Via PorteRenée ben ik een aantal jaar geleden bij Deck verzekeringen uitgekomen. Door middel van een verhoogd eigen risico (wat je zelf kunt bepalen, en nee dat is zeker geen €5000,-) kan Deck verz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een aanrijding met een vogel bleek de schade (koplamp unit stuk) veel duurder dan verwacht. Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een aanrijding (buiten onze schuld om) heb ik Deck als mijn verzekeraar ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling hiervan. Mijn ervaringen zijn louter positief! Van contact zoeken met de tegenpa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben met mijn hele verzekerings pakket overgestapt naar DECK. Ik ben aangenaam verrast door de snelle en adequate communicatie. Vragen werden snel beantwoord, en op vele manieren bereikbaar. Ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Deck durft te benoemen wat bijna iedereen vindt, namelijk bezig zijn met verzekeringen is niet spannend. Het is saai, supersaai. Maar niet voor ons. Verzekeren is vaak een verplichting die gedaan moet worden. Vakmensen van Deck staan klaar om je hierbij te helpen. Samen met Team Deck regel jij je verzekeringen, je doet het gewoon. En daarna ben je beschermd en kun je verder met je leven. Deck biedt een alles in 1 pakket voor al je particuliere bezit inclusief je zakelijke auto. Onze klanten begrijpen dat je jezelf alleen verzekert voor zaken die je niet alleen kunt dragen. Omdat we slimmer verzekeren is Deck tot wel 40% goedkoper, terwijl onze service 100% is: geen wachtrijen, keuzemenu's of vage chatbots. Onze adviseurs van team Deck staan altijd voor je klaar.
Brinkstraat 43, 3741 AM, Baarn, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Eindelijk een verzekeraar die mij niet 'verzekerd' voor allerlei onzin, maar alleen voor echte risico´s die ik niet zelf kan dragen. Daardoor bespaar ik liefst 60% op mijn premie. En de service is prima, al mijn lopende verzekeringen zijn snel en zonder poespas opgezegd.
Eerste ervaring is uitstekend. Bijzonder snelle en heldere communicatie. Het idee van eigen risico, dus kleine schades zelf ophoesten heeft de toekomst. Voor mijn zkv doe ik dat al jaren en eindelijk is er voor de overige verzekeringen ook een partij.
Het scheelde mij 60% in de premie. Deck, keep up the good work!
Door de eenvoudige product pagina en heldere uitleg konden wij met gemak een pakket samenstellen. Bij vragen werd er snel en duidelijk gereageerd.

Verzekeren met een glimlach
Ik ben eigenlijk helemaal niet van het schrijven van reviews, maar voor Deck maak ik graag deze uitzondering.
Ik heb met een glimlach een premieberekening voor ons gezin gemaakt. Het is leuk opgezet, makkelijk en vooral duidelijk.
Het voorstel van Deck was tot mijn verbazing een stuk aantrekkelijker dan mijn alles in 1 polis bij de Rabo waar ik al ruim 20 jaar klant ben. Wij zijn gelijk klant geworden en Deck heeft onze overstap zorgeloos geregeld.
De klantservice is perfect, ook 2 maanden later met onze verhuizing heeft Gina ons geweldig ontzorgd.
Alleen grote pech, gecombineerd met moderne technologie en je weer klant voelen daar doe ik graag aan mee.
Deck bedankt en hoop jullie natuurlijk nooit bij grote pech nodig te hebben.
Nog geen schade gehad en dan komt uiteraard pas naar voren of er dan ook een uitstekende service is. Het begin was in ieder geval veelbelovend. Zeer scherpe premie, extreem snelle responstijden op vragen. Hou dit vast!
Top concept en heel goede communicatie. Ik ben fan en word goed geholpen

Réponse : Deck Verzekeringen
Heldere documenten, makkelijk dingen regelen of aanpassen via o.a. Whatsapp. En wel fijn dat je niet meer benadeeld wordt door mensen, die zonnebrillen e.d. claimen.

Réponse : Deck Verzekeringen
Ik ben bij Deck verzekering overgestapt omdat er weer een verhoging van mijn oude verzekering was aangekondigd, net op dat moment stond er in de consumentenbond een artikel over Deck .
Na een paar telefoontjes en extra korting heb ik de stap maar genomen en ben zeer tevreden leuke website (allen mis ik het derde voertuig)
De kleine plooitjes heeft Gina netjes gladgestreken , en nu naar 4 weken de inlogcodes gekregen,kortom alles toppie geregeld , nu maar hopen dat we Deck niet nodig hebben
Groeten Aris

Réponse : Deck Verzekeringen
Als verzekeraar - actief de grootzakelijke markt - was ik al langer op zoek naar een verzekeringsvorm met hoge eigen risico's. Waarom wel voor je ziektekosten en bedrijfsmatige verzekeringen en niet voor je particuliere verzekeringen?! Deck voorziet in die behoefte en maakt dat ik honderden euro's per jaar goedkoper uit ben.

Réponse : Deck Verzekeringen
Tot nu toe (gelukkig) alleen nog maar ervaring met aanmelden en overstappen. Dat is in ieder geval een heel positieve ervaring! Er ging wat mis met de aanmelding via de site, maar dat werd via een persoonlijk contact (dank Gina!) direct opgelost. En ook daarna houdt Deck constant en persoonlijk contact om te zorgen dat de overstap goed verloopt. Dus alleen maar positief tot nu toe! En de premie voor de verzekeringen (woon, reis, aansprakelijkheid en 2x auto) is buitengewoon scherp, ook als je de voorwaarden in ogenschouw neemt.

Réponse : Deck Verzekeringen
Tot dusver een goede ervaring met Deck. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat je betaald voor de zaken die belangrijk zijn. Alle kleine schades zou ik sowieso al zelf betalen. En doordat ik nu bij Deck verzekerd ben is mijn premie laag en ben ik verzekerd voor de zaken die ik belangrijk vind. Nadat alles afgrond was kreeg ik een handgeschreven kaartje en een leuke sleutel hanger. Erg leuk en attend! Klantenservice bijzonder behulpzaam en aardig! Echt een aanrader!!

Réponse : Deck Verzekeringen
Site wat slecht bereikbaar maar als je eenmaal binnen bent wordt er snel en adequaat gereageerd. Producten zijn goed (annuleringdekking ontbreekt helaas) en de premie is zeer aantrekkelijk. Maar dat kan ook : door de hoge franchise zijn de verzekeringen weer waar ze voor bedoeld zijn : geen flutschades, derhalve weinig schades en dus lage premies.

Réponse : Deck Verzekeringen
Mijn eerste ervaringen met Deck zijn tot dusver positief. Het contact is goed en er wordt snel gereageerd. Ik claim zelf toch al nooit kleine zaken, dus prima voor mij. In ruil daarvoor nog een goedkopere premie. Ik heb nog geen ervaring met schade, maar dat wil ik zo houden.

Réponse : Deck Verzekeringen
En savoir plus sur les différents types d'avis.