De Groene Slijter Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was blij dat ik biologische alcohol 96% voor mijn tincturen kon bestellen. Er werd snel via de whatsapp gereageerd op mijn vraag over het verzenden. Er was een mogelijkheid om direct naar een pakke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijke website, correcte snelle levering en dan de finishing touch het persoonlijke kaartje bij de levering. O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vins et spiritueux
  2. Grossiste en boissons alcoolisées
  3. Caviste
  4. Grossiste en vins

Écrit par l'entreprise

De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heerlijke biologische Limoncello

BiologischeLimoncello besteld. Werd snel geleverd. Handgeschreven kaart erbij. De Limoncello is heerlijk!

9 avril 2025

Hoi Ellebelle559,

Wat fijn dat ‘ie zo in de smaak viel! En leuk dat je het kaartje zag, die schrijven we altijd graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, snelle levering en persoonlijke touch

Overzichtelijke website, fijn contact, snelle reactie per Whatsapp bij vragen en een snelle (stevig verpakte) levering. Persoonlijke touch van de eigenaren met een geschreven bedankje voor aankoop zorgt voor een extra prettige ervaring. Zeker het bestellen waard!

2 avril 2025

Hi Mirthe,

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel! 😄
We doen ons best om alles soepel te laten verlopen, dus extra fijn dat je dat zo waardeert. Hopelijk tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

heerlijke wijnen en fijn contact!

Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht anders niet zult proeven. Verder is er snelle levering, met altijd een persoonlijke boodschap van Pieter of Max. Bij vragen mail ik en heb ik dezelfde dag nog antwoord. Ik zal hier zeker af en toe blijven bestellen om mezelf te verwennen. En heb ook al vrienden en bekenden op de groene slijter gewezen. Ga zo door mannen!

18 mars 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie bericht, Odette.
Erg sympathiek dat je ons aanbeveelt aan anderen. Waarderen we echt enorm. Tot snel weer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke dessertwijn voor goede prijs…

Heerlijke dessertwijn voor goede prijs met goede levering

21 mars 2025

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je mooie review, Monique! Fijn dat de Heaven on Earth in de smaak valt.
Het is inderdaad een prachtige dessertwijn, al zeggen we het zelf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Weer keurig snel en vlot geleverd met…

Weer keurig snel en vlot geleverd met zoals altijd een persoonlijk noot. Dit keer het heerlijke lente wijnen proef pakket en natuurlijk de vertrouwde Emiliana wijn.

19 mars 2025

Réponse de De Groene Slijter

Fijn om te lezen Hanny! Hartelijk dank weer voor je bestelling en geniet van de Lentewijnen.

Biologisch, lekker en persoonlijk

Zó fijn om een plek te hebben waar je onbezorgd je kwalitatief goede biologische wijn (of andere drank) kunt bestellen. En super leuk dat je er altijd een persoonlijk briefje bij krijgt. 🌱🍇✨

18 mars 2025

Hi Danielle,

Wat een superleuk bericht, dank je wel! Erg fijn dat je zo blij bent met onze wijnen én met het persoonlijke tintje. Proost! 🍷

Hartelijke groet,
Pieter & Max

Uitstekende service!

Heerlijke wijnen, goede en snelle levering.
Altijd een begeleidend vriendelijk briefje erbij, dat maakt het net even wat persoonlijker!

12 mars 2025

Réponse de De Groene Slijter

Super om te horen Eveline! Dank je wel voor je review en tot de volgende keer.

Duidelijke overzichtelijke website

Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering.
Ik miste alleen het persoonlijke briefje bij de levering.

24 février 2025

Réponse de De Groene Slijter

Dank je wel voor je mooie review, Brigitte! Het briefje zal er bij zijn ingeschoten, maar maken we graag de volgende keer goed ;)

Heerlijke tokkelroom

Heerlijke tokkelroom, puur natuur!

1 mars 2025

Hoi Jeroen,

Fijn dat de Tokkelroom in de smaak valt! Inderdaad een mooi product. En leuk feitje; hij wordt gemaakt van onze eigen Wodka Wodotschka.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi aanbod van speciale whisky's

Mooi aanbod van speciale whisky's. Snelle en nette afhandeling, prima verpakking en verzending.

4 mars 2025

Réponse de De Groene Slijter

Hartelijk dank voor je review. Geniet van de mooie whisky's!

Ga voor lekker biologisch

Goede producten, tegen betaalbare prijzen.
Op problematiek, wordt alert gereageerd, waarbij er verschillende oplossingen worden aangeboden.

Zeker aan te bevelen

14 février 2025

Réponse de De Groene Slijter

Fijn om te lezen, Ronald. Hartelijk dank voor je mooie review.

Eerste bestelling.

Er was net voor de kerst bijna negens meer witte gluhwein te vinden. Maar bij de Groene Slijter gelukkig wel. En dan wordt het ook nog eens persoonlijk bezorgd. Topbedrijf die begrijpt wat service is. Zowel de gluhwein en de service smaakt naar meer. 👍

23 décembre 2024

Réponse de De Groene Slijter

Ontzettend leuk om je review te lezen, Martijn. Bedankt voor je mooie woorden en fijn de Glühwein heeft gesmaakt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had problemen met de levering van…

Ik had problemen met de levering van DPD en toen waren de flessen wijn retour afzender gegaan. Pieter heeft me toen uitstekend geholpen en me alsnog de bestelling op korte termijn toegestuurd. Een tevreden klant! En de heaven on earth wijn was heerlijk!

2 janvier 2025

Réponse de De Groene Slijter

Fijn dat we het snel konden oplossen en geweldig dat de Heaven on Earth wijn zo goed beviel! Hopelijk tot een volgende keer.

Noté 3 sur 5 étoiles

Producten zijn te laat aangekomen

Producten zijn te laat aangekomen.Ik had de producten voor oud en nieuwjaar besteld en willen ontvangen om met familie en vrienden te nuttigen, maar ik kreeg ze pas in 2025 en iedereen was toen al weg.

3 janvier 2025

Réponse de De Groene Slijter

Wat ontzettend vervelend dat je bestelling niet op tijd is aangekomen, zeker omdat je het speciaal voor oud en nieuw had gepland. We begrijpen hoe teleurstellend dat moet zijn.

Hoewel we altijd binnen een werkdag verzenden, kan het in december soms helaas misgaan bij de bezorgdiensten. Neem gerust contact met ons op via info@degroeneslijter.nl, dan kijken we graag hoe we dit kunnen goedmaken. Hopelijk mogen we je in de toekomst wél blij maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op de valreep voor de feestdagen nog…

Op de valreep voor de feestdagen nog even een fijne bio likeur gekocht. Deze kwam ondanks de drukte op tijd, en de likeur was heerlijk.

21 décembre 2024

Réponse de De Groene Slijter

Wat leuk om te horen, Mir! Fijn dat de likeur op tijd binnen was en nog belangrijker: dat hij heerlijk smaakte. Dank je wel voor je positieve review, en hopelijk tot een volgende keer! 😊

Aanrader

Zeer goede ervaring. Na bestelling heel tevreden met levertijd en klantvriendelijkheid. Bij levering een persoonlijk handgeschreven berichtje erbij, heel sympathiek. Kwaliteit absoluut uitstekend. Kortom heel blij met de manier waarop het aangepakt wordt terwijl ik eigenlijk niet zo dol op online bestellen ben. Ze maken er toch een persoonlijke ervaring van. Aanrader

7 février 2025

Réponse de De Groene Slijter

Wauw, wat een geweldige review! Fijn dat we je een persoonlijke ervaring hebben kunnen geven, ondanks dat online bestellen niet je favoriet is. Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende keer! 🍷

Max en Pieter

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus