Havde bestilt 8 brunch-deals. Lille glas juice, med mest is! Æblejuice var smagløs og ubestemmelig farve (og det ikke pga ufiltrering) Kolde pizzaer. Ingen marmelade. Klæg brød, der ikke var b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Besøgte Dej Magasin. Fin udsigt til operaen ved det meget lille bord. Ingen tjenere omkring bordet, til at fjerne tallerkener undervejs...det gjorde vi selv, da pizzaerne pludselig ankom. Vel lang ven... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi bestämde oss för att ta en tur över sundet och besöka Köpenhamn över helgen. På vår tur genom stadens myllrande gator stötte vi på DEJ i Ködbyen. Vi fick ett varmt välkomnande, bra service och stä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update: Jeg modtog svar fra virksomheden, hvor der ingen svinger i valsen var. Derfor ændrer jeg mine stjerner, da alle kan lave fejl Dej.dk Dej Bella KunPasta Ja, alle ovenstående er... Voir plus
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Har spist på DEJ i København Magasin, to gange med min kæreste. IL MAIALE er seriøst den bedste pizza nogensinde! Er meget glad for mine oplevelser indtil videre og glæder mig til at skabe flere.
Mvh Lenea Bergström

Ringe buffet. I Magasin
IKKE ANBEFALELSESVÆRDIG.
Ost vender alle hjørner op fordi det har ligget for længe og er tørt. Brie var det kun lige til 2. noget at pølsen var også meget tørt. Der manglede appelsin juice.
Pizza stykker ikke skåret ordentligt igennem så svært at tage.
Da vi havde siddet der en time var der stadig ikke skiftet tørre ting ud samt fyldt op. Efter ca 30 min. Kom det yougurt men ingen ske at spise det med.
Det er simpelt hen for ringe.

Réponse : DEJ
Hurtigt og venligt personale.
Maden blev konstant fyldt op. Brødet, salaterne, ostebordet og pizzaen var rigtig velsmagende.

Réponse : DEJ
Vi var 4 personer i alderen 15 til 73, der besøgte Dej Kødbyen. Vi mødte virkelig høflig betjening og hurtig servering af ufattelig lækker bruschetta, pasta og pizza. 10/10.

Réponse : DEJ
Maden var desværre ikke pengene værd. Var inde og spise på DEJ i Magasin og ham tjeneren var utrolig påtrængende. Han nærmest prøvede at tvangsfodre min veninde og jeg, på trods af at vi meddelte at vi ikke kunne spise mere. Vi havde bestilt en all you can eat menu med ubetinget pizza og drinks, med henblik på at vi ville bede om at få mere, givet at vi kunne spise mere. På trods af at vi sagde vi ikke kunne spise mere, fik vi af vide at vi skulle prøve det.
En utrolig ubehagelig oplevelse. Kan ikke anbefales.

Réponse : DEJ
Simpelthen den mest ringe forretning. Det er fredag, klokken er 17.30 og jeg vil gerne bestille en panini. Det kan han så simpelthen ikke lave. Udover det så er der ingen menukort og det skal åbenbart scannes, og medarbejder snakker IKKE dansk og forstår knap nok engelsk. Så i farten måtte jeg gå tomhændet derfra ! Simpelthen så ringe, så ringe så service. Hold jer væk

Réponse : DEJ
Kokken kan lave velsmagende mad, men en totalt kold pastaret er måske ikke helt så appetitlig...
Oskar der serverede for os, var det sødeste væsen og havde det ikke været for ham, så var vi gået...

Réponse : DEJ
Fik brunch på Dej på halmtorvet.
Fantastisk oplevelse. Har sjældent set og smagt noget så lækkert. Juicen var også helt i top. Lækre salater, forskellige dressinger og friske råvarer.
Det hele blev toppet af en fantastisk god og sød betjening. Kan så sandelig anbefale det og kommer helt klart tilbage

Réponse : DEJ
Ikke engang en stjerne værd. Ærgerligt i ikke tager jer sammen og giver folk deres penge tilbage. fik en pasta der var hård som sten slet ikke tilberedt. Vil advare alle om dette sted.

Réponse : DEJ
Panini med kalkun :) Det lød lækkert, jeg har spist andre paninibrød flere steder, men ALDRIG har jeg prøvet brændt panini hvorefter jeg ringer til Valby butikken og oplyser ham om det brændte brød og han nærmest griner og siger sådan skal det være på engelsk.
Indholdet i panini var så kedeligt med to skiver kalkun og masse slasket ruccola og 2 tomater.
Anbefaler dem der arbejder der at de tager imod kritik og ikke tror de er konger af brød, jeg har spist mange steder og aldrig fået så kedelig en oplevelse som denne.

Réponse : DEJ
Et firma som ikk er ret kundevenlige, og når man prøver at hjælpe dem så er de utroligt uhøflige og sletter ens kommentarer på tiktok. Bryder mig slet ikk om dem. Og kan se der er mange der har det på samme måde.

Besøgt Dej Bella til frokost
vi bestilte 2 pizza og spurgt for vores 1 år børn en halv portion pasta maccheroni tomato og burrata (145 kr),dog fik vi at vide det ikke var muligt at lave halve portioner men han kunne fjerne burrata til en ny pris af 135 kr.
1 pizza patate "al dente"til min gravid kone det efter første bid spurgt mig om kartoflerne på pizza ikke var rå,det var de så.
Vi spørger Tjenere venligst at bage pizza lidt længere men fik afslag da ellers vil pizza blev for tørt.
Vi gøre ham opmærksom at kartoflerne er rå og"al dente " har en anden betydning samtidig at der sundhed farligt især for gravid kvinder.
Vi fik ikke pizza at se for længere men blive spurgt et styk tid efter om vi kunne tænke os en anden pizza eller en med bagte kartofler. Griner.
Gudskelov var pizza patate eller ikke at se på regningen og vi kunne tage videre sulten og en oplevelse rigere.
P.s.pasta er al dente ikke kartoflerne.
Dej 🙅♂️🤦♂️

Réponse : DEJ
Havde set Dej på tiktok, og var meget spændt på at prøve det. Vi tog derind på min datters fødselsdag. Vi bestilte 3 pasta og en pizza. Alle tre pasta var tør og kedelig. Mig og mine to børn fik vores pasta og 8-10 min. efter fik min mand hans pizza.

Réponse : DEJ
Superærgeligt oplevelse. Selvom det er hyggeligt atmosfære, så er det en ekstrem skuffende mad oplevelse. Maden var af ringe kvalitet og uden smag. Til gengæld fik man lov til at vente på det og vores selskab måtte spise på forskellige tidspunkter.
Man føler sig virkelig snydt med de priser de tager for maden. Kan slet ikke anbefales.

Réponse : DEJ
Rigtige dejlige pizzaer og okay betjening.
Dog er det lidt irriterende at kigge på tjenerne hænge over baren med deres telefoner.
Var noget ærgerlig over at jeg ikke kunne få vand til min vin men blev nødt til at købe en flaske til 40kr for at få vand.
At der ikke er gratis postevand når man bestiller vin synes jeg er ret småligt og dårlig service. Alternativt tænker jeg det skal være muligt at købe et enkelt glas vand eller lign. til en billigere pris.
40kr for at drikke postevand fra flaske (uden hverken is eller evt. citron) virker ret opblæst

Réponse : DEJ
Jeg besøgte DEJ ved Halmtorvet sammen med to kolleger i dag. Pizzaerne var fine, men servicen var ringe. De to samme tjenere kom forbi os igen og igen, hvor de spurgte om de samme ting (vores drikkevarer blev sågar uddelt to gange, hvor vi måtte sige, at de altså var uddelt). Vi nåede ikke engang at spise vores pizza færdig, inden de kom og tog vores tallerkner. Der var hverken tid til at spise eller snakke sammen. Dårlig oplevelse. Kommer aldrig igen.

Réponse : DEJ
Havde en dejlig aften hos dej Kødbyen. Dejlig hurtig service og virklig lækre pizzaer

Réponse : DEJ
Ventede i 45 min på vores pizzaer, som i øvrigt var brændte, smagsløse og tørre…
Vi kommer ikke igen, det var ikke pengene værd

Réponse : DEJ
Havde booket bord og alt var fin medarbejder Johanna var rigtig venlig og god vi fik den bedste oplevelse og bedste pizza i byen alt i alt super fin og hyggelig oplevelse kan varmt anbefales kommer gerne igen pga maden og den gode service Johanna gav os hvis jeg husker navnet rigtigt fordi spurgte ind til det da hun fortjente en god anmeldelse

Réponse : DEJ
Vi havde booket bord og modtaget bekræftelse, endda ringet en ekstra gang for at være sikker. Da vi mødte op, afviste de at vi havde en booking, trods fremvisning af skriftlig bekræftelse.
De ansatte prøvede ikke at løse problemet og tilbød os ikke et bord. Så vi var nødsaget til at finde noget andet i Kødbyen.

Réponse : DEJ
En savoir plus sur les différents types d'avis.