Parkplatzabzocke mit System! Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehö... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vanvittig dårlig app og kundeservice... Jeg fik en bøde fordi deres app meldte en fejl så jeg ikke kunne sætte parkering, og havde ikke mulighed for at flytte eller ændre uret.
Kundeservice er modbydeligt.. Ubehaligt personale. De prøver at latterliggøre en. Havde en indsigelse på min stedfars vejne, og står nu selv til hæfte for bøden da en fra kundeservice griner af mig... Voir plus
910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time. Kan godt være det er lovligt, men det er stadig langt ude af proportioner, til den grad at det føles meget ekstortionært.... Voir plus
Lad være med at købe noget hos butikker der bruger DinParkering
Jeg var til bageren her til morgen og kom til nærmest med det samme. Alligevel var jeg derinde længe nok til at få en p-bøde. Jeg har en automatisk p-skive med solceller, men den må være løbet tør for strøm på et tidspunkt pga sne på forruden for den havde nulstillet sig selv. Jeg kan ikke straffe DinParkering, men jeg kan fortælle bageren at jeg tidligst kommer tilbage i 2024. Elendig virksomhed. Undgå dem og deres kunder!
Kreativiteten kender ingen grænser
Har netop modtaget parkeringsbøde på kr 850 fra Din Parkering - årsag: batteriet på parkeringsuret var blevet fladt - derfor skrev jeg starttiden for min parkering med store tydelige tal på hvidt papir, som jeg placerede i forruden. Det må man ikke!! Det næste bliver vel at man kan få en bøde, hvis farven på parkeringsskiven ikke har den helt rigtige nuance eller er placeret 45,5 mm fra.........
Bøde for noget der ikke giver mening
Har fået bøde for noget som er tilladt???
jeg snakker med 2 parkeringsvagter og de fortæller mig at jeg gerne må sætte mere end et gæstekort ved vinduet, jeg sætter 2!
tiderne lyder på 15 november 00:11 og næste dag 16 november 00:11. åbenbart får jeg bøde for p-skive var sat til klokken 12:00? hvilket var noget jeg gjorde for langtid siden i en anden parkering!
det vil sige, de gæstekort der gælder i 24 timer det kan være ligemeget? men p-skive er det de kigger på? og datoerne var korrekte! tiden var korrekt???
det er Fand*me en ommer! jeg kommer for at hjælpe min handicappede far!! og ender med 3 bøder på 2 uger???
glem de 2 andre! jeg vandt ikke sagen hvilket slet ikke var fair!
men den bøde jeg har fået idag er sku ikke fair! tiden slutter først 00:11 i dag!
jeg ville ikke sige lor*te firma, men lor*te medarbejdere hahahahahh :)
firmaet er bare korrupt.
Eftergivet bøde efter dokumentation på bedrageri
Fik eftergivet en parkeringsbøde da jeg har fanget Dinparkering i at fuske med observationstiden.
Husk at efterspørger billede dokumentation med originalt tidsstempel første gange! De prøver nemlig at spise parkanter af med billeder af bilen uden reel dokumentation, altså billeder uden tidsstempel. Efterspørger man dette sender de noget lavet i word, hvor de selv har indtastet tidspunkterne. Tidspunkterne er ikke en del af billedet, men en tilføjelse.
Jeg har havde en gæst i min boligforening i Herlev og hvor vi oplevede bedrageriet fra Din parkering.
Min gæsts afgift viser at han har fået afgiften kl.17:08 og vi er ved bilen kl.17:06, hvordan kan parkeringsvagten printe bøden ud før tid? Det var her vi blev opmærksom på dette bedrageri. Vi formåede at dokumentere hændelsen og efter lang kamp med trusler om bål, brand og retssager fik vi endelige eftergivet bøden.
Jeg råder enhver til at efterspørger gyldigt dokumentation for bøderne!
De holder selv ulovligt for at give en…
De holder selv ulovligt for at give en anden bil en bøde og giver bøder for at holde udenfor bås, selvom der ikke er en bås
Det sniger sig og udsteder bøde selvom…
Det sniger sig og udsteder bøde selvom du holde lige ved din egen dør for at læsse af. Hurtig til at give bøde på en uartig måde.!!! Jeg håber dette dårlig firma lukkes med det samme !!!
Rykker uden regning!
Rykker uden regning!
Hej.
Jeg har d. 29 september 2022 modtaget en rykker for en P afgift, hvor der hverken var en p-afgift i forruden, eller jeg har modtaget en påmindelse om denne p-afgift, så jeg påtænker, at dette firma få nogle ekstra penge ved direkte at sende en rykker hvor rykkerbebyr er pålagt
Min p-skive var gået ud
Min p-skive var gået ud. Jeg skriver derfor en seddel og ligger i ruden. Sur p-vagt giver mig en bøde selvfølgelig :)
Når man læser de andres kager lader det…
Når man læser de andres kager lader det til at de 3-5 min. påstået overtrædelse er flittigt brugt.
Jeg mener jeg holdt lovligt, men når firmaet er den udførende kræft og samme firme er den dømmende kraft, er det spild af tid, at klage.
Det er da altid noget, at ikke behøver at bruge frimærker oveni, men kan få afslag på mail.
Erik Lund-Nielsen
Frederiksberg
Ingen tager ansvar for deres…
Ingen tager ansvar for deres handlinger. Gælder p-vagt og klage service
Fik parkeringsbøde i mens jeg læste pakeringsregler
Får parkeringsbøde i mens at jeg læser på skiltet om reglerne vedrørende parkering. Parkeringsvagten lå på lur og havde tydeligvis en agenda om at udskrive så mange bøder også urimelige parkeringsbøder som han kunne. Da jeg henvender mig til firmaet siger de at det ikke er deres problem og jeg skal betale 795 kr for at have holdt på deres parkeringsplads i under 3 minutter. Den forretning jeg skulle have handlet i, mistede en kunde den dag og til evig tid.
DinPakering er det værste parkeringsselskab uden nogen form for konduite eller medmenneskelighed. Jeg har ondt af de mennesker der er nødt til at arbejde for sådan et lusket selskab.
Til alle foreninger mv der overvejer at…
Til alle foreninger mv der overvejer at bruge din parkering som administrator for jeres private p-pladser, vil jeg anbefale at benytte et andet firma. De giver uberretigede p-afgifter og chikanerer beboerne i ejendommen. Flere beboere har nu oplevet at få bøder mens de står med gæster ved bilen og prøver at få gæsteparkering i deres hjemmelavede app til at fungere.
Parkerede hvor jeg måtte parkere 1…
Parkerede hvor jeg måtte parkere 1 time, Skiven var sat korrekt og jeg var væk fra bilen 30 minutter. Alligevel fik jeg en afgift på 795 kr
Worst experience with customer service
I just had the worst experience with a man from their customer service. Waited 50 minutes in line with a legitimate question, only to be met by the angriest man ever. I’m shocked how they can even put such a man on the phone. It was super uncomfortable. From the beginning of the call he was already angry and didn’t want to listen to me and he accused me of lying. And when I expressed to him that he made me uncomfortable with that tone of voice, he immediately hung up on me. So yeah, all in all cannot recommend.
Usympatiske og usselt firma
Usympatiske og usselt firma
Sender pludselig inkassovarsler selvom bøden var betalt for 6 mrd. siden incl. et rykkergebyr selvom jeg ikke havde modtaget det oprinde krav. Selvfølgelig med endnu et rykkergebyr og trussel om inkasso for det manglede rykkergebyr på 100 kr.
Selvfølgelig sendt i sommerferien - så man med stor sandsynlighed ikke ville nå at betale inden de 14 dage incl postens leveringstid på ca 10 dage - så de kan sende endnu et rykkergebyr eller overgive det til egnen inkasso så de kan tjene flere penge.
Men som de siger så hvis man har problemer med postens leveringstid eller manglende levering så skal man jo bare kontakte postvæsenet.
Hvad med at I faktiske sendte regningerne og forsøgte at drive en ærlig forretning.
G E B Y R G R I B B E
G E B Y R G R I B B E !
Ok, der var gået en halv time over døgn P. Men helt i tråd med tidligere. Gebyret udskrivning var igang mens vi kort går ind for at få værten til at booke P. Behøver 'jyden' at sige mere om københavner besøg? Hold jer fra "Din Parkering".
Hvis jeg dog bare kunne give 0
Hvis jeg dog bare kunne give 0.
Jeg har fået en p-bøde på parkeringsplads hvor jeg selv bor. Havde i et døgn en lånebil, da min egen var på værksted. Jeg udfylder gæstekort korrekt, med en grå tusch. Får en bøde. Klager over den og de mener at det gælder alle grå skriveredskaber-trods det IKKE står på gæstesedlen (blyant eller grå kuglepen). Jeg forsøger at forklare dem at jeg har brugt den grå tusch, da det var det eneste jeg havde liggende. Ydermere bor jeg selv på adressen OG der var 10 ledige p-pladser. Iskolde og ligeglade. De skriver derefter til mig at jeg skal dokumentere at jeg har ret og at det er mit ansvar. (De forventer at jeg sender tuschen ind til dem!). Jeg har nu sendt et billede til dem, mon det er nok? Ærgerligt at de mener de er et firma der bygger på tillid, ifølge dem selv.
Serivice??? Kender de overhovedet ordet?
Virkelig dårlig service. Jeg modtager en p-bøde i december 2021 og forsøger at komme i kontakt med dem, da jeg på daværende tidspunkt ikke kan betale den hele på en gang og vil derfor gerne have delt den op i 3. Lige meget hvilken mail eller nummer jeg forsøger at komme i kontakt med dem på, får jeg at vide det er en forkert afdeling og jeg skal henvende mig til den rigtige, men ingen kan fortælle mig hvilken det er. Sagen ender med at jeg bliver sendt videre til inkassovirksomheden og først der kan jeg komme til at få delt min bøde op og få den betalt.
Got a fine when my husband's motorbike…
Got a fine when my husband's motorbike already been stolen. Filed a complain about it, gave them the police case number, they reject the complain. When I called the customer service, the staff just called me stupid, that's not bearable.
Hvis de kunne få 0 stjerner
Hvis de kunne få 0 stjerner havde det sket, deres app fungerer så ringe. Når man prøver og forklare dem at det er deres app den er gal med er det helt usandsynligt for dem. Jeg forklarer dem at jeg bor her og stadig nægter de at samarbejde. Til sidst må jeg gå igennem andre metoder for at få bøden annulleret og først her virker det. Magen til inkompetente tosser skal man sku lede længe efter.. og fix jeres ting så ikke almindelige mennesker skal betale 800 kr for jeres fejl i svindlere.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.