Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Parkplatzabzocke mit System! Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehö... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice er modbydeligt.. Ubehaligt personale. De prøver at latterliggøre en. Havde en indsigelse på min stedfars vejne, og står nu selv til hæfte for bøden da en fra kundeservice griner af mig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time. Kan godt være det er lovligt, men det er stadig langt ude af proportioner, til den grad at det føles meget ekstortionært.... Voir plus

À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange tak!

De var lydhøre og forstående i en svær situation, og det sætter jeg så meget pris på. TAK!

12 décembre 2025

Konstant fejl på APP

Konstant fejl på APP, så man ikke kan registrere gæster.
Vores boligsselskab har af uransagelige årsager besluttet sig at at bruge dette selskab istedet for det der fungerede udemærket før.
Jeg har tidligere fået en bøde, da jeg ikke kunne registerere en gæst. Jeg klagede med dokumentation for at deres APP var nede. De var ligeglade og holdt fast i deres klage. Mit boligselskab måtte gå ind i sagen. Masser af stress og irritation og ingen undskylding.
Nu her en måned efter skal jeg registrere en gæst igen. Det kan jeg så heller ikke - igen - fordi deres APP er nede igen!

29 novembre 2025

Stadig store problemer

Stadig store problemer
Selv om fejl på app er optaget på video, vedkender de ikke der er noget galt, er bilen kørt i stykker og afventer redning får du en bøde, deres parkerings billetter oplyser de ikke om at de i vores tilfælde udløber den 31/12 2025,det vil sige at alle der er på besøg nytårsaften skal påregne en parkerings bøde den 1 januar 2026,deres vagter taler i mange tilfælde ikke dansk eller nægter dette,,dette selskab har så lavt logistik at jeg og flere andre har indtryk af at der foregår en slags svindel ved at tilbage holde bruger information,,HOLD JER VÆK HERFRA OG VÆR SIKKER PÅ DET ER DANSK TALENDE I DET ANDET SELSKAB I FINDER....

9 novembre 2025

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Jeg har fået ca. 5 afgifter, med 3 af dem indenfor 24 timer. Der er blevet annulleret 1 og har betalt 4.
Jeg har dog prøvet at få fat på dem tusind gange for at høre hvorfor der ikke blev annulleret flere afgifter, imens jeg er i dialog med dem, får jeg konstant rykker på dem jeg er i dialog med dem om. Jeg ender med betale alle 4, fordi jeg selvfølgelig ikke vil risikere at komme i inkasso. Derfor har jeg betalt store rykkerbeløber på dem, det prøver jeg høre dem ad om de ikke kan godtgøre, hvilket hun fortæller mig i telefonen at det ikke noget hun kan gøre noget ved.

Grundet de mange rykker er kommet er fordi de svarer mig 1 gang hver 2 uge.
Jeg har derudover fået opkrævning på flere, som allerede er betalt og har været nødsaget til at ringe ind 4 gange og skrive mails flere gange. Det lykkedes til slut at få en afklaring om at alt nu er afsluttet.
Det kostede mig flere rykkergebyr og en langvarig sag.
Jeg er nok aldrig blevet behandlet med så uprofessionel tilgang fra en virksomhed.

10 octobre 2025

Vedr. DinParkering og inkassoproces via Aletrium Group

Vedr. DinParkering og inkassoproces via Aletrium Group

Jeg ønsker hermed at gøre opmærksom på, hvad jeg oplever som en meget kritisabel praksis fra DinParkering og deres samarbejdspartner Aletrium Group.

Efter min opfattelse undlader DinParkering bevidst at sende den lovpligtige betalingspåmindelse (rykker), som ifølge dansk lovgivning maksimalt må pålægges et gebyr på 100 kr. I stedet vælger de tilsyneladende at lade sagen overgå direkte til inkasso hos Aletrium Group, som herefter sender en rykker med et væsentligt højere gebyr – i mit tilfælde 410 kr.

Det bemærkes desuden, at denne rykker ikke sendes via e-Boks, hvilket ellers ville sikre hurtig og dokumenterbar kommunikation. I stedet vælger de at sende rykkeren med almindelig post, hvilket forøger risikoen for, at brevet ikke opdages i tide. Brevet blev angiveligt udsendt den 20. august 2025. hvor jeg modtag den først den 26.8.2025. Jeg foretog en straksbetaling allerede den 22. august 2025, hvilket jeg kan dokumentere. Ikke desto mindre hævder de, at betalingen først blev registreret hos dem den 26. august – fire dage senere – hvilket ikke stemmer overens med virkeligheden når det er en straksoverførsel.

Til trods for dette modtog jeg endnu en rykker fra Aletrium Group den 19. september 2025, denne gang med et yderligere gebyr på 200 kr., hvilket jeg finder stærkt kritisabelt.

Det samlede forløb rejser alvorlig tvivl om, hvorvidt denne praksis er udtryk for en bevidst strategi med henblik på at pålægge kunderne urimelige og potentielt uberettigede gebyrer. Jeg tror at dette er en bevidst metode, der anvendes for at opkræve uberettigede gebyrer fra kunder.

3 octobre 2025

Bøde trods rettidig parkeringstilladelse – systemfejl hos DinParkering

Jeg modtog en kontrolafgift på trods af, at jeg rettidigt havde anmodet om gæsteparkering gennem DinParkering’s system. Min anmodning blev sendt 25/09/2025 kl. 14:32, men selskabet valgte at registrere tilladelsen først dagen efter – og herefter pålægge mig en bøde.

Det er urimeligt og dybt uprofessionelt, at man som kunde skal bære ansvaret for forsinkelser i deres eget system. Jeg har al dokumentation på, at jeg handlede korrekt, men alligevel bliver jeg mødt af afslag og fastholdelse af gebyret.

Hele oplevelsen bekræfter billedet af et selskab, der hellere vil tjene penge på tekniske fejl end at behandle deres kunder fair. Jeg har indbragt sagen for Parkeringsklagenævnet, da DinParkering tydeligvis ikke selv vil tage ansvar.

25 septembre 2025

Rebæk Søpark

Regler for parkering til højre for indkørsel til p-plads ved REBÆK SØPARK er ændret uden tydeligt varsel, og uden tydelig markering på pladsen,
mens regler for pladser til venstre er uændrede.
Intet afslører, at der er tale om 2 parkeringsområder med forskellige regler.
Jeg parkerede derfor i god tro, hvilket medførte et såkaldt kontrolgebyr på 910 kr.

17 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

TA ANSVAR FOR JERES PRODUKT (APP)

Min kammerat kom og skulle besøge mig i en time og jeg har haft jeres app helt fra starten og har aldrig haft problemer med den før den dag .
D 30-8 -25
Jeg skulle lave gæste parkering som jeg altid gør , men af en eller anden årsag meldte den fejl på appen jeg prøvede 2 gange, ringede ligeledes til jer , som var udenfor jeres telefon tid, så jeg talte med en vagt og fortalte om problemet, han sagde jeg sku ringe om mandagen , som jeg osse gjorde fik af vide at jeg kunne klage ! Som jeg så gjorde ( havde osse taget screen shoot, så man kunne se hvad der stod . klart jeg ikke osse har parkerings billet da jeg aldrig har tænkt på at der ville opstå problemer.
Min klage blev afvist, de I siger at det IKKE er jeres problem , hvis appen IKKE virker ! tja dvs det er MIT problem selvom det ikke er min app ? HVORFOR TAGER I IKKE ANSVAR NÅR DET ER JERES APP ? SIMPELTHEN FOR DÅRLIGT

30 août 2025

Jeg får en bøde på 910 kr for at pakkere på en græsplane med manglede skiltning

Jeg får en bøde på 910 kr for at holde på en græsplæne over for Burger King i Slagelse. Der er ingen synlige skilte med p-regler.
Der er et skilt ved en indkørsel til nogle opladningsstander før det område hvor jeg parkerer. Jeg ringer til firmaet og oplever en meget arrogant og nedladende medarbejder , der siger jeg jo bare kan klage over forholdene. Jeg har nu klaget til firmaet med billeder af pladsen hvor der ingen skilte er, som loven kræver. De afviste klagen få timer efter, så de har ikke undersøgt sagen, men sendt en standart afvisning.
Ren penge maskine, der lægger fælder for folk der kun ønsker at parkerer efter reglerne. Uforskammet. Den korte frist på 10 dage for betalingen, før man kan få en rykker på ekstra 100 kr. er også helt urimelig.
Jeg sender nu min klage til parkeringsklagenævnet. Vil opfordre alle til at gøre det samme så vi kan få sat fokus på dette fuskerfirma.

31 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De kan ikke finde rundt i deres egen…

De kan ikke finde rundt i deres egen regler, fik en bøde, som meget spinklet kunne gå, men fik så nr 2 inden for 12 timer. De mener det var et nyt begyndt døgn, den ene fredag, den anden lørdag, og derfor kunne de give mig bøde nr 2. men i min verden er et døgn 24 timer, de skelner mellem dagen. Trist det ikke er skrevet bedre.

29 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik en parkeringsbøde ved Rebæk…

Jeg fik en parkeringsbøde ved Rebæk Søpark Centeret på hele 910kr, hvor der for nylig er indført nye regler. Området hænger sammen med resten af centerets p-pladser, og man forventer naturligt, at reglerne er de samme som man har været vant til. Jeg kom tilbage til bilen meget hurtigt, men afgiften blev alligevel fastholdt.

Jeg synes, det er uretfærdigt, at regler kan ændres uden tydelig varsling, når mange bilister kender stedet i forvejen og ikke nødvendigvis opdager nye skilte med det samme. Det virker mere som en fælde end en fair parkeringskontrol da folk på stribe får bøder nu.

Det efterlader en dårlig oplevelse og en følelse af, at selskabet er mere interesseret i at udskrive afgifter end i at have rimelige parkeringsvilkår.

Parkeringsvagten nævnte dog at jeg kunne klage da han ikke havde sat observationstid og få annulleret afgiften
Men fik afslag på den.

17 août 2025

Snydt af kundeservice

Fik at vide af deres kundeservice at jeg skulle se bort fra opkrævning da det var en fejl opkrævning. De sender så derefter en mail med betalingpåmindelse.

9 août 2025

Beboer i området – men ingen hjælp fra Dinparkering

Jeg bor i et område med DinParkering og parkerer som beboer gratis i zonen. Det fremgår dog ingen steder på skiltene, at bilen skal være registreret på adressen hos SKAT for at undgå afgifter – jeg registrerede blot nummerpladen i appen med min adresse, da jeg midlertidigt havde en lånebil.

Jeg parkerede søndag aften og havde allerede to afgifter mandag formiddag. Det virker tydeligt, at p-vagten scanner bilerne om aftenen og vender tilbage næste morgen for at skrive bøder på.

Da jeg kontaktede Dinparkering for at finde en løsning – jeg er jo beboer og dermed kunde – blev jeg blankt afvist. Ingen nedjustering af beløbet, ingen forståelse, ingen dialog.

Jeg kan ikke registrere bilen hos SKAT, fordi det ikke er min egen, og Dinparkering har ingen løsning for beboere i den situation.

Deres app og system er langt fra brugervenligt, og forretningsmodellen virker mere optaget af at tjene penge end at løse parkeringsproblemer. Hvis målet var at hjælpe beboerne, havde man imødekommet min forespørgsel og reduceret afgiften til et administrationsgebyr.

Dinparkering er valgt af vores forening for at skabe ro og orden i området – men som beboer oplever man, at man står alene, når der sker fejl eller opstår misforståelser.

3 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig og iskold pengemaskine!

Ubehagelig og iskold pengemaskine!
DinParkering er netop inviteret indenfor i vores FSB boligselskab i Mørkhøj, hvor der ellers var gratis parkering uden de helt store problemer, og firmaet er totalt ligeglad med, om man er kommet til at fejle lidt med at registrere ens gæster. Svaret på vores henvendelse fra dem var virkelig ubehøvlet og insinuerende, og uanset hvad kræver de bare 910 kr. ind, hvilket i sig selv er en urimelig høj afgift!
Glem alt om, at det er “DinParkering”!

23 juillet 2025

Parkeringsselskabet bruger beskidte…

Parkeringsselskabet bruger beskidte måder at tjene penge på. De gør det så svært som muligt at se parkeringsskiltene og reglerne, og så gemmer de sig og luer de steder, hvor de ved de skilter dårligt. Ved Rebæk Søpark Centeret har de lavet nye parkeringsregler (reglerne er gået fra parkering i en tidsbegrænset periode til parkering forbudt). Og i stedet for at informere borgerne om dette, gemmer de sig bag skraldespandene og venter på borgerne har parkeret deres bil og er gået ind i centeret, hvorefter de hopper op og løber over for at give en bøde. Dette har stået på i flere dage nu.

22 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus