Parkplatzabzocke mit System! Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehö... Voir plus
Vanvittig dårlig app og kundeservice... Jeg fik en bøde fordi deres app meldte en fejl så jeg ikke kunne sætte parkering, og havde ikke mulighed for at flytte eller ændre uret.
910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time. Kan godt være det er lovligt, men det er stadig langt ude af proportioner, til den grad at det føles meget ekstortionært.... Voir plus
Der røg denne måneds SU ):
910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time.
Vanvittig dårlig app og kundeservice...
Vanvittig dårlig app og kundeservice...
Pas på det er et fusker firma.
Pas på det er et fusker firma.
Jeg var besøg hos min mor som jeg så ofte gør. Min p-skive går korrekt efter kl. i Danmark. Jeg parkere kl.15.32 og min p-skive rykker frem til kl.15.45 Kl.17.00 tager jeg hjem og der sidder en bøde i min forrude i bilen. På bøden står jeg ikke har korrekt indstillet p-skive. De har iagttaget min bil fra kl.15.28 til 15.31 og de mener at min p-skive skulle stå på 15.30 i stedet for 15.45 Jeg får en bøde på 910 kr. selvom det er Dinparkering der har fusket med med deres tid og sat uret 3 minutter tilbage. Jeg har lavet indsigelse på bøden men de holder fast i at de har ret. Pas på tag et billed af din p-skive når du parker så kan du bevise at du har den korrekte tid, der er tid på hvornår du har fotograferet på din mobiltelefon.
Stor forståelse
Vi havde desværre givet to af vores medarbejdere forkert oplysninger ved parkering og brug af gæstekort.
De fik begge en bøde, og vi ringede til DinParkering og fortalte, hvad der var sket. De var meget forstående, og begge medarbejdere fik annulleret deres bøde. 1000 tak til de venlige kontordamer, som sagtens kunne forstå os.
Parkplatzabzocke mit System
Parkplatzabzocke mit System!
Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehörte nicht zum Hotel und wurde von DinParkering überwacht. Trotz Übernachtungsbeleg musste ich zahlen. Dem Hotel war das übrigens auch völlig egal. Grüße gehen raus an das Best Western Airport Hotel Kopenhagen.
Klammeste firma nogensinde,
Klammeste firma nogensinde,
utrolig grådige for penge, ikke så meget mere at sige
Svindelfirma
Dinparkering giver afgifter med udefinerbar adresse samt mens deres forbandede app er nede.
I KAN IKKE GIVE AFGIFTER NÅR JERES APP ER UDE AF DRIFT OG INGEN FYSISKE LØSNINGER ELLER BETALINGSMULIGHEDER ER TILGÆNGELIGE. fiks jeres app eller jeres vagter - som selv holder ulovligt eller kører og "observerer" med tlf fremme.
Sex chicane. Bøjer regler
Kundeservice er modbydeligt.. Ubehaligt personale. De prøver at latterliggøre en. Havde en indsigelse på min stedfars vejne, og står nu selv til hæfte for bøden da en fra kundeservice griner af mig og siger det er mit ansvar nu, da jeg har lavet en indsigelse på hans vejne. Det er ikke mit køretøj. Det kender jeg dog ikke nogle regler om. Dybest set et forfærdeligt firma og vores boligselskab er i overvejelse om at finde et nyt parkerings selskab. Min svier søster har også oplevet sex chicane fra deres parkerings vagter.
Vil stærkt fraråde alle at bruge dette firma.
Konduite
Konduite
Det er bare penge maskiner,de skal bare have penge.
Forbandet svineri.er medlem af FDM troer ikke at de hjælper.
Fik en pige bøde,kørte i låne bil.min egen har auto matiskparkerings uhr i forruden.skulle noget,hurtigt .var væk i 15-20min
Det havde denne ikke
God service
God service. Ikke så meget der. Min efterspørgsel blev imødekommet med det samme!
Pengemaskine uden fornuft
Fik et kontrolgebyr fordi parkeringsvagten ikke gad at dreje hovedet så han kunne se min tid på den automatiske p skive og tog så et billede i en vinkel der utydeligøre den!! efterfølgene var de total ligeglade.
det må kunne gøres bedre her i danmark :-(
Ville dog havde givet 0 stjerner
Ville dog havde givet 0 stjerner.
Uroligt useriøs firma.
Fik en p-bøde i nov. Mdr. dog har jeg ikke set den har siddet i vindue.
Får midt Jan en rykker 2 i min n e-Boks, jeg har aldrig modtaget rykker 1.
Kunne på deres hjemmeside, gå ind og klage over sagen.
Skrev 2 punkter (da klage kun kunne være på 500 ord)
De skulle fortælle mig, hvor de have sendt rykker 1 til samt på rykker stod der 432 Idagårdsvej.
Ingen post nr og på idagårdsvej er der intet som ned nr (nr.. Stod foran vejnavn)
Efter 4-5 dage får jeg besked om at de ikke kan gør noget ved klagen, da det ikke drejer sig om afgiften. Men man kan kontakte kunde service via mail eller tlf.
skriver 3 gange til dem at jeg gerne
Vil vide
Hvor de har fremsendt rykker 1 til
Adresse,?
Jeg har været inde på deres side og kan se jeg holder på en byggeplads, derfor bedre jeg om af de viser hvor matriklen er for området.
De fjerner sidste rykker skrivelse, men svare ikke på mine spørgsmål.
Jeg betaler bøden, men jeg skriver også at jeg ønsker svar på mine spørgsmål.
For besked at jeg har indbetalt, så sagen er afsluttet.
Nu har jeg skrevet igen og sagt at jeg har betalt men jeg ønsker stadig svar på mine spørgsmål.
Deres medarbejdere fjerner selv sedlen…
Deres medarbejdere fjerner selv sedlen efter at have taget billeder.
Det tredje parkerings selskab i…
Det tredje parkerings selskab i gadekæret i Ishøj. Og stadigvæk ringe kontrol med ulovligt parkeret biler. I dette tilfælde holder folk på en brandvej, for at hente pakker i den lokale købmand. Hvis der bliver placeret en p vagt i et par timer fra 16-18, kommer dér sikkert en god indtægt i bøde kassen.
Parkeringsbøde annulleret
Jeg bor et sted, hvor DinParkering håndterer parkerignspladsen. Jeg kan så udstede gæstekort i en app. Jeg får indtastet den forkerte nummerplade, hvor jeg skriver 6 tal, frem for 5. Det er min fejl, det erkender jeg. Ham der så har bilen, får så en bøde. Jeg skriver søndag, får svar mandag, og får af vide, at det er tydeligt der er tale om en tastefejl, og at bøden er annulleret. KÆMPE god kundeservice, lige ud af starthullerne der. God service. Mange tak skal I have
Svindelfirma
Jeg modtager en parkeringsbøde af Dinparkering for at have parkeret uden tilladelse i hele 4 min. i Brøndby d. 24/12-2025.
Min bil, mine børn og jeg selv befandt mig dog på Illerupvej Aarhus på det tidspunkt. Holdte jul hos min familie.
Hvordan de har fået adgang til mit registrerings nr. er virkelig grænseoverskridende. Endnu mere at de bare opdigter parkeringsafgifter og kan slæbe folk i rki.
Dinparkering kan se frem til at blive stævnet samt politianmeldt
Elendig kundeservice
Har modtaget et kontrolgebyr ca 2 mdr efter min forseelse - så langt så godt, var ikke klar over jeg havde modtaget en kontrolafgift, eftersom åbenbart en eller anden havde fjernet denne fra min bil
Kontaktede kundeservice - da jeg dd. modtog en rykker på jeg ikke havde betalt ?? kundeservice kan ikke dokumentere de har sendt mig en opkrævning i min eboks ? - ok jeg skal betale afgiften, men bestemt ikke i orden jeg også skal betale et rykkergebyr !!!
Det vil klæde din parkering at kommenterer på de mange dårlige anmeldelser
ringe kommunikation
Never use these people
Never use these people. When you get a decistion on a fine it is not possible to respond to it and they have realy bad markings on their markings. This even when they share a parking lot with other operators. It is alsomt like they want you to make a mistake so they can get better profit.
Rigtig dårlig kundeservice - eller mangel på samme
Rigtig dårlig kundeservice - eller mangel på samme.
Kort fortalt:
Jeg lejer en bil i august måned og parkerer et sted hvor bilen ikke har parkeringslicens - min fejl!
Jeg prøver at kontakte udlejningsfirmaet så de kan åbne bilen, så jeg kan flytte den, men det kunne ikke lade sig gøre.
Jeg hører ingenting, og tænker at jeg er sluppet.
4 måneder senere, i december måned, får jeg at vide at bilen ikke er blevet lejet de næste 5 dage, hvor I giver bilen en bøde hver dag.
Da jeg ikke har hørt noget i 4måneder er sidste betalingsdato for længst overskrevet.
Jeg prøver at kontakte jer, men
1) I har rigtig kort telefontid til at ringe ind (9-11). Det passede dårligt ind i min hverdag, da jeg arbejder ligesom alle andre, så derfor ville jeg skrive en mail.
2) Det var stort set umuligt at finde en mailadresse, da I meget gerne vil henvende os til jeres elskede FAQ, som ikke kunne svare på mit problem. (Deres mailadresse er nu mere synlig end da jeg kiggede efter den)
2.2) Da jeg endelig fandt en mailadresse, skrev jeg et langt skriv for at forklare situationen. Retur fik jeg et standardsvar, at I ville vende tilbage indenfor 5 dage. Det skete ikke. Efter 6 dage får jeg endnu et automatsvar der henviser mig til jeres hjemmeside, som jeg ikke kan bruge til noget, og får blot tilsendt regningerne.
Så der er ikke meget"kontakt" over det, selvom det er det deres mailadresse hedder..
0 stjerner hvis det var muligt