Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit kan echt niet! Ik probeer pakket op te halen, met afhaal bericht van UPS, maar geen afhaalcode gekregen. Ik krijg door dat de verzendcode moet worden ingevoerd. Lijkt te werken, maar dan krijg je... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Twee weken geleden zou er een pakketje zijn bezorgd door DPD, maar heb ik geen code ontvangen. Pakket is teruggestuurd naar verzender. Nu wederom wel een melding dat het pakket opgehaald kan worden, m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Lege locker

Heb een mail gekregen dat mijn pakket is aangekomen bij de buren. Eenmaal aangekomen heb ik de code ingevoerd en daarna een lege locker aangetroffen…

8 octobre 2023

Nooit doen

Nooit doen! Meerdere malen geen afhaalcode gekregen. Ze zeggen neem maar contact op met UPS waarna UPS zegt dat ze niks kunnen doen. Hoor het ook vaak van vrienden die het zelfde probleem hebben. Zeer slechte service, dit kost te veel geld en tijd. Waardeloos

29 septembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Zonder problemen UPS pakket verstuurd

Mij UPS pakket heb ik verstuurd via de buren. Ik vond het wel vreemd om het gewoon in een kastje achter gelaten, maar het werd gewoon netjes opgehaald en verstuurd. Enige jammere is dat je geen papieren verzendbewijs krijgt, maar een email.

24 septembre 2023

NOOIT MEER BIJ UPS & DEBUREN

Dit bedrijf is echt waardeloos!

Vorige week pakketje besteld bij Spreadshirt. Die werkt samen met UPS. Ging allemaal prima totdat ik op de locatie kwam op het op te halen bij een ophaalpunt. Ik had een code nodig, maar heb niks van beide partijen ontvangen. Ik met de klantenservice van UPS gebeld (nou dat duurde wel 2 uur) en die zeiden dat ze de code gaan sturen. Dagen wachten, maar niks ontvangen. Toen bij DeBuren in contact geweest via webformulier en die zeggen dat ik UPS moet bellen. Ik weer UPS bellen en zeggen dat ze me niet meer kunnen helpen.

Als ik wist dat het ophaalpunt met die stomme kluisjes van DeBuren werkt, liet ik het nooit bij dat ophaalpunt achter. Dit is het slechtste bedrijf wat ik in men hele leven heb gezien! Laat dit asjeblieft failliet gaan, het is 2023 en ze kunnen niet werken met kluisjes en codes. Wat een dom systeem.

Daar gaat men geld. Kostte €70 in totaal, maar goed. Is gewoon zonde van het geld als studentje.

5 septembre 2023

Wat een ellende

Wat een ellende. De levering zou eerst thuis plaatsvinden. Ik was ook thuis die dag, maar volgens UPS niet. Dan maar leveren bij een pakketwand. Van UPS kreeg ik bericht dat daar niet geleverd kon worden want het bedrijf was gesloten? Dan maar een andere pakketwand ook bij mij in de buurt. Daar werd wel geleverd, ik kreeg alleen geen ophaalcode. Een ‘onderzoek’ werd ingesteld enwel als volgt: ik werd gebeld door een engelstalige dame die vroeg of mijn pakketje gelever was. Ik: nee want ik heb geen afhaalcode. That was all! Ik wacht nu meer dan 3 weken, word van het kastje naar de muur gestuurd. Nooit meer UPS.

17 août 2023

NIET DOEN!

NIET DOEN!!
Echt waardeloos. UPS moet geen zaken doen met dit flutbedrijf. Wel bericht dat pakket geleverd is, maar geen code ontvangen. Dit duurt minimaal 24uur om het op te lossen. Klantenservice van zowel UPS als De Buren kunnen niks voor je doen je moet gewoon 24uur wachten. Als je het dan nog niet hebt, kun je waarschijnlijk nog eens 24uur wachten. Onbestaanbaar in deze digitale wereld! Ik vraag me af hoeveel lagen management ertussen zitten om iets te regelen bij beide organisaties. Klant belt, verifieer dat het de klant is, genereer een code en duw op send... Kansloze missie blijkbaar.

15 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring met De Buren (UPS wat minder)

Ik had in Duitsland een artikel gekocht en dit via UPS en De Buren in een van hun pakketautomaten laten bezorgen. Mijn eerdere ervaring hiermee was positief.

Ik had dit keer de SMS van de haalcode niet gehad en contact opgenomen met UPS. Deze zouden binnen 24 uur zorgen voor de afhaalcode.

Ik heb meer ervaring met UPS (geen goede ervaring) en heb daarom voor de zekerheid even via het webformulier op de website van De Buren aangegeven dat we geen afhaalcode hadden ontvangen en ik krijg letterlijk binnen een half uur antwoord én een afhaalcode.

Foutjes kunnen gemaakt worden maar een bedrijf voegt waarde toe aan haar product door goede en snelle service te bieden en dat het De Buren voor mij zeker gedaan.

2 août 2023

Waardeloos incapabel bedrijf

Waardeloos, van UPS bericht dat het bij DeBuren in afhaalkluisje ligt maar geen afhaalcode ontvangen of iets. Enorme tijdsverspilling met proberen op te halen zonder succes. Geen gebruik maken van dit bedrijf!

4 juillet 2023

Niet doen!

Zoals een ander al schrijft, inderdaad: niet doen! UPS heeft mijn pakket in een kluis van deBuren bezorgd, ik heb nooit een code gekregen en UPS is het pakket kwijtgeraakt. Alleen de verzender (Spreadshirt) kan een nieuwe bezorging aanvragen, maar die weigert dat. De UPS klantenservice geeft aan dat het pakket nu vernietigd zal worden. Als deBuren nou gewoon die code had opgestuurd was er niks aan de hand geweest. Nu zie ik ruim 170,- euro in rook opgaan.

28 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

NIET DOEN! NIET DOEN! NIET DOEN! NIET DOEN!

Het leek mij zo makkelijk om mijn pakketje in de kluis van DeBuren te laten bezorgen.
Ik had gewild dat ik eerst even wat reviews had gelezen dan was ik er nooit aan begonnen, wat een drama en dus niet alleen bij mij :-(

Vrijdagmiddag om 14.32 is pakketje in de kluis gelegd. Nu maandagmiddag 16.25 nog steeds geen code. Heb twee telefoontjes naar DeBuren en twee telefoontjes naar UPS aan gespendeerd, telkens wordt toegezegd de code snel door te sturen, helaas er gebeurde helemaal niets. Volgende keer gewoon bij afhaalpunt laten bezorgen.

NIET DOEN!!!!!!

26 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Twee pakketjes met UPS hierheen laten…

Twee pakketjes met UPS hierheen laten sturen. Van eerste pakketje was het eerste bericht van UPS dat ze het pakket niet hebben kunnen afleveren, was al retour gezonden. 2e pakket bericht van UPS dat ik kan ophalen, maar helaas geen code ontvangen om kluis te openen…
Doe dit nooit meer via deburen..

18 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Proberen het servicepunten moeilijk te…

Proberen het servicepunten moeilijk te maken met hun onredelijke contractvoorwaarden en overnames. Nu zien we het resultaat nadat ze toch een slachtoffer konden vinden.. Lockers hebben enorm vaak storing of zitten te vol, pakketten die niet passen of afhaalcodes die niet doorkomen.

14 juin 2023

deBuren, niet aan beginnen

Ik kan me volledig aansluiten bij alle andere slechte reviews; UPS bezorgd bij deBuren, maar je ontvangt geen locker openingscode van deBuren. Op de eerste plaats wordt je niet geinformeerd dat je een lockercode nodig hebt. UPS zegt, pakketje bezorgd, je kunt het ophalen. Dus rijd je naar lockers en blijk je die niet te kunnen openen. Ter plaatse helpdesk van deBuren en UPS gebeld. Beide partijen wijzen naar elkaar. Na telefoontje duurde het meer dan een dag om een lockercode te krijgen. Vervolgens moet je zelf wel binnen een dag je pakketje gaan halen, wat niet mogelijk is als je weekend in Londen bent....uiteindelijk is pakketje weer teruggestuurd naar afzender. Pure chaos, heeft mij alles bij elkaar anderhalf uur tijd gekost, en heb hier helemaal niks voor terug gekregen. Vervolgens mag ik dan ook nog mijn excuses aanbieden aan diegene die het naar mij heeft opgestuurd. Beide partijen UPS/Deburen achten zich nergens verantwoordelijk voor, ik ontvang in ieder geval geen sorry.

Omdat ik tot sinds kort nog niet wist dat deBuren bezorging een absolute No Go is, was er ook een ander pakketje onderweg naar deBuren. Daarvan heb ik gisteren om 1700 ophaalbericht van UPS gehad, maar verhaal herhaalt zich....tot op heden (ca 20 uur later) nog geen ophaalcode van deBuren....

Dus 2x gebruik van gemaakt, 2x de mist in....trek je conclusies.

1 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Muur te klein, altijd vol

Sinds plaatsing van de "muur" geen 1 pakket van de 14 kwijt gekunt.
Te weinig kluizen, ding is altijd vol.
Ik ga niet meer proberen. Ik rij wel 8km om naar een bemand punt!

24 mai 2023

Never again!

Heel erg slecht....

Nooooooit via de buren een pakketje laten bezorgen.

Het is uber simpele techniek. Bezorger legt pakketje erin, systeem stuurt een code. Klaar is kees.

De Buren geeft bezorgers de schuld dat de gegevens niet goed bij hun terechtkomen. Is gelul, de realiteit is dat de Buren, dit uber uber simpele systeem dat in een weekend te bouwen is, niet volwassen krijgt.

Triest triest triest...

8 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus