Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hoekbank gekocht en na minder dan twee jaar zitten op de veren omdat de vulling door gebruik dunner wordt. Bedrijf ingeschakeld door de Eenhoorn en klacht afgewezen, modelgebonden eigenschap... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Enige tijd geleden contact gehad. Eerst over een kast die helaas tijdens mijn verhuizing iets beschadigd was. Ik wilde graag het kleurnummer weten zodat ik bij de bouwmarkt wat kon laten mengen. N... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de meubles en gros
  2. Fabricant de meubles

Écrit par l'entreprise

De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt. De BePureHome collectie wordt met een luxe uitstraling gepresenteerd terwijl de focus van WOOOD vooral ligt op het ontwerpen van functionele meubelen. De collectie van vtwonen heeft een eigen karakter en loopt altijd een stap vooruit en Basiclabel is altijd uniek met eigen collecties en retailformules. Sinds 2021 is een vijfde merk aan het merkenportfolio toegevoegd: Exotan buitenmeubelen. De tuinmeubelen van Exotan zijn al ruim 25 jaar een begrip in de tuinmeubelbranche. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en worden geproduceerd in Azië. Door de jarenlange ervaring is Exotan altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Onze artikelen van de merken BePureHome, WOOOD en vtwonen worden in meer dan 50 landen en via 1500 verkooppunten over de hele wereld verkocht. We zijn een jong team en hebben een eigen frisse benadering op meubilair en design ontwikkeld. Vanuit ons hoofdkantoor komen onze unieke collecties tot leven en werken we samen met mensen wereldwijd. Meer dan 30% van onze collectie wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Wij geloven dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen bijdragen. Daarom heeft al het hout in onze fabriek dat voor onze merken wordt gebruikt een FSC-keurmerk. En met 40 jaar ervaring in design, productie en de distributie van meubels zijn wij een gevestigde naam in de Europese meubelindustrie. In 2020 hebben we onze droom gerealiseerd: een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum en showroom! Dit nieuwe architectonische gebouw is meer dan 16 meter hoog en bied 190.000 m3 ruimte voor onze gehele collectie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel geld uitgeven mag, service krijgen kan je vergeten.

Daarna via bemiddeling van de verkopende partij, bank omgeruild, andere bank was geen optie vanuit de Eenhoorn. Wat nu als dit weer gebeurt…en het gebeurde opnieuw, zitten met je kont op de veren. Weer Pos voor de klacht ingeschakeld en weer wijst de Eenhoorn dit af.

Dure bank kopen dat kan, service verwachten kennelijk niet. Dus mensen denk na voordat je met de Eenhoorn, BePureHome of tegenwoordig Woood in zee gaat.

Voordat je het weet zit je op de veren!

Antwoord op reactie:
Ook een zakelijke ingetogen reactie neemt niet weg dat de vulling dun is en we zitten op de veren. Het ingeschakelde bedrijf doet wat hun wordt opgedragen, klacht afwijzen.

12 mars 2026

Beste Pascal,

Bedankt voor je review. Jammer dat je deze ervaring hebt met de bank.

Wij hebben de klacht meerdere keren laten beoordelen door een onafhankelijk servicebedrijf. Beide keren is vastgesteld dat de bank technisch in orde is en dat het gaat om een normaal gebruiksverschijnsel van het model. Als extra service hebben we de bank desondanks omgeruild in overleg met het verkooppunt. Ook bij de tweede beoordeling bleef de conclusie van de onafhankelijke experts dat de bank volledig in orde is. Op basis van hun expertise gaan wij uit van deze beoordeling.

Team service

Fijn geholpen!

Fijn geholpen!

10 mars 2026

Hi Tamara,

Dank je wel voor deze positieve review!

Team service

Noté 1 sur 5 étoiles

slechte service en geen verantwoordelijkheid

Wij hadden krukken besteld via een verkopende partij, maar door een fout van PostNL zijn deze te vroeg retour gestuurd. Na contact met De Eekhoorn bleek dat zij helemaal niets voor ons konden of wilden betekenen. Hun enige “oplossing” was dat we over 2 à 3 weken naar een interieurdump konden rijden, een ticket moesten kopen en dan maar moesten hopen dat onze krukken daar zouden staan. Terwijl we hebben al 6 weken mogen wachten op deze krukken.

Kortom: slechte service en geen verantwoordelijkheid

13 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Via de Wehkamp 2 loungebanken gekocht

Via de Wehkamp 2 loungebanken gekocht, helaas 1 van de kussens scheurde bij de naad open, melding gedaan bij Wehkamp, mijn klacht werd doorgestuurd naar de Eekhoorn Dutch Furniture, dit was op 14 september, vrij snelle reactie dat er een mogelijkheid was dat er een nieuwe hoes zou worden opgestuurd, helemaal prima, fijne oplossing. Helaas tot op heden nog niets ontvangen, en bij het sturen van een nieuwe mail totaal geen reactie. Dit maakt mij altijd erg boos. waarom gewoon niet meer reageren en het probleem oplossen, kan niet zo moeilijk zijn lijkt mij!!

28 octobre 2025

Goedemiddag,

Wij kijken graag mee in deze service, ik heb een verzoek toegestuurd om meer informatie te vragen waarmee ik het verzoek kan opzoeken en kan meekijken!

Update: Na het opvragen van aanvullende informatie - waarvoor dank voor het toesturen! - zie ik dat er begin november navraag is gedaan over de levering en daarop is gecommuniceerd dat de hoes week 50 bij ons binnen word verwacht. Dat zou deze week zijn, dus hopelijk komt hij snel binnen zodat wij hem kunnen toesturen!

Vriendelijke groet,
Service team Eekhoorn

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas een niet beste review… Prachtige…

Helaas een niet beste review… Prachtige loveseats van deze leverancier ontvangen, besteld via ander bedrijf. Maar helaas flink kleur- en structuurverschil tussen beiden loveseats. Uiteraard direct deze klacht gemeld bij bedrijf waar we de meubels gekocht hebben. Maar helaas pakken ze de klacht bij deze fabrikant niet op. We zijn nu alweer 5 weken verder, maar er is gewoon nog steeds geen oplossing. Wat ook erg jammer is, en vrij dom, is dat de loveseats vanuit 2 verschillende ‘batches’ komen. Eigenlijk kun je dan vooraf, als bedrijf, al denken en weten dat de stoffen waarschijnlijk niet overheen komen. Erg teleurgesteld dus! Graag wilden we ook nog een ruime u-bank in deze stof van deze fabrikant bestellen. Maar ons vertrouwen is hier nu niet meer naar.
Ik zou hier als meubel-verkoper niets van verkopen. Te slechte en echt te trage verwerking van klachten!

Opmerking na reactie van het bedrijf:
‘Eind oktober al is aangegeven…’😅
Dan zijn we dus al 7 weken verder🤔
Dit had dezelfde dag/week al besloten kunnen worden is mijn werkervaring vanuit andere meubelleverancier. Ook is dit niet correct, want heb pas op 20 nov. vernomen dat beiden loveseats omgeruild gaan worden. Dit besluit heeft gewoon echt te lang geduurd!
Maar wel erg fijn dat er éindelijk actie komt en de loveseats half december omgeruild worden. 3 maanden verder, hopelijk kunnen we dan genieten van de mooie loveseats! Want hierover wel mijn complimenten; zowel ontwerp als stof zijn prachtig en helemaal waar we naar op zoek waren❤️🤗

16 septembre 2025

Goedemiddag Linda,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik heb de klacht opgezocht om mee te kijken en zie dat er eind oktober al is aangegeven dat er een omruiling zal worden ingezet voor beide stoelen. Deze zal binnenkort gaan plaatsvinden en daarmee gaan wij er van uit dat de klacht word opgelost!

Service team Eekhoorn

Noté 1 sur 5 étoiles

Plotselinge annulering betaalde bestelling 3 mei 2025 - geannuleerd op 16 juni zonder telefonisch contact

Op 3 mei 2025 heb ik een tv meubel besteld en volledig betaald in de Eekhoorn Experience Center (volgens de website Hoorn, maar in werkelijkheid is dit in Zwaagdijk!) Vandaag, ruim 2,5 maanden verder krijg ik een email van Basiclabel dat het niet meer geleverd kan worden en of ik even wil laten weten waar ze geld op kunnen terugstorten. BasicLabel (Experience Centre de Eekhoorn blijkt dus een tussenpersoon) spreekt over een online aankoop, maar ik heb het artikel in persoon aangeschaft en vooruit betaald in the experience center Eekhoorn in Zwaagdijk (volgens site Hoorn). Inmiddels heb ik gevraagd om volledige restitutie van mijn betaling, inclusief een vergoeding voor het last minute cancellen...mijn TV staat inmiddels op de grond. Klaar met het experience centre en met basic label

17 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en gratis nieuw onderdeel ontvangen. Topservice

Er was een onderdeel van mijn tuinstoel kapot, waardoor die niet meer te gebruiken was ( rest is in prima staat). Via Google bij Eekhoorn terechtgekomen. Meteen reactie en na enkele gegevens doorgestuurd te hebben, meteen een mail dat onderdeel gratis was verstuurd!
Toen zelfde onderdeel van 2e stoel ook kapot ging, nogmaals nieuwe ontvangen.
Geweldige service!!

9 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Super slechte kwaliteit en veel te duur

Showroom is mooi maar daar is ook alles mee gezegd.
Een buffetkast gekocht, zag er in de showroom mooi uit.
De kwaliteit is echter ronduit beroerd.
De prijs idem dito. Belachelijk veel geld betaald voor een kast die je zelf in elkaar moet zetten.
Tussenblad zag er niet uit. Zogenaamd zat dat in het hout.
Wel een andere blad gekregen. Ook niet mooi. Maar we doen het er maar mee. Wil je de kast echt mooi hebben zou je hem zelf moeten schilderen.
De kwaliteit is beroerder dan Ikea en het in elkaar zetten is nog erger.
Wij zullen er ook nooit meer iets aanschaffen

25 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

I strongly advise against buying…

I strongly advise against buying anything from this brand! The quality is poor, and the service is even worse. My order arrived with missing screws for the closet door, a missing shelf, and scratches all over. When I reached out to them about these issues, there was no apology or offer of a discount. Instead, they claimed the scratches were “part of the design.” I’m not sure what kind of design theme considers visible damage acceptable.

After waiting two weeks for the missing parts, I only received the screws—not the shelf. Now I have to wait even longer to receive everything I originally paid for. If you want to waste your money, go ahead and buy from them; otherwise, look elsewhere.

4 novembre 2024

Slechte communicatie

Slechte communicatie, niet meedenken in een oplossing, slechte service. Mooie verhalen over dat bedrijf hoe goed ze zijn maar recensies worden waarschijnlijk door hen zelf geschreven.

19 juin 2024

Supergoede en snelle service

Supergoede en snelle service! Na een telefoontje om het kleurnummer op te vragen om een kleine beschadiging weg te kunnen werken, een lakstiftje toegezonden gekregen. De beschadiging is niet meer te zien. Helemaal top!

8 novembre 2023

Gewoon alles top

Heerlijke ruime winkel. Mooie meubels. Goed geholpen door een medewerkster daar en een stoel besteld. Dat was op zondag en jawel op maandag, dus 1 dag later, stond postnl al op de stoep met de stoel. Hoe fijn is dit!!!!

8 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door Kelly zowel…

Super geholpen door Kelly zowel telefonisch als per email. Al heel snel geholpen met mijn vraag over het monteren van een onderdeel van de prachtige lagos winkelkast, en nu kan ik weer verder met in elkaar zetten!

1 juin 2023

Superservice

Superservice: er was een onderdeel van mijn bureau dubbel in het pakket gekomen en een ander onderdeel ontbrak. De Eekhoorn hielp mij geweldig door snel het ontbrekende onderdeel na te sturen, bedankt!

24 février 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus