Jeg havde købt et Morsø udebord og kunne konstatere, den rustede efter et par år. Jeg henvendte mig til XL-byg Struer, de bad mig tage billeder af bordet. På samme tid spurgte jeg, om de havde re... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte en Morsø Forno gas grill, blev slemt skuffet over funktionalitet og kvalitet. Stoppede med at fungere efter 5 ganges brug, og fik beskeden om at jeg skulle skille den ad og rense dysserne, hvilk... Voir plus
Havde håbet på at kunne handle dansk. Har en Morsø brændeovn i mit sommerhus og ville gerne købe dansk kvalitet til mit hjem. 3 (!) udsættelser af levering på baggrund af bestilling afgivet i juni. Se... Voir plus
Må desværre tilslutte mig de mange andre utilfredse købere af Morsø Forno gasgrill medio. Købte grillen sidste sommer, hvor den ene gnist tænder ikke fungerede. Fik selv fikset dette, da der ikke va... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Entreprise de conception industrielle
- Fabricant de cheminée
- Cheministe
- Magasin d'articles de barbecue
- Producteur de ferronnerie industrielle
- Magasin de poêles à bois
Écrit par l'entreprise
Morsø believes in creating the feeling of home Since 1853 and through solid craftsmanship, design and exquisite materials our products have created an authentic atmosphere, that makes life at home even better Morsø makes wood burning stoves, outdoor ovens, BBQ, kitchenware and Table top products that last forever.
Coordonnées de contact
Furvej 6, 7900 , Nykøbing Mors, Danemark
- 96691900
- info@morsoe.com
- denmark.morsoe.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Service
Should have stopped by here before. The oven had 2 stripes in the paint due to the packaging. Since the distributor in Germany (Ofenseite) didn't make a move, I contacted Morso in Denmark. I was promised a tin of varnish, but was first told that it was my own fault because I had to unpack the lid 2 at a time. That is complete nonsense. The streaks clearly came from the packaging. I find it very questionable to blame the customer for the problem in the first place ....
Hold jer væk
Hold jer væk !
Elendig kundeservice, de kan ikke levere vare og er total flabet. Hvis man kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det ! Gør jer en tjeneste og hold jer væk fra dem !
Morso 4400 casting cracked
Morso 4400, casting cracked on both sides, tried to claim against 10 year warranty and just told to go away and that it won't be honoured. As usual a waste of space for a very expensive fire that barely lasted, money better spent on a new fire from a better manufacturer instead would be my recommendation thats what we have done.
Morsø 79nord pander, elendigt købt, og endnu mere elendigt kundeservice
D. 25 juni købe jeg 3 nye stål pander og 1 wok fra morsø 79 nord, jeg købte dem på hjem.dk.
Jeg glæder mig selvsagt til at bruge mine nye pander, glæden forsvandt dog ret hurtigt, da ALT hvad vi steder på dem brænder fast. Vi anvender panderne ud fra producentens beskrivelse og alligevel brænder alt fast.
Jeg retter henvendelse til hjem.dk der af iser at tage panderne retur da Morsø fastholder at vi benytte dem forkert, og da morsø og hjem.dk skriver at der kræver en speciel tegning at anvende stålpander.
Da vi købte panderne stod der intet beskrevet om at panderne kræver særlige teknikker for at maden ikke brænder på, havde det fremgået at beskrivelsen ha de jeg valgt anderledes. Der stod blot at de kunne benyttes på alle overflader.
Hjem.dk faster holder at de ikke vil tage panderne retur og det er mig der bruger dem forkert..... Nu har jeg vel og mærket lavet mad de sidste 20 år, så skulle mene jeg godt kan finde ud af at bruge en pande.
Så nu står jeg med pa der og en wok til godt og vel 1300 kr som jeg ikke kan benytte, da alt hvad vi laver brænder på....
Kan slet ikke blive varm nok .så den er…
Kan slet ikke blive varm nok .så den er nok det største fejlkøb.
Købte denne Morsø forno Grande for et…
Købte denne Morsø forno Grande for et par uger siden da jeg synes deres design er en fryd for øjet men men den kan ikke blive varm nok !!! Den blev ikke mere end 250 grader efter en 1/2 time har fået at besked fra Morsø at den ikke bliver mere end Max 270 grader men det er sku ikke nok til at grillen kan lave en bøf oven i det har jeg ikke tid til at vente over en 1/2 time på at grillen skal blive bare 250 grader !! Så glem alt om at købe en grill fra Morsø !!😡😡 med mindre du kender en som mig !! Dysser i grillen er som org. I side brænderne 0,62 og i center 0,72 og hvis du vil ha den til at blive varm som en god grill skal dysserne op på : side 0,72 og center 0,82 så virker den 😜😍 Så Morsø kom ind i kampen 🥳
Super flot grill - fungerer upåklageligt!
Har været ret tilfreds med vores nye Morsø Medio grill. Fungerer snorlige. Servicen har været i top fra deres support - skud ud til Keld og for at finde løsninger. Kan kun anbefale den - synes også grillen står sig flot modsat mange andre gasgril.
Dårlig oplevelse med Forno gasgrill
Dårlig oplevelse med Forno gasgrill - køb ikke dette produkt da kvaliteten på produktet er meget dårlig. Malingen skaller af og metallet bliver angrebet. Vanskelig af tænde op. Ingen respons ved henvendelse fra hverken forhandler eller Morsø. Tidligere haft Weber uden problemer.
En fortælling om fantastisk service.
Jeg henvendte mig til XL-byg Struer, de bad mig tage billeder af bordet.
På samme tid spurgte jeg, om de havde reservedele til min 4 år gamle Forno Grande, risten var blevet grim, og der var et stykke mellem brænderne, der var rusten.
Ekspedienten bad også tage billeder af grillen og sende dem med.
Til min store overraskelse spurgte firmaet, efter få dage, om min adresse, fordi de ville sende mig et nyt grillbord og EN NY GRILL.
Begge dele modtog jeg UB den følgende uge.
Total skuffelse - Morsø Forno Medio gas grill er en fiasko
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med Morsø Forno Medio gas grill. Denne grill har været en kæmpe skuffelse fra start til slut. For det første har den enorme problemer med at tænde, hvilket er en kæmpe frustration, når man skal stå der længe og kæmpe med den. Og ikke nok med det er risten revnet, og termometerets glas dugger konstant. Den eneste ting denne grill er god til, er at stå til pynt, for funktionelt er den ubrugelig. Jeg fortryder dybt, at jeg ikke valgte en Weber i stedet. Da jeg kontaktede Plantorama her i weekenden, hvor jeg købte denne affaldsmaskine for næsten et år siden, var det endnu en nedtur. De kunne ikke hjælpe mig, da de har droppet samarbejdet med Morsø - og jeg forstår hvorfor! En af deres medarbejdere indrømmede, at de kun havde utilfredse kunder med Morsø-produkter. Så kan jeg kun sige wonder why… derfor vil jeg ikke anbefale at købe deres grill, for den kommer kun til at stå til pynt…🫠🤦🏻♂️
Jeg er skuffet over min Morsø Forno…
Jeg er skuffet over min Morsø Forno Medium.
Design er flot, men kvalitet og kundeservice dumper.
Termometer dugger til og brænderen er gennemtæret/defekt og skal skiftes efter 2,5 år. Der er ingen kulance eller imødekommenhed.
Jeg har tidligere haft Weber som er langt bedre kvalitet!
Forno Grill fra Morsø er dårligt lakeret og afskaller maling
I ombyttede en morsø grill i 2023.
Jeg modtog en ny i ombytning fordi at Forno grillen er dårligt lakeret, og derfor afskaller maling.
Da vi havde en anden grill, stod den nye ubrugt under halvtag, samt med org. overtræk.
Nu vil vi så tage den nye grill ibrug, og allerede inden den overhovedet er taget ibrug, skaller maling af sokkel, og jeg kan se at det bobler op andre steder. Den har ikke fået en dråbe vand !! Kvaliteten er i bund.
Kom nu ikke igen og sig jeg ikke har plejet den godt nok, som i gjorde sidst i ombyttede.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med Morsø, så derfor denne kontakt.
Har mange foto at tidligere Forno Grill og den nye som også er defekt.
Ublu reservedelspriser
Har en brændeovn morsø s50-40, hvor et nyt skamolsæt for få år siden kostede rundt regnet kr. 1000,-. I dag koster selvsamme sæt kr. 2600,- Et nyt glas koster ca. kr. 11000,-, næsten det samme som brændeovnens værdi. Det bliver ikke morsø næste gang :-(
Super kundeservice!
Super kundeservice!
Personlig kontakt telefonisk uden ventetid og faglig skarp support til at løse min udfordring straks
Morso - you could do better!
Purchased a Morso 1446 through an authorised dealer in the UK and within a year of fitting (storage for a couple of years) the cast iron top cracked at around 200c (according to flue stat). No problem I thought I'm sure it's covered by a 10 year warranty and the paperwork I have that came with stove states this. I contacted Morso UK who stated that it came with a three year warranty and supplied an image of warranty conditions (which I have never seen before). Contacted the supplier and they spoke to Morso and they stated the same, in the meantime the part has gone up from £106 to £630! We have three Morso stoves and previously bought them for previous houses, they were a quality product with excellent customer service. I wanted to buy a Morso Forno pizza oven but I'm having second thoughts. BUYER BEWARE
Jeg kan på det kraftigste fraråde køb…
Jeg kan på det kraftigste fraråde køb af mørsø grill. Jeg købte en for et par år siden til den nette sum af 4000 kr. den holdt i to år. Den yderste brænder virker ikke. Som jeg kan læse mange andre også har problemer med😡 Den er ikke blevet over brugt. Tværtimod. Den har aldrig stået ud i regn.
Alt alt for dårlig kvalitet til pengene. Den er fin i design men indmaden er simpelthen for dårlig og billig. 😡
SKAM JER MORSØ…
Elendige produkter.
Køb af reservedel
Må sige køb af reservedel til min Morsø Grande gas grill ved morsoe.com var bare helt super.
Hurtig levering og meget gode priser.
Skulle bruge nogle ny Bro - Forno Gas Grande
Efter noget rengøring har jeg en “ny” grill igen
5 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For dette
Ressourcesvineri
Har et pejsesæt Complete væghængt.
3 dele + skab, ildrager, skovl og kost.
Kosten er nu efter flere års brug brændt op ca halvvejs.
Man kan ikke købe kosten alene, men er nødt til at købe hele sættet til 1.199 kr..
Ressource svineri i disse sparetider, hvorfor skal skal 2 helt velfungerende dele og skab gå til spilde?
ELENDIGT.
Og skam jer i Morsø, tænk på miljøet.
hilsen Jørgen
Har købt en forno spin
Har købt en forno spin, flot dansk design og jeg vil gerne købe dansk, men så står der Made in China, helt ærligt, virkelig skuffet.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.