kære Dansk Pakke & Distribution

Vi takker dig mange gange, fordi du havde lyst til at dele din oplevelse med os.

Hvor er det skønt at høre at min kollega Karoline kunne hjælpe dig til fuld tilfredshed.
Du ønskes en rigtig dejlig dag og en stor tak for anmeldelsen.

Vi ser frem til flere gode oplevelser med dig

Super

Altid venlige og kompetente

27 mai 2025

Kære John

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for.

Det varmer ekstra meget, når vi kan se at du igen har fået en venlig og kompetent service.

Vi stræber efter at alle får en god oplevelse, så din anmeldelse betyder meget for os.

Vi håber du får en fantastisk dag og endnu engang tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været kunde hos dem i 15 år og de…

Har været kunde hos dem i 15 år og de har altid givet en fremragende service

23 mai 2025

Kære Bjørn,

Tak for din anmeldelse og for de 15 år som loyal kunde :-)
Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du har oplevet en fremragende service.

Rigtig god oplevelse

Sød og rar medarbejder

22 mai 2025

Kære Lone

Vi er glade for at du har givet os 5-stjerner og brugt tid på at anmelde os.

Super fedt at du fik hjælp af en af mine mange søde og rare kollegaer.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Han vidste hvad jeg spurgte om og…

Han vidste hvad jeg spurgte om og svarede tilfredsstillende

21 mai 2025

Kære Tonny

Vi er glade for at du har givet os 5-stjerner og brugt tid på at anmelde os.

Vi brænder for tilfredse og glade kunder, så når vi ser en anmeldelse som din bliver vi altid rigtig glade og stolte.
Super fedt at du fik et tilfredsstillende svar.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

De påtog sig ansvaret for at oprette…

De påtog sig ansvaret for at oprette mine medarbejdere og håndtere lønkørslen.

Desværre er hverken medarbejderne blevet korrekt oprettet, og lønkørslen har vist sig ikke at kunne gennemføres.

Jeg har brugt adskillige timer på at følge op og sikre, at deres arbejde bliver gjort korrekt.

Jeg har fuld forståelse for, at fejl kan ske – det er menneskeligt. Men når det sker gentagne gange, og ovenikøbet i forbindelse med noget så følsomt som løn, så er det ganske enkelt ikke acceptabelt. Det er under det niveau, man med rette kan forvente.

12 mai 2025

Kære Mikkel,

Tak for din ærlige anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at lønbehandling er et område, hvor fejl ikke bør ske. Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet i forbindelse med oprettelsen af dine medarbejdere.

Vi håber, at sagen bliver løst tilfredsstillende i samarbejde med Cecilie som også har prøvet at kontakte dig idag.

Jeg vil også kontakte dig, for at følge op på ovenstående og for at sikre at der bliver rettet op på det hele.

Med venlig hilsen,
Helena
Customer Success Manager, Implementering

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for god vejledning og hjælp til at…

Tak for god vejledning og hjælp til at sætte lønseddel korrekt op. Vi er så glade.

Dbh. herfra.

19 mai 2025

Kære Nanna-Chelina

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Hvor er det dejligt at høre at du havde en god oplevelse i din kontakt med mig.

Vi stræber altid efter tilfredse kunder, så det varmer at se en anmeldelse som din.

Vi takker igen for din anmeldelse - og håber du får en skøn dag.

Fantastisk kundeservice

Steen N. Hjalp mig med oprettelse mv. med hans tålmodige og professionelle tilgang. Steen får 5 stjerner. Jeg er super tilfreds, og kan klart anbefale Dataløn. Det er nemt, nemt med nemt på.
Glæder mig til det fremtidige samarbejde.
Vh. Helena fra Ældretjenesten.dk

14 mai 2025

Kære Helena,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er meget glade for at høre at Steen var hjælpsom og at du havde en god oplevelse med vores onboarding!

Vi håber, at du bliver glad for at køre løn hos os fremover, og at det var starten på et godt samarbejde :-)

Venlig medarbejder

Venlig medarbejder
Klar besked på min henvendelse 🤗

12 mai 2025

Kære Henrik.

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse.
Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe igen, hvis det bliver nødvendigt :)

Christina, Visma DataLøn

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus