De Groene Slijter Avis

4,8

Ik was blij dat ik biologische alcohol 96% voor mijn tincturen kon bestellen. Er werd snel via de whatsapp gereageerd op mijn vraag over het verzenden. Er was een mogelijkheid om direct naar een pakke... Voir plus

Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Voir plus

Makkelijke website, correcte snelle levering en dan de finishing touch het persoonlijke kaartje bij de levering. O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen... Voir plus

Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht... Voir plus

1. Magasin de vins et spiritueux
  2. Grossiste en boissons alcoolisées
  3. Caviste
  4. Grossiste en vins

De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Eerlijke drank voor een eerlijke prijs.

Eerlijke drank voor een eerlijke prijs met een heerlijke smaak! Ik bestel tegenwoordig nergens anders meer.

19 octobre 2024

Réponse de De Groene Slijter

Erik, dat is fijn om te horen! Eerlijke drank en vaste klant—mooie combi. Tot de volgende keer.

Pieter en Max

Ik vond snel op de website wat ik…

Ik vond snel op de website wat ik zocht. Die oogt mooi vormgegeven is overzichtelijk. Bij het bestellen ging ik gemakkelijk door alle velden heen. Ook het afrekenen was snel gedaan en de bestelling werd snel bezorgd. Helemaal top!

10 octobre 2024

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je mooie review, Anja! Fijn dat alles vlot verliep en je snel je bestelling ontving. Wie weet tot een volgende keer :)

Pieter en Max

Really nice biodynamic wines and whisky…

Really nice biodynamic wines and whisky experience at De Groene Slijter. more to come <3

9 août 2024

Hi S'Yo Fang,

Glad to hear you enjoyed our biodynamic wines and whisky experience! We're excited to have you back for more.

Max

De 0.0 biologische wijn is de eerste in…

De 0.0 biologische wijn is de eerste in z’n soort die echt naar wijn smaakt.

5 août 2024

Réponse de De Groene Slijter

Wat goed om te horen dat de alcoholvrije wijn zo in de smaak valt! Dat is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je feedback!

Pieter en Max

Snelle bezorging als je besteld hebt.

Snelle bezorging als je besteld hebt.
We hebben verschillende witte en rode wijnen geprobeerd. Ze zijn allemaal even lekker.
Fijne gedachte om eerlijke wijnen te drinken.

5 août 2024

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je mooie review! Blij dat de wijnen in de smaak vallen.

Pieter en Max

Goede, betaalbare en snelle service

Ik was op zoek naar duurzaam gemaakte amaretto. De Groene Slijter bleek deze te hebben; ik kon hem snel online vinden. Het betalen en het leveren gingen super snel en vlot. En de amaretto is lekker!

30 juillet 2024

Réponse de De Groene Slijter

Wat fijn dat je tevreden bent, Joris! Mooi dat je onze amaretto hebt gevonden. Geniet ervan, en bedankt voor je review!

Pieter en Max

Mooie producten, klantvriendelijk en snel

Mooie producten, duidelijke beschrijving, snelle levering, makkelijk contact en heel klantvriendelijk!

26 juillet 2024

Réponse de De Groene Slijter

Bedankt voor je mooie woorden, Tessa! Super om te horen dat alles naar wens was.

Advies en snel

Ik heb via de chat advies gevraagd welke gerechten bij bepaalde wijnen passen en kreeg daar meteen reactie op. Ze zijn heel behulpzaam.
De bestelling werd meteen de volgende dag bezorgd.

25 juin 2024

Réponse de De Groene Slijter

Hoi Claudia, wat leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! We zijn blij dat je ons advies nuttig vond. Bedankt voor je review!

Pieter en Max

Heerlijke biologische wijnen en…

Heerlijke biologische wijnen en voortreffelijk snelle levering. Verheugd dat ik jullie ontdekt heb.

9 mai 2024

Réponse de De Groene Slijter

Fijn om te horen Ruben, dankjewel voor je review!