Via PorteRenée ben ik een aantal jaar geleden bij Deck verzekeringen uitgekomen. Door middel van een verhoogd eigen risico (wat je zelf kunt bepalen, en nee dat is zeker geen €5000,-) kan Deck verz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een aanrijding met een vogel bleek de schade (koplamp unit stuk) veel duurder dan verwacht. Dus toch even met Deck gebeld die meteen de benodigde documentatie toestuurde en me adviseerde naar w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een aanrijding (buiten onze schuld om) heb ik Deck als mijn verzekeraar ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling hiervan. Mijn ervaringen zijn louter positief! Van contact zoeken met de tegenpa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben met mijn hele verzekerings pakket overgestapt naar DECK. Ik ben aangenaam verrast door de snelle en adequate communicatie. Vragen werden snel beantwoord, en op vele manieren bereikbaar. Ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Deck durft te benoemen wat bijna iedereen vindt, namelijk bezig zijn met verzekeringen is niet spannend. Het is saai, supersaai. Maar niet voor ons. Verzekeren is vaak een verplichting die gedaan moet worden. Vakmensen van Deck staan klaar om je hierbij te helpen. Samen met Team Deck regel jij je verzekeringen, je doet het gewoon. En daarna ben je beschermd en kun je verder met je leven. Deck biedt een alles in 1 pakket voor al je particuliere bezit inclusief je zakelijke auto. Onze klanten begrijpen dat je jezelf alleen verzekert voor zaken die je niet alleen kunt dragen. Omdat we slimmer verzekeren is Deck tot wel 40% goedkoper, terwijl onze service 100% is: geen wachtrijen, keuzemenu's of vage chatbots. Onze adviseurs van team Deck staan altijd voor je klaar.
Brinkstraat 43, 3741 AM, Baarn, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Heel vriendelijke, behulpzame, professionele klantenservice. Ook zeer snelle reacties, dit nog nooit ervaren bij een andere verzekeraar. Een echte aanrader!

Réponse : Deck Verzekeringen
Al een aantal jaar klant van Deck! Super tevreden over de service. Duidelijke en makkelijke communicatie, geen poespas. Goed overzicht van je verzekeringen en niet onbelangrijk... ook nog eens goede premies. Wij willen niet anders meer. Echt super tevreden!

Réponse : Deck Verzekeringen
Ik ben nu ongeveer 2 jaar klant bij Deck. Ook deze week weer heel persoonlijk, goed en snel geholpen. Dus ik ben enorm tevreden. Bedankt Aziza!

Réponse : Deck Verzekeringen
Nou, gewoon weer super efficient met het overzetten van verzekeringen na verhuizing. Lekker persoonlijk, lekker meedenken en niets te commercieel door willen duwen. Superfijn Dena!

Réponse : Deck Verzekeringen
Sinds een jaar heb ik een pakketverzekering bij Deck. Het eerste contact was plezierig, laagdrempelig, vriendelijk, vragen werden kundig beantwoord en ook werd er meegedacht. De verzekering was dan ook snel geregeld.
In de loop der tijd had ik nog een paar wijzigingen aangebracht en dat verliep soepel.
Ik had in mijn leven 0 ervaring met het "claimen" van schade.
Het is in de praktijk maar de vraag of de verzekeraar je melding goed afhandelt. In verhouding hanteert Deck schappelijke premies met een hoog eigen risico... Helaas had ik een half jaar geleden lekkage. Ik had dit gemeld bij Deck en heel snel kreeg ik teruggekoppeld wat ik moest aanleveren. Ik was afhankelijk van een andere partij die niet al te vlot was.
Christina vroeg mij regelmatig naar de stand van zaken en steeds moest ik zeggen dat die andere partij maar niks liet horen en dat ik hierop vastliep.
Er was heel veel tijd verstreken, Christina bleef geduldig en haar dossier bewaken. Na hele lange tijd was het uiteindelijk geregeld, maar dat lag niet aan Deck, maar aan mij (althans, de partij waar ik van afhankelijk was).
Ik werd netjes op de hoogte gehouden en het dossier werd naar mijn volle tevredenheid gesloten. Het was heel netjes afgehandeld.
Omdat ik onlangs voornemens was een extra motorvoertuig aan te schaffen, had ik alvast informatie opgevraagd qua verzekering. Ik werd heel netjes te woord gestaan via de chat (was op een zaterdag) met Aziza.
Na een week had ik mijn motorvoertuig aangeschaft (op een zaterdag) en had online de aanmelding gedaan, want ik wilde graag het voertuig ook bij Deck verzekeren voor een schappelijke premie. Binnen een paar uur kreeg ik al reactie (toevallig weer van Aziza). Ik had bevestigd en vervolgens kreeg ik van Aziza bericht dat het was geregeld.
Al met al: ik kan iedereen Deck aanraden!

Réponse : Deck Verzekeringen
Ben gister overgestapt. 20% goedkoper, maw ik heb 25 jaar lang 20% te veel betaald.... De contacten met de DE(C)k-medewerkers zijn erg plezierig; geen verhullende vaktermen, maar eerlijke directe no-nonsens taal. Me happy! Ik was altijd al een voorzichtig mens; met 750 e eigen risico ben ik dat nu nog meer, bewust!

Réponse : Deck Verzekeringen
Tot Koopkracht.nl mij op het bestaan van Deck.nl atenteerde ben ik gaan onderzoeken of mijn woon-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering bij Deck zou passen. Dit bleek het geval. Het leverde mij per maand een besparing op van 47%. Lang leve Deck.nl en bedankt voor je hulp Bart ! Groet, Maarten

Réponse : Deck Verzekeringen
Wat een waardeloze partij, alleen wanneer je precies in alle vakjes past is een verzekering mogelijk. Ja zo kan ik ook een verzekering aanbieden, gewoon alle risico’s uitsluiten.

Réponse : Deck Verzekeringen
Inmiddels 3 jaar verzekerd bij Deck en blij verrast dat de premie weer lager is geworden. Als ik Deck nodig heb kan ik ze ook bellen en krijgen wij altijd goed advies.

Réponse : Deck Verzekeringen
Tot nu toe dik tevreden over Deck. Adequate behandeling en klantvriendelijkheid. Review als hieronder niet correct. Financiële afhandeling en administratieve handelingen worden afgehandeld door Voogd&Voogd dus Deck bestaat gewoon. Al met al tevreden maar gelukkig nog geen daadwerkelijke claim gehad. Vaak dan is er representatief iets te zeggen over Deck. Ondanks dit alsnog alle vertrouwen in dat het een capabele partij is. Ga zo door!

Réponse : Deck Verzekeringen
Ik heb 2 jaar geleden deck aangesloten. Recent hebben ze de premies flink omhoog gegooid, daarom wilde ik in gesprek over de dekkingen en verandering in mijn situatie.
Alleen... geen antwoord. Ik heb 3-4 emails verstuurd over ongeveer 3 weken, absoluut geen reactie. Dus incasso teruggeboekt, dan ging Voogd & Voogd mij mailen over premies. Dan eindelijk via Voogd & Voogd kon ik met iemand bij Deck spreken. Blijkbaar zien ze mij emails (omdat natuurlijk er was geen antwoord op mijn opzeggings email ook), alleen maar beantwoorden ze die niet.
Verzekering per direkt gesloten. Dit is geen manier om je klanten te behandelen.

Réponse : Deck Verzekeringen
Deck keurt op basis van Cis een aanvraag goed of af zonder opgaaf van reden. Ze geven een link mee naar Cis en naar een vara item. Daarin wordt duidelijk aangegeven dat Cis onbetrouwbare informatie bevat en dat de verzekeraars NIET op basis van de gegevens van CIS een oordeel mogen vellen... 2 jaar na dato.... nog steeds hetzelfde probleem.
Dit is dus een maatschappij die alleen wil vangen en niet wil uitbetalen
Ronduit belachelijk. ( ps dit is niet zomaar een lompe beoordeling maar een boordeling op basis van de lompe afwijzing die gebaseerd is op gegevens die niet kloppen )

Réponse : Deck Verzekeringen
Qua prijs de beste maar verwacht geen snelle reacties. Pretenderen goed bereikbaar te zijn via mail/ whatsapp. Lekker hip en actueel maar intussen kun je wachten tot je een ons weegt.
Begin het nut in te zien van een duurdere verzekeraar die je wel gewoon kunt bellen om iemand te spreken. En oh ja, je kunt wel bellen maar dan krijg je zelden gelijk een antwoord over lopende zaken.
Beetje erg teleurgesteld. Was van plan hen aan te bevelen vanwege de prijzen maar dat heeft een duidelijk keerzijde.

Réponse : Deck Verzekeringen
Begin dit jaar overgestapt van een klein betrokken verzekeringskantoor naar deck.
Prima geregeld en zoals eerder reeds gezegd zeer meedenkend! Omdat ik goed contact belangerijk vind als er zich iets voordoet en geen afstandelijkheid twijfelde ik hier eerst nog om naar een grote maatschapij over te stappen.
Uitindelijk was het premieverschil dermate groot en dit toch gedaan. Niets dan lof, zelfs nog een handgeschreven kaartje ontvangen en een polis nagestuurd. Zeker een aanrader en zeer persoonlijk gericht!

Réponse : Deck Verzekeringen
Dertig jaar via werkgever verzekerd geweest, dus overstap was ik niet gewend. Verschillende online en fysieke verzekeraars benaderd maar steeds een onbekend/onzeker gevoel, tot ik Deck.nl benaderde. Hun filosofie spreekt mij aan, want hoeveel (grote) schades heb nu helemaal. Al snel bleek dat zij ook actief met mij meedachten en een alternatief pakket voor mijn reisverzekering voorstelden. Ik ben per 1-8-2020 om met al mijn verzekeringen.

Réponse : Deck Verzekeringen
Tot nog toe perfect, reageren heel snel op mailtje, zeer goede premie, tot op heden gelukkig nog geen claims, want dan leer je een verzekering pas kennen.

Réponse : Deck Verzekeringen
Boven verwachting. Snelle persoonlijke service via mail. Gebruik gemaakt van overstapservice. Oude verzekering stopte onverwachts verzekering per direct . Geen probleem nieuwe verzekering ging ook direct in. En lage premie ging dus ook eerder in

Réponse : Deck Verzekeringen
i switched to Deck about a month ago. based on first interactions i can only say - i wish i’d known about them much earlier! now i know i’m covered for when it really matters for a very good monthly premium.
i was in touch with Arjen during the process. based on interaction with Arjen can say that they stand out head and shoulders in terms of service too. can’t even start comparing with the old school.
highly recommended.

Réponse : Deck Verzekeringen
En savoir plus sur les différents types d'avis.