Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos denne tandlæge. Personalet er venligt, professionelt og får én til at føle sig tryg fra start til slut. Tandlægen forklarer tingene grundigt og tager sig god... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
God og professionel behandling i rar atmosfære.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Det var en god behandling af god gammel bekendt, som giver en meget god service helt som en selvfølge.
Fine faciliteter

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Min gode Tandlæge Ole Pind er ophørt på Lindevej i Taastrup og er flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene, jeg har besøgt stedet i deres skønne omgivelser, dejligt jordnært sted og personale, og med parkering tæt på.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Det er ALTID en fornøjelse at komme hos jer…. Søde smilende der kan sit fag..

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Det er en god stemning- personalet er åbne og imødekommende og behagelige.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Nye flotte lokaler, god service og hyggelige mennesker.

Efter tandudtrækning.🤩
Grundig skriftlig og mundtlig info om hvordan jeg kan minimere eftervirkninger.Fik smertestillende medicin med hjem til de næste dage ( der virkede.).
Nye lyse klinikker. Gode parkerings og adgangsforhold.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg følte mig velkommen. Der var en hyggelig stemning. Det er første gang, at jeg har været hos jer 😊

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Det er altid en god oplevelse at få ordnet tænderne hos Dental klinikken i Hedehusene. De 5 stjerner er fuldt fortjent.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
God professionel behandling. Fine nye lokaliteter i klinikken.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Super dygtig tandlæge (mohammed). Meget behagelig behandling og man bliver rigtig godt oplyst.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Tidsbestillingen fungerede meget fint og hurtigt. Jeg kom til allerede samme dag og fik en meget fin og professionel behandling af min tandlæge, der var flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Professionel behandling. Havde akut brug for tandlæge d.24/12 og blev mødt af den venligst tandlæge som reddet mig fra den vildeste tandpine.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Utrolig god oplevelse og behandling.
Hjælpsomt personale og god behandling.

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig og effektiv behandling, efter en pludselig skade på en helligdag. Taknemmelig for at blive taget imod af servicemindede mennesker, som ovenikøbet arbejder på helligdage ☺️

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Sød og venlig behandling, ifb. med akut tandudtæk

Réponse de Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig service, effektiv tandlæge og så var kronen tilbage på plads 🤗