Dibbern Color-Design Aps Avis 412

TrustScore 5 sur 5

4,9

Vi har fået lakeret 16 køkkenfronter. Dibbern Color Design stod også for monteringsarbejdet. Vi er meget tilfredse med både lakering og montering. Vi glæder os over at vi valgte denne løsning... Voir plus

Anden gang jeg får malet fronter. Første gang var på klædeskab og denne gang køkken. Bare vanvittig god kvalitet og gæstfrihed. De passer godt på varen og man får varen flot retur i beskyttet stand. G... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har lige fået malet og lakeret et rundt Skovby palisander spisebord med ben og tillægsplader. Og resultatet er helt perfekt. Personalet har på egen hånd udbedret aldersskader, så det hele står... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi havde nogle låger og skuffefronter som der skulle males i en anden farve da vi ønsket os noget anderledes på vores Ikea skabsløsning. Så fandt vi Dibbern på nettet efter en anbefaling fra en ven, t... Voir plus

1. Peintre

Informations provenant de diverses sources externes

Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

412 avis

Mine 70'er døre er som nye

Rigtig god kommunikation og information fra Dibbern op til aflevering af mine gamle, slidte 70'er døre, som skulle lakeres. Også en rigtig god og imødekommende oplevelse på værkstedet. Resultatet: Mine døre er som nye. Virkelig godt arbejde.

16 février 2026

Hej Morten,
mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner, og ja de blev rigtigt flotte.
mvh Dibbern

Hjælpsom, hurtig og høj kvalitet.

Hjælpsom, hurtig og høj kvalitet.

De gamle FH 1947 stole, som var blevet nænsomt restaureret af Bådebyggeren i Rørvig fik ny glans med fineste sprøjtelakering i klar lak.

9 février 2026

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej flemming, tak for den fine anmeldelse,
og dejlige 5 stjerner. mvh Dibbern

Gibbern Color-Design

Gibbern Color-Design har meget venlige medarbejdere, som står klar med gode råd og en uovertruffen service.
Mine reoler blev som nye :)

28 janvier 2026

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Pia mange tak for din fine anmeldelse og dejlige 5 stjerner.
mvh Dibbern

Super fint arbejde og den bedste anbefaling

Super fint arbejde og meget imødekommende personale. Vi er meget tilfredse med vores fine køkkenskabe efter at de er blevet sprøjtemalede. Vi giver den bedste anbefaling.

29 janvier 2026

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Max. mange tak for stjernerne og de fine ord. og ja jeres køkken blev super flot.

Kan man gi` mere end 5 stjerner

Kan man gi` mere end 5 stjerner. Jeg har modtaget lakerede døre til 10 stjerner!!.
Leveret til tiden til prisen.
Klar anbefaling herfra.

26 janvier 2026

Hej Robin.
mage tak for super fine ord , og dejlige 5-10 stjerner. :-) mvh Dibbern

Igen, igen Dibbern

Brugte igen Dibbern, denne gang nogle gamle og ridsede Mistral reoler, som hermed fik nyt liv. Som sædvanligt et perfekt stykke arbejde. Nu vil vi nyde vores unikke reoler.

5 janvier 2026

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Gitte, mange tak for ny fin anmeldelse, og skønt med gode faste kunder, tak for 5 stjerner

PH lampe i to farver

PH lampe i to farver
Super hurtigt til at give tilbud på min lampe jeg ville have malet i to farver, og til en rigtig god pris.
mega søde og imødekommende personale og meget hjælpsomme.
og lampen er blevet super flot

5 janvier 2026

Hej Rasmus,
mange tak for dine fine ord , og anmeldelsen ,.tak for fine 5 stjerner.
mvh Dibbern.

Rigtig flot arbejde med sprøjtelakering…

Rigtig flot arbejde med sprøjtelakering af ældre køkkenlåger og køkkenskuffer med en flot finish. En stor anbefaling herfra.

12 décembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Preben , mange tak for den fine anmeldelse og fine 5 stjerner.
mvh Dibbern

Sublimt cat håndværk og professionel…

Sublimt håndværk og professionel vejledning som gjorde at vi fik mulighed for at vælge en original Arne Jacobsen farve til vores myrestole.
Vi er meget begejstrede for resultatet.

15 décembre 2025

Hej Signe.
Mange tak for den fine anmeldelse og dejlige 5 stjerner Godt nytår mvh Dibbern

Jeg fik Dibbern Color-Design Aps til at…

Jeg fik Dibbern Color-Design Aps til at male min espresso maskine, og jeg er blæst bagover af resultatet!

Fra start til slut var oplevelsen helt i top:

Fremragende Kommunikation: De var superhurtige til at svare, meget professionelle .
Det skabte stor tryghed.

Resultatet er Perfekt: Maskinen er blevet malet i en utrolig flot og holdbar finish. Håndværket er i særklasse, og det har virkelig forvandlet maskinen til et kunstværk.

Nem Afhentning/Aflevering: Logistikken var let og problemfri. Både aflevering og afhentning af maskinen foregik nemt og hurtigt.

Jeg kan varmt anbefale Dibbern Color-Design Aps til alle, der ønsker et unikt projekt udført med højeste kvalitet, god service og ubesværet proces!

24 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Jesper , det er da en helt fantastisk anmeldelse , skønt med super glade og tilfredse kunder , tak for det og 5 stjerner. God Jul og nytår. mvh Dibbern

Fik lakeret køkkenlåger

Fik lakeret køkkenlåger, meget flot resultat.
Hurtigt udført - 1 uge.

7 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for anmeldelse og 5 flotte stjerner. god jul og godt nytår.
mvh Dibbern

Toiletbordet har aldrig set flottere…

Toiletbordet har aldrig set flottere ud, virkeligt flot malerarbejde. Skufferne er lettere at trække ud end før. Overfladen var helt glat. Skabet havde også en meget flot glat overflade. Jeg fik en lille bøtte maling med indvendig pensel med. God service. Jeg vil til enhver tid benytte Dibbern Color-Design Aps igen.

11 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Vivie , mange tak for meget flotte ord og dejlige 5 stjerner. god jul og Nytår mvh. Dibbern

Fuld tilfredshed

Jeg fik slebet og lakeret spisebord. Meget flot arbejde, som jeg er fuldt tilfreds med. Alle aftaler om pris, tid og afhentning og levering blev overholdt. Kan varmt anbefale at handle med dette firma!

10 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Kirsten, mange tak for din fine anmeldelse og dejlige fem stjerner.
og Ja det blev super godt. skøn Jul og Nytår. mvh Dibbern

Utrolig flot arbejde

Vi fik slebet og lakeret vores spisebord og vi er utrolig glade for resultatet. Fineren på bordet var temmelig tynd, så vi var lidt bekymret for processen. Men det udførte arbejde er helt perfekt og bordet står nu som nyt igen. Tusinde tak til Dibbern

24 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Anne , mange tak for fine ord og 5 stjerner , super med jeres bord , og ja det er blevet helt perfekt.

Fantastisk overall

27 octobre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Paw, mange tak for anmeldelse og fine 5 stjerner.
god jul og nytår mvh Dibbern

Super flot resultat

Vi fik sprøjtelakeret et Ikeabord. Det er blevet super flot og i lige den farve, som vi ønskede. Tak for virkelig godt arbejde og god service

12 novembre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Nanna. Mange tak for 5 stjerner og fine ord. skønt i er blevet glade for bordet.
Velkommen tilbage , når nyt skal lakeres. Mvh. Dibbern

Sprøjtelakering af køkkenlåger

Fik slebet og lakeret vores køkkenlåger. Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt til aftalt pris og tid - særdeles godt udført. Meget høj kvalitet. Har kun de bedste anbefalinger.

30 octobre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Steen. Mange tak for din anmeldelse, og dejlige 5 stjerner. skøn du er blevet meget glad for dine nylakeret låger.

ses igen , hvis der er andre opgaver. mvh Dibbern

Tip top service og rådgivning

Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt og særdeles godt udført. Høj kvalitet og faglighed.
Michael

31 octobre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Michael, mange tak for fine 5 stjerne, og dejlig omtale.

Køkkenlåger i gammel køkken

Vi fik malet vores køkkenlåger i vores 50 år gamle køkken. Nu er de som nye. Fin behandling og flot arbejde

29 octobre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Lise, mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner, skønt at være med til at fixe jeres køkken , i ny frisk farve.
godt efterår mvh Dibbern

Perfekt professionelt udført

Perfekt udført, prisen er absolut konkurrence dygtig. Kan anbefales hvis du/I har låger i køkkenet som trænger til en opfrisker.

23 octobre 2025

Réponse de Dibbern Color-Design Aps

Hej Jørgen , mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner.