Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag weer een extra auto geleased bij dealerleasing , wij zijn al jaren zeer tevreden klant. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment en des te fijner en knapper dat ze super snel kunnen schake... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile

Écrit par l'entreprise

Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

Tous les avis

83 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super snelle super

28 février 2025

Beste Sipos,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent!

Oplichters

Oplichters! . Speciaal een auto gekozen voor 1 maand! Aangezien mijn eigen kapot was . Krijg je na de eerste maand een 2e factuur en dan zeggen ze je moet een maand van te voren opzeggen terwijl die voor 1 maand was afgesproken . En ik heb tot op heden mijn borg nog steeds niet terug ontvangen ! Schandalig !

26 janvier 2025

Beste Dave,

Vervelend om te vernemen dat uw ervaring met Dealerleasing niet naar wens is geweest.

Het opzeggen van een contract is echter te allen tijde noodzakelijk, ook bij het bespreken van een maandcontract. Daarnaast wordt de borg conform de algemene voorwaarden retourgestort.

Kennelijk heeft u onze voorwaarden niet gelezen bij het tekenen van uw leasecontract, wat erg jammer is want dan had deze hele klacht voorkomen kunnen worden.

Voor vragen of wensen vernemen wij graag van u.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn en goed geholpen

Heel fijn en goed geholpen met het uitkiezen van de juiste auto, goede service en heel klantgericht, bij vragen of iets dergelijks super snel reactie, al met al een heel fijn bedrijf om te komen!

17 février 2025

Beste Stanley,

Bedankt voor de positieve review. We vinden het belangrijk dat onze klanten rijden in een auto die bij ze past en onze adviseurs helpen hier uiteraard graag bij. Goed om te horen dat je tevreden bent!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en goede service

Ik was snel opzoek naar een leaseauto, ik heb 3 bedrijven gecontacteerd. Dealerleasing was de eerste die mij contacteerde, en ook heel snel de auto kon leveren. Alles verliep soepel en snel!! Binnen 2 werkdagen had ik de auto voor de deur staan.
Zeker een aanrader voor een ieder die in nood zit, en snel vervoer nodig heeft.
Sjoerd van dealerleasing heeft mij daar enorm goed bij geholpen mijn dank daarvoor!!

7 février 2025

Beste Na al,

Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te horen dat we je snel weer de weg op hebben kunnen helpen! We wensen je veel veilige kilometers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Werd snel en professioneel geholpen

Werd snel en professioneel geholpen, waarbij het
meedenken over de mogelijkheden door mijzelf als erg plezierig is ervaren. Bedankt Sjoerd voor de snelle en zakelijke hulp

16 janvier 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor de positieve review. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Uitstekende service en betrokkenheid

Ik ben erg tevreden over Dealerleasing. Ik ben goed geholpen en het contact verliep erg prettig. Het personeel toont initiatief om te helpen en denkt echt met je mee. Ze staan je altijd netjes te woord en bieden de juiste mogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen. Een betrouwbare en klantgerichte service waar je op kunt rekenen

6 février 2025

Beste M.B,

Bedankt voor de review. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We wensen je veel veilige kilometers.

altijd snel en duidelijk

Contact is altijd snel en duidelijk. Ideaal per Whatsapp als het kan, gewoon goed zonder poeha.

16 janvier 2025

Beste Weber,

Bedankt voor de review. We vinden een goede bereikbaarheid belangrijk, dus goed om te horen dat het contact naar wens is!

nooit leasen

oplichters

8 février 2025

Beste Turko Mask,

Het is vervelend om te horen dat je ervaring met Dealerleasing niet geheel naar wens is geweest.

Wij hechten veel waarde aan het correct en naar verwachting uitvoeren van onze dienstverlening en doen ons uiterste best om dit te waarborgen. Tegelijkertijd gaan wij ervan uit dat de geleverde diensten tijdig en volledig worden betaald.

Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen via 088 700 1818

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet echt een goeie ervaring met ze

Niet echt een goeie ervaring met ze. Daarbij zijn ze ook vreselijk duur en proberen ze je op allerlei manieren toch uit te buiten. Echt een schandalig bedrijf. Denk drie x na voordat je een contract afsluit bij hun. Oplichters bedrijf BAHBAH.

30 janvier 2025

Beste Double Pens,

U begrijpt dat we niet weten wie u bent.
Ook heeft u niet gereageerd op onze vraag of u zich bekend wilt maken.
Dit is de grootste ergernis voor bedrijven die het goed met de klanten voor hebben.
Jammer dat u ons de kans niet geeft om een mogelijke klacht op te lossen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en vriendelijke mensen…

Snelle service en vriendelijke mensen zkkr een rader

29 janvier 2025

Beste mr p,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en wensen je veel veilige kilometers!

Noté 5 sur 5 étoiles

Amazing support and service specially…

Amazing support and service specially by Bianca! Very helpful in doing changes and make things easier.
Just the prices of short term leasing could be better

29 janvier 2025

Dear Miguel,

Thank you for writing this review. We are glad to hear that you are satisfied with the services provided by Bianca and we hope you enjoy the car!

Snel en meedenkend

Dealer leasing denk goed mee en handelt snel. Plezierig om zaken mee te doen.

7 janvier 2025

Beste R. Groenewegen,

Hartelijk dank voor deze positieve review! We zijn blij te horen dat je de snelheid van onze service waardeert. Het is fijn om te weten dat het een plezier was om zaken met ons te doen.

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had snel een oplossing nodig en…

ik had snel een oplossing nodig en binnen 2 dagen heeft Henry er voor gezorgd dat er een auto bij mij op de stoep stond, zonder hassle. Snelle service en happy gebruiker

24 janvier 2025

Beste Jacob,

Dankjewel voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat Henry snel een oplossing heeft kunnen bieden en dat je de service als snel en zonder gedoe hebt ervaren. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Snel en goed

Snel en goed

21 janvier 2025

Beste Mlj,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf staat garant voor snelle oplossingen en goede communicatie

Ik had voor korte tijd (en op korte termijn!) een vervangende auto nodig. Ik had al eens eerder geleased bij Dealerleasing en dat was een erg goede ervaring vandaar dat ik opnieuw op internet een aanvraag deed.
Adviseur Sjoerd belde me 2 minuten na de aanvraag op. Hij was op de hoogte dat ik eerder zaken met hen deed en na wat noodzakelijke informatie kreeg ik direct 2 passende offertes toegestuurd. De volgende dag kon ik weer rijden. Ze konden de auto thuis afleveren. Snel reageren en snel voor oplossingen zorgen; dat is service. Bedankt Sjoerd!

22 janvier 2025

Beste E.M.,

Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat je ons opnieuw hebt gevonden en fijn dat we je snel weer de weg op hebben kunnen helpen! We wensen je veel veilige kilometers.

Top Service

Service, snelheid en vakkundigheid van begin proces tot nazorg

14 janvier 2025

Beste Frank,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over ons volledige proces!

Goede Service.

Goede Service.

Snel beantwoorden van vragen en binnen een week een auto voor de deur.

8 janvier 2025

Beste Rachid,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Fijne en goeie service

Fijne en goeie service. Direct en snel in communicatie. Erg tevreden

15 janvier 2025

Beste Marcus,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat onze service en communicatie naar wens zijn geweest!

Team Dealerleasing

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus