Vriendelijke service. Auto op locatie bezorgd. Korte uitleg gekregen van de basis functies. En snelle levering. Een aanrader als je voor een korte periode een auto nodig hebt!
Lisez les avis des autres
Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag weer een extra auto geleased bij dealerleasing , wij zijn al jaren zeer tevreden klant. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment en des te fijner en knapper dat ze super snel kunnen schake... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Coordonnées de contact
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, Pays-Bas
- 0887001818
- info@dealerleasing.nl
- dealerleasing.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goede communicatie
Goede communicatie, levering zonder zorgen en een top auto.

Réponse de Dealerleasing
Zojuist sjoerd gesproken over mijn…
Zojuist sjoerd gesproken over mijn volgende lease auto zoals gewoonlijk weer enorm goed en snel geholpen in nog niet eens 10 minuten de nieuwe contract al binnen!! Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven anders had ik zeker een 10+ gedaab

Réponse de Dealerleasing
Geweldige service en erg snel geleverd
Geweldige service en erg snel geleverd.
Ook degene die alles regelde voor me was erg behulpzaam en heeft al het regelwerk afgewerkt voor me .
Topper

Réponse de Dealerleasing
Heel snel geregeld en auto ook nog…
Heel snel geregeld en auto ook nog thuis afgeleverd

Réponse de Dealerleasing
Het bedrijf levert snel en we zijn erg…
Het bedrijf levert snel en we zijn erg vriendelijk geholpen.

Réponse de Dealerleasing
Dinsdag een offerte opgevraagd en…
Dinsdag een offerte opgevraagd en woensdag werd de auto al geleverd. Schoon en op tijd. Ook snelle en duidelijke communicatie met de lease adviseurs. Zeker aan te raden!!

Réponse de Dealerleasing
Altijd antwoord op mijn vraag
Altijd antwoord op mijn vraag, per email op what’s app of telefonisch..

Réponse de Dealerleasing
Vanaf 1e contact tot de levering voor…
Vanaf 1e contact tot de levering voor de deur een topservice, ook wil ik Floor bedanken voor haar geduld en haar zeer klantvriendelijke service.

Was zeer goed contact
Was zeer goed contact. Vriendelijk en meedenkend. Heeft verstand van zaken. Zeer tevreden met het hele proces.

Réponse de Dealerleasing
De service is top.binnen 24 uur een…
De service is top.binnen 24 uur een auto beschikbaar

Réponse de Dealerleasing
Worst company to deal with
Worst company to deal with, do not deal with them. Hidden costs galore, and they do not assist with any queries. It's an it-is-what-it-is situation with them - it was like dealing with a robot.
Rather use a different company.
Update: one of my pain points with the company turned out to be my fault, not dealerleasing.nl hence the change from 1 star to 3.

Hier lease afgesloten
Hier lease afgesloten. Alles ging vlot en keurig volgens de afspraak. Ik kon de auto zelfs eerder ophalen dan de afgesproken datum. Goede service, ben er zeer tevreden mee!

Réponse de Dealerleasing
Snel en vakkundig geholpen.
Zeer snelle reactie, goed geholpen en binnen het uur geregeld. Volgende dag stond mijn bus netjes voor de deur. Aanrader.

Réponse de Dealerleasing
Bijna 10 jaar trouwe klant! Dienstverlening en services een dikke 10!
Wederom als een trouwe klant (al bijna 10 jaar) een auto uitgezocht met een geweldige service erbij. Dank aan Henry (ook de rest natuurlijk) die snel en adequaat te werk gaat om mij snel te voorzien van een auto. Mooie prijzen tegenover diverse concurrenten. Nog steeds een tevreden klant.

Alles top geregeld!
Alles klopt, snel en prettig contact, juiste opvolging van afspraken, realistische prijsstelling.
Volgende x weer!

Réponse de Dealerleasing
Zeer goede service,beter kan niet.
Zeer goede service. Snel en zeer vriendelijk geholpen.
Kon de bus eigenlijk pas op woensdag ophalen,maar na de vraag of dat dinsdag ook mogelijk was ivm bus inrichten werd er gelijk geschakeld en stond mijn nieuwe bus blinkend schoon en gloednieuw diezelfde dinsdag al klaar. Dat is zeer klantvriendelijk. Ik weet wel dat ik mijn eventuele volgende leaseobject wederom bij hun zal doen.
Floor in het bijzonder:dank je wel voor de geweldige service en het snelle schakelen.

Snelle service
Snelle service, open communicatie, binnen 3 dagen de bus netjes op locatie geleverd.

Réponse de Dealerleasing
Geen laagste prijs garantie ondanks belofte
Op de site wordt er groots geadverteerd met een laagste prijs garantie. Vind je een vergelijkbare deal ergens anders, dan passen ze de prijs gelijk aan en krijg je een volle tank gratis. Hier was absoluut geen sprake van. Meerdere deals gevonden op het web, een specifieke offerte gedeeld met hen , maar ze weigerden het bedrag aan te passen. En zeiden dat ik maar voor die andere partij moest kiezen. Heel jammer, want was hier al eerder klant geweest en had ze beter ingeschat