DE Laminaatexpert Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wat offerte's aangevraagd te hebben bij andere partijen toch bij de Laminaat Expert beland. Toen ik de winkel binnen kwam lopen werd ik gelijk uitstekend geholpen door Max. Hij informeerde me goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door Marcel! Vriendelijk ontvangen en eerlijk en vakkundig advies. Veel keuze in de winkel, zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een laminaat of pvc vloer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wel grappig na een halfjaar een reactie.Maar net zoals bij alle andere negatieve beoordelingen over dit bedrijf krijg je als antwoord: We kunnen uw klantnummer niet terugvinden in onze administratie.O... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onlangs een vloer laten leggen door de laminaatexpert. In het begin verliep de communicatie m.b.t. de planning een beetje moeizaam. Maar hoorde dat ze bezig waren dit te verbeteren en een n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de revêtements de sol
  2. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  3. Fournisseur de bois et de laminés

Écrit par l'entreprise

De Laminaat Expert is al jarenlang dé specialist op het gebied van laminaatvloeren in Nederland. Vanuit onze showrooms helpen wij jaarlijks duizenden particuliere en zakelijke klanten met het kiezen, leveren en professioneel installeren van kwalitatieve laminaatvloeren. Wij geloven dat een vloer meer is dan alleen een product. Het vormt de basis van uw woning of bedrijfsruimte en moet jarenlang meegaan. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z. Van deskundig advies in de showroom tot het leveren van de vloer, de juiste ondervloer, plinten en professionele montage door ervaren vakmensen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde laminaatvloeren in uiteenlopende stijlen, kleuren en prijsklassen. Of u nu kiest voor een moderne betonlook, een warme houtstructuur of een luxe visgraatvloer, wij helpen u graag bij het vinden van de vloer die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Naast de levering van laminaat verzorgen wij ook aanvullende werkzaamheden, zoals het verwijderen van bestaande vloeren, het egaliseren van ondervloeren, het plaatsen van plinten en diverse afwerkingen. Zo kunnen wij een compleet totaalpakket aanbieden, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan. Bij De Laminaat Expert staan transparantie, vakmanschap en service hoog in het vaandel. Tijdens het gehele traject houden wij onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte via WhatsApp en e-mail, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Als groeiende organisatie blijven wij continu investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij recent een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem geïmplementeerd. Hiermee hebben wij onze communicatie, planning en opvolging van projecten verder geoptimaliseerd, zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen. Positieve én kritische feedback nemen wij serieus. Iedere beoordeling helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze processen verder te optimaliseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve laminaatvloer met professioneel advies en vakkundige installatie? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe vloer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

mooi gelegd laminaat

In overleg een dag later als gepland is de laminaat vloer keurig gelegd. De leggers waren een vriendelijke en vakkundig team die van tevoren je wensen bespreken over hoe het laminaat te gaan leggen.
Volgende keer gaan we ze zeker weer benaderen

8 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Service in store is excellent

Service in store is excellent! Our floor expert Jens went the extra mile by trying to meet our wishes. We also bought a kitchen however no one was available. Jens called said from annother shop and both helped greatly to design our kitchen. Excited to see the end result!

26 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer netjes en professioneel geholpen…

Zeer netjes en professioneel geholpen door Jens (locatie Zwijndrecht) Ik zou een ieder aanrader om je door hem te laten helpen. Goed bereikbaar ook via de whatsapp. Handelt snel en keurig. Draait niet weg voor 1000 vragen en voor het maken van verschillende offertes. Afwachten op de legservice, dat volgt nog.

29 juillet 2025

Super geholpen

Vandaag super geholpen met het kiezen van de vloer.. luisteren goed wat je wilt helpen vriendelijk en met een glimlach. Nette prijs en tot nu toe heel tevreden. Wordt vervolgd na het leggen in augustus

12 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Alles ging mis, niet doen!

Alles ging mis. Laat je vloer niet door ze regelen en leggen. En het verdiensysteem zijn 'verkeerde' berekeningen waardoor er nog heel veel (honderden euro's) bij komt.

Deze reactie hieronder is onzin. Ik heb meerdere keren contact met ze gezocht. Ook over app.

31 mai 2025

Beste Ilona,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u vermelde naam kunnen wij u echter niet als klant in ons systeem terugvinden. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven situatie te verifiëren of inhoudelijk te beoordelen.

Daarnaast willen wij benadrukken dat het nooit ons verdienmodel is om achteraf extra kosten in rekening te brengen. Wij werken met vaste prijzen en wanneer tijdens de uitvoering blijkt dat de daadwerkelijke situatie afwijkt van de beschikbare informatie of de opgegeven oppervlakte, wordt eventueel meerwerk altijd eerst met de klant besproken.

Mocht deze review betrekking hebben op een project van De Laminaat Expert, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25, onder vermelding van uw klant- of ordernummer. Dan zoeken wij uw dossier graag op en beoordelen wij de situatie zorgvuldig.

super geholpen!

Vandaag laminaat gekocht bij De Laminaat Expert en ik ben erg tevreden over de service tot nu toe. Patty heeft me uitstekend geholpen: duidelijk advies zonder poespas, precies waar ik naar op zoek was. Er was een ruime keuze aan vloeren en ik heb een hele mooie rustige vloer kunnen uitkiezen met hoge witte plinten.

Hoewel het leggen en bezorgen nog moet gebeuren, werd er al goed meegedacht over de planning en is de plaatsing inmiddels ingepland. Tot nu toe een fijne ervaring – ik heb er alle vertrouwen in dat het eindresultaat mooi gaat worden!

21 juin 2025

Horrible experience

Horrible experience! Extremely poor quality! Extra costs and waste of time! I had to pay to another company to remove what they did due to extreme low quality, and to install the floor. I had to pay for extra laminate as they damaged the one they used. They ask for 100% prepayment, no possibility to reclaim anything back. Instead they extort now 250 EUR on top of that for their inconveniences. My comments about poor quality and refund for the undone job stay ignored. Rude and unprofessional "service" line. Seems they are trying to erase bad reviews, as I can't see my previous one. Otherwise the score will go below 2 probably.
My experience with them is just something I would never wish anyone to face. When I noted the issue with the quality the workers started elaborating all the possible reasons to leave. They drop the job undone, they damaged the laminate they used, they were yelling at me, saying I understand nothing in floor work.
The new company I hired to fix this mess asked if I tried to do the floor myself :) This is how it looked. The reason to leave the job undone was the fact that there was the door in between of the rooms and I was supposed to remove it. For the professional company I hired after them the door was not a problem.

2 mai 2025

Dear Dana,

First of all, our sincere apologies for not responding to your review at the time.

We're sorry to read about your experience.

Following your review, we tried to locate your project in our system. However, based on the name provided, we have been unable to find any customer record or order matching your review. Unfortunately, this means we cannot verify the situation you described.

If this review relates to a project carried out by De Laminaat Expert, we kindly ask you to contact us via WhatsApp at +31 85 08 353 25 and provide your customer or order number. We will gladly investigate your case and review the situation carefully.

Kind regards,

Bedankt Emre

Voor mijn woning heb ik laminaat bij dit bedrijf gekocht. Het laminaat is erg mooi, maar de plinten lieten snel los. Na veel contact is er een oplossing voor de problemen aangeboden. Het resultaat is te danken aan Emre, een jonge medewerker die de herstelwerkzaamheden perfect heeft uitgevoerd. Erg professioneel en vriendelijk. Topper!

1 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

communicatie zeer slecht luisteren niet…

communicatie zeer slecht luisteren niet naar de klant, telefonisch niet bereikbaar alleen als zij zelf bellen. laminaat legger keurig! geen aanmerkingen op! de rest slecht klant is koning zou je denken maar niks is minder waar.check je materiaal en maak foto s icm met je factuur en de pakbon van de legger komt dit overeen!?

1 mai 2025

Beste Tineke,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Wel doet het ons goed om te lezen dat u tevreden was over het vakmanschap van onze laminaatlegger. We geven uw complimenten met veel plezier aan hem door.

⸻Slechte Service met onbehulpzame medewerker

Op 5 april bezocht ik deze winkel om plinten aan te schaffen. Dit was niet mijn eerste bezoek aan deze zaak, en daarom was ik ervan overtuigd dat ik de juiste plinten bij hun kon vinden die zouden passen bij mijn vloer, die ik eveneens bij hun had gekocht.

Ik legde aan de verkoper uit waar ik precies naar op zoek was. Hij wees mij een type plint aan en verzekerde mij dat dit de juiste keuze zou zijn. Ik betaalde vervolgens het bedrag, en men liet mij weten dat ik de bestelling op dinsdag kon ophalen.

Binnen een uur kwam ik er helaas achter dat het om een verkeerd type plint ging, dat niet compatibel is met het bevestigingssysteem dat wij gebruiken. Ik belde de winkel en lichtte de situatie toe. De medewerker gaf aan dat annuleren “moeilijk zou zijn” en vroeg mij om dinsdag terug te komen, zodat hij kon kijken wat hij eventueel kon doen.

Omdat ik dit zo snel mogelijk wilde oplossen, besloot ik diezelfde dag nog terug te gaan naar de winkel. Daar kreeg ik van andere medewerkers te horen dat ik moest wachten op de verkoper waarmee ik eerder had gesproken. Hij was op dat moment bezig met een andere klant, dus ik wachtte ongeveer een half uur. Vervolgens sprak hij mij op een nogal arrogante toon aan en gaf aan dat hij hier “niet blij mee was” en dat een annulering “niet gratis” zou kunnen. Hij zei dat ik maar dinsdag terug moest komen, dan zou hij laten weten wat de oplossing was.

Op dinsdag ben ik opnieuw langsgegaan. Toen gaf hij plotseling aan dat alles opgelost kon worden en dat ik het bedrag teruggestort zou krijgen zodra ik mijn rekeningnummer doorgeef, alsof er niets aan de hand was geweest.

Ik vroeg of ik enige vorm van bevestiging kon krijgen van wat er zojuist was medegedeeld, bijvoorbeeld een schriftelijke annulering of een aangepast factuuroverzicht. De medewerker verzekerde mij dat alles in orde zou komen.

Vandaag ontving ik echter een e-mail met een creditnota waarop een totaal ander bedrag stond vermeld. In de e-mail stond dat ik bij opmerkingen of vragen per e-mail contact kon opnemen, wat ik ook direct heb gedaan. Ik heb de originele betalingsbevestiging meegestuurd en uitgelegd dat ik de factuur volledig had betaald, en dat het bedrag op de creditnota hiermee niet overeenkomt. Ik heb alle benodigde documenten als bijlage toegevoegd.

Om 14:00 uur ontving ik een bedrag op mijn rekening dat aanzienlijk lager is dan het bedrag waarop ik recht heb. Daarom heb ik opnieuw telefonisch contact opgenomen met de winkel. Dezelfde medewerker gaf aan dat hij niets kon doen en dat hij mijn e-mail had doorgestuurd naar de financiële afdeling, die later contact met mij zou opnemen.

Ik krijg helaas sterk de indruk dat ik niet serieus genomen word en van het kastje naar de muur word gestuurd.

Ik kan deze winkel aan niemand aanbevelen. Tot nu toe had ik nog niet eerder te maken gehad met deze betreffende medewerker, maar één ding is zeker: zolang hij daar werkzaam is, zal ik geen klant meer zijn. Het lijkt erop dat je alleen goed behandeld wordt zolang je iets koopt – zodra er een probleem ontstaat, verandert de houding volledig!!!

Met vriendelijke groet

5 avril 2025

Beste Edina Máthé,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u vermelde naam en de omschrijving in uw review kunnen wij u echter niet als klant of koper in ons systeem terugvinden. Ook kunnen wij geen dossier of transactie herleiden die overeenkomt met de door u beschreven situatie. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat uw verhaal te verifiëren of inhoudelijk te beoordelen.

Mocht deze review betrekking hebben op een aankoop of project van De Laminaat Expert, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25, onder vermelding van uw klant- of ordernummer. Dan zoeken wij uw dossier graag op en kijken wij zorgvuldig naar de situatie.

Noté 4 sur 5 étoiles

laminaat en plinten

In de winkel laminaat uitgezocht. Was op voorraad en kon direct mee worden genomen. We werden netjes geholpen en laminaat werd in de auto gelegd. De bijpassende plinten waren helaas niet op voorraad. Die hopen we deze week nog op te halen.

5 avril 2025

Goed gelegd!

De levering verliep wat rommelig qua communicatie maar dat is dubbel en dwars goedgemaakt door hoe Karim met zijn collega de vloer heeft gelegd!
Ze zijn tot half 11 bezig geweest omdat ik snel moet verhuizen en hebben het ondanks de tijdsdruk tot in de puntjes perfect gelegd.

7 février 2025

Samples besteld, nooit ontvangen

Maanden geleden samples besteld a 20 euro en nooit ontvangen. Elke keer een smoes over een kapot apparaat of dat er weer iets mis was gegaan met het bezorgen. Zelfs te horen gekregen dat ze opnieuw hadden verstuurd. Jaja... Geen zaken doen met deze onbetrouwbare partij.

26 décembre 2024

Beste Nico,

Allereerst onze excuses dat we destijds niet op uw review hebben gereageerd.

Wat vervelend om te lezen dat u de door u bestelde samples destijds niet heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Mocht u hiervoor nog steeds geen terugbetaling hebben ontvangen of mocht dit destijds niet correct zijn afgehandeld, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25. Vermeld daarbij uw naam of ordernummer, dan zorgen wij ervoor dat dit direct wordt opgepakt en afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Inmiddels 8 dagen geleden samples…

Inmiddels 8 dagen geleden samples besteld, wat nooit is aangekomen! Mailtje gestuurd dat ik niks heb ontvangen en ook geen reactie erop! Ik zou echt niet meer aankloppen bij dit bedrijf!!

Update: inmiddels is het juli 2026 en krijg ik pas antwoord op een bericht die ik in december 2024 publiceerde!

10 décembre 2024

Beste Orduu Snmz,

Allereerst onze excuses dat we destijds niet op uw review hebben gereageerd.

Mocht u hiervoor nog steeds geen terugbetaling hebben ontvangen of mochten de samples destijds niet alsnog zijn geleverd, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25. Vermeld daarbij uw naam of bestelnummer, dan zorgen wij ervoor dat dit direct wordt opgepakt en afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Team De Laminaat Expert

update: We hebben je bericht op trustpilot gemist!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus