De Groene Slijter Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was blij dat ik biologische alcohol 96% voor mijn tincturen kon bestellen. Er werd snel via de whatsapp gereageerd op mijn vraag over het verzenden. Er was een mogelijkheid om direct naar een pakke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke website, correcte snelle levering en dan de finishing touch het persoonlijke kaartje bij de levering. O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vins et spiritueux
  2. Grossiste en boissons alcoolisées
  3. Caviste
  4. Grossiste en vins

Écrit par l'entreprise

De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Een mooi assortiment 👍

De Groene Slijter heeft een mooi biologisch assortiment. Het contact is prettig en de levering snel.

24 novembre 2025

Hoi Richard,

Heel leuk om te lezen. Dank je wel voor het vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van goed bedrijf

Snelle levering, goede eerlijke wijnen voor een passende prijs. Fijn bedrijf.

20 octobre 2025

Hoi Marja,

Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn dat je zo blij bent met wat je hebt gekregen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi assortiment van dranken!

Mooi assortiment van dranken! Overzichtelijke website en alles makkelijk online te bestellen.

22 septembre 2025

Réponse de De Groene Slijter

Erg leuk om te horen Joost, bedankt voor je recensies!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooi proefpakket met heel goede…

Een mooi proefpakket met heel goede alcohol vrije wijnen en nog biologisch ook! Top! En een snelle levering.

27 août 2025

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank Gabrielle! Super om te horen dat je blij bent met de 0% biologische wijnen én dat het pakket snel binnen was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruime keus uit biologische alcoholische producten

De Groene Slijter heeft een ruime keus uit biologische wijnen en andere biologische producten. In mijn geval bestel ik er wijnen zonder alcohol, die biologisch elders maar sporadisch te vinden zijn.

6 août 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie review! Erg fijn om te horen dat je blij bent met de keuze aan biologische alcoholvrije wijnen. Geniet ervan.

(H) Eerlijke wijnen

In mijn zoektocht naar een heerlijke biologische en alcoholvrije wijn ben ik fantastisch geholpen.

4 août 2025

Réponse de De Groene Slijter

Super om te horen Mark! Hartelijk dank voor je review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle bezorging van betaalbare…

Super snelle bezorging van betaalbare eerlijke wijnen!! Topbedrijf

26 juillet 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dat is precies waar we zo’n beetje naar streven! Dank je wel voor je mooie review, Belinda.

Biologisch én alcoholvrij

Fijn om hier niet alleen alcoholvrij maar ook biologisch geproduceerde wijnen te kunnen kopen !

21 mai 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dankjewel Caro, superleuk om te horen. Precies daarvoor doen we het. Biologisch en alcoholvrij kan gewoon lekker zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle levering en heerlijke bio drank

Supersnelle levering, de bestelling wordt altijd de dag zelf of de volgende ochtend verwerkt. Netjes geleverd in goede dozen. Gemakkelijk bestelproces! Heerlijke dranken :-) en fijn, biologisch <3

23 mai 2025

Réponse de De Groene Slijter

Wat een ontzettend vrolijke review, Maria! Hartelijk dank en fijn om te lezen dat onze biologische dranken bevallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit in levering en snelheid

Heel snelle afhandeling en bezorging de volgende dag.
Attent kaartje bij de levering, goed ingepakt, stevige doos.

23 mai 2025

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je mooie recensie E.V.! Hopelijk tot een volgende keer :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Wijn van De Groene Slijter is heerlijk!

Sinds ik mijn biologische wijn bij De Groene Slijter bestel geniet ik nog meer dan voorheen van mijn wijntje. Ik probeer elke keer een ander merk uit of maak gebruik van de aanbiedingen. Tot nu toe beperk ik me tot witte wijn en het is genieten.

14 mai 2025

Réponse de De Groene Slijter

Wat leuk om te horen, Marion! Blijf vooral lekker rondproeven. We zorgen dat er altijd iets nieuws en lekkers tussen zit.

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden! Persoonlijke en prettige benadering!
Erg leuk😀👍🏻
En de wijn??? Erg goed!!

Réponse de De Groene Slijter

Wat een fijne reactie, dank je wel! Wij houden het graag persoonlijk én goed :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Nog maar 1 wijn geproefd dus kan nog niet veel zeggen over prijs/ kwaliteit

11 mai 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dank je wel, John! Fijn dat alles goed is aangekomen. Benieuwd wat je van de rest van de flessen vindt.

Blij!

Dit is mijn tweede bestelling bij de groene slijter. Veel keuze, mooie prijzen, snelle levering en een hand geschreven kaartje erbij. Wat wil een mens nog meer! Ik word er blij van!

Réponse de De Groene Slijter

Wat leuk om te horen, Wanda! Wij werden net zo blij van jouw bestelling. Tot de volgende keer :)

Noté 4 sur 5 étoiles

onbekende bezorging

Prima dranken, mooi assortiment.
Helaas werd er niet gecommuniceerd over de bezorging. Hierdoor was het onverwacht bezorgt en waren we niet thuis. Daarnaast was het ook bijna 'te laat' voor wanneer ik het nodig had. Een langere bezorgtijd dan dat ik zelf had verwacht* aanvulling was inderdaad met een feestdag dus begrijpelijk. Het was ook slecht verpakt maar wellicht dat ze zelf hebben bezorgd waardoor dat een minder groot probleem is.

7 mai 2025

Hoi Mennens,

Hartelijk dank voor je eerlijke review.

Fijn dat je tevreden bent over de dranken en ons assortiment.

De bezorging hebben wij inderdaad zelf uitgevoerd. Als het niet via de koerier gaat hoeven de flessen niet tegen een stootje te kunnen en gebruiken we bij voorkeur gebruikte wijndozen. De iets langere bezorgtijd is ontstaan door 5 mei. Wat dit jaar een officiele feestdag was.

Des al niettemin hopen we dat je genoten hebt van de wijn.

Super fijne service

Super fijne service, ze kwamen het persoonlijk brengen omdat we vlakbij woonden.

30 avril 2025

Hoi Shirley,

Hartelijk dank voor je mooi review. Als het even kan brengen we het inderdaad het liefst zelf. Geniet van de wijn!

Heerlijke en eerlijke wijnen

Heerlijke en eerlijke wijnen, fijne service, goede communicatie !

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je mooie review, Ron!

biologisch en kwaliteit

bijzonder fijn deze biologische en kwalitatief volle producten ! bovendien zeer goede informatie betreft het gebruik met mooie recepten ! de bezorging tevens de verpakking is perfect ! een aanrader voor de liefhebber

16 avril 2025

Hoi Yvonnne,

Wat een mooie woorden, dank je wel!
We doen ons best om het bestellen zo goed en duidelijk mogelijk te maken. Fijn dat je dat zo ervaart.

Groet,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus