Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde bestilt 8 brunch-deals. Lille glas juice, med mest is! Æblejuice var smagløs og ubestemmelig farve (og det ikke pga ufiltrering) Kolde pizzaer. Ingen marmelade. Klæg brød, der ikke var b... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Besøgte Dej Magasin. Fin udsigt til operaen ved det meget lille bord. Ingen tjenere omkring bordet, til at fjerne tallerkener undervejs...det gjorde vi selv, da pizzaerne pludselig ankom. Vel lang ven... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Update: Jeg modtog svar fra virksomheden, hvor der ingen svinger i valsen var. Derfor ændrer jeg mine stjerner, da alle kan lave fejl Dej.dk Dej Bella KunPasta Ja, alle ovenstående er... Voir plus

2,4

1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Så lækker mad!

UMMM! Siger jeg bare! Det var super lækkert!
Super opmærksom og venlig tjener.
Vi var 4 pers der fik 3 retter. Alle var enige om at det var topklasse mad.
Selv husets (eneste) rødvin var langt over hvad man normalt får serveret. Den passede perfekt til det hele.
Vi ses helt sikkert igen.

15 février 2023

Réponse : DEJ

1000 tak for din anmeldelse. :)
Vi håber at se dig snart igen!

Dbh,

HELT FANTASTISK

Mega god service og super lækker mad. Kan klart anbefales!!!!!

15 février 2023

Réponse : DEJ

Tak for din anmeldelse!!!

Dbh,

Utrolig sløv service

Utrolig sløv service! Da vi fik anvist plads, blev vi ikke informeret om hvordan det fungerede med menukortet. Vi ventede 45 minutter på hovedretten. Tallerkener fra apetizer blev ikke fjernet, før hovedretten blev serveret. Vi følte os fuldstændig overset. DEJ i Magasin.
Dato står der allerede - dato for oplevelsen.

4 février 2023

Réponse : DEJ

Hej Naja, det er vi da utroligt ked af at høre, tak for information.
Vi vil gøre vores bedste, for at få styr på det.

Dbh Team DEJ

Forfærdelige tjener

Hej
Vi var på besøg på dej ved magasin, jeg har aldrig oplevet en dårligere tjener, høj mørkhåret mand i slutningen af 20’erne. Var flabet nedladende, og maden var forsinket og han endte med at spørge os om hvor vi skulle videre hen, og anbefalede os en anden restaurant næste gang, det en ommer dej. Det var den 27 januar en høj mørk håret tjener i 30 erne

27 janvier 2023

Réponse : DEJ

Det er vi virkeligt kede af at høre. Vi har talt med tjeneren og den anden restaurant han foreslog er vores afdeling på Vesterbro, som er målrettet mere mod bylivet og har senere åben.

Vi tager selvfølgligt en alvors snak med ham, omkring hans attitude.

- Team DEJ

Noté 1 sur 5 étoiles

Ældre kan også godt li pizza

Hvorfor skal man scanne for at se menu?? Ældre mennesker kan også godt lide pizza etc...print dog i det mindste nogle på papir til os gamle

16 janvier 2023

Réponse : DEJ

Hej Mette, vi er kede af du ikke kan lide måden vores menukort fungere på. Vi har valgt at bruge QR menu-kort, Lokale råvare og andre tiltag, da de er mere miljø-venlige. Vi vil med glæde hjælpe dig med at få det til at fungere, ved dit næste besøg.

Dbh. Team DEJ

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har for nyligt købt to Margarita…

Jeg har for nyligt købt to Margarita pizza og en Nutella pizza jeg ender med at få to Margarita pizza og en pizza med rucola og skinke. Jeg kommer tilbage til butikken og fortæller om at jeg har fået den forkerte pizza og får en ny pizza og beholder den forkerte. Det viser sig at jeg har fået 16 kr. for lidt tilbage for den anden pizza jeg skulle have, derfor går jeg tilbage til butikken og fortæller med manageren om konflikten. Jeg bliver angrebet jeg ender så at få 16 kr. for lidt fordi manageren mener at otte kroner er lidt og at jeg sagtens kunne klare mig uden de otte kroner, men hvad ved han måske bor jeg under broen? Derfor synes jeg det var dårlig kundeservice at manager laver en kæmpe konflikt og ikke gider ikke give mig den difference jeg burde have! Her har kunderne ikke altid ret?

6 janvier 2023

Réponse : DEJ

Det er vi virkeligt kede af at høre, kan du fortælle os hvilken dag det skete og på hvilken en af vores restauranter du var? så vil vi gøre vores bedste for at rette op på dette.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestämde oss för att ta en tur över…

Vi bestämde oss för att ta en tur över sundet och besöka Köpenhamn över helgen. På vår tur genom stadens myllrande gator stötte vi på DEJ i Ködbyen. Vi fick ett varmt välkomnande, bra service och stämningen var på topp! Kan varmt rekommendera Sottobosco från pizza menyn tillsammans med en flaska rött. Det var verkligen en höjdpunkt på vår lilla weekendtur över sundet.
Tack till personalen som gjorde vår upplevelse minnesvärd.

12 décembre 2022

❤️

God pizza

God pizza, god betjening. Kan klart anbefales!

9 décembre 2022

Réponse : DEJ

Tusind tak! det sætter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted med god service og pizzaer…

Dejligt sted med god service og pizzaer der smagte af friske råvarer!

9 novembre 2022

Réponse : DEJ

Tusind tak! det betyder meget for os, vi bruger meget tid og energi på at sikre at vi har de bedst mulige råvare.

Dbh

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste pizzaer jeg har smagt længe.

De bedste pizzaer jeg har smagt længe.
Jeg vil helt klart anbefale DEJ til de mennesker jeg kender

9 décembre 2022

Réponse : DEJ

Tusinde tak for de pæne ord, det sætter vi meget stor pris på! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

I fredags var jeg i forbindelse med…

I fredags var jeg i forbindelse med arbejde sulten og besluttede at kigge forbi DEJ.
Oplevelsen er klart positiv, venligt og hjælpende personale, som man kunne spørger til råds om forskellige ting, hvis man som i mit tilfælde var i tvivl når det kom til valg. Jeg blev anbefalet "lille E" som gik over al forventning. Pizzaen var fyldt med smag og tilberedt til perfektion.
På denne baggrund vender jeg tilbage til DEJ for at udforske flere af deres pizzaer som jeg er overbevist om kommer til at smage ligeså godt hvis ikke bedre.
Jeg vil i fremtiden anbefale mine kollegaer at vælge DEJ som spisested.

8 décembre 2022

Réponse : DEJ

Tusind tak for de rosende ord, vi sætter stor pris på det og vil gøre vores bedste til at leve op til dine smags forventninger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig betjening og spild af penge

Elendig betjening, usynligt personale, juicen serveres da vi er halvvejs igennem brunchen. Æg og bacon serveres da vi er færdige med at spise. Kaffe og chiagrød rykker vi for op til flere gange. Vi får kaffen længe efter vi er færdige med at spise. Chiagrøden får vi aldrig, men skal alligevel betale for det hele. I takt med at gæsterne går fra restauranten har personalet tid til at gå og tørre støv af og spritte borde af, og til trods for det, har de alligevel ikke tid til at komme med vores varer eller betjene bordet generelt. Der skal vi helt sikkert aldrig tilbage!

19 novembre 2022

Réponse : DEJ

Det er vi meget ked af at høre, vi får selvfølgeligt snakket med service personalet og får retter op på dette. Kan du fortælle mig hvornår og på hvilken DEJ i havet denne oplevelse?

Elendig oplevelse

Vi bestiller tre pizzaer til levering. De kommer 20 min efter lovet tidspunkt og den ene er helt forkert. Vi reagerer med det samme via chat og de svarer hurtigt at de vil undersøge det. Vi rykker og rykker og rykker. Efter fire dage beder de om fotodokumentation for fejlen!!! Så i stedet for lynhurtigt at rette fejlen eller returnere de 130 kr bliver det så til 1 stjerne pga håbløs ringe kundeservice og en samlet utrolig dårlig oplevelse. Never again…

17 octobre 2022

Réponse : DEJ

Hej Lars, Vi levere desværre ikke selv vores Pizzaer ud, men bruger 3. part services, men vi vil da selvføleligt gerne prøve at rette op på fejlen. Kan du fortælle os hvem du bestilte vores Pizzaer igennem?

Noté 2 sur 5 étoiles

Pinligt dårlig betjening

Brunch DEJ Kødbyen: Bliver vel modtaget og vist til vores bord, så går servitricen og begynder at rydde alle borde af..... Efter 10 min spørger jeg om vi kan få lov at bestille og en venlig, mandlig betjening tager ordren. Vi starter og venter, har spist halvdelen af brunchen da kaffen kommer. Da vi er færdige kommer æggene og vores drikke, bedre sent end aldrig! Så beder jeg den første servitrice om at betale og hun går mod kassen. Så vender hun tilbage andet sted med drikke til nogle andre!! SÅ går vi og på vej ud spørger jeg om de vil have betaling, for så er det nu og fortæller dem at de bliver nødt til at gøre noget ved betjeningen, hvis folk skal komme igen.
Vi følte os latterliggjort og irriterede over at ikke mindre end 5 ekspedienter bare render rundt uden system og færdiggørelse af ordrerne.
Maden var ok, men heller ikke mere end det.

30 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ualmindelig dårlig kundebetjening af en…

Ualmindelig dårlig kundebetjening af en kvindelig medarbejder. Hun ignorerede os da vi ankom og stod lang tid og ventede - besvarede dårlig nok vores forespørgsel om hvor vores reserverede bord var og så end ikke på os - vi har været udsat for samme uforskammede adfærd fra hendes side i Dej i Kødbyen. Pizzaen var uden smag pastaretten var rimelig. Dej kan ikke anbefales.

18 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt og sløv betjening - Maden og prisniveau stemmer ikke overens

Ingen aircondition inde, så vi måtte rykke ud, da lokalet var kvalmende varmt. Ude måtte vi så fordele os på 3 forskellige borde. Jeg havde alle vores deal som den unge mandlige sløve tjener var en evighed om at finde ud af at scanne.
Før dette var gjort måtte inden af os få en tallerken. Det er samme tallerken man bruger til alt og de gentagne ture op til buffeten foregår en med brugte tallerken. Det ville være et "NO GO" på de fleste buffetsteder, då det er uhygiejnisk. Der var en del at vælge imellem, men intet at tage med. Så alt lige fra frugterne der ikke var separeret ordentligt, blev betjent med diverse fingre, smør klatter skulle tages med fingrene, dessert og oliven - så selv de små stykker skinke. Vi bad om noget service/"tagting" til buffeten og et glas teskeer ankom! De 2 slags juice var OK, kanderne med vand uden is og ikke rigtig kolde (til 30 kr.), for en kop kaffe forlangte de 5 kr ekstra , da der blev bedt om en sjat mælk i (What!!!). Personalet elendigt og virkelig sløvt og vi måtte vente og vente. Efter mange rykkere fik også de sidste 2 kvinder, deres drikkevarer. Pizzaerne var kolde. de blev ikke holdt varme - stod bare på alm. kolde tallerkener - og generelt var genopfyldningen af buffeten yderst mangelfuld. Vi var der på deals og prisen nedsat til 115 pr. person. Det var ikke DEALprisen værd!

14 août 2022

Very bad and impolite service:

Very bad and impolite service:
We came a bit late - later than 15 min allowed window-. Even though we paid in advance with two kids and inside saloon was empty almost, they said we lost our inside space. Because we paid in advance, we asked them to let us sit and they pushed us outside in a windy day. They brought very old broken plates and a dirty span with not well-washed cutlery. They didn’t come to check if we have it ok outside at all. We rate it well below the quality and limit

1 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus