Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dit kan echt niet! Ik probeer pakket op te halen, met afhaal bericht van UPS, maar geen afhaalcode gekregen. Ik krijg door dat de verzendcode moet worden ingevoerd. Lijkt te werken, maar dan krijg je... Voir plus
Twee weken geleden zou er een pakketje zijn bezorgd door DPD, maar heb ik geen code ontvangen. Pakket is teruggestuurd naar verzender. Nu wederom wel een melding dat het pakket opgehaald kan worden, m... Voir plus
Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Afhaalcode UPS en DeBuren communicatie
Al sinds vrijdag bezig voor een afhaalcode. UPS verwijst mij door naar DeBuren en DeBuren geeft aan dat het probleem bij UPS ligt. Word dus van het kastje naar de muur gestuurd.
Nooit code ontvangen
Onacceptabel! Ik heb een pakketje laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt. Ik heb echter nooit een code ontvangen om het pakketje op te halen. Hierdoor kon ik het pakketje niet binnen het termijn ophalen en is deze teruggestuurd (op mijn kosten). Ik heb voor een pakket dat ik niet kon ontvangen verzendkosten voor heen en terug moeten betalen. Ongelofelijk slecht geregeld. Klantenservice is ook onbereikbaar.
Geen afhaalcode
Natuurlijk ook geen fatsoenlijke klantenservice. Idee is leuk maar werkt voor geen meter
Hopeloos
Hopeloos, de levering is door ze geweigerd, niet duidelijk waarom en niet duidelijk wat er nu gaat met mijn pakket gaat gebeuren. Dit dus nooit meer.
Voor het eerst geprobeerd via UPS omdat UPS het als officieel afleverpunt noemt en er vandaag niemand thuis is.
Drama
Drama, drama. Moest vorige week zelf een pakketje wegbrengen en koost het dichtstbijzijnde, dat nog een hele reis vergde. Daar aangekomen kon ik pakketje niet kwijt omdat apparaat aangaf dat hij niet werkte... Leuk als je een pakketje komt halen. Onbemand, dus daar sta ja. Vandaag zou UPS (ook zo'n baggerbezorger) pakketje afleveren bij DB Lockers, ik kreeg al de rillingen, en nu ontvang ik bericht dat alle lockers vol zijn en hij pakketje niet kwijt kan en hij het ook niet bij een ander punt gaat proberen. Wat een amateurs.....
Apparaat werkt niet en afhaalcode onduidelijk
Het is onduidelijk wat je afhaalcode is. Als ik de reviews lees krijg je dit pas na een dag of later. Wilde zojuist mijn pakket ophalen en het apparaat deed het niet. Geen mogelijkheid om het bedrijf even te bellen want geen telefoonnummer te vinden op de site. Alleen contact mogelijk via chatbot of contactformulier. Ben benieuwd wanneer ik mijn pakket wel kan afhalen…
Met UPS besteld
Met UPS besteld, geen code ontvangen om op te halen, wat een baggersysteem. Ik zou hier nooit meer wat laat bezorgen
Pakketautomaten defect, weken wachten en dan pakket kwijt…
Wat een ellende hier.
Pakket automaten die defect zijn waardoor je niet bij je pakket kunt. Reparatie laat weken op zich wachten. Nu bijna vier weken verder en nog geen pakken en De Buren doet geen enkel moeite om het op te lossen. “Pakket is retour naar DHL gestuurd dus informeer daar maar”.
Lekker behulpzaam… :(
Waardeloos, veel te kort tijd
Waardeloos, veel te kort tijd om af te halen. 'smiddags om 15:30 bericht dat het afgehaald kon worden voor diezelfde avond 20:00. Als je te laat van je werk kom ben je gewoon de pineut en kan je de bestelling opnieuw doen
Geen afhaalcode
Ik kreeg een melding van ups dat ik mijn pakket kon ophalen bij de buren. Daar aangekomen bleek dat ik een afhaalcode moest hebben. Nu 24 uur later heb ik nog steeds geen code. Hoe is dit anno 2023 mogelijk? Update: 3 dagen later, geen afhaalcode....
Geen code ontvangen
Geen code ontvangen. Doorverwezen naar UPS en UPS verwijst weer door naar De Buren... puntje bij paaltje ben ik voor niets naar de lockers gereden (omdat ik een levering bevestiging van UPS ontving), kan niemand mij verder helpen, ligt het pakket vast, moet ik wachten en wordt het misschien zelfs weer teruggestuurd naar herkomst. LEKKER DAN!
Werkt niet goed
Pakketpunt 1: "alles vol" zat net weer in de auto toen ik iemand een pakket zag afhalen. Opnieuw geprobeerd: nog steeds alles vol (???).
Pakketpunt 2: deurtje opent niet (klik-klik) en geen mogelijkheid ander vak te kiezen.
Altijd problemen
Altijd problemen.
Het duurt minimaal 3 a 4 werkdagen voordat je een ophaal code ontvangt nadat het pakket al geleverd is in de locker.
Als je pakket bezorgd wordt door UPS is het helemaal drama, dan moet je eerst contact opnemen met UPS Dan moet UPs de code bij de buren opvragen en dan ontvang je het pas.
Vinted pakket is hierdoor weer automatisch teruggestuurd naar de verkoper, omdat het niet snel genoeg opgehaald kon worden…
Lockers stuk
Duurde lang voordat ik überhaupt een haalcode kreeg, kreeg ik de code, doen de lockers het niet meer. Gebeld naar de buren, zeggen ze binnen 24u opgelost, kom de volgende dag terug, nog steeds hetzelfde verhaal. Zijn nu 4 dagen verder en de kast is nog steeds stuk. De buren zeggen dat de gemeente het moet oplossen en de gemeente zegt weer dat iemand anders het moet oplossen. Ik wil graag mijn pakketje ontvangen!!
Leuk concept, waardeloze uitvoering
Het concept is prima, de uitvoering waardeloos. Gisteren een pakketje van UPS bezorgd bij de vers geopende lockers. Geen 6 cijferige code, dus ik denk even bellen met UPS, blijkt dus dat die elke keer moeten MAILEN naar 'deburen'. Ik kon dus weer naar huis zonder pakket en kreeg savonds om 10 uur een smsje met een code.
Sorry hoor, maar het idee van self service is dat je niemand meer nodig hebt.
Vandaag heb ik een DHL pakketje proberen af te leveren, echter 'dit type pakket kunt u hier niet versturen'.
Ja sorry hoor, maar ik zie niet in waarom iemand hier ooit iets zou laten afleveren of versturen omdat je nooit zeker weet of je je spulletjes kwijt kan.
Geen afhaalcode
Via UPS bezorgd en zoals bij zovelen, geen afhaalcode ontvangen. Pakket ligt nu in locker maar geen mogelijkheid om ‘m eruit te krijgen. UPS is niet normaal moeilijk te bereiken, daar kan niemand je helpen. Echt bagger dit..
Goed geholpen door de klantenservice
Ik had vernomen dat mijn pakket in een locker lag. Mail van UPS dat het geleverd was, dus mijn zoon (het pakket was voor hem) en ik ernaartoe op de fiets. Daar aangekomen de mail erbij gepakt.. DeBuren vroegen om een haalcode, deze had ik dus niet. UPS gebeld (wat een drama om hun te bellen) zeiden mij dat ik binnen 24 uur een code zou krijgen. DeBuren toch ook maar even gevraagd en via hun contactformulier werd ik super snel geholpen. Zij benaderden UPS ook voor mij en toen was het snel gefixt! Dat het zoveel moeite moest kosten vind ik heel vervelend, dit lag vooral aan UPS, maar DeBuren heeft alles voor me gedaan om me te helpen. Dus ik vond dat dat een positieve review waard was.
Een pakketje van ons zit al sinds 5 …
Een pakketje van ons zit al 5 dagen in eenvan Buren kluis vast, door storing. Als je het bedrijf belt zeggen we lossen het op, maar dat gebeurd niet. Waardeloos bedrijf met slechte service!
Ik krijg geen afhaalcode met geen…
Ik krijg geen afhaalcode met geen mogelijkheid. Nu wordt mijn pakket teruggestuurd naar de afzender. Wat een stom gedoe. Dagen ben je bezig via UPS om het voor elkaar te krijgen en dan weg pakket.
Dramatisch! Nooit, maar nu ook echt NOOIT meer.
Iedere keer geef ik het weer een kans, want de pakketautomaat staat zo handig vlak in de buurt van mijn huis. Maar het loopt iedere keer uit op een drama. Nu voor de 3e keer op rij gaat het compleet mis. De tijd van 'voordeel van de twijfel' is definitief voorbij. De Buren is horror! Punt uit!
Het gaat dus mis, als je tijdens je online bestelling kiest voor een directe aflevering in de lockers van De Buren in plaats van op je eigen huisadres. Die optie wordt tijdens het bestelproces door sommige webwinkels aangeboden. Met name DHL en UPS maken gebruik van deze pakketautomaat. Maar het gaat dus steeds opnieuw mis.
Bijvoorbeeld eerder dit jaar: Asos.com zou niet duidelijk genoeg het oorspronkelijke adres van de koper (mijn huisadres) op de verpakking hebben gezet ... en dan legt DHL het pakket niet in de locker. Weg pakket! Je krijgt het gewoon met geen mogelijkheid meer naar je eigen huisadres verzonden.
Hetzelfde nu weer met Nike. UPS rijdt al 4 dagen op rij - iedere dag! - met het pakket naar de lockers, maar legt het er -om nog steeds onbekende redenen- niet in. De klantenservice bij UPS krijgt het niet voor elkaar om ook maar iets in de systemen te veranderen. Ik denk dat de chauffeur nog tot de kerst dagelijks iedere ochtend naar deze automaat rijdt, met het pakketje er naar toe loopt, omdraait en de doos terug in de bus legt en weer naar huis rijdt. Dag in, dag uit. Het pakket zwerft al een week tussen distributiecentrum en lockers, en niemand die iets kan doen.
Het is om moedeloos van te worden. Ik verwacht dat ook dit pakket als verloren kan worden beschouwd.
Nooit, maar dan ook echt nooooooit meer nog 1 bestelling naar De Buren pakketautomaat. Deze 'handige service' is een totale nachtmerrie. Haal die apparaten weg en vergeet de naam De Buren heel snel!
En savoir plus sur les différents types d'avis.